Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Egyelõre... szóval ezen fogtok változtatni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ssc-suni-hu
Hat nem tudom Borg milyen megoldast irt le sok oldallal ezelott nem kerestem, arra nincs idom.
De en ugy csinaltam, hogy az
C:\Documents and Settings\xxxxxxxxx\Dokumentumok\Battlefield 2\Profiles\0001\Controls.con
utvonalon levo fajlban szepen at leeht irogatni a billentyuket meg az egeret is. Es ezutan a jatekon belul barmi mast akasz allitani ugyanugy engedi es megmarad a duplikalt billentyu, vagyis nem kell kivenni a fajlban az eredeti lehetoseget (ha jol emlekszem)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Mr Manson
helyes

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Persze, miért ne.
Viszont egyelõre a szerver csak olyanokat enged be, akinek eredeti játéka van.
bazza
Az is játszhat a szervereteken, aki nem aktív fórumozó? (pl. én csak néhány naponta szoktam irogatni, de azért olvasni szoktam! 😉)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ssc-suni-hu
Hat nekem sincs alapertelmezett konyuvtarban, hanem a gyujto jatek konyvtarban van. De nemhiszem, hogy ez lenne a baj, mert a fel nem installalt jatekok kozott sincs ott mint a tobbi game.
De kerdem en van olyan akinek a GameSpy-ban lehet szervertkeresni?

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Az felvételt hirdet a BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz (és CSS-hez is), ahol akár admin is lehetsz majd (ofkorsz nem mindenki azért).
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊
-Csapatmunka, fairplay, de mégsincs szinte semmi kötelezettség...
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben. (full, nem demo)
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani. (persze ha éppen üres/nem is jön be senki, és máshova mész, akkor sem harapja le senki a fejed, csak ez legyen a törzshely...)
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, alkalmanként közösségi feladatokban való önkéntes részvétel.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄

Egyéb dolgokat itt lehet megtekinteni. Itt lesz majd a BF2 csapat helye is. Jelenleg kb 4-5en vagyunk, akik már BF2 alatt is játszunk.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel itt a BF2 topikban, illetve nálam PÜ-ben. Nicked megadod, ami alatt játszol, illetve az elõ/utótagot megkapod.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét, ez alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás)
-Ezután szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

Az aktuális csapat jelentkezési lista:

Zoli
Gregoryan
Nadi
Running
Torryman
KandurEX
MerlinW
pathy
cSiBesZ
Equinox
Cucli
toMz
Caterpillar
AvHTomo
Poggyasz
Visszább leírtam, hogy mimódon lehet átbindelni minden keyt. Kb 10 oldallal ezelõtt.
mostanában elég gyakran irja ki hogy a CDKEY használatban van 😞

Hát nekem se akarja látni a gamespy a battlefield 2-t,sõt még csak hozzá se tudom adni!
El tudom képzelni még azt a primitív hibát is(a gamespy részérõl),hogy nem az alapértelmezett könyvtárba van telepítve a bf2

Mr Manson
reggelt

medic ....<#wilting>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Nekem is origin van headsettel (576-ban ezután is lehet így kapni,csak ezressel drágább (13999)...és én is szentségeltem a control konfig beállítási marhaságok miatt.
Én asd-zek (nem kurzor), de nekem nem áll kézre a c+x gugolásnak/fekvésnek, csak a bal alt lenne jó...de sehogyan sem engedi átírni a bal alt-ot 😞((

www.republiknet.hu

xj700t
Jahh, még 1 kérdés és irány melózni. Hol, és mennyit kell játszani a fegyver unlockhoz? Ha unlockol akkor csak 1 kasztot, vagy az összeset?

u.i.: Holnap reggel megint böngészhetek 1000 új hozzászólást....<#idiota>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

xj700t
Jahh és a legjobb, telerakod c4-el a tankot, eltapos máshol spannolsz spec.opsoskén és a c4 felrobban 😊 Legalábbis nekem volt egy ilyen killem.

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

xj700t
El lehet menni felette, viszont a gyalogsági 2m -es körzetben halálos.

xj700t
Jahh, én is benne lennék ha be tudnám bizonyítani 😊 <#email><#falbav><#rinya><#idiota>

schrank
telleg itt ma ellehet menni az akna folott vagy akkor is robban ha nem megy ra a kerek csak fole megy a kocsi<#wilting>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
en benn vagyok a felso 10ezerbe<#action>

xj700t
Wazze ! Az európai ranked szerverek most is fullon vannak! Na azt hiszem nem leszek bent az elsõ 10'000-ben 😞

gameplusz
Basszus, észre se vettem, s máris fél hat van. LOOOL

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

xj700t
Bizonyítsd be hogy jó...<#falbav><#nevetes1>

Ahhoj
<#violent><#gun><#ejnye1><#idiota><#vigyor>

schrank
na nyomas dolgozni <#nezze>

Ahhoj
ja, es jo reggelt <#sniffles><#wave>

Ahhoj
nem es nem 😞

schrank
a WASD konfig nem hujesegbol ojan amijen itt minden kezre (ujjra) all aki meg ijan okos hogy a kurzorral baszaxik az megerdemli<#hehe> mondom en eszt aki nemegesz egy eve alltam at xboxrol pcre es jaccdi konnyedseggel megtanultam a WASD-ot szar lehet nektek vezetes kozbe nem lehet a valtora konfigolni az indexet a kormanyra meg az ablaktorlot stb <#eplus2>

Patch-et akarok <#boxer>
Nem értem, miért egy agyilag zokni programozót kellett ráállítani a menû megírására: Ráadásul teszterek is voltak (elméletileg), legalább õk szóltak volna, hogy nagyon gáz így.
Reméltem, hogy csak a Demóban van alpha állapotban a Controls menü, valamilyen súlyos anomália miatt, de nem. Tegnap óta megvan az eredeti (BF2 fejhallgatóval<#gun>), de abban sem lehet beállítani rendesen. Pontosabban a BF1942-es konfigomból kapásból 6 billentyût nem fogad el, az istennek sem (Hasalás: Delete, Térkép: End, Szavazás-igen: Home, Jármû pozíciókból: Num2-Num4-Num6). Azért fontosak ezek, mert én nem WASD-vel szoktam játszani, hanem az iránybillenytûkkel és a többit köré konfigolom.
Max Damage
lölöcske 😊))))))))))

Billentyûzet beállításához van már patch ?
Meggymag
<#duhos2><#banplz><#lama>

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

dddd.AD😄Da loool.
ezjó.

http://thenamelessphoto.com/

0Fritz0
Az albánok meg akarják támadni az USA-t. A két vezérkari fõnök tárgyal.
- Nekünk van 8000 tankunk, a legmodernebb fegyverekkel felszerelve - mondja az ami. - Maguknak mennyi van?
- Nekünk 3, de nem baj, szorgos népünk gyõzni fog!
- Nekünk van 500 hadihajónk. Maguknak mennyi van?
- Nekünk 1, de nem baj, szorgos népünk gyõzni fog!
- Nekünk van 300 lopakodó bombázónk. Maguknak mennyi van?
- Egy sincs, de nem baj, szorgos népünk gyõzni fog!
- Ezenkívül van 20 millió azonnal hadra fogható katonánk.
Az albán erre elájul, nagy nehezen felmossák.
- Na mi van, erre nem számított, ugye?
- Hát, nem. Nem készültünk fel ennyi hadifogoly ellátására.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

már csak 21óra 26 perc 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

igyjár aki asziszi hogy az nvidia mindenható az ati emg szar 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

0Fritz0
Menjél aludni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

00nap 21 óra 37 perc 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Na felraktam a 77.72 -t, faszán megy vele a játék <#eljen>

A Riddick viszont ezzel sem megy csak a 71.89 -el, bazmeg kellett nekem elkiabálnom hogy csak az ATI-sok szívnak a driver cserélgetéssel 😞

Most direkt nyomtam egy serveren 77.72-es driverrel aztán a round végén paccs. Még pb-t is frissitettem.
576.
nekem itt vigyorog az asztalon. 😊

Sanko
van olyan bolt hogy megrendelem és házhoz hozzák a gamét?
ez az egy kritériumom van és megveszem...
ez egy olyan game amit tényleg érdemes megvenni....

a mohának mindig a déli oldala fás

passz... 😞
reinstal,pb uj frissit,talán nem tudom sry.

on, off, magyar, nem magyar, tökmindegy
minden szerveren,vagy csak magyaron?
pb: ON vagy OFF?

amit hozzáadtak a dvd-n... most nézem monnyuk hogy van 77.72 vagy mi...
nvidia?

na meg a tk...
megmozdul véletlenül a tankos és annyi/bambi 😊

Tök tiszta windows-om van. Daemon meg ienek nélkül. Pb elvileg frissítettem a faq-ban leírtak alapján.