Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha unatkozol cserélgesd<#nevetes1>#nevetes1>
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Már vagy a 6. cd kulkcsot cserélem ki és még mindig nem megy. Azt írja ki hogy ezt is használja valaki. Akkor cserélgessek még 6-ot vagy nem.
THX
Ez a szabály amit leírtál háát nem tudom, én annyira nem ragaszkodnék hozzá. igaz én se igen megyek fõbézre, de ezt szabály nélkül is meg tudom csinálni😊
nem ismerem a dc-t viszont vietnambol van 1 kis emlékem a bc-rõl😊 jó néhány pályának az az alapja hogy mész és lekempeled az ellenfelet.
itt annyira nem futottam bele ilyen alapu pályába ahol adott lenne ez a rész.
szerintem nem érdemes ezen felkapni a vizet.
amit Zero írt azt pedig én is támogatom. ha 1 csapat képes teljessen visszaszorulni és a játékosok csak légi jármûre várnak(értem ezt az alatt hogy 12-en 1 repülõre) akkor meg is érdemlik.
de hozzátenném hogy bf2-ben marha könnyû lenyomni 1 kempert.
remélem az amit leírtam összefüggéstelenebb a gondolataimnál<#hawaii>#hawaii>
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
A cuccot amit letöltöttem csak simán a fõkönyvtárba és a mod könytárba kell rakni ?
demo.stoprecording
Az elõzõ BF-ekben meg nem is volt artillery, szal részemrõl egyátalán nem vettem egy kalap alá a BC-vel. Az ellenség bázisára is csak a commander cuccaikat felrobbantani mentem, és nem, még a te kedvedért sem lesz ek öngyi ott helyben, csakhogy nehogy BC-t prüszkölhess rám. (vagyis ugye de, mert jé tényleg öngyi lettem, a másik alkalommal meg gyalog távoztam... mik vannak...)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
mégis a nagyszámú játékos okán a public szervereken igyekszünk ragaszkodni ahhoz, hogy lehetõleg egyformán jusson ki örömbõl mindenkinek. a basecamper általában nem csak az ellenfélnek, de a saját csapatnak is ropppant unalmassá teszi a játékát (pl nincs ellenfél a pályán mert mindenki vagy azonnal meghal, vagy ugye a basecamper keresésével/kiiktatásával tölti az idõt).
meccsen minden megengedett, amit a szabályok engedélyeznek. publikon mindössze a jó izlés na meg egymás tiszteletben tartása szabja a határokat. a kérdés az, hogy ki mennyire hajlandó ezek betartásával játszani.
elsõ "éles csapatélménynek" soxeretettel ajánlom mindenkinek a fent is emlegetett ea bf2 lant. itt pénzdíjért bizonygathatják a csapatok, h mennyire jók 😊
www.battlefield.hu
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
hogyan mozizzunk 😄
Sok sikert. Ha valami nem vili akkor sorry, de korán vagy késõn vagy mittom én mikor volt mikor most írtam 😄😄😄
éccakát.
Jah... BB. Ha kell tegyétek ki bf2.hu-ra =)
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
A hatása is hasonló: vagy belemennek, vagy nem. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Másrészt, aki láma beállni squadba, és kispawnolni a kempbõl, az is mehet aknakeresõzni nyugodtan...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
(kivéve Kubra Dam, ott álltalában lezuhanok a gátról 😛 <#idiota>#idiota>)
Nekem FireFoxom van ti mivel nézitek!? <#wow1>#wow1>
Gyorsan egy választ! <#wilting>#wilting><#help>#help>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
A FAQ mögött nincs is ingyen szex!!!!!!!! 😛 <#idiota>#idiota>
....biztos benne va n a faq-ba
de én inkább megyek lakodalomba! :-DDDDD
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Hide and fear, Cobra Commander is here !
No. Asszem még az éjjel összedobom a video How to cuccot, hogy mindenki kedvére használhassa a kis demoit =) Megéri. Próbálgattam és fasza a cucc. Jó múvikat lehet csinálni. Nah de most leugrom egy kicsit, mert levegõznöm kell.....
😉
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.