Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nekem nem 64 es 😉
A 10.000-en kívül, amirõl ugye itt már volt szó.
Ugye a szerverlista bugokat nem kelle mlíteni....ott olyanok vannak hogy ha növekvõ sorrendbe rendezem (játékosszám szerint) akkor látszik kb. 3-4 szerver ha csökkenõbe akko meg 50 és így tovább.....
---
Ja meg ki is fagy nekem a majomparádé
A jelenlegi bf2 szerver, suse alatt van, attól meg hányok, de kénytelen voltam arra rakni😊
most komolyan lehet már kapni a tescoban?
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Közvetlenül a konzervek mellett található.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ugye a szerverlista bugokat nem kelle mlíteni....ott olyanok vannak hogy ha növekvõ sorrendbe rendezem (játékosszám szerint) akkor látszik kb. 3-4 szerver ha csökkenõbe akko meg 50 és így tovább.....
Bár ez jó kis bug.
Pl. helibõl szinte mindig a gépágyús öl meg engem egy esetleges baleset következtében😊 Ez nekem jó, neki jogtalan tk.
de nekem egybõl leesett, mivel autobalasz volt, kiirta... naszoval spawnlotam és láttam h mellettem is spawnoltak ketten és piros a feliratuk, és az egyiket le mertem lõni, pedig éreztem h itt gond van ... anyázás is lett. nemtom utána mi lett, nem foglalkoztam vele nagyon 😊 sztem megjavulhatott, mert nekem ez egyedi eset maradt
Forza.
Lehet már bf2-t a tesco hipermarketokban kapni?
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Ti láttatok már hasonlót?
A program 09:00 órakor kezdõdik, érkezés 8:30-tól. Várhatóan 22:00 órára lesz vége a teljes rendezvénynek
www.czekoart.hu
és akkor van meg a 3. rank is
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
Idõrendben: BF42,BFV,BF2
Grafikában: BF42,BFV,BF2
Hangulatban: Mindenkinek más. 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
...
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Szeritnem iszonyatosan tapos a tobbi fegyverhez kepest,talan a ak meg megkozeliti.A jobban lehet vele snipepolni nint a sinperekkel,sorozatban minimalis a visszarugas. Az tobbi spec opszos fegyver megy egy kalap kaka, tavolra nem erdemes vele lonni mert kicsi sebzes es nagy vissza rugas miat csak felhivom magamra a figyelmet, ugyis elszalad a celpont.
May the force serve you well!
Jó reggelt vagy mittomén....most keltem 😄
Ez magyar volt <#gonosz1>#gonosz1><#vigyor5>#vigyor5>
Nem bantas..de minek magyarositas?persze ha valakinek ez kell akkor tessék megkövezni <#awink>#awink><#buck>#buck>
...
mindjárt ha megtalálom de ird csak be a google-ba és találni fog de megkeresem vagy hogy lehet berakni ide azt a fájlt mert nem tudom. MEGVAAAN na akkor ugy kell hogy a BF 2 mappán belül mods/bf2/Localizations/English és ide bemásolod és magyar is a gémmmm
http://free.srv.hu/w/a/wandoo/index.php?act=Attach&type=post&id=21448
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szerencsére jött a felcser barátom és rendbetette az állapotomat, aztán folytathattam a tesztelését a fegyvernek.
Ugye mondanom sem kell, hogy 30 másodperc eltelte után engem megint lenyakaztak..
Segond, a barátom megint ott volt, és az én boldog tekintetemben és a plusz pontszám észrevételében bízva intenzíven nyomogatta mellkasomhoz a defibrilátort - nagy sikerrel! Megint fölkeltem és nyomogottam a bal gombot.
Háromszor keltett föl az a jó ember, nagyon kellemes 3 percet okozva ezzel😊
A G36-os bizony jó fegyver: fekete, ropog és kattogós hangja van. <#nezze>#nezze>
gyuri http://gyur6.uw.hu
Egyébként single-ben gond nélkül lehet unlockolni.