Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Squadok, együttmozgások miegymás.....így az igazi 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.7.avi
(Lassan ideje lenni venned egy rendes vidikártyát, mert már több gigányi videó van a vinyómon és egyfolytában pofánlõnek, miközben birkaként rohangálok a kamerával <#wink>#wink>).
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
http://kutyuszoba.blog.hu/
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Kerió tûzfallal nyomja valaki? Mert engem nem akar felengedni a szerverekre...
Azért meg kell jegyezni, hogy a botok meglepõen jól muzsikálnak 😄
http://kutyuszoba.blog.hu/
Nem tudja valaki, hogy a routernek melyik portot kell megadni, hogy tudjak szervert csinálni. PLS nagyon fontos lenne 😊
steam, origin: ACE_hun
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
SZVSZ az összes battlefield és modjaik közül ebben lehet a legkönnyebben repülõ jármûvet vezetni!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Légyszi segítsetek!
Ha kiválasztottam a fegyvert, hogy lehet a térképen a start pontot kijelölni, hogy elinduljon a játék? Egér gombokkal nem mûködik (csak zoom-ol).
THX!
össze kéne dobni egy norm faq-t...
(csakhogy ne kérdezzek hülyeséget+ne is kelljen vissza olvasni)
Joebacsi? 😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
csak hogy ne mondhassák hogy milyen könnyü megtalálni az embert a bokorban, vagy a láthatatlan tankok.
www.czekoart.hu
www.battlefield.hu