Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
Kicseréltem VGAm egy 6600GTre! Normális ha a konfigomon (lásd lent) szagatt?
Grafika beállítása

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tufa
nekem is kilép néha néha (ritkán)

kisték

Strike16
a kevés ramnak lehet köze a kilépéshez? (nekem 512mb van)

akkor biztos nem egy buba-ról beszélünk mmert akit él ismertem annak nem volt szüksége ilyen esélynövelésre! <#eplus2>

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

Tufa
Igen 😊

petee
Sziasztok!
Új accounthoz új email cím dukál?Mert nekem nem engedi az új account nevemet a régi email címmel reggelni.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Kissé zavaró a tény hogy többször is a full szerver szeme láttára baszta ki a PunkBuster gamehack miatt Global Bannal, és ezek után még arcoskodott a fórumon.

mi bajod van?
én csak nem tudom megérteni hogy miért tuáltátok meg<#lookaround>
Ö volt legnotmálisabb mikor nyomtam majd egy éve...

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

Makkmag
<#help><#help><#help>

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Makkmag
Nyugodtan ki lehet kapcsolni , nem lesz baja a kártyának , max. lefagy . Elvileg a VPU recover azért van , ha hibázna a kártyán lévõ proci akkor visszaállítsa alaphelyzetbe , de ez nem mindíg jön össze , ha sokat ráakad erre , akkor jobb , ha ki van kapcsolva . Mivel ki lehet kapcsolni ezért a kártya nem mehet tönkre illetve a garanciát se veszíti el aki emiatt aggódna .

Ha az üres csõre gondolsz azt a rakéta újratöltés közben dobja el. 😊
töltényhüvely 😄

ezt most hagyd abba vagy csak magadat kened össze szarral...

Tufa
😄
inkább felteszek valami fraps vagy hasonló vackot, az biztosabb 😊
Pedig annyira szerettem volna dicsekedni a 72pontos elsõ helyemel, arany medállal és úgy 5-7(nem túlzok, azt hiszem Zetorg és még egy vagy kettõ SG(nem ?-os)-s is látta) legjobb eredményel zártam a kört, úgy hogy 8 vs 15 volt a felállás, CB serveren 😊

szerintem, dolgoznak rajta ök is!!!<#finom>

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

csak nyomkodd a printscreent, akkor lesz ott több kép is 😊
lol
Tufa
Nem tudja valaki hogy nincs-e valami lehetõség a körök végén autó screenshotot csinálni az eredményekrõl? Találtam a dokumentumokban egy BF2 screenshot mappát, de mióta jáccok, került bele oda 1 kép 😄 (jópár dolgot szerettem volna lefotózni)

Tufa
😄DD <#eljen>

schrank
vakakinek " egy játék " de nekünk " a játék " <#szeret>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hogy oda vagytok az Ati kártyákért, aztán csoda ha egy játék normálisan megy vele.

War. War never changes.

lac coo
Hát ...Nincs nagyon help....
Vagy megy a gépeden vagy nem ....Majd a patch..

Idézet a kézikönyvbõl :
Credit :a játékot megalkotó DICE-s tehetségek nevei ...:-DDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Rusid
Hát nem ajánlom hogy lekapcsold nem véletlenül kapcsolt be.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

scorpeeon
Na,most már sokszor már a betöltés után is kilép a játékból ha megf véletlenül sikerül belépni,akkor 5 perc múlva lép ki. (egyébként az normális h majdnem u.a. ideig csinálja a Verifying Client Data-t mint az egész töltést?) Na,szóval ez így nem mehet tovább. Így használhatatlan a játék. Eleve nem kevéls idö amig betölt erre pár perc és egyszerüen kilép. Komolyan mondom h eddig 3x annyi ideig láttam h Loading, mint játszottam volna. vki HELP!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Hát mikor jáccottunk:
mindig kegyetlenül elvertünk mindenkit szal nem hinném hogy szüksége lett volna hackre!
tiszteletlen volt? (ez is meglep mert nem igy ismertem meg 😞)
Na mindegy ti tudjátok...

schrank
fellehet venni kéccer kell megnyomni a nagy " G " -t <#zavart1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TDC Geronimo
<#wilting>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Makkmag
Nem tudja valaki , hogy LAN-on el lehet-e indítani coop módban ???? <#help><#help><#help>

Udv!

Kerdes: az antitankos emberkek szoktak eldobalni fegyvernek latszo targyakat.. Azokat fel lehet valahogy venni?
Makkmag
Kapcsold le a VPU recover-t , nem 128MB 64bit ( 9200SE ) a kártyád , mert akkor ne is álmodj róla , hogy elindul 😞

Az tagfelvétel lezárult, mindenki aki jelentkezett irány ez a topik.
Rusid
Valszeg túlhajtod a videókártyát és hibázik tõle ezért a VPU recovery leéllítja a karit.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Hi, Érdekes a jelenség, mivel a haveromnak ugyan ilyen videokártyája van, de nála mûködik. A Driver 5.6-os.
Lehet hogy nem tamogatja a játék a video karidat.A kézikönyvben nincs a felsorolásban 9200 ati.
Az is lehet hogy hülyeséget beszélek.

joebacsi
tulmelegszik?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hi mindenkinek. Nekem nem indul el a BF2. Azt írja ki, hogy a VPU recover leállította a 3D gyorsítót. (ATI Radeon 9200 128bit) Please Help, Help, HHHeeellllpppp.
TDC Geronimo
Ma is fõrtelem ami publicon volt....a commander pff....no mind1. Az ilyenek olvassák el ezt

Strike16
nálam már nem is idõnként lép ki hanem szinte mindig <#szomoru1>

scorpeeon
na? az idönként kilépös gond ellen nincs senkinek megoldása? help!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Bandew
Szoktam nézni a topikot (na jó néha annyi üzi van, hogy nem olvasom el :-D), de sztem is jó lenne másik házigazda elvégre én nem is tudok játszani a játékkal, így megy hülyeség. De azért figyelem, hogy mi van, vagy mit kérnek tõlem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Pharaoh
Nálam 23. ai az utolsó frissités a táblázatban, de ott már nincs ott. Valami 6000 tályán van 3 HK-i.

TDC Geronimo
Nah itt van megint a kép talán így nem tûnik el.

TDC Geronimo
EA nem fog tudni ellene tenni semmit.

Hat az tenyleg eleg gaz ha lehet csalni, akkor az egesznek nincs tul sok ertelme, remelem az EA megoldja es azt aki csal jol bannoljak orokre.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Pharaoh
Az hogy van, hogy a BFHQ-ban a kitinfo-nál és a Leaderbroads-ban más-más pontom van?

Skiper
Én láttam 😊 <#levele>

gyuri http://gyur6.uw.hu

TDC Geronimo
Visszavontam mert vmi gáz van a linkkel, a lényeg h valami buzi 1.000.000 pontot "csinált" magának.

Mert akkor ez mit is jelent?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Skiper
Háh😄 Persze, hogy egy mocskos amerikai van az elsõ helyen :'D
Áááh, ez tutira le van zsírozva, vagy a készítõk közül való, vagy valamit odaperkált a srác, mert ilyen magas és kerek pontszámmal lehetetlenség vezetni.

gyuri http://gyur6.uw.hu

mesor
Na tegnap büszke tulajdonosa lette egy eredeti BF2-nek úgyhogy mostantól rettegjetek mert megyek és ölök!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

TDC Geronimo
Miután leszedte nem bal oldalt, hanem jobb oldalt fog megjelenniés ott katt rá majd alatta play gomb