Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miert neked milyen verziod van
talán mert eddig nem dobott ki a pb 😊
a pb csak ebben a tort bf2ben szarakszik?szerintem nem...
<#conf>#conf>
<#conf>#conf>
C:\Documents and Settings\_USER_NEVED_\My Documents\Battlefield 2\Profiles\0001\Profile.con
ebben kell a name és a nick helyén ...
0001 lehet 0002 stb, attol függ, mennyi profilod van 😊
ebben kell a name és a nick helyén ...
0001 lehet 0002 stb, attol függ, mennyi profilod van 😊
Forza.
Eddig is át lehetett írni :-)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Minek kell a crack, ha van clone dvd-s?
Én a Punkbuster oldalról frissitettem a PB-t,
ami ott a BF2 nél van, 2 file.
Azóta megy, elõtte 3 percenként KICK
ami ott a BF2 nél van, 2 file.
Azóta megy, elõtte 3 percenként KICK
A Clone-DVD változat elég!
Installálás:
Simán berakod Daemon Toolsba, install, cd-key generátorral egy kulcsot csinálsz magadnak. És indulhat a játék.
Server:
A ..::CB::.. klán szerverére be tudsz jönni. NEM fogja kiírni, hogy CD-KEY IS ALREADY IN USE.
Ennyi.
Installálás:
Simán berakod Daemon Toolsba, install, cd-key generátorral egy kulcsot csinálsz magadnak. És indulhat a játék.
Server:
A ..::CB::.. klán szerverére be tudsz jönni. NEM fogja kiírni, hogy CD-KEY IS ALREADY IN USE.
Ennyi.
Nah akkor a Clone-os verzióban csak a PB szarakszik, mert ha más a baja, akkor nem töltöm le inkább...
És késõbb? EU megjelenés után? Gondoltok majd a szegény éhezõkre? 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
#15056? 😊
http://thenamelessphoto.com/
a clone-os verziónál nem kell lehúzogatni/letiltani az optikai meghajtókat, hogy menjen???
A starforce vagy valamelyik védelem miatt.
A starforce vagy valamelyik védelem miatt.
Fórumom : Fórumom!!!!!!!!!!!!!
?
Már rég megy...
De mint írtam nem tört, hanem gyári hivatalos szerver, de be lehet menni a biztonsági másolattal a szerverre 😊
Már rég megy...
De mint írtam nem tört, hanem gyári hivatalos szerver, de be lehet menni a biztonsági másolattal a szerverre 😊
cs... 😊
de függetlenül ettõl, én azt mondom, hogy jó ha vannak ilyen first knight -ok, mint a hungs.hu
de függetlenül ettõl, én azt mondom, hogy jó ha vannak ilyen first knight -ok, mint a hungs.hu
szerinted fog 2-3 evet varni az ea a kovetkezo bf jatekkal, kiegeszitovel, akarmivel? onmagaban egy ilyen jatek nem marad meg evekig, csak ha nincs eppen mas.
ha megveszem eredetibe akkor kihozzák nekem 2 óra alatt?😊
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Na ettöl féltem most jönnek ezek a problémák ' cdkey is already used', meg várni hogy kijön az aktuális patchez a törés stb... Higgyétek el, egyszerübb megvenni eredetibe és nincsenek ilyen problémák, és ez a játék még meg is éri . Nem 1 hét játékra veszed hanem 2-3 év minimum, és a feeling garantált
full alatt mostmár átlehet írni a nevet valahol optionsben?
http://thenamelessphoto.com/
Csõ én innen szedtem le, igazsms-ért, de mindkét vertió fennt van: bf2.smsline.hu
És zsíííruuulll meeeeeeeegyyy!!!!!!!!!
És zsíííruuulll meeeeeeeegyyy!!!!!!!!!
?
erre majd biztosleesz valami megoldas
Hát gyerekek nagyon el van baszva itt valami a PB-vel, engem is folyton kirúg. Pedig szépen upgradeltem a legújabb verzióra, és a serveren is a legújabb verzió van. Szóval itt valami nagy gáz van.
leeht valaki a szervereteken pont a te cd kulcsod hasznalja..
vazze akkor forma 1 van
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
AZ az érdekes, hogy nekem a saját szerverünkre azt irja, hogy cdkey already in use.
A CB szerverére meg simán belép...
A CB szerverére meg simán belép...
Tévedsz...
A szerverek nem törtek, és már régóta letölthetõ hivatalosan a BF2 dedikált szerver 😊
Az, hogy mivel játszunk rajta míg meg nem jelenik itthon is az egy másik dolog 😊
A szerverek nem törtek, és már régóta letölthetõ hivatalosan a BF2 dedikált szerver 😊
Az, hogy mivel játszunk rajta míg meg nem jelenik itthon is az egy másik dolog 😊
en is ugyan ezt szedtem le nekem meg keri a CDt!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Ez most tört? Mert ugye eléggé kétlem, hogy te vagy a többiek megvették volna, sõt, a szerverre is rakta volna egyet :pp
Na megy a BF2 SG szerver is, PB nélkül!
MEgyek be tesztelni, gyertek ti is.
MEgyek be tesztelni, gyertek ti is.