Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Grat.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Jah persze, erre nem gondoltam 😊
Nincs one-to-all kommunikáció a játékban! Csak a leaderek meg a commander tud egymás közt radiózni, ill. egy csapaton belül lehetséges.

voip -> readme.txt

TS Zolly
De csak a te kedvedért. <#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TDC Geronimo
Zatar Wetlandsen pl van ha befoglalod közepet 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Makkmag
AHA! Köfi 😊

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Me0w
Csak 1 squadon belul mukodik a voice vagy a commander es a squadleaderek kozott.

Together we'll fly someday...

Starfish
Hát a hétvége páromé, de király lenne elmenni funolni egyet. Nem a gyõzelem, arészvétel, hanem a fontos. 😄 De ha változik és marad hely kiabálok =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Makkmag
Természetesen amikor a VOIP-ot próbáltuk rendeltetésszerûen voltak bedugva a mikrofonok 😊 lehet csak az egy squad-ban lévõk tudnak egymással beszélni ?

A TS meg azért nem , mert amikor a hálózatot csináltuk akkor még nem volt internet , eddig tökéletesen mûködött így , csak ezzel nem akar . Egyébként mivel tiltja a bemeneteket nem is mûködik 😞

Ha ezt a VOIP cuccot véletlenül nem tettük volna fel , lehet utólag instalálni vagy csak a játék újratelepítése oldaná meg ?

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Running
Helyes akkor hétvégén jövök aprítani, ha nem jön közbe semmi.

KáTéCé
Szasztok!

A szombati BF2 LAN-ra szervezõdik egy fun csapat, de még néhány tagra szükségünk lenne.
Ha érdekel valakit és
-elmúlt 16
-rendelkezik valamely BF sorozat eredeti példányával
-a részvétel fontosabb számára mint a gyõzelem
annak jelentkezését lelkesen várom.
TS és game szerver rendelkezésre áll a gyakorlásra még ha kevés idõ is van már hátra 😞

Elérhetõségem emilen vagy msn-n: [email protected]

Ui.: A többiektõl bocs az offért. <#help>

Állok elébe 😊 Majd 7végén.
Btw, Linux szerver adminonak:

Aki sortörést akar csinálni a server descriptionban, az a pipe karakterrel teheti meg 😊
Running
Nem baj Borg azért a 60 Kill-t beígértem. 😊

Ilyenkor minden reakciót törlök, mind1 mi volt a reakció. A moderálással kapcsolatos kérdéseket, reakciókat PÜ-ben kellene megejteni, hogy a topik ne errõl szóljon. Ott válaszolok szivesen mindenkinek a jövöben.
Me0w
Melyik 3-4-tol? 😊 Egyebkent meg amit Borg kitorolt abban pont semmi nem volt...

Running
Köszi szépen erre várok egy hete. 😊 Borg meg leszar de csak addig, amíg a gámába le nem vadászom vagy 60x egymás után. 😊

Ezzel kapcsolatban info az -seknek:

A fenti link csak akkor mûködik, ha be vagy már jelentkezve!!! Ha nem, akkor csak 404-et dob. Ilyen a saját fórumok részlege.
SeS7thRambO
Lehet, hogy tényleg új nicket kellene regelned, még csak most ébredtem de a 3-4 hozzászólásodtól máris kinyílt bicsek a zsebemben, el tudom képzelni milyen lehetett amit Borg kitörölt. Új nick pls. Mégy szerencse hogy van Moderatorunk, halelujja.....

3TOMI3
júj Beast de bátor vagy <#ravasz1> <----- itt a smiley és nem megsétõdni rajta

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

BEAST
sztem ide írj 😊

grat

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bocsi, de nem volt smiley a végén, úgy meg nehéz megitélni, hogy viccnek szántad e. Ellenben az ironikus megjegyzések is idegesítõek egy idõ után.
A többi hsz-t csak a további flame elkerülése véget töröltem most.
Me0w
Grat! 😊 Nekem mar 3 van 😊

Running
SZIASZTOK!
Én nem szólok bele a vitákba, nem kell plussz még egy pöcs. 😊 CSAK AKARTAM SZÓLNI, HOGY MEGVETTEM A BF2-t és ez életem elsõ hivatalos játéka. GRATULÁLJATOK!!!! 😊

BORG hova kell írni aki ilyen sg-s csapatos szeretne lenni?

Me0w
Irjuk mar akkor ki legyszives a FAQba, hogy a forumban az ironikus / szarkasztikus / poenos hozzaszolasok csak moderatori jovahagyassal kerulhetnek napvilagra 😊

Me0w
Milyen pajtasommal? Vahh...

Figyelj, nem a semmiért töröltem ki. A pajtásoddal szándékosan flamet akartatok indítani az iménti eset miatt.
Me0w
Tudod Borg, eddig nem utaltalak mivel annak ellenere hogy szerintem nem volt igazad, elfogatam hogy vegulis modkent nehez a dolgod, es donteseket kell hoznod. De hogy 2 hozzaszolast csak kitorolsz a semmiert az mar kicsit sok...

Nem kell túlragozni a témát, a büntetõpont leirásánál fel tudom világosítani róla, hogy mit kellett volna tennie. (1 pontot kapott figyelmeztetésként, bannolva már másért lett)
Me0w
Rofl, nc 😊

lac coo
A helyes válasz : #18520.........

ennyi......<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Me0w
Ugye rengeteget visszaolvastal? #18520

mafiahq
Geforce Fx5200-on elfut a játék, vagy ez is a gef.4-ek közé tartozik?<#conf>

Ja-ja!
Én eddig keveset játszottam a BF2-vel, de a CoD-ot régóta nyomom. SZVSZ:
- a "nyeretlen kétéveseket" (értsd: most kezdte a játékot), akik ilyeneket csinálnak (20338. hsz.), simán ki kell tenni a szerverrõl MIUTÁN felvilágosítottad, hogy a játék SP része való neki egyenlõre(így nem fog rögtön visszacsatizni).
- itt az SG fórumon tök önkéntes alapon megalakult egy "klán", amiben semmi nem kötelezõ(részt venni sem). A bannerben a "reklám" teljesen helyénvaló, ELLENBEN a tagok egyéb klántagságaival(ki nem sz@rja le, hogy a SuperMariot milyen klán tagjaként nyomod?)!

Kicsit olyan, mintha óvodások beszólásait olvasnám...

Szerintem meg igen, ha nem fejezed be. 25-en leirták már neked, hogy ne hugyozz a széllel szemben, ideje lenne felfognod.
Starfish
Te még mindig ezen rágódsz? Felejtsd már el basszus. Nem tudsz túllépni rajta? Szerintem csak téged zavar az hogy az a link ott van és nincs mellette más link vagy bármi. Törõdj már bele. Ez így marad. Csinálj magadnak és a klánodnak egy másik témát, csinálj bannert, tedd ki a linket hozzá, szój hozzá percenként hogy mindig a témalista elején legyen.

De ennek amit itt csinálsz az értelmetlen. És idegesítõ.

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Me0w
Ne eroltesd mar...

Me0w
Masik iranyba huzod a beallitasnal

BEAST
Joebácsi :Ð

😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ki volt az az állat, aki !!INGYEN SEX !!! feliratokkal vette körül a F.A.Q-t ???? Azt hittem megszakadok a röhögéstõl 😄DDDD

BEAST
ennyire kell a reklám? ... szánalmas

Nemrég láttam én is az elsõ tanktaxist, 20m-t ment vele a helihez. Optimista vagyok, az ilyenek le fognak morzsolódni v megváltozni. Az VOIP kommunikáció így is kultúráltabb viselkedést tesz már lehetõvé mint a chat, talán el lehet magyarázni az illetõnek élõ szóban.

De ez is csak egy közösség, barmok mindig is voltak/vannak/lesznek.

TS Zolly
Szabályok szerint: nem

TS Zolly
Mert egy csapat reklámja, ami ugye a szabályok szerint törölni kellene, és a többi BF2-ös kláné nincs ott. Ez szúrja a szemem.

Cobra.
Nagyon unalmas már a szöveglésed Zolly, nem lehetne a hét további részre banolni téged?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

No offense, de miért szúrja a szemed ennyire az SG csapata?

Ezt a keresztbe-mic dolgot nem értem továbbra sem, szerintem ez lesz a gond. Az ok, hogy a másik gép hagkártyáján megjelenik a jel, de ezt miért rakná ki a hangszóróra? Úgy érzékeli hogy a gép elõtt ülõ beszél, és - nagyon helyesen - inkább csak némítja ezt a jelet, hogy ne legyen viszhang/gerjedés.

A hangnak át kell menni a LAN-kábelen. Lehet, hogy ezért VoIP szerver kell lokálra is, valaki említette. Nézd meg a játék readme-jét is, abban írnak a voip szerverrõl.

Borg kezdeményezése nem klánjellegû - szerintem - hiszen ahogy a kezdõ kommünikéjében is írta, lehetsz klános már, de csatlakozhatsz az SG-sekhez.
Ez inkább baráti társaság, klánok között / fölötti. Ezért nincs értelme
annak amit kérsz.

TS Zolly
Na akkor most nem spem, hanem flood ahogy te értelmezed:

Emlékeztetlek rá, itt jónáhány fórumozó, velem az élen, megalakítottuk az SG csapatot, de a játékba a rendes klán tag-ot használjuk. Ezért kérlek téged, hamár mi is az SG fórumán alakultunk, felvettük átvitt értelembe az SG tag-et, ezért az eredeti klánok elérését tedd ki a banner alá. Vagy az SG szabadcsapat linkjét töröld. Ha már az igazság bajnoka vagy, valamelyiket megteszed.

És joyra van inverse beállítási lehetõség, mert csak mojzéra láttam a konfigban!?

- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.

retteneteske
<#worship>köszi!