Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:DD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Mióta nem cigizem, 2-3 sörnél többet nem merek meginni, nehogy rágyújtsak. :-S
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
de tényleg. tudom, érzem, hogy gyûlik a feszkó mindenkiben:D
Meg ahogy Bala is mondta, itt nyugodtan fórumozhat az ember és leírhatja a véleményét és nem csak a 32v32 warokról van szó.Meg azt megszámolni se tudom már, hogy ott hány hozzászólásomat törölted vagy cenzúráztad szóval itt lényegesen nagyobb a szólásszabadság.
Szóval amíg a 32v32 warok az egyetlen téma amirõl ott szó van addig nincs értelme odamenni.Amíg a 32v32 warok arról szólnak, hogy a 10 évesek TK-znak és GYÛRÛKURÁT játszanak a pálya legvégében és erre még büszkék is egy interjúban, de nyalják a segged, hogy milyen jó pályát csináltál és milyen jók a warok ezért nem tiltod ki õket.Viszont az FRX az ki van tiltva úgy egészben, aki egyedül neked okozott bajt, nem egy fél csapat játékát tette szarrá.Szóval amíg nem vagy képes arra, hogy elvonatkoztass saját magadtól és a sérelmeidtõl ne várd, hogy akárki is odamennyen ahol te vagy a király...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
de mint írtuk lentebb páran, nem csak sg és phpbb van, hanem lehet ötvözni a kettõt. gondolom te sem örülnél pl, ha ezt a sok hülyeséget amit ide irkálunk oda írnánk:D ha majdan lesz mirõl fórumozni, akkor én át fogok menni. de amíg csak a hülyeség megy, addig itt írok inkább. :)
persze, csak a magam nevében beszélhetek.
Tulajdonképpen akik eddig nem írtak a bfcom oldal fórumára, akkor sem fognak, ha 2 centi egy hsz. Ha én szeretnék egy fórumra írni, nem fogok amiatt sírni, hogy 2 centi vagy 4 centi a hsz, 1 mp alatt küldi el, vagy kettõ. Ezek problémák persze, meg is értem, de alapvetõen nem ez a lényegi kérdés, és ezt mindenki tudja azok közül, akik nem jártak át.
Csak az a vicc, hogy nyugodt lélekkel leszavaz az SG skinre, közben meg összesen 2x fogja meglátogatni, aztán pohhad továbbra is itt az SG fórumon. Még ez sem lenne gáz, ha joék ne kúrnának el emiatt órákat egy olyan fórum összerakására, ami végül nem fogja a célját elérni, sõt még azokat is elriasztja, akik legalább a phpbb3-al elégedettek voltak.
Nincs harag emiatt meg semmi, ez ilyen alapvetõ emberi mentalitás. Ugyanaz mint a Bf2 bulinál. A megkérdezettek 3/4 azonnal örült h lesz és tutira ígérte hogy eljön, még interjúban is. Minden optimális volt, árak, helyszín, stb...és a Bf2-sök közül, közületek hányan is jöttek el? 6-an, a kb 100-ból? Szal igazából ennyi.
És hagyjatok már ezzel a tök hosszú egy hsz dologgal. Mikor létrejött a fórum, kérésre, rögtön megoldottuk, hogy akiket zavar át tudott más sablont állítani, ahol ki volt véve minden csicsa, és kb annyi helyett foglalt egy hsz, mint itt. ki lett hirdetve, 3 hónap után megnéztem, a kb 120 regelt emberbõl mindösszesen 2 valakinek volt beállítva, a többiek az alap sablont használták.
Ezt az egész történetet már eljátszottuk párszor, mármint hogyan lehet átcsábítani az SG-seket, a válasz ez: sehogy semmivel, lusta máshova menni, jól érzi itt magát, és ez rendben is van, de nem érzem szükségét részükre kialakítani valamit, amit nem fognak használni.
Nekem ez a véleményem, ne legyen igazam...
Olyasmi kéne.
A mostani communitys azé' szar, mert 2hsz egy oldal. Fakomnak van kedve annyit lapozni. Meg a mingyá elküldöm, meg mingyá visszakerülsz szarság...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
amúgy sztem simán meg lehetne játszani hogy vki adsense kódot szúr be a fejlécbe, max. letiltják, de ha csak naponta 30 ember 2x kattint 1-2 hónap alatt az 100$ = 20k :)
shit happens
- 3,5 éve már csak az sg van nekünk se bf2 szerver se bf2.hu
- ha esetleg idén kijönne valami új bf ....
- ...könyörgöm lámácskák miben reménykedtek <#mf1>#mf1>
Sokáig használtam kicsit áthekkelve a topicawards scripteted mindenféle egyedi plecsnihez az ittenieknek, szerették is, csak mióta kihúztuk a csapatszerverünkbõl az utp kábelt, lusta voltam máshova feltolni :)
Landor fícsörigényeihez meg nekem kellett volna nekem jó pár óra egybe, mert js nem megy annyira rutinszerûen, annyim meg pont nem volt mostanában, de szerencsére betalált téged :)
A sok átkattintás után meg alap, hogy kérünk százalékot az edvördzbõl, nehogy azt hidd, hogy ingyé promózom az ódalad :P
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
mellesleg nem vakító :), beszéld meg pyx-el, õ csinálta (bizonyára ismerõs innen)
(a sok hivatkozás miatt jutottam ide, a dromon látszik a fõoldalon is hogy honnan lett átkattintva)
shit happens
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
és persze ne kelljen órákat várni hogy elküldjön egy posztot
www.czekoart.hu
Jah és Köcsög e vagy?:D
www.czekoart.hu

hátmárneisharaguggyál
Nekem az az óriási nagy szilikonos csöcsök nem tetszenek, csak a természetes. Punci is mindegy, de azért uhu ne legyen, és a ruszkik se garázdálkodjanak rajta. Bár a kopasz barack is finomabb.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"
ám én is ilyen köztes megoldást tartanék a legjobbnak :)
(csak lehetne kissé kontrasztosabb)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
én egy ehhez hasonló köztes megoldásra szavazok (persze nem ennyire vakító színekkel, kicsit bfesebb layout-al)
Design többi részét ne nézzétek, csak running oldalát portoltam át drupal alá, de már karcolnak egy komolyabb layout-ot :)
Fórum esetén pedig valószínûleg valami köztes dolog lesz, SG-s fórum pörgõsségét, átláthatóságát át akarjuk tenni, de ennyire azért nem marad puritán.