Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looserke
Legalább lesz kiket alázni... <#finom><#gun><#eplus2><#violent>

Skiper
gratulálok <#zavart2>

gyuri http://gyur6.uw.hu

Mortel
kösz most már ezt is tudjuk.

Ha bárkit netán érdekelne, kialakult az BF2 Team teljes listája:
Col.Gergo
Locutus_of_Borg
Zetorg
Mr.Bond
Királyfi (Vegas)
AnonymouS
UnclE FuckA(OrioN)
Col Andrew
Hozegrun
TIBo
Guerilla
Running
pathy
Equinox
poggyasz
Tufa
fist
MafiaG
joe04
Xian
Mortel
de sajnállak.... add nekem. 😄

Looserke
Sajna erre futja 1 Gb RAM. Nekem is ennyi van és nekem is szaggat a map elején...

Skiper
Szia,

én nem tudok neked segíteni.

Tufa
Manapság már tényleg ekkora luxus normálisan, érthetõen írni? <#fejvakaras>

HELPer
ez meg mi:-|?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Ehh régi szép idök<#hehe>

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Szijasztok

lenne 1 kérdésem. athlon 3200+ gf 6600 gt 128mb és 1giga ramom van. namost a probléma. amikór betölt 1 map az elején naon lassú van hogy 5mpig szaggat és ismétlõdik a hang hogy megakadt. elteleik jó 5perc és utánna teljesen gyórs lessz. a beállításom high on van. de ha lejebb veszem is szar. nemtom mi a baj. de ez így élveszhetettlen. hogy pont letesz mennék ölni erre szagat rohadtúl 2 lépést nemtudok megtenni. valaki help pls. jah és 1kis okosság bár lehet más is tugya. olvastam a FAQ és ott az van hogy csak tört szervereken lehet jáccani. namost ezt megcáfolnám. a szerver keresõbe írd be hogy EA Europe vagy EA DE és amiket kiad szervereket és van szabad hely és nem használja senki a cd kulcsod akkór lehet rangos sezrverekre menni mert ezek azok. ezért szeretném ha megoldódna ez a szaggatás probléma mert nemsok kell és fejlõdök a játékba 😊 meg ezt a procit is most vettem. 😞 szoal pls help. elõre is köszike
Jól emléxem a hadseregben eltöltött idõre...
Arról az AK-ról beszélünk, ami az éjszakai lövészeten jól látható ívben megy a földbe szúrt célpont felé, és az újonc aki lõtt vele annak 300 méter után "pattogott" a golyó a fõldön 😄
Köszönöm...
Én is lõttem AK-val.
Sõt majd két évig szedtem szét és raktam össze õket.
Nem azt mondtam, hogy nem lehet vele lelõni, hanem azt, hogy nem sorozattal és nem mindíg.
Így van most beállítva a CB szerveren.
Azért írtam úgy, hogy "sniper pontossággal".
Ha te így ellövöd a célpontot fél kilóméterrõl AK-val (sniper pontossággal) akkor neked nem a játékban kellene bizonyítanod, és valszeg Honi vagy külföldi szervezet "rangos" tagja lennél. 😊
Bár ki tudja...
Cobra.
Nincs coop mód, illetve valami olyat olvastam, hogy ha valamelyikõtök indít egy single playert, akkor arra lehet csatlakozni. Pontosabbat nem tudok.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Skiper
Szia,

én nem tudok neked segíteni.

Sziasztok,

Lehet en vagyok vak, de sehol nem tudom beallitani, hogy legyenek botok amikor haverokkal probalunk lan modban jatszani. Server elindul, betudnak jonni, de a botok sehol.

Ha jol emlekszem az elso reszben volt ilyenre lehetoseg.

Koszi elore is a segitseget!
xj700t
Ha jól tudom 300 méterig vállalnak garit 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

xj700t
Nagyon durva nem ? 😊))

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

DummyBoy
Ezzel csak az a gáz, hogy ha már realitás akkor teljesen mindegy milyen fegyver, 1 lövés után senki sem fickándozna semerre ...
A sima rakéta közelben való becsapódása is megfektetné a fél brigádot ...

Arról nem is beszélve, hogy ar Artillery leirtaná a fél pályát ... mindegy lenne hogy "mellette robban" 😊

Szóval felesleges a realitásra gyúrni ... arányaiban kell belõni a dolgot ... valószínûleg fognak még fejleszteni a sebzéseken, de nem véletlenül lett ez ilyen ... amilyen 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

steam, origin: ACE_hun

Bocsi, de én lõttem AMD-vel, az AK magyar változata, és simán eltaláltam fekvõ célt is 500 m-rõl, sza'l pontosítani kéne az ismereteket, milyen fegyver meddig hatásos...

steam, origin: ACE_hun

Nah, tegnap 999(!) pont után megkaptam a Lance Corporal rendfokozatot.. <#vigyor3>

M95 rulz

-tRs-Landor

DummyBoy
Jaja!!! Nagy igazság ... egyedül az Americas Army-ban láttam idáig (Talán még az ET-ben?) hogy szabályozva volt a Sniperek száma 😊

Le fogom tesztelni otthon, elég sokat nyomom a Singlet 😞

(Van 3 mappám ... Battlefield2, BF2 modded, BF2 Orig ... a módosított filekat kimásolom, és ha neten játszok akkor csak F5, Mindet 😊 )

HELPer
Jön a Battlefield 2 javítás
Bizony, bizony! Végre hivatalosan is megerõsítést nyert, hogy készül a Battlefield 2 elsõ javítása, amelyre már igen nagy az igény, hiszen sok idegesítõ hiba van a kiadott játékban. Az Electronic Arts hivatalos honlapja szerint a csomag hamarosan megjelenik!!! :-)))

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Tomo15
Ez kész<#vigyor3><#wilting><#nevetes2>
Igen be tudod rakni magadnak singliben is, visztont a gyárit mentsd el, mert ha gyári szerverre csatlakozol vele akkor a fájl ellenörzésnél kidob.
(nem véletlen szerver oldali mod)
Sokan szoltak, hogy a sniperen erõsíthetnénk egy kicsit, de nem tesszük.
Valóban lehetne rajta erõsíteni, viszont be kell látni, hogy a realizmus a játék rovására is mehet.
Csak akkor lehetne igazi real modot készíteni, ha a szervereken be lehetne állítani, hogy melyik kasztból mennyi lehet.
Ha a snipert megerõsítenén ami igaz nagyon kellene, akkor mindenki sniper lenne.
Ha viszont be lehetne állítani, hogy 1 csapatban csak 1 legyen akkor már jól mûködne az erõsített sniper.
xj700t

DummyBoy
Most örülök neki, hogy nem adtam el anno a Saitek Joy-omat 😊

Snpier=Sniper ...

DummyBoy
Ok, ez más ... valszeg ez ugyanúgy változni fog mint a Vietnamban a SnpierM60-asok 😊

Csak arra próbáltam célozni, hogy ha ebbe beleszokunk, akkor rába...leshetünk, ha máshogy változtatják ...

OFF: Télleg nagyon összecsapták ... ettõl függetlenül asszem megveszem, bár mindig is imádtam a BF-eket, ezt meg is veszem ... de hogy a single semmit nem ér, semmit nem lehet belõni, nincsennek multiban módok, nincs (Hivatalos) coop, 16 fõs pályák ... bahhh ... remélem legkésõbb 1.1-ben ezeket megoldják ...

Viszont elérték amit akartak ... rengetegen nyomják így is ... mi lesz még ha rendberakják (Remélem ...) ... 😊

Viszont így hogy nem CSAK a fegyverek sebzése lett átírva asszem kipróbálom ...

ÉS valaki írta hogy server oldali mod ... de ha én betesztem magamnak Single-be, akkor úgy is tudom tesztelni nem ? 😊

Crem
Tegnap este 9-kor még nem volt, sõt Saitek bot se!😞((

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Skiper
csá!

ReTeK
Éljen <#eljen>

Starfish
Ezt most nem értem =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Ombika
Javitas van hozza vagy szoren mehet fel es tolhatom a gamet?

Starfish
Gondolom nem újdonság, de kijött az ATC. Advanced Tactical Center. Klános meccsekre fasza. Jókis taktikákat lehet rajzolni a térképre. ATC

Nálunk (C😎 nem sokat van erõsítve a fegyver.
A lényege nem ezen alapszik, hanem azon, hogy meg van a lehetõség arra, hogy a különbözõ testhelyzetekben, milyen pontossággal lõ a fegyver, és ez mellé még párosul a távolság meghatározása is.
A gyári beállításban, ugrálás közben, és fekvõ helyzetben is a lövés pontossága azonos, holott a motorban nagyon jól meg van írva a pontos beállítások lehetõsége.
Egyszóval összecsapták.
Látszik a félbehagyott szerverkeresõbe épített kedvencek menübõl, és a félkész Supply lines modból ami a CQ mellé kjészült volna.
Ez mind benne van a játékban, csak félbe van hagyva.
Visszatérve a fegyverekhez..
A CB szerveren valós pontosságot, hatótávot, és erõsséget állítottunk be.
Tehát ugrándozva a gépfegyverek mit sem érnek, mert annyira szornak.
Lefekve,pontosan célozva egyes tüzeléssel már igen hatásos tud lenni, mint ahogy a fekve letámasztott M249 is.
Egy AK ne tudjon kiszedni sniper pontossággal senkit 500méterrõl....stb.
Észrevettem, hogy több ranked szerveren is van ilyen mod.
Ha a Magyar szerverek adminjai közül valaki szeretné betenni a szerverére, az letöltheti a hungs.hu-ról
DummyBoy
Megint telnek a napok 😊

Olvasgatok megint ...

1: Valaki keresett a Tatabányai Tesco-ban BF2-t ... ha találsz, akkor szólljál nekem is lécci 😊

2: Weapon mod ... biztos jó, meg fíílinges, de én nem használnám sokat, ugyanis ha 2 szerveren van fent, és mindig ott játszol, akkor azt szokod meg ... utánna nekiállsz normálisan játszani akkor meg csak lesel ... 😞

Tény, hogy az pár fegyver igen érdekes 😊 (Sniper/Antitank ...) Jön pár lelkes emberke, átalakítják és elkezdik használni ... de amíg nem official, addig sajnos lehet kenni a hajunkra 😞

Starfish
Ne is mond... Itt van az utca másik oldalán, én meg szartam jelentkezni 😄 De lehet majd leugrom megnézem mi van. =)

Bercy
Nem tudaj valaki, hogy lesz-e shoutcast a mai BF2 lanrol es ha igen hol lehet azt hallgatni. Sajnos en se tudtam eljutni Pestre de kivancsi lennek a csapatomra.
0Fritz0
Arra figyelj, hogy gyorsan fuss bele a tóba, mert különben jól meg fogsz ázni kint a zuhin! <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Szépjónagyot mindenkinek, nagyon jó LAN-ozást kivánok mindenkinek, nagyon sajnálom hogy nem lehetek köztetek de 3 perc múlva indulok a Balaton felé. Igyatok és lõjetek helyettem is, és mutassátok meg mindenkinek hogy a BF scene-nek nincs párja 😊)

Üdv: borg

DropTable
Meg persze csak aki akarja....<#banplz>

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

Nem néz le senki, csak a kérdés kb. ilyen volt: hogy csináljak baráti kört?
Esetleg érdemes elõbb beülni más klánba/csapatba, hogy tapasztalatokat szerezz.

Nahar
Az eredetihez nem jár a Map Editor?? Lelehet vhonnan szedni??

Motorola Defy

DannyL
go LAN! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

And5
ezt kb 1 órája fényképeztem az amcsi katonák nem tudnak mit kezdeni magukkal 😊

uHs Gerzson
MA BF2 LAN IRÁNY IRTANI 1000-REL <#eplus2><#eplus2><#violent><#gun>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

0Fritz0
Ez legalább annyira informatív hozzászólás volt, mint most az enyém. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

démonigyerek
ááááá
befejeztem a gamet most mek aludni

gameplusz
Ne légy lan-kadatlan! 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn