Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Így van értelme a gémnek ahogy mi toltuk.....nem tom te mennyire élvezted, de én nagyon 😊
Squadok, együttmozgások miegymás.....így az igazi 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lehet, hogy még korai, de nemtud vki klán ajánlai a gamehez???(magyart)
amugy az mekkroa durva volt már amikor 1 pontal nyert az usmc, kurvajó kör votl az, kiegyensulyozottság rulez 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jah 😉 scak kár hogy egy kibaszott gunert/pilotát nem találtam helihez maikor összzes pont már rég a mienk volt... meg egy kibaszott vadászgépünk se volt amikor gyk csak levegõböl jöhettek... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TDC Geronimo
Huhh mekkorát gémeltünk bazzeg.....igaz thanatos? 😉

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
Beastnek:

http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.7.avi

(Lassan ideje lenni venned egy rendes vidikártyát, mert már több gigányi videó van a vinyómon és egyfolytában pofánlõnek, miközben birkaként rohangálok a kamerával <#wink>).

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Baszkurátor
Nekem mezei ati driverrel sem fagylaltozik .... 😉

Jabar
Így már szinte csítnek számít! 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

genRob
Neked meg fiam tod mit?! :-D

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
Köszi!

genRob
Van magyar szerver?
Komolyan:-P

Rusid
Milyen neted van mert ha a adsl vagy kábel szerintem ne nagyon próbálkozz szerverindítással.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
FAQ

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Komolyan kérdezed? <#szomoru1>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

PsyhoApu
Én inkább valahogy át szeretném engedni. A fene se akar tûzfal nélkül netezni 😊

http://kutyuszoba.blog.hu/

Kapcsold ki 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

PsyhoApu
Helló!
Kerió tûzfallal nyomja valaki? Mert engem nem akar felengedni a szerverekre...
Azért meg kell jegyezni, hogy a botok meglepõen jól muzsikálnak 😄

http://kutyuszoba.blog.hu/

Hali!
Nem tudja valaki, hogy a routernek melyik portot kell megadni, hogy tudjak szervert csinálni. PLS nagyon fontos lenne 😊
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van..." <#banplz>

steam, origin: ACE_hun

Starfish
Akkor visszaszerzem a Wingman Force 3D joyom 😄 8K ért eladtam asszem, aztán most kb 4K-ért visszaszedem =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Zsoltika 007
Lehet én is lepucolom a jó öreg Thunderbird 2-t.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

12 éves QuickShot 😊 Frissen kitakarítva, kontaktozva <#hawaii>
Starfish
Az lehet. Tegnap a kis helivel olyat piruetteztem, hogy többet nem is akartam vezetni helikoptert 😄 Akig tudtam megfogni hogy letegyem. Mázli hogy nem vágtam földhöz 😄

mesor
Szerintem joy-al a legkönnyebb!
SZVSZ az összes battlefield és modjaik közül ebben lehet a legkönnyebben repülõ jármûvet vezetni!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Zsoltika 007
Csakis megszokás kérdése.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Starfish
Hirtelen hülze kérdés jutott eszembe. Repcsit mivel reptetitek? Cincogó kisegérrel vagy billentyûrõl? Netán Joy? Valakinek valami észrevétele mivel jobb mivel könnyebb stb.?

KurtVampire
Kurva nagy a game!!!!!!!!!

Halottvagy [eR] Arijuen

Köszönöm, tegnap este már nem volt idõm kitörpölni, Még1szer THX
Starfish
Kiválasztod a kasztod (fegyvered) aztán ott a térképen kiválasztod a start pontod. Ezekután mindennek felett nyomsz ott a térképtõl jobbra lent egy done-t és várod hogy kezdõdjék az olajért folytatott harc. =) Béke 😄

3TOMI3
van egy pont a zászlónál azt kiválasztod és ennyi <#email>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Starfish
Lesz majdan az FAQ, népeknek nagy örömére. Köszönhetni aztat vala BB drága személyének, és kedves segítõkész emberkéknek. =) (ez már munkahelyi ártalom 😄)

Üdv mindenkinek,

Légyszi segítsetek!
Ha kiválasztottam a fegyvert, hogy lehet a térképen a start pontot kijelölni, hogy elinduljon a játék? Egér gombokkal nem mûködik (csak zoom-ol).
THX!
nem gyenge mennyi hsz... 😊
össze kéne dobni egy norm faq-t...
(csakhogy ne kérdezzek hülyeséget+ne is kelljen vissza olvasni)
Joebacsi? 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Starfish
JAjjmost miért mondjátok. Csak fut valami a háttérben és amiatt eltünnek a a gammából tereptárgzak stb. Véletlen egybeesés semmit több <#nyes><#kacsint><#idiota><#banplz>

0Fritz0
Ez Ma2ska képe, nem az enyém. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Cheaterek vagytok, ne is erõlködjetek ezzel a gef4 mesével <#nyes>
Kovács legény
egy olyan képet is berakhatnál amikor eltünik a kép fele
csak hogy ne mondhassák hogy milyen könnyü megtalálni az embert a bokorban, vagy a láthatatlan tankok.

www.czekoart.hu

Lacc
Egész jó csapatjáték volt most public serveren, meglepõ volt, remélem ez csak ilyen lesz vagy ettõl jobb 😊
Lacc
Köszönöm istenem hogy nem gf4-el kell kinlódnom 😄D
BurnBaby
hát egen. viszont így hogy megy nem bosszant engem tovább 😊 lássuk be, ez is egyfajta elõny! 😊

www.battlefield.hu

Max Damage
bár ha úgy vesszük van ám 1 elõnye, ilyen grafikán elõnyre juthatnak a GF4-sek, mert ezen egy ilyen sivár ronda terepen egy embert meglátni a bokorban pl abszolút nem nehéz 😉)))))

Max Damage
kis gyurmaházak, gyurmatalajon, fegyveres menimappal, érdekes fegyverrel a kézben, és egyszerûen csodálatos élõkörnyezettel (fák, fû) 😄 Komolyan, lehet belövöm tesóm 166Mhz-es gépét hogy játszak ezzel, mert grafira kb. a Half Life elõtti idõket idézi, olyan kemény Doom 2-s 😄DDDDD

Ma2ska
Ezzel aztán minden pozitivumot elmondtunk róla..

BurnBaby
én mondtam, h nem lesz egy esztétikai élmény, de (!) megy 😊))

www.battlefield.hu

0Fritz0
Csillog-villog! <#wink>

Max Damage
hát elég randa

Ma2ska
Thx tehát gef4 ha elindul.

0Fritz0

Mi történt a minimappal?

Ma2ska
Mármint a kép