Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jabar
Sõt!
Nyehõce fogó háló is van!!!

"Jabar sa bu eeda murishani!"

plas
kösssz az építõ jellegû válaszodat.
-színvonal ismét adott-

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Jabar
nincs, de van tengeralattjáró! :p

plas
heli van a demoban?

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Jabar
Valaki aki nagyon vágja a témát leírhatná hogy a videó beállításoknál melyik beállítás minek a fügvénye (proci, ram, vga).

Elõre is köszi

nah nekem mért ne mindul el csak fekete kép az elején?
ne mondjátok hogy refreshlock miatt mer tsemmilyen refreshlock nincs a gépemen

Jabar
hmmm...

copy/paste 😊))

http://www.dogmatic.csali.hu/screen000.jpg

Jabar
Ismét jó a fal 😄DD

Szerintem is sok a különbség 1 Giga, meg a többi között, nekem minden High-ra van állítva, meg 4x AA, és így néha elég rendesen belaggol. Nembaj csütörtökön jön a plusz 2 x 512 GEIL 😄

steam, origin: ACE_hun

A helik iranyitasarol nem sokat tudok elmondani. En nehanyszor lezuhantam mindenfele repulo szerkezettel, aztan inkabb nem probaltam vezetni oket. Inkabb a lovesz poziciot eroltettem, bar gyakaran sikerult magamhoz hasonlo pilotat talalni. Ilyen kor altalaban uszhattam vissza a hajohoz, ha idoben kapcsoltam.

Egy AuThomo(Remelem jol irom!) nevu kartaccsal viszont egesz jokat repultem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dr Kotász
Coolbits reg kell. Utána lesz fül.
Jabar
1 és 1,5 között rengeteg a külömbség.

Ez a redva pb kibaszott valami windows nem tom milyen file hogy üres 😊)) lol

Yan
Sõõõt, még savage4-el sem megy.
Most kipróbálom a tseng6000-t, a képek alapján azon futnia kell! 😊))

¥ xfire: kistekila

Nahar
THX

Motorola Defy

Ilyet hogy ne menjen valami GF4Ti-n <#szomoru1>

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Keress rá a coolbitsre google-vel, azt bereggeled (mivel regfile) és megjelenik plusz funkció az nvidia driver beállitásainál, ahol fölül tudod birálni a frissitéseket az adott felbontáshoz

Pink Tiger
én hasonlót tippelnék

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

arty
és az miért baj, hogy akik megszeretik a játékot, azok csak gyakorlás árán szeretnének "jók" lenni, s nem instant, gagyi sikerélményre gyurnak ?

sajnos a DC-n kivüli helizés az "azonnal ász akarok lenni", "legyen minden kurva könnyû és árkád, mert csak 15 percem van" -rõl szól ... 😞((

Forza.

Cobra.
A magyar szerverek neve elé beírhatnák az adminok hogy HU vagy HUN, így egyszerûbb lenne megtalálni õket.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Robogo
<#eljen><#hehe><#idiota>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Skiper
Tényleg, jövõ héten valahogy le kell ugorjak a boltba ötszáztíz kiló' ramért..

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper
<#law> <#idiota>

Robogo
Én is ezt írtam.Bíbíbí.😊

Skiper
1GB vagy 1,5 között nincs különbség! Elég az 1

Robogo
Szerintem bõven elég az 1 GB Ram is.

BEAST
miért? fejtsd ki? ... én sem játszhatok mert Ti kártyám van ... de ha így tudták megoldani hogy a játék ilyen legyen akkor meg kellett húzni valahol a határt , mivel a Ti széria nem rendelkezik a megfelelõ tudással ezért itt húzták meg a határt ... én is ideges voltam hogy nem oldották meg hogy menjen ezen is ... de igy visszagondolva az a VICC hogy elvártam hogy a minõség rovására nálam is menjen ... majd valamikor veszek egy kártyát , úgyis itt az ideje és énis játszhatok

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Skiper
Szerintem ebbõl nagyonzsír játék lesz, meglátjátok, hogy most szétkritizálják a fórumokon a kényes játékosok az EA-t meg a demóterméket, aztán huszonnegyedikén egy erõs játékkal szolgál majd a kiadó/készítõ csapat. Nagyon erõssel.. ;-]

Robogo
Ja tényleg ezt már tegnap tudtam és most jöttem rá újból.😊De azért thx.

joebacsi
nemfog megrohadni, és nem is fog olyan peccset kiadni, amivel megy gef4-en
ennek egyszerû technikai oka van, nemvágom, miért nem lehet ezt felfogni...
(nekem is gef4em van)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

NEKEM DNA ATI DRIVER van es azzal tokeletes . nagyon komoj

F.E.A.R. FOR EVER!!!

[OP]Freedom
Ha nem indul el Gef 4 TI kártyán a game akkor az ea ott rohadjon meg!
tuti kiadnak valami peccset mert nagyon sok felhasználótol elesik az ea!
Az ok hogy mx-en már sokminden nem fut de hogy a ti szériánál sem az durva!
nagyon sok ember rendelkezik ezzel a szériával!
Ha nem javitják ki ezt a hibát akkor remélem nagy bebukás lesze nekik mert azért ez egy nagy VICC!!!!

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

Jabar
controllsnál minden tipushoz külön van egérérzékenység beállítás.
Gyalogos, földi jármû, repülõ, heli és Csónak.

Gabóca:
Az invert mause az azt jelenti hogy az egér mozgását egy x tengelyen megfordítod, téhát ha pl lefele húzod akkor pont ellentétesen fog menni.

Nincs elég ramod, sajna vásárolni kell ha akadás nélkül akarsz jáccani. mondjuk legyen 1,5 GB azzal már szalad <#awink>

Robogo
BF2 magyar serverek:

Obi-net public:
195.228.156.230

Suniland:
195.56.234.94
jelszó:bf2hu

=*HUN*=Battlefields:
193.202.63.241

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nahar
Megtudnátok pár MAGYAR Server IP-jét adnod?! Elõre is köszi!!

.

Motorola Defy

Robogo
És mit jelent az a invert mouse?És mire jó?És melyik a jobb ha be van kapcsolva vagy ha nincs?😊

Beers
Rossz lehet neked!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Robogo
Szerintem a helit azért csinálták ilyenre,hogy ne lehessen vele olyan nagyon kempelni.És most ebbe a játékba nem a helizést akarták a fejlesztõk kifejteni hanem a csapatmunkát és a földi assaultozást.A másik az,hogy most már szerintem nem fognak olyan sokan a heliért várni egész meccs allat,mert inkább assaultozni fog mindenki.De végülis lehet a helivel lefelé is lõni csak bele kell jönni.Szóval szerintem a gaméba nem lesz sok szerepe a helizésnek.Én meg Robi sokáig játszottunk és már kezdtünk bele jönni a helizésbe.

És akkor kapsz minus pontot ha nem tudsz megvédeni egy zászlót,de ha viszont megvédesz egy zászlót akkor kapsz pontokat----és ebbõl is kijön az értékelésbe a teamwork(de nem csak ebbõl).A tank szerintem jó meg az egyéb jármûvek is.A repcsi pedig nem olyan nehéz abba is csak bele kell jönni.Szóval összeségébe minden jármû jó csak nekem a heli nem tetszik anyira.

lac coo
Vazze tányleg nem tudom melyik játék az !!<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ma2ska
Az miért baj, ha valaki helit akar vezetni, elötte nem kell beiratkozni két éves pilótatanfolyamra? Ezt hivják játékosbarát megoldásnak...

bazza
Nekem az nem tetszik, hogy ha gyalog megyek, akkor elég furcsa a célzás, még most sem tudom eldönteni, hogy invert mouse be van-e kapcsolva! 😄D
Ja, és hogy csak egy egér érzékenység van a játékban? Mert a helinél és a tankoknál nagyn lassú, a gyalogságnál meg pont jó!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

spitfire
jÓ VICC😊

lac coo
Ööööö......Mi az a DC :-) ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

TDC Geronimo
Jah valóban nem.....annál sokkal jobb

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa
Ezek az 1-2 mps beakadasok(gondolom cpu szamol olyankor) sok helyen tapasztalhatoak ? Olyankor ugye nem igazan lehet fordulni az egerrel, stb. 2500os athlon xp-m van.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

0Fritz0
A Server Name -hoz írd be, hogy HUN és kidobja az éppen mûködõ magyar vasat.
Tegnap este 4 ilyen szerver is ment, reméljük nem nevezik át õket. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hysteria
sztem is kiraly a game 😊)

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Zs0lt1
11: Az M16 single és burst fire-es.
A szerverkeresõ tényleg brutálisan rossz. A helik pedig, hihetetlen szarok. CSak elõre lehet velük lõni lefelé nem, mert belezúg egy házba. Szal remélem, h peccsekkel ezt vhogy javítják majd.
Jah a másik, ami sztem el lett baszva, ha épp hogy egy kicsit nekimész egy emberenek, meghal és -4 pont. Hát ez kurva szar.
Meg a tankok irányításával sem vagyok megelégedve, de nem is az irányítással, hanem azzal a szar kis lyukkal, amin ki kell nézni. Az fos.
Alapjában véve nagyon király kis gém lett ez.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Én nem tudom a megszokottra, mert nekem a fegyverválasztás pl. Num1-5-ig volt, és az End a Reload, amit szintén nem lehet, Ins, Del, Home-ot is lenne mire használni, de azt sem tudom...

steam, origin: ACE_hun