Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max Damage
Ahhoj: ez igaz 😊
Fritz: oks, legközelebb PM-et küldök 😉

0Fritz0
Ó, hogy Terry Black fogadjon örökbe, te... tökmag! 😊

(flém?) 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ö is ''kicsit'' máshogy jáccott mint a többiek 😄
nagy hasonloságot fedezek fel közte és borg között 😄
ötsem lehetett lebeszélnia tk és a bc- használatáról! <#eplus2>

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

TDC Geronimo
Jajj GS csak õt ne......õõõõt neeeeeeee

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

vagy kilehet bannolni a magyar szerverekröl mint anno goodspeedet <#eplus2>

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

Meggymag
NEM! <#mf2><#banplz>

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Ahhoj
amugy nem tudom miert osztjatok az eszt bc miatt 😊
akinek igenye a sportszeru jatek, az ugy is erzi mi jo, mi nem, ha mas nem, akkor azert, mert el tudja kepzelni, hogy mennyire rontana el a sajat jatekat, ha vele csinalnak az adott dolgot...
akinek meg nem igenye, hogy sportszeruen jatszon, es sajat es mindenki mas szamara is elvezheto jatekot jatszon, annak meg ugy is magyarazhatsz 😉

0Fritz0
Kérnék mindenkit, hogy a több mint 2 éves hagyományhoz méltóan írjatok megint naponta legalább 200 hozzászólást a BCmegengedett/BCnemengedett-témában.
Ezt a témát úgysem beszéltük még ki soha elég részletesen és tisztára izgi, de tényleg. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Borg!!!!!
Én is akarok két felkiálltójelet mint maxéknak van!!!!
Nemér hogy nekem nincsen!
Nem flémeltem eleget? <#eplus2>

Meggymag
Elment aludni <#buck>

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Max Damage
Ez örökös hibám marad már, velem jön a sírig ;DDDDD Egyébként csõ Ranger, mivan veled ömberke? 😊

AirborneRanger
Vazzeg tanuld már meg, hogy az Artillery 😉

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Max Damage
Szóval elõször is tisztelt SG, tisztelt Borg, tisztelt FB, tisztelt mindenki.

Mi BC és mi nem? A BF2-ben BC-nek számít az ELFOGLALHATATLAN BÁZISON TÖRTÉNÕ MINDEN ELLENSÉGES CSELEKVÉS ami nem az artiellyire, uav-ra, radar-ra vonatkozik. Tankot ellopni az elfoglalhatatlan bázisról NEM SZABAD, illetve a fõbázis területére kintrõl belõni sem (tehát sniper sem lövészkedhet). BC-nek számít az Artielly elfoglalhatlan bázisra történõ kilövése, ami nem az artielly-t, az uavot, radart pályázza. A fõbázis felett elrepülni ugyan szabad, mert mért ne lehetne, de ha kiugrik az illetõ lehetõleg próbáljon meg nem a fõbázis közepére beugrani, hanem odébb, s onnan nem az elfoglalhatatatlan bázist célozni vagy szimplán visszamenni, hanem elhagyni. Természetesen megölheti az ellenfelet a kigrott ember de csak a saját élete védelmében amíg ELHAGYJA A BÁZIST! Szóval nem úgy hogy ott marad és lõ, hanem elmegy, kimegy a bázisról 😊

Ezek tudod olyan általános tudnivalók, amelyeket a normálisabb csapatok az elõzõ BF részekben megtanulhattak, és rájöhettek mi fer és mi nem. De te mondod, hogy benne van a játékban, tehát megteheted, akkor áruld el hogy BF42-ben, DC-ben, BFV-ben, miert volt nem megengedett? Pedig ott is meglehetett csinálni, simán felállhattál a tankkal a javítópadra a fõbázison, de vajon ott miért nem szerették szintén? De ha így vesszük akkor a játékhibák is bennevannak a játékban, és mégsem BC-tek az emberek a katyusában egész nap a pixelshot miatt meccseken, sõt úgy átlagban publokon sem (mivel rögtön kapott egy vote kick-et), klánmeccseken meg alapból tiltva volt, sõt például CB-n erõsen büntettek is érte, és akár az egész mérkõzést is elveszthetted akár 1 db bedobott gránát miatt! Persze ez a BF2-ben máshogy van, elvégre is az artielly miatt is bekell menni a bázisra, de ez nem azt jelenti hogy ott is kell maradni, ami meg végképp nem jelenti azt hogy ott akár folyamatosan kempelhetsz. Habár sokan a spawnkill-t nem szeretik, de ez az egy olyan dolog van ami megengedett DE EZ SEM AZ ELFOGLALHATATLAN BÁZISON. De ti új csapat vagytok, meg minden, nem vágjátok mi a téma, s hogy illene játszani, de egy picit szálljál magadba és gondold el kérlek, mi lenne ha az egész s^FB és az összes volt BF-es DC-s BFV-s klán elkezdené BC-ni. Hidd el, én játszottam abban az idõben mikor még az FB sem tolta a CB szabályok és az illem szerint, azaz szintiszta BC-t küldött, és hát nem kívánom neked, de ha kedved van gyertek egy DC meccsre vagy egy BF2-re, és megbeszélem a csapattal hogy meglássátok milyen az ha egy olyan csapat kezdi el a BC-t aki úgy áll hozzá hogy lehet, és mindent arra épít fel. Amit garantálni tudok hogy a kaputukig nem juttok el, és majd meglátjátok milyen az mikor egy ellenséges tank mellett éledsz fel, és amikor az egy kicsit arrább is áll az azért van mert megy az artielly. 😄 Tehát, bocsi ha megsértettelekk, de azért írtam ezt is példának hogy átlásd hogy ez akkor sem megengedett, még akkor is ha benne van a játékban, ennyi erõvel csítelhetnél is, elvégre is az meg beletehetõ a játékba. Remélem átlátod mostmár hogy mi a baj, és mi a baja az FB-nek ezzel a harcmodorral. Az hogy míg ez PUBLIC-on elmegy, de ha kicket kapsz, vagy felháborodnak, vagy leosztanak a sárga földig, vagy ajándékból bannolnak egy szerverrõl akkor mosolyogj és mondd magadnak hogy megérte, és ne háborodj fel, elvégre is te csináltad, õk nem tehetnek róla hogy te artiellyvel zúzod a fõbase-t és még erõsen c4-zel is 😄

De csak úgy poénból, tegnap voltam egy szerveren ;D 19 fõt bannoltak ki, méghozzá ranked szerverrõl, mert BC-tek 😊 Pedig benne van a játékban a lehetõség ;D

Bocs még1x ha megsértettem valakit, de én így gondolom, ez az én véleményem!

AirborneRanger
McMakknak 😊

kisdobos visszavág? <#eplus2>

démonigyerek
ez kinek ment ? 😄😄😄

AirborneRanger

Ahhoj
ezzel egyetertek, ma mar mondtam egyszer...

Ámúgy miért van ebben a szobában a sg-s group reklámja?
SPAM?
Inkább valami bf.hu-s kiirás kéne...

Meggymag
UPDATE!
Ranger egy <#lama>

látom téged is szeret borg (büntipontok 😄)

Ahhoj
halisten
😄D

AirborneRanger
"UPDATE!
A fenti megoldást sokat nem ér. A grafika rettenetes, a játék játszhatatlan. Tényszerûen legfeljebb arra jó, hogy elinduljon a játék, de élvezhetetlen."
Akkor asszem ez kimaradazéletembül ;[

Ahhoj
sehogy
eredetivel se lehet

TDC Geronimo
Sehogy

jo estét mindenkinek!
Hogy lehet tört változatu bf2-vel ase-bol szerverekre fellépni?

TDC Geronimo
Hogy tudja....mibõl lestél? bf.hu? 😛

Ahhoj
te ratyi, olvass

Zs0lt1
Kubra Dam.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Miazagef4? 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

AirborneRanger
Vérszagra gyûl az éji vad... Jöttem mozizni 😄 Csakhogy nelegyen off... a gef4es javítás mellett mennyire játszható a játék?

schrank
aszt nem tudom mi a neve annak a pajanak csak aszt tudom hogy akarhanyszor helire vadaszok ott asszaulttal mindig szembesut a nap es lofasse latok <#guluszem1> de a masodik rakaszra mar altalaba a godor ajjan van a szitkoto<#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nagy gondolat, csak ilyesmirõl itt szó sem volt.
Tufa
Melyik az a map ami egy völgyben jáccódik és a közepén egy gát szerû izé van?

schrank
kirohogni ? az utolso hejrol egy valag TK-val <#confused>na ez a nagyfofajusag <#taps>

Van még egy kis nyál a szád szélén, töröld le...
Ha meg azt hiszed, hogy az sg tegnap alakult, hát nc 😄
TDC Geronimo
<#eljen><#hehe>

CAD
Hat igen... lehet kicsit alszent amit mondok, de tenyleg erdemes a jatekot csak jateknak tekinteni es csak kirohogni a klan prefixel jatszo nagypofaju barmokat 😊

caddie

Ahhoj
<#eljen><#ravasz1><#worship>

Szivembõl szóltál....
minden csoda 3 napig tart.
Tegnap alakultak tehát még 1 napig kell kibirni 😄

A probléma nem az, hogy tiltott a BC, hanem az, ha ok nélkül prüszkölik mindenkire hogy BC-s...
Ez most csak azokra vonatkozik akiket eddig láttam mert mély benyomást tettek az biszti 😄

schrank
mi lenne ha a regimotorosok elkezdenenek BCzni ? ? ?10perces rundok lennenek a sok gyokernek meg egybol elmenne a kedve a jatektol<#vomit> en csak egy evet DCztem de az mar az elso jateknal vilagos volt hogy mi a ferr es mi nem ebben a gameban de remelem mihamarabb kijon valami uj jatek es akkor ez a sok <#wilting>akkor mar azzal fog jaccani es beken haggya azokat akik BFezni akarnak meert most a jatekosok java hardverbuzi aki menozik hogy neki mijen beallitasokkal fut a jatek aszt jaccani meg nem tud<#boxer>

Az hogy van jo clan az nem zavar minket.
Ugyanis a jo clanok nem ugy állnak a dolgokhoz mint ti.
TDC Geronimo
FAQ! Ha az se segít akkor meg...

Gh0st
az hogy tort 😛

Hali
Valaki segítsen léci. Van egy kis problémám a bf2 vel.
Elindítom a játékot felmegyek servere és 1 perc után kidob a játék az asztalra.
Mi lehet a gáz?
retteneteske
Demoralizálni és más játékát elrontani?
Megfogadtam, hogy elõbb tördelem el az ujjaimat, minthogy belebonyolódjak itt bármilyen vitába, de ezt kikérem magamnak!

Tufa
😄 Kinek fáj micsoda? Ki volt az aki elkezdett kapásból lámázni hogy az SG nem áll ki ellenük?

Hát persze.