Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Starfish
És még én vagyok vizuális. Nah akkor erre mint képzeljek? :D:D:D:D

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

rezsofiz
Hát ha ráérsz akkor egy picit részletesebben is lehetne :) Megköszönném ::)

sazl : c

Starfish
Igaz igaz. Milyen ksi rosszcsont is vagyok. Nah akkor télleg.

Jó. Vedd meg! =)

Én is ezt fogom tenni amint lesz idõm rá hogy elmenjek az 576-ba.

Zs0lt1
Rossz értékelés!!
Ime a jó:

khm.

Jó. VEDD MEG!

;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

lac coo
Na , nekem ma már nem hajlandó elindulni a játék : rákkattintok az ikonra és le is fagy rögtön :-DDDDDDDDDDD
A winfosomat már szétcseszte a BF2 az állandó fagyásaival ....
Nem értem hogy lehetett így kiadni :?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

0Fritz0
Ez egy gazdasági szimuláció, szép piros rózsákat kell termeszteni.
A cél az, hogy neked legyen a legtöbb zõded, mire beköszönt az anyák napja.
Nehezebb szinteken rõzsegyûjtögetõ nénikék próbálják letaposni a növényeket.
<#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Starfish
Bõvebben is értékeljem?

Starfish
Ok. Elfogulatlanul értékelem.

khm.

Jó. Szedd le.

<#idiota>

Isten volt a gama tegnap este :)
Egy kicsit azert gazos volt hogy egy orvos csapattarsnak az volt a szorakozasa a zaszlo korul hogy egymas utan 3x le TK-zott, majd ujra elesztett.

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

rezsofiz
Hmm probálkoztam visszaolvasni, de nem nagyon találtam valami jo kis értékelést. Szoval valaki nem elfogult ember értékelje plz pár sorban a gamet mert ha jo akkor leszedem.

sazl : c

Starfish
Mibõl gondolod? Ááááá nem is..... Csak bókolsz mi? :D <#idiota>

OFF

WASD

Én anno a Tribes 2 ben szoktam át a ESDF re. Igy balra van 2 gomb fent q rádió menü, w beszállás-kiszállás, a R reload + T a lámához, A és G a kihajoláshoz ha van.

Igy joval több billentyût tudok eléri bal kézzel, Jobbal meg az egeret tologatom.
mucius
elég annak, ha egyetlen egyszer elindítod a bf2-t fullgrafikán ;) 1GB rammal

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

elég vizuális típus vagy :)))

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"

Zs0lt1
Én ezt a virtuális memória dolgot úgy oldottam meg, h csináltam egy 1 gigás particiót, és csak ott van lapozófájl, sehol máshol.
Így ne ma rendszerpartíciót használja.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Me0w
Ez a 'beleszerettem a grafikaba' dolog nagyon sze pes jo, csak olyan grafikaba kene beleszeretni amit a geped 60fps korul megjelenit legalabb. Nekem is teccik a bf2 fullban de jatszani nem lehet vele ha 3-nal tobben vannak a kepernyon. Szvsz, 1g ram es egy 9800pro segitene rajtad...

Together we'll fly someday...

Starfish
Ez olyan gonoszság... Atinak van contestje amin 730 cuccot oszt ki. Köztük 30 x850-et. Eddig szép és jó. De csak Amerikai, vagy Kanadai muksók vehetnek rajta részt. A sok kávéscsésze ágytállal megtûzdelve. Pedig de szép lenne nyerni egyet BF2 mellé =)

Starfish
In this questin loking onto. I will. Ahogy Joda mester mondaná. Amúgy beállítássok/vezérlõpult/rendszer/speciális fül (advanced),/speciális fül (advanced). És ott a virtuális memória. Nem véletlen írtam 2x-er. =)

0Fritz0
Vezérlõpult, Rendszer, Speciális, Teljesítménybeállítások, Speciális, Módosítás.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Skiper
:D:D:D:DDDDD

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper
Áhá, köszi! <#idiota>
És hol találom meg? :D

(ki szeretném kapcsolni !)

Starfish
Jujj. Na ettõl megint elszabadult a móka szörny bennem. <#banplz>

Volt már kávéscsészének álcázott emberke, ágytál, és most egy file mai lapoz. De most komolyan. Ül a fotelban, kezében egy újság, orrára biggyesztve szemüveg, futkározik körülötte a sok sok BF2 utasítás, õ meg nyugodtan lapozgat :D:D:D <#banplz><#idiota><#guluszem1><#taps><#banplz>

willow
Mennyi memóriát foglal.
A lapozó fáljnak egy nagy hibája van, hogy ha be van kapcsolva, akkor a windows használja.
Hiába van 1 Gb memória folyamatosan használja a pagefilet felkészülve arra, hogy el fogy a fizikai memória. Tehát amikor betölt a memóriába mondjuk egy 1Mb-s adatot, ezzel párhuzamosan a a pagefileba is lefoglal számára helyet, hogy ha most fogyna el a fizikai memória akkor ide tudja menteni. Tehát minden memória mûveletnek lesz egy winchester mûvelet "párja". Na ez az ami lassítja a dolgokat. Nekem 1GB Ramom van. A videókártya max 256 Mb használhat belõle és ki van kapcsolva a pagefile. Eddig semmi gond nem volt. nem szált el a játék. A bf1942-õt is így használtam.
A pagefile kevés rammal rendelkezõknek kell illetve aki filmeket v. zenét konvertál, mert az zabálja a memóriát.
Persze kikapcsolt pagefile esetén lehet kapni elfogyott a memória hibaüzenetet, de ehez a fentebb emlitett folyamatokat kell futtatni, vagy 5x elinditani a bf2-õt

Starfish
Nyehe. Szia.

Hát Virtual memory-hoz van köze. =) Tudod =)

Zsolo007
Swap filenak is hívják ha kifogy a memória ebbe a wincsin található fájlba fogja írni a gép ami a memóba nem fér....

Zsolo007
LOL nekem ugyanilyen beállításokkal faszául megy az 5600-asomon :))) (persze DX8..)

DannyL
olyan file ami lapoz

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Skiper
Mi az a lapozófájl?

Starfish
Érdekesek ezek a mai játékok... BF2-nek az a jó ha kikapcsolod a lapozó file-t, Vampire the masquarade-nak meg az ha feltolod 1G fölé.... (Nem összehasonlítás, csak megjegyzés a káoszról :D )

Akkor most hogy döntse el az ember hogy kell vagy nem? :D

willow
Cucli Kollegának egy nagyon régi kérdésére(#17400): kapcsold ki a lapozó fáljt.
gyorsabb lesz tõle a játék.

bazza
thx!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

vilmoska
Most már ezt is tudom.

A régi TV -ken csak régi mûsorokatlehet nézni?

De igen, sokkal nagyobb.

Mert normál monitoron kifolyik tõle a szemed, ill. ha nem is érzed, de erõsen rontja. 85Hz a minimum, de az a szabály, hogy azt kell használni amit a monitor frekije (amit KHz-ben adnak meg) még éppen elbír. Az FPS-re/videókártyára ez semmilyen kihatással nincs (vagy max csak jobb lehet tõle).

vilmoska
passz,de multiban viszont nincsenek kijelölve írányok mint a singliben a botoknak szal ez nem hiszem hogy így lenne!

vilmoska
Csak nem értem hogy miért eredetiket?
Eddig az összes serverre fel tudtam menni,és warezban van meg!
na mind1 remélem csak idõ kérdése

De nem úgy van, hogy single-nél nagyobb a vasigény a botok vezérlése miatt?

khumbula

vilmoska
Tedd 85-re jobban kíméli a szemedet!

vilmoska
Singliben azé nem szaggatott mert alapból 16an játszotok rajta!
De multiban már sokkal többen.

bazza
miért baj a 75Hz? :)

Az NVidia 5600-asom tud majdnem ennyit...

próbáld meg ezt: scale fel 100%, AA be, dynamic light low, es effects-terrain szintén low. Ugye nem 75Hz-en nézed vagy LCD-d van?

Egyébként meg RAM kell neked (nálam P4 2.8 és 768M). Ha még így sem jó, akkor windóz reinstall, spyware irtás, stb, további trükkök.

Ha tudunk... de ez sajnos idõbe telik, különféle okok miatt, szal nemtom megmondani, hogy ha egyátalán, akkor mikor enged majd be warezosokat is a szerver.
Ez volt az is, csak kicsit részletesebbn :)
arty
szvsz az 512 ram lesz a gond ... esetleg lõjj ki minden futo alkalmazást, virusirtot, egyéb ismeretlen processzeket .... hátha.

Forza.

arty
ez ugyanolyan, mint az invertmouse ... izlés kérdése. azt is meg lehet magyarazni, h felfele gyakrabban kell nézni, és magadfele az egeret jobban lehet rántani, ettõ még nagyon sokan ugysem azzal játszák ... :)

én is utálom a WASD kombot, szintén kurzorpárti vagyok ... nekem legnagyobb marhaságnak a jármüben átülés f1 f2 re tétele volt ...... :((

Forza.

bazza
+ singlibe nem szaggat, azért is lepõdtem meg, mikor multiban eléggé beerángatott!

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

A játék honna lehet leszedni?
bazza
MÁS!
A singli kitanulmányozása után, rávettem magam a multira. De sajnos a nagyobb mapokon, eszméletlen az FPS ingadozásom. Egyik pillanatban még 30 körüli, a másikban már 5-10. Szóval vannak benne nagy szaggatások, és nem csak a map elején, hanem közben is. Így a játékélmény enyhén szólva suxx. Úgyhogy muszáj leszek valamelyik beállításon módosítani, de ahhoz nincs szívem, hogy mindent levegyek, mert a grafikába már beleszerettem! Szóval, tudnátok kicsit segíteni, hogy milyen beállítással csalhatnék elõ + FPS-eket, a lehetõ legkevesebb látványbeli különbséggel! Gépem: A64 2800+ | 512MB RAM | R9550XT@9600Pro
THX!

bazza
Egyelõre... szóval ezen fogtok változtatni?