Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De en ugy csinaltam, hogy az
C:\Documents and Settings\xxxxxxxxx\Dokumentumok\Battlefield 2\Profiles\0001\Controls.con
utvonalon levo fajlban szepen at leeht irogatni a billentyuket meg az egeret is. Es ezutan a jatekon belul barmi mast akasz allitani ugyanugy engedi es megmarad a duplikalt billentyu, vagyis nem kell kivenni a fajlban az eredeti lehetoseget (ha jol emlekszem)
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Viszont egyelõre a szerver csak olyanokat enged be, akinek eredeti játéka van.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
De kerdem en van olyan akinek a GameSpy-ban lehet szervertkeresni?
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz (és CSS-hez is), ahol akár admin is lehetsz majd (ofkorsz nem mindenki azért).
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊
-Csapatmunka, fairplay, de mégsincs szinte semmi kötelezettség...
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben. (full, nem demo)
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani. (persze ha éppen üres/nem is jön be senki, és máshova mész, akkor sem harapja le senki a fejed, csak ez legyen a törzshely...)
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, alkalmanként közösségi feladatokban való önkéntes részvétel.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄
Egyéb dolgokat itt lehet megtekinteni. Itt lesz majd a BF2 csapat helye is. Jelenleg kb 4-5en vagyunk, akik már BF2 alatt is játszunk.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel itt a BF2 topikban, illetve nálam PÜ-ben. Nicked megadod, ami alatt játszol, illetve az
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét, ez alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás)
-Ezután szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
Az aktuális
El tudom képzelni még azt a primitív hibát is(a gamespy részérõl),hogy nem az alapértelmezett könyvtárba van telepítve a bf2
medic ....<#wilting>#wilting>
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Én asd-zek (nem kurzor), de nekem nem áll kézre a c+x gugolásnak/fekvésnek, csak a bal alt lenne jó...de sehogyan sem engedi átírni a bal alt-ot 😞((
www.republiknet.hu
u.i.: Holnap reggel megint böngészhetek 1000 új hozzászólást....<#idiota>#idiota>
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
ezjó.
http://thenamelessphoto.com/
- Nekünk van 8000 tankunk, a legmodernebb fegyverekkel felszerelve - mondja az ami. - Maguknak mennyi van?
- Nekünk 3, de nem baj, szorgos népünk gyõzni fog!
- Nekünk van 500 hadihajónk. Maguknak mennyi van?
- Nekünk 1, de nem baj, szorgos népünk gyõzni fog!
- Nekünk van 300 lopakodó bombázónk. Maguknak mennyi van?
- Egy sincs, de nem baj, szorgos népünk gyõzni fog!
- Ezenkívül van 20 millió azonnal hadra fogható katonánk.
Az albán erre elájul, nagy nehezen felmossák.
- Na mi van, erre nem számított, ugye?
- Hát, nem. Nem készültünk fel ennyi hadifogoly ellátására.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
A Riddick viszont ezzel sem megy csak a 71.89 -el, bazmeg kellett nekem elkiabálnom hogy csak az ATI-sok szívnak a driver cserélgetéssel 😞
nekem itt vigyorog az asztalon. 😊
ez az egy kritériumom van és megveszem...
ez egy olyan game amit tényleg érdemes megvenni....
a mohának mindig a déli oldala fás
reinstal,pb uj frissit,talán nem tudom sry.
pb: ON vagy OFF?
megmozdul véletlenül a tankos és annyi/bambi 😊