Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk mind1 én úgyis csak az eredetivel fogok nyomulni!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
de elvileg mar tudom a kulonbseget, de azert ha vki nagyon biztos benne, beirhatja nyugodtan :)
Ne kelljen még1 szer leszednem .
thx!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Gyere ma este 20:00-kor (másfél óra múlva!) a bf.hu irc csatijára (#bf.hu @ Quakenet) vegyél részt a kvízjátékon és nyerj BF2 pólót!
Részletek
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...
CB-seknek valaki mondja mar meg plz, hogy kapcsoljak ki azt, hogy 3 betus nevvel nem lehet belepni, mert agyrakom van tolle. :))
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

WinFast PX6600 GT TDH Extreme
vki meg tudja mondani nekem mi a kulonbseg a ket kartya kozott? :)
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Felrakom msot az SG szervert is fullnak, de PB nélkül. Meglátjuk azon mit mutat majd.
Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
SEGITSETEK! :D
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Forza.
az én gyanum a PB lehet ...
aki szervert üzemeltet, elárulja, hogyan van megoldva a key nem-ellenõrzés???? :)
Forza.
Mert engem mostmeg azzal rakott ki, kb 15 perc játék után...
Köszi!
Amúgy a demo verziót kérdezem,sajna még csak azt nyomom:P
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egyenlõre csak 2 mapot láttam, azt sem igazán ismertem még meg! :)
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx