Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Jó. Vedd meg! =)
Én is ezt fogom tenni amint lesz idõm rá hogy elmenjek az 576-ba.
A winfosomat már szétcseszte a BF2 az állandó fagyásaival ....
Nem értem hogy lehetett így kiadni :?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A cél az, hogy neked legyen a legtöbb zõded, mire beköszönt az anyák napja.
Nehezebb szinteken rõzsegyûjtögetõ nénikék próbálják letaposni a növényeket.
<#bohoc>#bohoc>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
khm.
Jó. Szedd le.
<#idiota>#idiota>
Egy kicsit azert gazos volt hogy egy orvos csapattarsnak az volt a szorakozasa a zaszlo korul hogy egymas utan 3x le TK-zott, majd ujra elesztett.
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
sazl : c
WASD
Én anno a Tribes 2 ben szoktam át a ESDF re. Igy balra van 2 gomb fent q rádió menü, w beszállás-kiszállás, a R reload + T a lámához, A és G a kihajoláshoz ha van.
Igy joval több billentyût tudok eléri bal kézzel, Jobbal meg az egeret tologatom.
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"
Így ne ma rendszerpartíciót használja.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Together we'll fly someday...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
És hol találom meg? :D
(ki szeretném kapcsolni !)
gyuri http://gyur6.uw.hu
Volt már kávéscsészének álcázott emberke, ágytál, és most egy file mai lapoz. De most komolyan. Ül a fotelban, kezében egy újság, orrára biggyesztve szemüveg, futkározik körülötte a sok sok BF2 utasítás, õ meg nyugodtan lapozgat :D:D:D <#banplz>#banplz><#idiota>#idiota><#guluszem1>#guluszem1><#taps>#taps><#banplz>#banplz>
A lapozó fáljnak egy nagy hibája van, hogy ha be van kapcsolva, akkor a windows használja.
Hiába van 1 Gb memória folyamatosan használja a pagefilet felkészülve arra, hogy el fogy a fizikai memória. Tehát amikor betölt a memóriába mondjuk egy 1Mb-s adatot, ezzel párhuzamosan a a pagefileba is lefoglal számára helyet, hogy ha most fogyna el a fizikai memória akkor ide tudja menteni. Tehát minden memória mûveletnek lesz egy winchester mûvelet "párja". Na ez az ami lassítja a dolgokat. Nekem 1GB Ramom van. A videókártya max 256 Mb használhat belõle és ki van kapcsolva a pagefile. Eddig semmi gond nem volt. nem szált el a játék. A bf1942-õt is így használtam.
A pagefile kevés rammal rendelkezõknek kell illetve aki filmeket v. zenét konvertál, mert az zabálja a memóriát.
Persze kikapcsolt pagefile esetén lehet kapni elfogyott a memória hibaüzenetet, de ehez a fentebb emlitett folyamatokat kell futtatni, vagy 5x elinditani a bf2-õt
Hát Virtual memory-hoz van köze. =) Tudod =)
Akkor most hogy döntse el az ember hogy kell vagy nem? :D
gyorsabb lesz tõle a játék.
A régi TV -ken csak régi mûsorokatlehet nézni?
Eddig az összes serverre fel tudtam menni,és warezban van meg!
na mind1 remélem csak idõ kérdése
khumbula
De multiban már sokkal többen.
próbáld meg ezt: scale fel 100%, AA be, dynamic light low, es effects-terrain szintén low. Ugye nem 75Hz-en nézed vagy LCD-d van?
Egyébként meg RAM kell neked (nálam P4 2.8 és 768M). Ha még így sem jó, akkor windóz reinstall, spyware irtás, stb, további trükkök.
Forza.
én is utálom a WASD kombot, szintén kurzorpárti vagyok ... nekem legnagyobb marhaságnak a jármüben átülés f1 f2 re tétele volt ...... :((
Forza.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A singli kitanulmányozása után, rávettem magam a multira. De sajnos a nagyobb mapokon, eszméletlen az FPS ingadozásom. Egyik pillanatban még 30 körüli, a másikban már 5-10. Szóval vannak benne nagy szaggatások, és nem csak a map elején, hanem közben is. Így a játékélmény enyhén szólva suxx. Úgyhogy muszáj leszek valamelyik beállításon módosítani, de ahhoz nincs szívem, hogy mindent levegyek, mert a grafikába már beleszerettem! Szóval, tudnátok kicsit segíteni, hogy milyen beállítással csalhatnék elõ + FPS-eket, a lehetõ legkevesebb látványbeli különbséggel! Gépem: A64 2800+ | 512MB RAM | R9550XT@9600Pro
THX!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"