Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
De ezentúl keresni foglak 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Csak a végén nehogy vissza süljön 😄
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
DAQ neven szoktam jatszani. Ha latod, hogy jovok, bujj el, mert utalom, hogy maskepp folyton lelovoldozol. 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Akkor gyere jatszani! Kinyirunk osszesen vagy ketszazszor, es nem kell revolverre vesztegetned a penzedet. Engem altalaban megnyugtat, ha jatszom, vagy ha nem, akkor maskepp idegesit fel. Alternativ megoldaskent ulj motorra, es menj ki a vilagbol. Nekem az mindig bejon.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
64 bottal már nagyon akad ... pedig nem kéne neki ... valamikor kipróbálom, kisebb felbontáson is, bár nem hinném, hogy a VGA kicsi neki ... de ez az egy kissé aggaszt, hogyan lesznek itt nagy csaták?
Remélem ezen azért még optimalizálnak ... (Vagy rájövök mit sakkoztam el 😊 )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Faszán néz ki a DVD 😊
Szép állom lenne
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
ja amugy 2800+ 9600pro(128M😎 1GB RAM nem egy alom szep de ki a faszt erdekel csak ne laggoljon <#nezze>#nezze>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
once and for all: (correct me if this wrong)
step 1: identify your system
OS
Windows XP only (Win 2000 and WinME not supported)
internet connection: (only for multiplayer)
Broadband Internet connection(dial-up will not work)
Processor
AMD xp
1500+ very low settings
1800+ low settings
2000+ low-mid settings
2400+ mid settings
2600+ mid settings
2800+ mid-high settings
3000+ high settings
AMD 64
2800+ mid-high settings
3000+ high settings
3200+ high settings
3400+ high settings
3500+ high settings
3600+ and above insane settings
intel p4
1.5 very low settings
1.6 very low settings
1.8 low settings
2.0 low settings
2.4 mid settings
2.8 mid-high settings
3.0 high settings
3.2 high settings
3.4 high settings
3.6 and above insane settings
RAM
256mb very low settings
512mb mid-low settings
1GB high settings
1.5gb high settings
2GB insane settings
Video Cards
ATI
8500 low settings
9000 low settings
9200 se low settings
9500 se low settings
9600 se low settings
9500 low settings
9550 low settings
9600 low settings
9500 & 9600 pro mid settings
9700 mid settings
9800 se mid settings
x300 mid settings
x600 mid settings
9800 mid settings
9600xt mid settings
9850 mid settings
9800 pro mid-high settings
x700 pro mid-high settings
9800 pro 256mb med-high settings
x800 pro high settings
x800 pro xt and above insane settings
NVIDIA
GeForce Fx (GeForce 4 will not work)
5200 low settings
5300 low settings
5400 low settings
5600 low settings
5700 low-mid settings
5800 low-mid settings
5900 low-mid settings
5950 low-mid settings
5700 u mid settings
5800 u mid settings
5900xt mid settings
5950 mid settings
6600 mid settings
6600 256mb mid settings
6600 gt mid-high settings
6600 gt 256mb high settings
6800 and above insane settings
step 2: do the math
if you have a low processor and a mid ram and low video card: low+mid+low= low settings
low+low+high:low
low+mid+
mid+mid+low: mid-low settings
mid+mid+mid: mid settings
high+mid+mid: mid settings
high+high+mid: mid-high settings
high+high+high: high settings
insane+high+high: high settings
insane+insane+insane: give me your computer
if you have something lower than everything posted above forget about this game and throw your piece of sh1t in the garbage
Elég érthetõ azt hiszem.
battlefield2.dox.hu Felelõséget nem vállalok 😉, de nálam müxik.
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Igenis meglehet hogy akkora a különbség a két kártya közt amúgy. Azért a bios sem ugyan az a két kártyában. Persze ez még nem jelentene ekkora különbséget. Ami sokat jelenthet az az hogy milyen vas van alatta. Mert mit is mondasz? x800Pro-val olyan beállítások mellett 30-40 FPS között. Na most a te konfigoddal ezt az eredményt el kéne vernie sokkal jobban. Tehát az lehet hogy nem olyan erõs a vas alatta. Nekem 9800Pro@XT-vel jön ez az eredmény, és a vas alatta csak egy régi P4 2.4 és 512 Ram. Legalábbis ez az én véleményem. Persze mint minden ember én is tévedhetek. (Meg elaludhatok itt ülve a melóhelyen. <#idiota>#idiota>)
Mielõtt elkülditek az SMS-t, nézzetek utánna a www.nforce.nl-en, hogy nem kamu-e, mert nagy valószínûséggel átverés!!!
www.czekoart.hu
Eladtam, nyomattam Celeron 800MHz + GF2 + 256 RAM + 20GB winyó ... fél év Enemy Territory ... Valószínûleg emiatt tetszik annyira a BF ... egy csomó minden (Support, Medic) hasonló 😊
És mikor összejött a lé, akkor lett új gép ... nem a legjobbat akartam sosem, hanem azt ami a legjobban kiszolgálja a (Bár nem mindennapi, de azért elfogadható ...) igényeimet ... 3 év után lett olyan amilyet szerettem volna ... erre mostmár elég lenne egy kisebb is 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Tehát érdemes nézni a térképet, hogy a commander milyen "parancsokat" osztogat, segíti a csapatát.
helikopterezést viszont nagyon érzem már, Sea Cobra rullz
A halál csupán a kezdet...
Még a végén kiderítik, hogy akkor sem indul el, ha nem játsza le az 5+ videót a játék elején. (Amit gondolom mostanra már mindenki átnevezett/letörölt)
Ez inkább olyan readme, mint a macskát nem lehet a cég mikrohullámú sütõjében szárítani típus.
Battlefield 2: Harctéri hekkelés
Dixie Flatline, 12:12 - PC - Játék: Team-MOHA - ADATLAP - (28 komment)
Leleményes harctéri hekkerek rájöttek, hogyan lehet kiiktatni a Battlefield 2 demo változatával érkezõ 12 perces idõlimitet, továbbá a speckó fegyvereket is sikeresen elõcsalták rejtekükbõl. Az EA és a DICE úgy döntött, hogy a hekkelt szervereket 1 hét ban körútra küldi, ergo a szerver listában nem lesznek láthatók.
A cégduó látva a hekkelési hadjáratot, úgy döntött, hogy nem fogják publikussá tenni a ranglétrát biztosító szervereket. Céljuk, hogy huncutságoktól mentes játékteret biztosítsanak, ahol mindenki egyenlõ eséllyel küzd a titulusokért és egyéb csecsebecsékért. Ezért csak és kizárólag az általuk megbízhatónak vélt partnereknél fognak futni ezek a szerverek. A rangnélküli szerverkellékeket természetesen elérhetõvé teszik, így mindenki kedvére futtathatja saját BF2 szerverét és moddolhatja agyba fõbe. A linux szerver...
A tûzfal mögött csücsülõ játékosoknak és szerver adminoknak az alábbi portokat kell megnyitniuk a tûzfalon, hogy az account kreálás és a zéró ping körüli problémák ne jelentsenek többé gondot. Az utóbbi esetében mielõbb érdemes orvosolni a problémát, különben a szervert eltávolítják a publikus listából, mivel nem küldi át a GameSpy Master Server részére a vitális információkat.
Szerver:
UDP 27900
UDP/TCP 29900
TCP 80
TCP 4711
UDP 27901
UDP 1500-4999
UDP/TCP 1024-1124
UDP 29900
UDP/TCP 27900
UDP 16567
UDP 55123-55125
Játékos:
UDP 27900
UDP/TCP 29900
TCP 80
TCP 4711
TCP 29901
UDP 1500-4999
UDP/TCP 1024-1124
UDP 28910
UDP 16567
UDP 55123-55125
Nekem megint megütötte valami a szememet:
ALT+TAB
- Using the ALT+TAB key combination to switch between applications may
cause problems. We do not support the use of the ALT+TAB function.
Hát ez enyhén szólva nevetséges.
Meg itt van ez is:
STARTING BATTLEFIELD 2
- Battlefield 2 only supports being started via the shortcuts provided
with the title.
Starting via any other method may result in unsupported behavior.
LOL
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
kifejtenéd ezt bõvebben?
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
erre ea mit lép?
" hivtalos szerverek nem lesznek publikusak "
csak ea csinalhat hivatalos szervert...
elofordul a legjobakkal is...
na de mind1 😊
Amugy mitol no a rangom? A CB szerveren lattam, hogy paran mar uj fegyverekkel rohangalnak.
Tegnap mondjuk csak szoptam. Beszallok az egyik csapatba. Spawnolok, erre jon egy faszi, es porig bombaz vagy otunket. Uj spawn. A hatam mogott ott alll egy derek ember, es keresztul lo. Uj spawn. Egy tank all elottem. Nem a mienk. Uj spawn... Isten bizony azt hittem, hogy kandi kamera. Raadasul az ellen jol szervezett volt, mi meg alig. Geronimoek oten, osszehangoltan kergettek el a legnyugatibb part menti bazis kozelebol a mesterlovesz puskammal egyutt.
Kiprobaltam viszont az amcsi supportot. A SAW-nak sokkal kisebb a szorasa, mint a tuloldali geppuskanak. Ez igy egesz jol hasznalhato.
Egyebkent mi van olyankor, mikor van egy sqad, de nincs leader?
Felnéztem a múltkor valamelyik serverre, az elsõ körben nagyon jól ment, de a másodikban estem keltem ... majd minden statom minusz volt 😊
Úgyhogy most gyúrok single-ben (45-50 bot, 32player pálya, egy rakás helivel + tannkal, ticket ratio 500, unlocked fegyverek, timelimit nélkül ...) próbálgatom a kit-eket, a jármûveket, commanderkedek ... nagyon tetszik, eddig a medic a favorit ... 2 mediccel egy 8 fõs csoporttal a múltkor elmentünk teljesen a beach-ig ... mintha egy csapat lett volna ... persze botok 😊
+1GB RAM olyan 32 player felett azért ajánlott, nállam pl.: 64 bot esetén diafilm, míg 32 bot esetén meg se negyon röccen 😊
AK 101 istenkirály, eddig (Nagyon meglepõ módon!) a medic a kedvencem ... legalábbos botos játékban azzal tudok a legtöbbet segíteni a csapatnak ... nagyon komoly a késsel rámrohanó Amcsikat kiütni a defibrillátorral 😊
(OFF: Havernak pont most keresek videókarit, HWSW, Prohardver bolhapiacán 28-30 egy 9800 Pro ... Inno vagy nem inno ... nem mindegy manapság? Bár nem értek a 9800-asokhoz, úgyis megnézném vásárlás elõtt ...)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
eX
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”