Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár oldallal arébbírták hogy írjam át az AIDEFAULT-ban lévõ fájlt de ugy sem jó!
lécci help!
köcce
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
<#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
és már páran itt beszámoltak róla hogy jóval késve jegyzi csak a bfhq a statokat pl... (az általános desktopravágdosásról már ne is beszéljünk 😄) szal megy megy csak azért látszik hogy mgé ráfér erre a részre is pármillio patch... 😛
Nem néztem csak a géppuskát <#idiota>#idiota>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Egyébként meg ha nem segítetek akkor annyit mondjatok meg hogy hol lehet csinálni ilyet.<#dumcsi>#dumcsi>