Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nincs one-to-all kommunikáció a játékban! Csak a leaderek meg a commander tud egymás közt radiózni, ill. egy csapaton belül lehetséges.
voip -> readme.txt
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Together we'll fly someday...
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
A TS meg azért nem , mert amikor a hálózatot csináltuk akkor még nem volt internet , eddig tökéletesen mûködött így , csak ezzel nem akar . Egyébként mivel tiltja a bemeneteket nem is mûködik 😞
Ha ezt a VOIP cuccot véletlenül nem tettük volna fel , lehet utólag instalálni vagy csak a játék újratelepítése oldaná meg ?
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
A szombati BF2 LAN-ra szervezõdik egy fun csapat, de még néhány tagra szükségünk lenne.
Ha érdekel valakit és
-elmúlt 16
-rendelkezik valamely BF sorozat eredeti példányával
-a részvétel fontosabb számára mint a gyõzelem
annak jelentkezését lelkesen várom.
TS és game szerver rendelkezésre áll a gyakorlásra még ha kevés idõ is van már hátra 😞
Elérhetõségem emilen vagy msn-n: [email protected]
Ui.: A többiektõl bocs az offért. <#help>#help>
Aki sortörést akar csinálni a server descriptionban, az a pipe karakterrel teheti meg 😊
A fenti link csak akkor mûködik, ha be vagy már jelentkezve!!! Ha nem, akkor csak 404-et dob. Ilyen a saját fórumok részlege.
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A többi hsz-t csak a további flame elkerülése véget töröltem most.
Én nem szólok bele a vitákba, nem kell plussz még egy pöcs. 😊 CSAK AKARTAM SZÓLNI, HOGY MEGVETTEM A BF2-t és ez életem elsõ hivatalos játéka. GRATULÁLJATOK!!!! 😊
BORG hova kell írni aki ilyen sg-s csapatos szeretne lenni?
ennyi......<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én eddig keveset játszottam a BF2-vel, de a CoD-ot régóta nyomom. SZVSZ:
- a "nyeretlen kétéveseket" (értsd: most kezdte a játékot), akik ilyeneket csinálnak (20338. hsz.), simán ki kell tenni a szerverrõl MIUTÁN felvilágosítottad, hogy a játék SP része való neki egyenlõre(így nem fog rögtön visszacsatizni).
- itt az SG fórumon tök önkéntes alapon megalakult egy "klán", amiben semmi nem kötelezõ(részt venni sem). A bannerben a "reklám" teljesen helyénvaló, ELLENBEN a tagok egyéb klántagságaival(ki nem sz@rja le, hogy a SuperMariot milyen klán tagjaként nyomod?)!
Kicsit olyan, mintha óvodások beszólásait olvasnám...
De ennek amit itt csinálsz az értelmetlen. És idegesítõ.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De ez is csak egy közösség, barmok mindig is voltak/vannak/lesznek.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A hangnak át kell menni a LAN-kábelen. Lehet, hogy ezért VoIP szerver kell lokálra is, valaki említette. Nézd meg a játék readme-jét is, abban írnak a voip szerverrõl.
Ez inkább baráti társaság, klánok között / fölötti. Ezért nincs értelme
annak amit kérsz.
Emlékeztetlek rá, itt jónáhány fórumozó, velem az élen, megalakítottuk az SG csapatot, de a játékba a rendes klán tag-ot használjuk. Ezért kérlek téged, hamár mi is az SG fórumán alakultunk, felvettük átvitt értelembe az SG tag-et, ezért az eredeti klánok elérését tedd ki a banner alá. Vagy az SG szabadcsapat linkjét töröld. Ha már az igazság bajnoka vagy, valamelyiket megteszed.
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.