Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Miert is van az hogy amikor rakatintottam a Single Player -re akkor lefagyott a gepem? Hmm?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gergod
Jajj de szeretem amikor a marha commanderünk repülõzget, meg nyomja az actionjeit, ahelyett hogy a dolgát csinálná. Én aztán kérhetem az utánpótlást, meg ilyenek, az a barom csak repülget. Néhe spawn-artilleryt nyom. Áhhh mindegy nem idegesítem magam.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

TDC Geronimo
Jóvanna Nvidias vagyok 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

A cancel engem is érdekelne.

Jól látod, mindenkinek squadban kéne nyomni, a magányos harcosoknak a commander nem tud parancsot adni. De lehet squadba hívogatni embereket, talán commanderként is fel tudod ajánlani nekik, hogy joinoljanak. Meg ugye végsõ megoldásként ott a teamchat.

joebacsi
majd faqot megírják az okosabbak, éncsak valahogy ráheggesztem a bannerre 😊
amúgy földi, csak nem vettél új karit? 😊
(aláírás)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

adsz nekik másik parancsot 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lacc
Most kipróbáltam egy commander-only menetet, sikerült is gyõzelemre vinni a csapatot 😊 Igyekeztem mindenhol segiteni amivel csak tudtam. Viszont az még nem teljesen világos, valaki magyarázza már el, hogy van, amikor kiadok egy squadnak egy parancsot, hogy pl. védje meg ezt a pontot, és miután már nem aktuális a védelem, nem birom sehogyse levenni a parancsot a térképrõl, és szép vastag vonallal jelölni nekik, hogy védeni kellene a nagy semmit. Szóval az érdekelne, hogy hogyan lehet egy parancsot cancelelni? 😊

A másik meg, hogy squad nélküli katonáknak nem lehet közvetlenül parancsolni? Mert én úgy láttam, és ha valóban igy van, akkor mindenkinek azt javaslom, hogy mindenképpen joinolni kell egy squadba, normális csapatjáték csak úgy alakulhat ki.
nincs is még 5.7 te ész 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hát jah 😊

ezt mondom hogy fent... mrá az az elöttin is fentvoltam... 😛

bazz, 1x nem olvasom vegig...

melyik szerveren nyomjatok?

Ahhoj
viszont tetszik az alairasod 😊

Ahhoj
ja 😉

TDC Geronimo
Semmiképp se lehet a boltba a gém 😊
17-e a szállítási idõ szal ide se érhetett 😊
A másik meg az h ha megfigyeled a demot oda is oda van írva h 24-e 😛

BránerMaister
nem teloval holnap lefotozhatom ha annyira kell

Utálok mindenkit!

BránerMaister
verzioja

Utálok mindenkit!

Ahhoj
akkor az a kecseg joeba' atvert minket!!!

TDC Geronimo
5.7 Ezt direkt BF2-re bár ígyis sok embert kibasz hibaüzivel...szal vegyetek Nvidiat 😊

TDC Geronimo
Sztem te a plakátot láthattad max 😛

BránerMaister
Nem tudnád megmondani hogy az ati katalisztnek most melyik a legujjab fajtája?
5.6 -os???

Utálok mindenkit!

TDC Geronimo
Hazudik!!! Máglyára vele!! 😄D

BránerMaister
Örregek ez a számlálo el van egy kicsit tolva nem de??? Mert én nekem meg lehetne eredetibe!!!!
Én innen tudnám megvenni akár most is:
Debrecen,Debrecen Plázának az elsõ emeletén található 576 üzletben!!!!!!
11 900 pénért!!

Utálok mindenkit!

Ahhoj
285 uj uzi
vmi erdekes?

TDC Geronimo
Kevés a ramod, amúgy faszán menne a gém

fitutufi
egy gépigényt tudtok mondani esetleg?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

TDC Geronimo
Alázos teamworkot tolunk általában 😊

mesor
Akkor majd valamikor felnézek hogy nyomjunk egy kis csapat munkát azt reszkessen az elenfél<#eplus2><#ravasz1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

TDC Geronimo
=*HUN*= Battlefields

mesor
Melyik serveren szoktatok játszani?

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

TDC Geronimo
Azért amerika be lett bûntetve 2* is amikor 2xx-0-ra meg 1xx-0-ra vertük õket 😛

TDC Geronimo
Bazz thanatos fennvoltál annál a körnél amikor 1-0 lett a vége? 😄

medic tényleg rulz .de csak a MEC. annak jó az AKja.
kurvajó érzés valakinek visszaadni az életét..

http://thenamelessphoto.com/

😊
ezt pont tegnap csináltam egy haverral. támadtuk az építkezést. 2en mentünk és én spec ops voltam. megláttam a faszit a házban, elkezdtem lõni ,kinyírt. a medic haver felélesztett aztán kinyírta a házban lévõ faszi õt is. én lelõttem a házban lévõ faszit aztán spuri vissza a haverhoz akit meg felélesztettem 😊 aztán majdnem befoglaltuk amikor megjött egy APC...<#idiota>

http://thenamelessphoto.com/

össze lehet de ritka mitn a fehér hollo... magyarok 99% erre képtelen ugytünik...
medic kit meg rulzik 😛

TDC Geronimo
Így van. Azért TS-nélkül is össze lehet játszani ha az ember valamennyire is hajlamos a csapatmunkára 😉
Azt szeretem csinálni(mint pl ma is veled😊), hogy ha meghal a medic odamegyek, elszedem a cuccát és azzal felélesztem 😄

ez mongyuk igaz... ahoz képest ami régi bfekben votl ez is maga a menyország 😊

TDC Geronimo
Bizonyám h szoktak. Én egyedül sose megyek fel csak akkor ha van ismerõs v klántárs. De megfigyeltem h az amit ígértek bevállt.....vagyis sokkal több a csapatmunka mint bármelyik BF-ben szvsz.

és sajnos az a többség..., ritka mint a fehér hollo az olyan mint a mai volt... amugy meg max ts-en lévõkel szokott normális teamwork lenni 😛

jaja az aranyos, bár az amcsi fajta elég gagyi mert nem forgatható körbe a felsõ géppuska :/ de azért gázolni az is jó 😄

Bocsánat ha félreérthetõ voltam,nem akartam megbántani senkit csak egy példa volt😊.Valóban,azért nagyon jó gammák szoktak lenni a magyarokon is,csak az bánt,hogy némely embernek milyen a hozzá állása a többiekhez😊.
<#eljen>

3TOMI3
jah még nem láttam játszani azé tévedhettem ekkorát <#eplus2>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

TDC Geronimo
Jah....Fast Attack Vehicle 😉

fav? a buggy-ra gondolsz? vagy ekverem? 😛

TDC Geronimo
Hát az a FAV az valami eszméletlen.....komolyan mondom az(is) nagyon el lett találva

jah 😊

de õ anyira pro hogy érte versenyezni kell ám... <#idiota>

TDC Geronimo
Rendesen odabasztuk õket 😉

3TOMI3
klánt ajánlani???<#fejvakaras>
te választasz megkérded van-e tagfelvétel ha van akkor jelentkezel ennyi

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

énis, máshogy meg nicns értelme ebben egyet értünk 😊
amelyik csapat nem jáccik rendesen squadokban az ki is kap... lásd mint msot az ucso körben enemy egy báztist sem tudott végén befoglalni 😛