172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
rabbiddgog #172009 lol mit találtam :DDD
HahaHeheHihi -
#172008 Kumbula -
#172007 köszipuszi! -
#172006 BSZN SzERG -
#172005 all quiet on the western front -
#172004 what's up doc -
Livius #172003 Mától Free to Play a BF2 a Battlelog.co weboldalon. Nem kell mást tennetek csak letölteni az általuk összeállított packot, és feltelepíteni a játékot.
The P4F Has been Launched - Letöltés
Magyar szerveren is lehet játszani a rendszerükben, jó játékot!
Utoljára szerkesztette: Livius, 2015.06.28. 19:07:28 -
#172002 Teljesen reménytelennek tünik kellö mennyiségü játékost itthon összeszedni, csak nézd meg milyen kevés szerver van,amin játszanak:( -
Livius #172001 Átraktam, most a Karkand az első map a listán, azzal indul a szerver! Már csak játékos kell hogy beinduljon! Lehet szerveződni kéne majd egyszer valami közös Game-re.
A fórum házigazdája még elérhető? Csomó hallot link van fent a bannerba, nah meg a banner kép is hallott már rég óta. Nem ártana kirakni az infókat se arról, hogy amióta nincs GameSpy, hogyan lehet továbbra is játszani. -
#172000 Elég furcsa ez a BF2 ennyi év kihagyás után. Szokatlan, hogy nem lehet sprint közben oldalazni, nincs végtelen sprint, egy tár lőszer kell egy emberbe, meg a dzsipek is elég érdekesen mozognak. -
#171999 Majd rakd át Karkandra, az szerintem több embert vonz, mint az Oman. -
#171998 Sikerült, köszi. -
#171997 En is ma csinaltam:
Miutan megnyitottam bf2hub kliensbol a bf2hub oldalamat (miutan vegigmentem a kulcs mentesen kliensbol) a honlapon lattam hogy a ket nagy ures box egyikebe konnyen be lehet vinni az adatokat (felso) ha jol emlekszem megadtam a katonam nevet, email cimem, jelszavam es utana (miutan a hostokat is beallitottam) multiplayer-retrieve account siman ment. -
#171996 Már rájöttem, miután megpróbáltam létrehozni az etc mappát és nem engedte. A cd etc paranccsal be tudtam lépni.
Viszont ez az account visszahozás nem sikerül. A BF2HUB kiírja hogy key saved and protected, de a játékban a Retrieve account azt írja hogy az account nem létezik. A régi profilomat megtaláltam lementve, tehát pontosan tudom az emailcímet és a nicknevemet is.
A BF2hub accounts backup panelen a Your Accounts üresen marad, ez jelent valamit?
Utoljára szerkesztette: Herold, 2015.02.12. 16:50:29 -
#171995 Azért nincs mert alapból el van rejtve, próbáld meg total commanderrel megnézni, vagy a parancssor is segít. -
Livius #171994 Akkor a futtatásba írd be ezt!
notepad c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Ez megkéne hogy nyissa a fájlt!
De van ilyen is: Az alapértelmezett Hosts fájl visszaállítása
Utoljára szerkesztette: Livius, 2015.02.12. 00:01:41 -
#171993 C:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Nálam a C:\windows\system32\drivers mappában nincs etc mappa és az egész windows könyvtárban sehol sincs hosts file. -
Livius #171992 Olyan nincs hogy nincs rajta, van minden oprendszerben ilyen, win 7-nek is van!!
Persze olyan gond lehet, hogy nem rendszergazdaként indítod a dolgokat, és akkor nincs joga majd módosítani a host fájl tartlamát, és ekkor csak balhézni tud a win 7. -
#171991 Csak mert Win7-ben nincs hosts file, amire ez a hub állítólag írni akar. -
Livius #171990 Maga a BF2 win 7 64biten megy, főleg az 1.50-ös patch óta tökéletes rajta, sőt nekem a win 8.1 64biten is teljesen jól megy a BF2.
A BF2HUB-nak a launchere is jó, azzal is megtalálható a szerver a keresőben pl.: HUN szó keresésre. Ami mondjuk ajánlott, hogy a ranked pipa ne legyen beikszelve a keresőben, mert amióta az Gamespy leállt, és ezek a közösségi oldalak átvették a szerepét azóta a kereső valamiért nem minden ranked szervert érez rankednek, miközben azok valóban azok, és a ranked ikonjuk is ott van a keresőben, és persze valóban rögzíti a pontokat és rangokat ezeken a közösségi BF2 oldalakon.
Costum mappokat nem tervezek felrakni a szerverre még, mert a Battlelog.co keresője szerint semmi élet nincs a modolt szervereken. -
#171989 Win7 64 biten megy? És ez a BF2 hub switcher kell hozzá? -
#171988 Lesznek custom mapok is? -
#171987 majd felnézek :) -
#171986 -
#171985 -
#171984 Gratula! :) -
Gyuszopapa #171983 Azta -
Livius #171982 Hosszú idő után újra van magyarországi BF2 Ranked server! A Battlelog.co és a BF2HUB regisztrációval is egyaránt elérhető.
Neve: Cyberdyne SkyNet :: Best Maps No Rules! :: GGC-Stream ON :: [EA HUN] [Ranked]
A BF2-höz szükséges 1.41 és 1.50 patch-eket letölthetitek erről a magyar szerverről! -
#171981 Csáá köcsög! Nem vagy még bannolva? Mi a picsát nem csinálsz???? -
#171980 Szasz Zolcsi -
#171979 Nem is mondtam, hogy úgy tűnik sikerült visszakapnom a rankom:
Tudom, nem sok de régen nem voltam valami jó játékos (most sem pró de sokkal jobb :D), meg kb erre a szintre is emlékeztem. -
#171978 Te jó ég! Megy ez a játék még?????????????????????? -
#171977 Ennek a statisztika oldalnak vége. Van még másik? -
#171976 Passz én mostanában csak a forgotten hope moddal játszok,ott buktunk minden rangot. -
#171975 jaa, hogy itt is tudom visszakapni a statomat. így már oké, köszi :)
bakvarnyu: köszi ezt is majd megnézem, de ez csak multizni enged ugye? ergó az eddigi statomat az előbb linkelt oldalról tudom visszaállítani. -
#171974 Ezt telepítsd fel és fogsz tudni továbbra is BF2 multizni : https://www.bf2hub.com/home/
-
#171973 alant linkeltem a honlapot asszem de itt van:
http://www.battlelog.co/
Fórum:
http://www.battlelog.co/forum.php
Regisztrálsz és elvileg! bár ez nem száz százalék mert nem olvastam utána annyira,de visszaállítják a stat-ot -
#171972 PR -
#171971 esetleg ha azt a fórum linket belinkelnéd azt megköszönném, és akkor talán még holnap este ki is tudom próbálni :)
PR az micsoda?
3 nekem abból a szempontból tetszett, hogy lehetett rombolni meg ilyenek, de végig kicsit fura volt, netcodera is volt/van panasz, négy nekem meg kb ugyanaz mint a 3 csak behúzták a ládákat amiket annyira nem bírok :) single playert talán majd egyszer kipróbálom... -
#171970 nos mivel megemlítetted így felraktam én is.
A karidat elvileg vissza tudod kapni csak a fórumban be kell írni az adott helyre hogy mi volt a neve.
A bf2142 is tervben van,de még először ezt csiszolják.
Amúgy van vagy 40 szerver.abból 10 tele van és ez no vehicle úgyhogy életrekelt ez.De én asszem újra nekiugrok a PR-nek is.
A bf3-4 nem adja valahogy már.Majd a PR2 vagy a Squad talán újra visszahozza a bf2 stílusát.
Ha sikerül és van valami kérdésed szólj hátha tudok segíteni :)