Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
- Minimum
2.5 Mbit
- Recommended
5Mbit
Ez vonatkozik a multira ? <#nevetes1>#nevetes1><#idiota>#idiota>
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
A repulo billentyuinek beallitasainak ha a balra-jobbra egermozgast mashova akarom tenni ugyanitt az AIR bealitasoknal, akkor azt mondja, hogy dublikalt bilentyu es igy nem engedi beallitani.
Raadasul azt mondja, hogy nem is itt van DUPLIKALAS hanem ez az egermozgas az elso ful alatt az altalanos bilentyuknel van duplikalva.
Lenyeg, hogy mindenhonnan kitoroltem mar az egerbeallitasokat megis azt mondja valahol mar meg van ez adva.
Ha valakinek szinten volt ilyen es tudja a megoldas irja meg legyszi.
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A gépemen pedig szépen kéne futnia!
MSI K8N Neo 4 Platinum | AMD Athlon 64 3000+ | Ati Radeon X800 PciE 256 Mb | 1Gb ram
Fent van pedig az új ati driver is :(
Aszem reggel winfos reinstal lesz.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
MÁS: Lépek aludni joccakát mindenkinek.
ui.: majd valaki írja má' le pls a repülés tudományát, mert nekem pár próbálkozás után sem sikerült. :S Még nem igen játszottam BF-et eddig, így nem is tudom a technikáját, vagy csak egyszerûen nyomni kéne valami plussz gombot. Pedig olvasom ott fent az infókat, és azt csinálom amit ír, de nem akar összejönni. <#idiota>#idiota><#lama>#lama>
Abit NF7-s v2.0 | AMD Athlon XP (Barton) 3000+ | Sapphire Radeon 9600 XT 256MB DDR Memory | Samsung 512 MB (400 MHz) RAM
Nekem ezzel 1024-es felbontással, és közepes beállításokkal kellõen jól futott. Nem mondom, hogy az a húdegyors volt, de szerintem még bõven játszható. Kb olyan 50-60 FPS között mozgott. Õszintén szólva én sokkal rosszabb eredményre számítottam, szóval most örül a fejem. <#vigyor>#vigyor>
Csak a repülést nem vágom... valaki leírhatná, hogy hogy kéne, mert én pár mp múlva mindig a földön kötök ki. :D
(még újonc vagyok ebben a gamiban(beleértve a régi részeket is))
Ha müködni fog a game akkor megkereslek Geronimo és go game!!
*Posse*T.W.D*
Legújabb driver sem segített.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Tényleg árkádos egy picit igy elsöre 40 emberke között
*Posse*T.W.D*
<#vigyor0>#vigyor0>
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az elején beírtam a nevem, email címem, jelszót (kétszer), rányomtam a "create account" gombocskára, vártam kb 10 másodpercet és utána kiírta "account created" és a menüben voltam.
Hát így. <#idiota>#idiota>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1g
6600gt
1024x768 4xAA 8xAF minden high kivéve texturák ami medium...
20-30fps singleben botokkal. NAGYON jól néz ki. CSS-t is veri a graf pedig itt nagyobb a map és még jármûvek is vannak:P Kis butítgatással(AA/AF kikapcs:P) talán meglesz egy stabil 40:)
V9ykn8_TZL0
gépem: P4 2.8, 1GB RAM, Ati Radeon 9800 Pro + 5.6 driver