Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
250000 a max, szal még egy keveset játszanod kell, hogy elérd ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

0Fritz0
Tudtommal nem.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

akkor nem en vagyok a megfelelo emberke 😊
nekem nem 64 es 😉
A raked ponthatárokat tudja vki? Pl a fegyerek unlockolása terén?
A 10.000-en kívül, amirõl ugye itt már volt szó.
Bementem egy ilyen 0 pinges szerverre, de mire beértem (ugye nem kevés idõ), addigra meghízott a drága, és kerek 359,5344556 lett a pigem.😉
Zsolo007
De amit legjobban szeretek az az amikor 0 pinggel 32-en játszanak 😊 az aztán a szerver 😄D (és úgy 0 a ping hogy csatlakozni tudok, illetve látom a játékosok neveit rajta...)

Zsolo007
Ez nagyon jó <#nevetes1><#nevetes1><#worship><#worship><#eljen> grat annak aki összehozta, egy percig feküdtem tõle <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

---
Ugye a szerverlista bugokat nem kelle mlíteni....ott olyanok vannak hogy ha növekvõ sorrendbe rendezem (játékosszám szerint) akkor látszik kb. 3-4 szerver ha csökkenõbe akko meg 50 és így tovább.....
---
Ja meg ki is fagy nekem a majomparádé
Igazán a 64bites érdekelne, mert amig nem volt végleges, volt egy érdekes hiba,. Vmiért nem tudott futtatni bzonyos binárisokat, köztük a DC-t, és a CS,CS:S-t.
A jelenlegi bf2 szerver, suse alatt van, attól meg hányok, de kénytelen voltam arra rakni😊
FRe4k
Köszi!
most komolyan lehet már kapni a tescoban?

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

0Fritz0
Igen.
Közvetlenül a konzervek mellett található.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Zsolo007
MOndjuk van még számtalan kisebb bug is, volt olyan is hogy kiszálltam a BMPbõl és az elgázolt, pedig nem is mozgott 😊)). De olyan is volt hogy mentem helivel és egyszer csak meghalok, felül meg annyi hogy Zsolo007 is no more....pff, egyszerûen meghaltam a semmitõl 😊 biztoasan már túl magasan voltam és nem volt elég oxigén 😄DD és még sorolhatnám....

Ugye a szerverlista bugokat nem kelle mlíteni....ott olyanok vannak hogy ha növekvõ sorrendbe rendezem (játékosszám szerint) akkor látszik kb. 3-4 szerver ha csökkenõbe akko meg 50 és így tovább.....

jah en serverem debian/sarge -n muxik!
arty
asszem pont az sg szerveren volt

Forza.

Nekem sok minden más sem tetszik a tk ügyében...
Bár ez jó kis bug.
Pl. helibõl szinte mindig a gépágyús öl meg engem egy esetleges baleset következtében😊 Ez nekem jó, neki jogtalan tk.
arty
igen.

de nekem egybõl leesett, mivel autobalasz volt, kiirta... naszoval spawnlotam és láttam h mellettem is spawnoltak ketten és piros a feliratuk, és az egyiket le mertem lõni, pedig éreztem h itt gond van ... anyázás is lett. nemtom utána mi lett, nem foglalkoztam vele nagyon 😊 sztem megjavulhatott, mert nekem ez egyedi eset maradt

Forza.

Vaki használ debian/sarge x86-64-et szerverre?
Zsolo007
Így van, de a mieink uniformisát viselte 😊 és mikor megölte úgy írta mintha ellent öltem volna...

3TOMI3
ki írta?

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

És vörös volt az ellen neve?
FRe4k
Üdv!
Lehet már bf2-t a tesco hipermarketokban kapni?

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Zsolo007
Tököm televan ezzel a játékkal....ma volt egy iszonyú nagy bugom: Ranked szerveren játszottam, és az egyik oldalon kevesebb ember lett mint a másikon, tehát autobalance-olt, a gond az volt hogy nekem elfelejtette frissíteni a névlistát.... ergo azopkat az embereket akiket az ellentõl átdobott még mindíg ellenfélnek láttam, persze ez nekem elsõre nem esett le. Az elsõ jele a gondnak az volt hogy kcik szavazás indult ellenem. Csak néztem (illetve kérdeztem) hogy mi bajuk van velem. És innentõl kellett vagy 5 perc mire közösen rájöttunk hogy itt egy ordenáré nagy bug van 😞. Mivel nem frissult sorba csináltam a teamkilleket amiket természetesen nem annak tüntetett fel a program, de a tk büntiket megkaptam....szal ki kellett lépnem 😞. Borzasztó.....remélem mégegyszer nem találkozom ilyesmivel.

Ti láttatok már hasonlót?

bricsi01
helló!
én nekem nagyon bejön csak a video karim szar,a game meg nem eredeti.

Kovács legény
BF2LAN
A program 09:00 órakor kezdõdik, érkezés 8:30-tól. Várhatóan 22:00 órára lesz vége a teljes rendezvénynek

www.czekoart.hu

köszi
vilmoska
azt írta ha elérem az 10000 pontot akkor lesz nyú fegyver
és akkor van meg a 3. rank is

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

3TOMI3
3. rank
a medic fegyverér unlockoltam

3TOMI3
aha
10500

vilmoska
neked micsoda?
mennyi pont kell hozzá?

vsly
A 2. fegyver tényleg 10000pontnál unlockolódik??????

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

3TOMI3
csak 1

vilmoska
Van már itt valaki akinek megvannak az új fegyverek?

TDC Geronimo
<#banplz> 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
Csak unalmunkban kempelünk itt.

Idõrendben: BF42,BFV,BF2
Grafikában: BF42,BFV,BF2
Hangulatban: Mindenkinek más. 😊

TDC Geronimo
Fölösleges sorrendet állítani. BF2-t nagyon eltalálták. 42 viszont a legelsõ volt(codename eagle-t most nem idevéve 😊)szal...

ScarY MAN
Addig õ tölti a fegyvert te meg lepuFFantod 😊

...

ScarY MAN
Nekem a pisztolyok is tetszenek...barmennyire vicces , de ha mondjuk közel van az ellen akkor gyorsan kattoktatni és kész<#gun><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>és nem hord szét...de nem?<#bee1>

...

ld. #21306, itt nezz korul, a tweaks szekcioban

csum666
Nektek teccik ez a játék??? a 3 játék közül a sorrend hogy van???mert sztem ez ritka gagyi lett az érdekelne a 3 bfet hogy rendeznétke sorba...

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

TDC Geronimo
M4!

A legurvabb fegyver az m4 nagy sebzez,tuzgyorsasag,pontossag.
Szeritnem iszonyatosan tapos a tobbi fegyverhez kepest,talan a ak meg megkozeliti.A jobban lehet vele snipepolni nint a sinperekkel,sorozatban minimalis a visszarugas. Az tobbi spec opszos fegyver megy egy kalap kaka, tavolra nem erdemes vele lonni mert kicsi sebzes es nagy vissza rugas miat csak felhivom magamra a figyelmet, ugyis elszalad a celpont.

May the force serve you well!

ScarY MAN
hi!
Jó reggelt vagy mittomén....most keltem 😄
Ez magyar volt <#gonosz1><#vigyor5>
Nem bantas..de minek magyarositas?persze ha valakinek ez kell akkor tessék megkövezni <#awink><#buck>

...

elárulod hogy kell single-ben a fegyvereket unlockolni, szivesen kiprószálnám hogy valóban nincs köztük nagy különbség-e?köszike
Kell valakinek magyarosit
mindjárt ha megtalálom de ird csak be a google-ba és találni fog de megkeresem vagy hogy lehet berakni ide azt a fájlt mert nem tudom. MEGVAAAN na akkor ugy kell hogy a BF 2 mappán belül mods/bf2/Localizations/English és ide bemásolod és magyar is a gémmmm
http://free.srv.hu/w/a/wandoo/index.php?act=Attach&type=post&id=21448

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Skiper
Kitõl érteném meg jobban, mint tõled? 😄

gyuri http://gyur6.uw.hu

TDC Geronimo
Remélem megérted 😉

Skiper
Csá Gero <#idiota>

TDC Geronimo
M4 helyett van szal egy percig sem gondolkozok h melyiket használom...

Skiper
Háh, egyszer történt, hogy odamentem egy nyögdécselõ halotthoz (ellenség vót) és nyomogattam a G gombot mint az állat, erre felkaptam a cuccát. Volt benne egy G36-os! És aztán mentem kipróbálni, öltem, aztán ugye valamit valamiért alapon engem agyonzúztak ólommal, tankkal, ahogy az itt szokás 😊
Szerencsére jött a felcser barátom és rendbetette az állapotomat, aztán folytathattam a tesztelését a fegyvernek.
Ugye mondanom sem kell, hogy 30 másodperc eltelte után engem megint lenyakaztak..
Segond, a barátom megint ott volt, és az én boldog tekintetemben és a plusz pontszám észrevételében bízva intenzíven nyomogatta mellkasomhoz a defibrilátort - nagy sikerrel! Megint fölkeltem és nyomogottam a bal gombot.

Háromszor keltett föl az a jó ember, nagyon kellemes 3 percet okozva ezzel😊
A G36-os bizony jó fegyver: fekete, ropog és kattogós hangja van. <#nezze>

Én nem a tiltásra gondoltam, hanem mindenkinek mindent engedélyezni. Persze a megkülönböztetés ugyanúgy elvész itt is.

Egyébként single-ben gond nélkül lehet unlockolni.