Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Together we'll fly someday...
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Én sem kelek fel dél elött 😊.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Végülis a kliens auth is külön porton megy, meg a játék még vagy 15 portot használ, amirõl nemtudni mire van...
Ja és ez nem flémszításnak ment, de ha mégis akkor kéretik törölni.<#ravasz1>#ravasz1>
Szombaton mikor kezdõdik a LAN? Mert a reg oldal 10-et ír, vki 9-et mond, én viszon nem kelek fel 12 elõtt 😄
Ja és kira a modi 😊
Elõre a Sztálini úton 😊
Azt lehet tevedek 😊
Bár afelõl is kétségeim vannak, hogy az EA egyátalán figyeli-e/tudja-e figyelni az unlockot a szervereken... Lehet csak még 1 portot kell letiltani pluszba, és máris menni fog az is 😄
Ezt egyébként nem egészen értem..fizettem egy játékért, és házi feladatokat kell megoldanom azért, hogy a teljes contentet megkaphassam?
Jó ez a ranked dolog, de azért lehessen már szervert indítani, ami mindenkinek egyforma és a ranked játékosok semmilyen elõnyt nem élveznek (pl. commander szavazásnál sem). Ezt csak az EA-befolyás ellen írom, semmi bajom a rangos játékosokkal, sõt.
Ha az EA enged unlockolni majd delist nélkül, vagy megkerülhetõ lesz a téma, akkor be lesz kapcsolva alapbol minden a szerveren. Addig meg rang alapján sem.
gyuri http://gyur6.uw.hu
Szerintem nincs abban semmi poén, ha egybõl megkapod a fejlõdésért járó fegyvereket, amikor még csak egy kis 'szaros' közlegény vagy 😊
Szóval inkább a ranked hungarian servers témát kéne az ea-nek írogatni, hogy legalább 2-3-at lõjenek már fel itthonról is, ha már van magyar képviselete.
gyuri http://gyur6.uw.hu
u.i. helikopterrel hogy lehet repülni? És miért sípol a repülö mindíg?
Ráadásul automatikusan ujragenerálják, ha változik a mappal kapcsolatban valami, csak törölni kell a maphoz tartozo nav filet. Szal ezért furcsállottam, hogy BF2-ben nem "alkalmazkodnak" a botok automatikusan ha változik a bejárható map mérete...
Egyik kedves ismerösőm kérdezi. Holnaptól tud csak fórumozni a 24 órás várakozási idő miatt.
Naszóva. Ö CS-zik, nem tom mellikkel, eredeti a gém, de ha fel akar menni egy CS szerverre ezt kapja: ,,Lan servers are restirected to local clients /class c/,,
Segítségetek előre is köcce.
ON
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"
Mindenesetre tudnak most már 3D-ben is közlekedni, engem egyszer a tetõn megkéselt egy sniperozás közben, ami eléggé meglepett 😊
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"
Miután kijöttek, kb. 1 hónapon belül szerintem minden pálya meg lesz csinálva. Fent említett fórumon olvashatsz részleteket a készülõ singleplayer modról.
Láma kérdés mégiscsak: nem találtam BF-en belül olyat, hogy "favorites" szerverek. Még az UT1 is tudott ilyet pedig 😞(( tényleg nincs vagy én bénázom? Ráadásul hozzáadni sem tudtam manuálisan egy servert sem a belsõ listához, országkód sincs, stb. Marad az ASE asszem...
DB
A ti kung-futok nem erős!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Csúcsidõben voltam, valamikor este 9-10 körül.
Szar linuxos bf2 ds + passziv cpu hûtú miatt thermal throttlingol ilyenkor a szerver. Majd ha lesz uj cpu hûtõ, meg új linux build ami nem zabál ennyit, akkor jo lesz. Addig meg majd leveszem 24 playerre, azt még viszi gond nélkül.
Mikor voltál amúgy a szerveren? Remélem nem éjjel 3 és reggel 6 között.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Lehet, hogy az a baj, hogy teljesen legális (bolti) játékom van? :-))
DB
A ti kung-futok nem erős!