Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoj
lol 😄D

Max Damage
vazz volt már olyan nektek hogy 6 órára nem volt netetek, netemelés miatt, amelynek a hatását még most sem érzem?????? huhhh, de felb*szták most az agyamat, legalább emelték volna ha már amiatt nem ment azt mondták a telefonban, erre meg semmi, közlik mélbe hogy nem sikerült hétfõn várható még1 leállás, hát hogy rohadjon el az egész, b*sszameg! 😄 Bocsi, de belõlem meg ez kívánkozott ki!

W4r3Z
Csõ Scythe, én voltam Mákosguba az elõbb.😊
Azt a rohadt radart sikerült felrobbantani miután elmentél, rápakoltunk vagy 10 kiló c4-et, de aztán kicsit elmászkáltam és mire visszamentem már megint ott forgott vidáman.lol?.D
GG, jól nyomtad nagyon.

Minden ellenállás hasztalan!

Pharaoh
Én olyasmit hallottam róla, hogy aki az elõzõ körben jobb helyezésel végzett az lesz az.

Lacc
Most a legutóbbi menetben egész jó kis squadba voltam, jól összejátszottunk 😊 Az más kérdés, hogy a commander baszott ránk. Néha berakott egy uav-ot, artilleryt, de semmi különös. De ahogy már látom, jönnek fel a professional commanderek, csak legyen belõlük egyre több, mert jelenleg óriási szükség lenne rájuk.

A másik meg, jelentkezni akartam most commander postra, gondoltam kezembe veszem már az irányitást. Volt már tapasztalatom vele, és sikerült is nyernünk. Azonban mikor jelentkeztem, közölték velem, hogy egy magasabb rangú játékos lett a commander. Akkor hogy is van ez a rangozás? Mitõl függ?
Mondom, az XT-d annyiban különbözik, hogy magasabbak az órajelei, de nem sokkal, nagyon csekély. A RAM-jaim 1.6 ns-osak... mondom simán menne ez is XT órajelen, csak az X800 Pro-ra még gedvább gyári hûtést raknak... sza'l akkoris hihetetlen az 50-70 FPS...

steam, origin: ACE_hun

lac coo
Jaaaa. vágom ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

TDC Geronimo
A minimapon megjelenik az adott parancs (támadás, védelem, stb.)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lac coo
És mit látok ha nekem adnak parancsot ?
Vagy nekem is nézegetnem kell a caps-al a térképet , mint alkalmazott:-)))))))

TDC Geronimo
Inkább nézzetek veszekedés helyett a számlálóra 😊

TDC Geronimo
CofB+7th = eX 😊
Milyen szép egyenlet 😊

Rusid
Miért szünt meg? Vagy csak más lett a nevetek...megint?
😊

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Zsoltika 007
Jó, de nem ez volt a mondanivalója. Ne forgassuk már a szavait! <#ejnye1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

lac coo
A ram sebessége azért nagyot dob rajta . A gpu-é nem sokat ...

TDC Geronimo
<#conf>

lac coo
AA-t nem használok mert kímélem a kártyát a gyári hûtés nem a legjobb ....
X800XT PE . Tényleg 50-70 fps.

Azért megnézném hol kapsz Te 2xezerért 9800-as kártyát... Inno3D-be még talán, de abból is inkább csak olyan 33+fa felé tendál az áruk...

A Lightning is High-on van, és az Anti Alias is minimum 4x-en van? Mert nekem dettó ugyanez a konfigom, és bár nem mondtad milyen X800-ad van, de az enyém moddolt, tehát 16 pipeline be van kapcsolva rajta, csak annyiban különbözik az XT-tõl, hogy nem azon az órajelen megy a GPU, meg a RAM, mert ahhoz kéne vennem egy Zalman-t, viszont ahogy hallottam túl nagy sebességnövelést nem okoz, inkább a 12-rõl 16-ra növekedett pipe. Ja és az 50-70 FPS-t is kétségbe vonnám, mert nálam 55 fölé nem nagyon ment, inkább 30-50 között volt...
Sza'l nálam így 1 Gigával iszonyatosan beakad néha, és látom hogy olyankor a vinyóról töltöget. Sza'l gázos, ezért rendeltem még 2x512-t. Egyrészt mert viszonylag nem drága most a RAM, és június végéig még Sulinet rulez...

Starfish
Késõn jöttem? 😄

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

A CapsLock mindennek a kulcsa onnan értelemszerû, készül egy FAQ de ha rákeresel pár napja mindent leírtak ide a hozzáértõk.

lac coo
Magyar nyelvû segítség nincs a játékhoz ?
Vessetek meg , de nem nagyon vágom ezt a commanderesdit :-))))))))))))

Sziasztok !

Ez most lehet hülye kérdés de a demóval lehet neten nyomni? Mert nekem nem lát semmilyen szervert sem <#confused><#nemtudom>

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

Robogo
Ja tudom csak nem jutott eszembe,hogy mi az új klán neve.😊És inkább nem szaroztam vele és beírtam a 7th-t.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

lac coo
Szerintem a 2 G memoria kamu ...
Nekem 3000-es prescott-al X800-al tök stabilan megy maxon 50-70 fps-el ....
Bár lehet , hogy egy fullos 64 fõs szerveren már nem bírná ...

DummyBoy
Egy utolsó off 😊

Anno amikor egyszer új gépet vettem, minden megvolt, csak a VGA hiányzott, be lett rakva egy GF2-es kari, hogy menjen 😊

Pont akkor jelent meg a NFSU is asszem ... futott is szépen a GF2-n ... aztán megjött a 9800 ... nem ugyanaz a játék volt a kettõ ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Skiper
nem árt az ismétlés <#idiota>

gyuri http://gyur6.uw.hu

lac coo
Fõleg ha még ha ki is kerül jó nagy ívbe :-)))))))))))))))9

polak
asszem még nem tudod😊 a 7th már nem létezik😊))) velük bajossan játszottatok

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Így van! 😊

Hozzátenném hogy talán nyugottabbak lennének a kedélyek ha a EA bennthagyta volna a lehetõséget hogy GeForce4-en valahogy(!) elinduljon a game, az emberek szõrnyülködtek volna a borzalmas "látványtól" és mentek volna a boltba új kártyáért, az egész idegeskedés tulképpen arról szól hogy rákényszerítve érzik magukat a nagy gonosz multik által a kártyavásárlásra és úgy érzik hogy a EA akarja megszabni hogy milyen vas legyen a gépükben.
Pedig nem errõl szól...

Robogo
BF2 demo funwar
vs7th
1.kör US-MEC 63-0
2.kör MEC-US 0-141

vs7th 63-141
7th win gratula jó volt gg!

U.I.:Sajna a második körbe el kellett menni-e kettõ emberünknek és így csak 12-en voltunk.Sorry.De azon kivül nagyon élvezetes játék volt és jók voltatok.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

DummyBoy
Sajnálom, de nem birom megállni ... Flame lesz ... Elõre elnézést kérek attól akit sértenének az alábbi sorok 😊

Mi a #&@#@#@{ fenéért sír mindenkinek a szája akinek GF4-es kártyája van????

Fõleg mondjuk egy MX ... Ne haragudjatok, de lassan már mobiltelefonban van nagyobb teljesítményû GPU ... 2x ezer forintba kerül egy 9800-as kari jelenleg a piacon ... aki sokat akar játszani, az nem hiszem el, hogy nem tud ennyit összeszedni ...

Apu/anyu fizeti szöveg is unalmas már ... diákmelóval 250 HUF órabérért, napi 8 óra, 3 hét meló és megvan az új kártya ... (és ez nem a legjobb meló ... csak valahonan emléxem ... 😊 )

Jelenleg amikor SLI van, Crossfire jön duál core procik meg többprocesszoros rendszerek, Dual GPU-s VGA-k, 512MB, 1GB graf memóriák ...

Vajon miért nem megy GF4MX-en? Azért mert a játék árából jobb VGA-t lehet venni ... (Depo.hu 13-15 ropi egy 9550-es ATI ÚJONNAN!!!)

Aki a ma megjelenõ játékokkal szeretne játszani az számíthatna már rá hogy több éves (Nekem is volt Ti4200-asom, nagyon király kártya volt, de a VOLT-on van a hangsúly ...) VGA-kon már nem biztos hogy szakítani fog a cucc ...

Akinek nincs pénze VGA-ra, nem tud elmenni nyáron buli helyett melózni, nem tudja megoldani, az valszeg nem fog megvásárolni egy 12000 HUF-os játékot ... max letölti warezba ... viszont akkor se sírjon, hogy miért nem gondoltak rá is ...

Egy kis ésszerûség ... legyen már bennetek ... Sorry, de ez kikivánkozott ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

A commandereket meg le kell szavazni a francba ha bénáznak csak az a baj hogy kevés normális vállalkozó van, most is kifogtam egy kretént aki ezerrel répázta az amcsi alapot és tudatta velünk hogy sikerült röptébe lekapnia egy helit artilleryvel, kb. ennyi volt az összes interakcio közte és a csapata között...

Tartsd folyamatosan lenyomva az "E" -t és ugorj a jármûre, a többség nem fog lelassítani a kedvedért ha be akarsz szállni akkor be kell "ugranod" 😊
Régi BF-es szokás 😄

lac coo
A sok lámafasz meg fogja már fel , hogy a jámûvekbe nem csak egy ember fér !!!
Inkáb elüt ha elé állok de akkor se vesz fel :-))))

lac coo
Fõleg hogy a legtöbb commander repked :-)

Pharaoh
Annak sincs értelme, hogy beállnak egy squadba és utána meg mennek össze vissza, inkább csak az álljon be, akire lehet számítani a csapatban.

A hungs-on megy de senki nem használja.
Be nem állnának egy squadba sem, és ha mégis akkor pont az ellenkezõjét csinálják mint amit a commander kiad.
Tisztelet a kivételnek.
JCSR-esekkel és a 7th-val jókat szoktunk játszani.
azt énse értem de csoda timelimitet inkább kihagyom, köszike 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

de, néha 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kandurex
ÉS INKÁBB GYERTEK AZ SG SZERVERÉRE!

Márcsak azért is mert itt legalább lehet kommunikálni a csapattal, nem úgy, mint a többi hasonszõrûn. MÉG MINIG NEM ÉRTEM miért nem futt a szervereken a voice komm,.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Titket nem bosszant, hogy a squad vezetõk repülõre szállnak? Mert akkor nem lehet respawn -olni és gyalog megy a banda 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kissé😞

szintén,kisé idegesítõ<#falbav><#violent>

Zsoltika 007
Mi van már ezzel a car game-el?? Ma nem tudtam sehova felmenni, mert kifagy a menüben a game. <#mf3> A fura az hogy eddig semmi probléma nem volt. <#fejvakaras>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

én ugy tudom, nem, pedig jól jönne :/

Pharaoh
A squad vezetést át lehet adni egy kijelölt embernek?

ott a pont de a szent célért mindent <#eplus2><#hehe><#eplus2>

gergod
Utálom, hogy a top10ben van a téma, mert flémbõl áll, és elsikkadnak a fontos témák. Dehát ez van.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

de jókis flame szagra nehéz az embernek magát türtõztetnie 😄 meg amugy mekkora pangás lenne itt már :/

retteneteske
<#eljen>