Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergod
Teljesen igazad van.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Hi! Ha van valahol hely BF2 LAN - ra, szívesen jelentkeznénk ketten, eredeti játék van. A helikopter nem megy rosszul, DC - ben is sokat nyomtam. MSN címünk : "[email protected]", "[email protected]".

Na ENNYIRE viszont nem izgat 😄
Kovács legény
elvileg 10kor kezdõdik a regisztrácio nem?

www.czekoart.hu

Me0w
Fogsz egy packetsniffert, megnezed mi megy ki a megfelelo portokon, dekodolod es megvan a valasz ;P

Together we'll fly someday...

Rusid
kell 😞

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
9-10 van a regisztráció szal a kettõ között kel odaérni valamikor.
Én sem kelek fel dél elött 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Ja, valszeg a master queryt ugyanazon a porton küldi ki, amivel a szerver listázását is megoldja... De mi van ha mégsem?😛
Végülis a kliens auth is külön porton megy, meg a játék még vagy 15 portot használ, amirõl nemtudni mire van...
Rusid
Szerintem meg hülyeség nem engedélyezni a nem ranked szervereken a rankeden megszerzett cumókat. Én speciel tuti nem megyek olyan szerverre játszani ahol le vannak tiltva a megszerzett vackaim.
Ja és ez nem flémszításnak ment, de ha mégis akkor kéretik törölni.<#ravasz1>

Frankie

Szombaton mikor kezdõdik a LAN? Mert a reg oldal 10-et ír, vki 9-et mond, én viszon nem kelek fel 12 elõtt 😄

Ja és kira a modi 😊
Elõre a Sztálini úton 😊

Me0w
Valszin ha flraksz egy szervert es elinditod, az elkuld egy queryt a master szerver(ek) fele, bejelentkezik hogy haliho... es kuldi a szerver adatait. Ha a master server a queryben unlock-ra vonatkozo adatot talal, osszehasonlitja a listaval amin a hivatalos szerverek vannak, es ha nem vagy rajta akkor elutasitja a listazasi kerest. Nem hiszem hogy port tiltassal ez megoldhato, max egy olyan peccsel ami letiltja a querybol az unlockra vonatkozo reszt.

Azt lehet tevedek 😊

Ja, de mondjuk IP alapján menne úgy is.
Bár afelõl is kétségeim vannak, hogy az EA egyátalán figyeli-e/tudja-e figyelni az unlockot a szervereken... Lehet csak még 1 portot kell letiltani pluszba, és máris menni fog az is 😄
Me0w
Nagyon szivesen

Me0w
Delist = a list ellentete 😄 Magyaran levesz a szerverkereso listajarol.

Mi az a delist?

Ezt egyébként nem egészen értem..fizettem egy játékért, és házi feladatokat kell megoldanom azért, hogy a teljes contentet megkaphassam?

Jó ez a ranked dolog, de azért lehessen már szervert indítani, ami mindenkinek egyforma és a ranked játékosok semmilyen elõnyt nem élveznek (pl. commander szavazásnál sem). Ezt csak az EA-befolyás ellen írom, semmi bajom a rangos játékosokkal, sõt.

Kössz szépen a segítséget
Me0w
Nem. Azert tanultal meg olvasni hogy elolvassad a dolgokat. Senki sem fogja helyetted megkeresni hogy Nalad miert nem megy a jatek. Olvass vagy /quit.

Pontosabban azt töröltem ki, amikor már másodszor postolta ugyanazt 10 hsz-en belül...
de az angyon hosszú és nem lett volna ezt leírni törlés helyett???
Me0w
Mert kitoroltek a kerdesedet. Minden megtalalhato a FAQ-ban (fent)

Me0w
Steames szerverre akar menni regi csvel 😛

Engem ez speciel nem nagyon izgat ez. Inkább indulok egyenlõ esélyekkel publicon mindenki ellen.
Ha az EA enged unlockolni majd delist nélkül, vagy megkerülhetõ lesz a téma, akkor be lesz kapcsolva alapbol minden a szerveren. Addig meg rang alapján sem.
Miért nem látom amit írtam????
Pharaoh
Unlockolni lehet, de abban nincssemmi poén. Aki új fegzverekkel akar játszani az vegye meg és érdemelje ki.

Skiper
Igaza is van. Épp ezt írtam az elõbb, hogy nincs értelme unlockolni, inkább rangolni kéne, hogy elérhessük a puskákta szépen, lassan.

gyuri http://gyur6.uw.hu

A nemranked szerveren is lehet unlockolni mindent, csak épp állítólag az EA delistet ad érte...
Skiper
Bocs, ha lenyúltam egy hozzászólást 😛

Skiper
Meg inkább rangolt magyar szerver kéne.
Szerintem nincs abban semmi poén, ha egybõl megkapod a fejlõdésért járó fegyvereket, amikor még csak egy kis 'szaros' közlegény vagy 😊

Szóval inkább a ranked hungarian servers témát kéne az ea-nek írogatni, hogy legalább 2-3-at lõjenek már fel itthonról is, ha már van magyar képviselete.

Szerbusztok, tegnap vettem meg a játékot. Nem nagyon akar sokszor elindulni meg néha szaggat is. Az installálásnál is problémáim voltak.

u.i. helikopterrel hogy lehet repülni? És miért sípol a repülö mindíg?
CSS-ben a botok maguk generálják a célpontokat, az ütközési helyeket, kemphelyeket, bejárható területeket. Nincsenek útvonalak már, mint a régi CS-ben.
Ráadásul automatikusan ujragenerálják, ha változik a mappal kapcsolatban valami, csak törölni kell a maphoz tartozo nav filet. Szal ezért furcsállottam, hogy BF2-ben nem "alkalmazkodnak" a botok automatikusan ha változik a bejárható map mérete...
CoR Zolly
OFF
Egyik kedves ismerösőm kérdezi. Holnaptól tud csak fórumozni a 24 órás várakozási idő miatt.

Naszóva. Ö CS-zik, nem tom mellikkel, eredeti a gém, de ha fel akar menni egy CS szerverre ezt kapja: ,,Lan servers are restirected to local clients /class c/,,

Segítségetek előre is köcce.

ON

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

Lehet, hogy ettõl azért több. Mintha láttam volna, hogy egy layer-szerû dolgot húznak a mapre, azon a részen bárhová mehetnek a botok.

Mindenesetre tudnak most már 3D-ben is közlekedni, engem egyszer a tetõn megkéselt egy sniperozás közben, ami eléggé meglepett 😊

CoR Zolly
Szóval már van csit. Ez szörnyû. Lassan akkor jönnek az allig tudó emberek akik hirtelen prok lesznek. PB még mindig egy határ *****

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

CoR Zolly
Áááá! Csak unatkozó játékosok búzatábla közelébe.

CoR Zolly
Bezony ám. És ott fent is.

Mondjuk elég vicces, hogy 2005-ben még mindig statikus pathmapokkal mûködnek a botok benne...
Ok köszi megnézem.<#worship>

A lényeg: én már játszottam single-ben 32-es pályán, DE a botok csak a 16-os részén fognak közlekedni. Ez azért van, mert az ún. pathmapping csak akkor lesz megcsinálva a nagy pályákra, ha kijönnek a szükséges fejlesztõeszközök.
Miután kijöttek, kb. 1 hónapon belül szerintem minden pálya meg lesz csinálva. Fent említett fórumon olvashatsz részleteket a készülõ singleplayer modról.

Ha tudsz angolul, akkor olvasd ronggyá ezt a fórumot. Mindenre kapsz választ, de kutatni kell azért kicsit.

A #21033-ra nemtud senki semmit?

DonnieBrasco
Na, csináltam konfigot mert elkapott a májergörcs.
Láma kérdés mégiscsak: nem találtam BF-en belül olyat, hogy "favorites" szerverek. Még az UT1 is tudott ilyet pedig 😞(( tényleg nincs vagy én bénázom? Ráadásul hozzáadni sem tudtam manuálisan egy servert sem a belsõ listához, országkód sincs, stb. Marad az ASE asszem...

DB

A ti kung-futok nem erős!

Cobra.
Nekem úgy tûnik, hogy csak a 32 bites Linux szerverek dobálják ki az embereket, legalábbis én idáig csak olyanról kerültem ki desktopra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ok, akkor így világos.
Csúcsidõben voltam, valamikor este 9-10 körül.

Mert amikor tele van a css és a bf2 szerver is, akkor belagol egy kicsit néha.
Szar linuxos bf2 ds + passziv cpu hûtú miatt thermal throttlingol ilyenkor a szerver. Majd ha lesz uj cpu hûtõ, meg új linux build ami nem zabál ennyit, akkor jo lesz. Addig meg majd leveszem 24 playerre, azt még viszi gond nélkül.
Mikor voltál amúgy a szerveren? Remélem nem éjjel 3 és reggel 6 között.
A linux szerverekkel sajnos most még sok a baj...

Col Andrew
nekem iss az van és simán tudok sg-n játszani lag nélkül.

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

DonnieBrasco
Én is próbáltam belépni oda, de miután végzett a verifying client-tel, az egész játék lehalt és a desktopon találtam magam.
Lehet, hogy az a baj, hogy teljesen legális (bolti) játékom van? :-))

DB

A ti kung-futok nem erős!

Tegnap voltam az SG szerveren, de nekem elég lagosnak tûnt...

Remény... én egy épkézláb linux buildot is szeretnék végre, ami nem fogyaszt 3 playerrel ugyanannyit mint egy CSS szerver 18 playerrel, mindamellett, hogy negyed annyit sem tud...