Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grafika beállítása
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
Új accounthoz új email cím dukál?Mert nekem nem engedi az új account nevemet a régi email címmel reggelni.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
én csak nem tudom megérteni hogy miért tuáltátok meg<#lookaround>#lookaround>
Ö volt legnotmálisabb mikor nyomtam majd egy éve...
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
töltényhüvely 😄
inkább felteszek valami fraps vagy hasonló vackot, az biztosabb 😊
Pedig annyira szerettem volna dicsekedni a 72pontos elsõ helyemel, arany medállal és úgy 5-7(nem túlzok, azt hiszem Zetorg és még egy vagy kettõ SG(nem ?-os)-s is látta) legjobb eredményel zártam a kört, úgy hogy 8 vs 15 volt a felállás, CB serveren 😊
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
War. War never changes.
Vagy megy a gépeden vagy nem ....Majd a patch..
Idézet a kézikönyvbõl :
Credit :a játékot megalkotó DICE-s tehetségek nevei ...:-DDDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
mindig kegyetlenül elvertünk mindenkit szal nem hinném hogy szüksége lett volna hackre!
tiszteletlen volt? (ez is meglep mert nem igy ismertem meg 😞)
Na mindegy ti tudjátok...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Kerdes: az antitankos emberkek szoktak eldobalni fegyvernek latszo targyakat.. Azokat fel lehet valahogy venni?
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Az is lehet hogy hülyeséget beszélek.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Áááh, ez tutira le van zsírozva, vagy a készítõk közül való, vagy valamit odaperkált a srác, mert ilyen magas és kerek pontszámmal lehetetlenség vezetni.
gyuri http://gyur6.uw.hu
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4