Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
hogy miért ilyen régi játékot akarnak és hogy miért tesznek fel hülye kérdéseket ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

schrank
ezeket a bölcsödéseket nem értem ? <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Metalmilitiakid
sztem 2 vel többen mint 2142 vel

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SigS
Nincs mit! <#wave>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Hi
a bf 2-vel még sokan játszanak vagy inkább a 2142-vel
mert én szeretnék most a 2-vel játszani csak nem tudom hogy mennyire játszanak az alap 2-vel
thx

beszólsz meghalsz

Törölt felhasználó
Hát azért ez nem teljesen így van... A bölcsészes teljes mértékben igaz, de a mérnökök még mindig el tudnak helyezkedni.
OrionHungary
AIX Mappack 2.0 -át letöltötted telepítetted? mert az kell

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

SigS

mit mond a diplomás munkanélküli a diplomás dolgozónak?
sajtburgermenüt kérek.

<#rolleyes>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

HTS s3rg1nh00
Mit mondd a végzett bölcsész a még nem végzettnek?
-Kérsz kólát is a sültkrumplihoz?

<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SigS
Na mégegy ilyen szar vicc aztán megmutatom hogy gyûjti a segged a vasat <#eplus2>

Metalmilitiakid
nemisúgyvan
Mi a különbség a darázs és méh között ?
A darázs nem gyûjti a vasat!

ménem gyûjt a darázs fémet?

mert azt a méh gyûjti<#wow3>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

én odaadom..."gyûjtsd a papírt és a fémet,ezzel is a békét véded"<#rinya>

[IRAM] leader

Attee mutatja a #156804-ben,de ám legyen... EA games>battlefield2>mods>aix2>levels...szívesen<#hehe>

[IRAM] leader

Hi !

Tudna nekem valaki segíteni abban hogy melyik mappába kell berakni a Wake Island 2007 extra mappát ? Köcce !

Zerénd
Nem adtad oda a kopogtató cédulátokat, ugyhogy nem mondom megeeeg beeee 😛

Amúgy passz.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Herold
Metalmilitiakid
nembaj barátom minnyá kapsz a szádba BANánt

Charly
Sziasztok töltöttem le pályákat a AIX hoz de mindig kidob van ötletetek hogy miért?

HTS s3rg1nh00
szeretnél még?:-D

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Metalmilitiakid
ennyi volt a nagy flém vége is ??

Herold
Mi van, nosztalgiázol? <#eplus2>

😄

Kovács legény
hülyeségeket beszélsz

www.czekoart.hu

schrank
a másik meg te ...

schrank
az egyik te vagy ...

schrank
ismered azt a viccet amkor egy zsidó meg egy cigány megy a sivatagban ... <#hehe>

Zerénd
Te ne érts velem egyet! 😄DD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Jaa már éértem! Megint nincs nõtök! 😄

Na, jóvan, akkor mindenki szeret mindenkit, világbékcsi, meg szupcsy, meg minden.<#puszis>

Fuji meg oyan undi. <#schmoll2>

havercsotány
egyet értek Zolival a lényeg hogy sok köcsög legyen<#hehe><#eljen>

én ha tudok segítek! Sztem joe tudja milyen fórumot kíván a nép, így nem izgulok😄

ám ott a mi fórumunk, ki lehetne próbálni esetleg, legalább mi is megtudnánk mit bír😄 (najó, többet nem reklámozom<#vigyor5>)

jaés Fuji, te tejfölösszájú suhanc!<#hehe>

Fujiryu
<#alien>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

"Csak hogy a végén egy kis flém is legyen...Fuji, te tejfölösszájú suhanc"<#fejvakaras>
hát ez kábé:
<#hehe><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Ácsi tök félreértés. Engem nem érdekel milyen fórumra irogatok, tök nem izgat, de komolyan. Célszerû okai voltak annak, miért a phpbb3 futott mindig. 1. azt ismertem, tudtam adminolni, 2. nem kell kókányolni a kódban, feltelepíted és müxik, ennyi. Eddig ugyanis senki nem jelentkezett, hogy csináljunk valami mást. Az egészet azért hoztam fel csak, hogy ne szopassátok meg joe-t azzal, hogy leszavaztok sg szerûre, ha nem fogtok feljárni. Szerencsétlennek van elég melója, elpazarol 100 órákat arra, h írjon nektek egy sg szerû fórumot, akkor értelme is legyen a munkájának. Erre akartam kitérni, mindösszesen.
Vagy akkor tanakodjatok azon, mi tetszene, mik a lehetõségek és meg kell beszélni joeval, le kell írni ide neki. A cél az, hogy ne váltsunk legalább a következõ 3 évben fórum motort. Szal most kell eldönteni tutira. Ez a sztori lényege, és nem más.

Mivel nem voltatok bulin röviden leírom mi a szitu. Joe megígérte kerít egy normális oldal motort, meg kitalálunk valami fórumot NEKTEK. Addig meg jól elüzemelget a joomla+phpbb. Ezek ugyanis azért üzemeltek eddig, mert nem vagyok webguru, ezek könnyen telepíthetõek, használhatóak.
Mivel joe +2 másik srác felvállalta az új oldal szerkesztését, én maradok annál amihez értek, hírezek, meg szervezek ha van valami. Se az oldal, se a fórum nem az én saram már. Szal nem engem kell gyõzködni hogy mi legyen, hanem joebácsit.

Csak hogy a végén egy kis flém is legyen...Fuji, te tejfölösszájú suhanc.<#vigyor5>

Metalmilitiakid
neked csak gratulálni tudok 😄

CoR Zolly
Te Ráning!

Sögö már az õsidõkben is volt, mikor a bf.hu müxöt. Senkit nem zavart, hogy itt is, ott is van fórum. (Bár hiányolom a KLegény az elsõ 10-ben topikot 😄 )
Lehet a sögön volt nem kicsi és nem kevés afférunk a mogyorokkal, de most már egyre kevesebb vagy nincs is, mert ide mogyoró csak benéz, szörnyülködik egyet, és kilép. Igaz, hogy Fuji szopja az én farkamat, de Balának igaza van a #156747 számú postban.
Én asztat tanácsolom tenéked barátian, krehálj egy olyan fórumot ami neked tetszik, és hogy oda szokjon és engem szopjon a nép, tedd népszerûvé. Nekem q mindegy milyen a fórum, csak sok köcsög legyen ott. Sok sikert hozzá, és ne flémelj itt, mert ráduszítóm Schrankot az idõsebb hölgy ismerõseivel együtt b34
Ja! Frx meg levan szarva! 😄DDD Nyehehe

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

SigS

bocsánat KL: egészpontossan 'alapító kabe'

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Srekket azé nem említettem mert azémá mégishogynézki hogy egy hszbe a többiekkel :| 😄D

jah és kihagytam szegény Bala-t aki ha kell segít még Srekknek is szal õ ennek a KK-ságnak a gondnoka 😄

Kovács legény
te kabe<#schmoll2>

www.czekoart.hu

KáTéCé
<#mf2>

Te szélsõséges pinabubus.

jappy
Zolly a radikális últrageci :-)))

És shrank a transzexulis megacsicska??

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Fujiryu
Hát szar lehet füstös kocsma nélkül élni.Nem vagyok cigis, de sajnálnám ha betiltanák a cigit közterületen, mert a cigifüst már valahogy megszokásból jár a sörözéshez/csocsózáshoz 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

szeegény. ütyülüpütyülüü<#hehe>

és a legrosszabb, hogy ez már így marad míg élünk 😞

KaTiCa a másik 'csodabogár', Jag a 'veterán', Joe a notexinting existence, Mijáu az elpuhult megmondóember, KL meg kabe, Zolly a radikális últrageci

kihagytam valakit?