Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

And5
Valaki nem tudja véletlenül, hogy az ASE-vel miért ne mtudok csatlakozni?Régen lehetett.

vilmoska
Valaki legyen szíves mondja el privátba hogy kell singliben hogy ne csak 16 ember legyen a pályán hanem több,lécciírja le!
Pár oldallal arébbírták hogy írjam át az AIDEFAULT-ban lévõ fájlt de ugy sem jó!
lécci help!
köcce

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

BurnBaby
clone = iso, nem kell törni, csak mountolni

www.battlefield.hu

az elöbb ment elöttem egy tank és egy csapatszállító, egyszercsak mindkettõ elkezdett emelkedni szép lassan mintha eltünt volna a gravitáció, mikor elérte a gyárkémény tetejét ledobott mindenkit a szerver...

banner?

Shodan
senki..?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Késõn kapcsoltam mert elõtte repült egy buggy is <#idiota>

BurnBaby
lesz. vszín õsszel. de most ennek örüljetek, ami van 😊

www.battlefield.hu

Rusid
Vagy bf2 ugye 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Shodan
Mi a különbség a sima reloaded és a clonedvd ston3d verzió között?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

és ezt mind neked köszönhetem! <#worship>

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

MÁR CSAK 4 ÓRA ÉS ITT A HIVATALOS DEMÓ!

<#banplz>

-tRs-Landor

jaja, igen az igaz , akko nem akadáj hogy összejöjjön a 24 csapat
Hamed
A belépõ lehet eredeti bf42, bfv, vagy bármely kiegészítõ lemez úgytom.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Meggymag
Elég mazo vagy te srác... De erre is van megoldás. Kivered oszt jóvan!

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

lac coo
Warez hogy áll most ? Lehet még tolni v valamit csinálnak ellene lassan ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

persze nincs mo-on 240 ember aki megveszi a legálist😊))
hát jah, van még mit javitani rajta :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

arty
the honor is mine

Forza.

AndrewCB
Tudom! Ne is mondd! Es a szemét csak a harmadik kör eredményeit tárolja! Nem vonja össze a körök eredményeit! 😊 És általában ott basz le desktop-ra. De csak a honor szerver csinálja!

de eltárolja csak pár napos késéssel 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

honor az aa-ban , itt ranked 😄 és bemenni belehet csak éppen esetek 99% mind full...
és már páran itt beszámoltak róla hogy jóval késve jegyzi csak a bfhq a statokat pl... (az általános desktopravágdosásról már ne is beszéljünk 😄) szal megy megy csak azért látszik hogy mgé ráfér erre a részre is pármillio patch... 😛

kérdés?! végre nem lesz egy olyan lan hogy este nyolckor ne keljen tiplizni hanem ilyen naon nagy pár naposat? nekem hiányzik az érzés hogy magi és bb min. tiz orrára össze legyen zárva! <#buck>

TDC Geronimo
Jajj bazzeg tényleg 😄D
Nem néztem csak a géppuskát <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BurnBaby
egyelõre 5 csapat jelentkezett, max 24et fogadnak.

www.battlefield.hu

uHs Gerzson
Az egy Type 98-s tank te lökött 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Repülõ buggy....csíter! 😊

TDC Geronimo
De be lehet csak éppenséggel nem tárolja el a megszerzett pontjaidat

TDC Geronimo
Még nem igazán, mivel 30-a a határidõ szal nincs még adat az indulók számát illetõen 😊

uHs Gerzson
Ma A? Ez meg hogy? 😄DDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

bazza
Feelinges volt, fõleg a vége!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

AndrewCB
Nem lehet bemenni a honor szerverekre?

valaki tudja már, hogy mennyi csapat indul szombaton? és egyéb adatokat? pálya,ingyen sör,magi pofozása,meg minden...?

BEAST
😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Multigyerek
Akkor kûldtem Privátot.

ismerjük csak perpill nem sok teteje van amikor még a saját ranked cuccaik is haldokolnak és semmiféle külsõ cuccal nem lehet joinolni :/

TDC Geronimo
tRs|Geronimo slaps |Beast around a bit with a large trout 😉

TDC Geronimo
Nem, mert nem ide tartozik

BEAST
emmegmi? :o 😄DDDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Multigyerek
Valaki válaszolni a lenti kérdésemre?

TDC Geronimo
Jajj kár volt ezt most ide, mert mindjárt jönnek a kérdések ezrei h mi ez <#idiota>

lehet csak nem ilyen stilusban böfögnék be ide amikor én keresek segitséget...

petee
így utólag visszaolvasva észrevettem,sorry😊

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Meggymag
LOL<#nevetes1><#nyes><#hehe>

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

ne kapd mellre csak pojén!

AndrewCB
Láttátok ezt már???

America's Army-ban eléggé ismert!

Tracker

petee
ja mostmár vágom.figyelj ide,én nem nyalok senkinek,csak röhögtem a szövegeden,de légyszives hagyd abba itt a kemény csavó stílust...

WOW...fu de kemény! meglásd megcsöcsözlek szombaton!

Multigyerek
Boccs hogy ide írom de nem csinálna nekem egy olyan nevet mint nektek van? Csak ez legyen ráírva : Klappel(És mozogjon)

Egyébként meg ha nem segítetek akkor annyit mondjatok meg hogy hol lehet csinálni ilyet.<#dumcsi>

petee
nem értem a válaszodat<#nemtudom>