Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Na asszem elteszem magam a lan-ra<#idiota>#idiota>
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
(nem emléxik mi vó't)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Nem figyeltem a forumot....de ki az a Freddy?<#circling>#circling>
A faq ra mutato nyil alatt.....<#nevetes1>#nevetes1>
Lehet h lényegtelen te engem k....ára érdekel<#banplz>#banplz>
...
más: Ma délután az SG szervert nem találtam a listában, sõt, amikor beírtam a filterbe az sg-t, rögtön lefagyott a szerverkeresõ <#vigyor4>#vigyor4>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Most nyomtunk egy gyak meccset magunk között 20:00-tól (meg még +1-2 ember), és nagyon állat volt 😊 Szépen berendezõdtek az emberek squadokba, iszonyat jó teamwork volt.
Én commanderként nyomtam a felderítést egyfolytában, és mondtam merre menjenek, hol az ellen 😊 Nomeg közben küldtem az artyt is, meg C4-el bevédtem mindig egy-egy zászlót.
Vittük is us-ként a 3 mapot zsinórban 😊
War. War never changes.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ennek hogy "klánt akarok csinálni hogykell??" cimû dolognak nem sok értelme van... mert hamvába holt 5let fõleg ha 5en akartok klánt cisnálni...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Miért te úgy születtél, hogy tutdtad hogy kell ? <#mf3>#mf3>
Keress magagnak néhány szimpatikus emberkét, akikkel szivesen játszol eggyut, találjatok ki valami frappáns nevet magatoknak, és szervez meccseket más klánok ellen. Naggyából ennyi, de nem árt pl.saját szerver, ha komolyan gondoljátok, akkor ClanBase reg. és ott meccsek, de ezek nem feltétlenül szükségesek.
De ha gondolod elbeszélgethetünk a legújabb mikrobiológiai kutatásokról....biztos látatlanban is vágod a témát<#ravasz1>#ravasz1>
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu