Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

retteneteske
Kipróbáltuk a co-op LAN-ozást és a botszám emelését single-ben.
Mindkét dolog tökéletesen mûködött, köszi a tippeket a közreadóknak!
<#worship>

lac coo
Miért ? Sg-n tán fenn van a full ? :-DDD<#lama><#lama><#lama>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Ne légy ilyen !!
Lehet hogy nincs tényleg...<#ejnye1>

mila69en
áhhhhh vazze nem hiszem el, hogy nem esik le most is alattad van<#lama><#lama><#taps>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

scorpeeon
starfish, milyen alattam lévö postot ajánlasz a figyelmembe? vagy ezt nem nekem irtad? naa vki

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

alph4
Mi van?! Nincs pénz sms-re <#hehe> <újjabb láma tévedt a topikba>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Pharaoh
De gondolom a tört szervereken lehet majd játszani, amire már feltették azt a patchet. Bár engem az nem érint.

Pharaoh
Varázsszó: Torrent

Jobb, ha megismerkedsz vele, mert sok pént megtakaríthatsz így az sms-eken.

mila69en
a jelszó: scorpeeon
és a felhasz.név: scorpeeon

vazze erre nem jöttél rá<#banplz>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Starfish
Alattad levõ postot ajánlom a figyelmedbe.......

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

scorpeeon
pharaoh, lehet h le tudnám szedni ingyen... 1hónap múlva...5kbpsel...dc röl... vagy hogyan gondoltad?? a wandoo megbízható + minden fenn van hamar. na plss

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

alph4
Na úgy látom a Warez ki lesz iktatva...de legalább van mellete single, én mondjuk inkább azzal szórakozgatok <#vigyor2>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

scorpeeon
légyszi vki lepjen meg egy privát üzenetben lévö felh. névvel meg jelszóval! PLS PLS PLS :)

Pharaoh
Amúgy mi az a wandoo? Valami lama warez oldal, ahol a sok láma fizet a cuccért, mikor ingyen is letölthetné?

Starfish
Sorry. Kicsit asszedm kötekedõs hangulat lett úrrá rajtam.

Starfish
No comment. Tudom tudom.... Újszülötnek minden vicc új......

scorpeeon
wazz!!! már fenn van a wandoo n!!!!!!!!!! VALAKI PLS ADJON egy wandoos felh.nevet és jelszót, NAGYON KÉNE!! PLS!!!

Starfish
Off

Hát tudod amikor megláttam hogy egy AMD FX-55 2,6 helyett 4K-n pörög a cucc alatt valahogy nem érdekelt hogy proci limitált......

On =)

lac coo
Valahol nincsenek fenn a konzol parancsok ???

mila69en
OF

az nem esett le hogy CPU limitált<#falbav><#falbav>

ON

Starfish
Na jah. Meg jön az R520 is. Hát lesz itt csata hiába =). Az monnyuk csak jó. Legalább esnek majd az árak hamar. Meg amúgyis. Miért kell ennyore drágán adni a dolgokat? Szegények vagyunk mint a templom egere. pfff.

Egyszerû. A jelenlegi procik mellett az a kártya 1600x1200-ban nem tudja kifutni magát. Egyszerû nincs az a proci ma még, ami ellássa elegendõ adattal.
Ezért készült egy csomó teszt pl 2048-as felbontásban, 4xAA-val. Na ott már igen keményen ráver a mostani kártyákra a 7800GTX.
Csakhát ugye ki játszik akkora felbontáson, fõleg a fixfelbontásos TFT-k korszakában... Az a kártya ettõl függetlenül magasan ver mindent ami most a piacon van, csak minek ugye..
De nembaj, majd jövöre lesz 5000+ AMD64, és akkor azzal már 1280-ban is gyorsabb lesz a 7800GTX. Persze csak ha bekapcsolsz egy 8xAA-t neki :D
lac coo
NVIDIA csak a ps3-al tudott elõrelépni atihoz képest , de annak meg még egy jó darabig semmi haszna :-)))

Starfish
Azért írtam az 1 két nap ide odát, mert bent van a boltokban. Azért nem vagyok agyatlanka =) De akkor is. Ami hivatalos dátum az a 24.-e. Az meg holnap. Vagyis ma jár le. Mint a számláló. Ennyi =) no flame.

Pharaoh
Régen

Starfish
Jó hát jah. De akkor is. Új generációs kari akkor mkiért csak ennyivel jobb mint a régebbiek? na mind1.

Pharaoh
Aki nem rendelte erlõre, annak is megvan már.

Meggymag
<#wow2><#wilting> mondaná Beast <#hehe>

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

lac coo
Hát mikor verte nvidia az atit ?<#idiota>

Starfish
Legyen mit kérdezni. Vagy talán azért, mert hivatalosan csak akkor lesz kint a gamma amiko lejár? Tehát holnap? Az elõrendeléseket leszámítva. Meg az a +,- 1,2 nap. :D

miért megy még a számláló???

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Starfish
Hát a gamma is várhatott volna akkor még 1 hetet vagy mi. :D:D:D De jó ez így.

Starfish
Kicsi off. Guild Wars test 7800GTX vs X850XTPE. Felbontás 1600x1200. 4x Élsimogatás. Nah keményen 1 FPS-el veri csak el az ATI-t az NVidia..... Nah mi akkor most mi van? BF2-ben is 5 FPS csak az elõnye az új NVidia karinak..... Én ezt most nem értem. Hiába nem szeretem nvidiát akkor is ennek nem így kéne lennie. Jobban el kéne verni ezzel a karival az ATI-t. Nem lehet hogy csak 3%-al gyorsabb.......

TDC Geronimo
"Electronic Arts és a DICE duó kiábrándította a rajongókat minap, mikor bejelentette, hogy a Battlefield 2 Editor elsõ bétaverziója nem jelenik meg a korábban beharangozott idõpontra. Pár igen kemény bugot nem sikerült idáig kijavítani, ezért az Open Beta Editor kiadását június végére tolták." <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
Nekem is.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Pharaoh
A routeren én semmit nem konfigoltam, megy rendesen minden.

Egy kérdés azokhoz akik megosztott nettel router mögül játszanak, mûködik rendesen a voip? Elvileg a router konfigban a megfelelõ portokat kinyitottam, de a játék alatt általában csak az egyikünk tud dumálni, a másik fél nem hallja a többieket, se üzenni nem tud. Mi lehet a gond?:)

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

BEAST
jujdeizgulok <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

az írnok kasztnak van egy töltõtolla

Skiper
már csak 7 óra 51 perc <#idiota>

gyuri http://gyur6.uw.hu

TDC Geronimo
jajám

mesor
Hihetetlen mi folyik ebben a topicban!
Mennyi értetlen emberke van<#vigyor>.
Egyébként akinek nem tetszik a játék az ne játszon vele, de az semmivel ne játszon mert olyan játék nincs ami nem bugos!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

TDC Geronimo
A keze is kell hozzá el ne feledd!

Hmuda
Az options/controls menüben beállított gombbal.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

TDC Geronimo
:DDD

Pharaoh
controls-ban mindent megtalálsz, amúgy meg j,k,l,

Meggymag
Billentyûzettel

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

oneal1
mivel tudok irni a játékban???

!Forza Ferrari!

mila69en
nah ugylátszik kezd beindúlni a warez védelem egyre csak fogynak a szerverek ahova beenged asszem még 1-2 nap oszt mehetek a sarki közértbe megvenni a gémet<#zavart2>

<#worship>
Controls.con
<#worship>