Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robogo
Jaja egy magyar kupa nagyon jó lenne.A BFV-ben már kettõ magyar kupa is lezajlott igaz a 2. nem végig...Na akkor szerintem már meg lehetne szervezni egy BF2-es kupát.Bele kell csapni.Kell egy honlap ahol lehet jelentkezni a klánoknak meg minden más...

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

kilyking
Hogy?

!!!HALA MADRID!!!

Igen, tudsz.
Szívesen 😊

TDC Geronimo
Hát persze..... FAQ! <#nezze> 😉

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kilyking
Sajna nem eredeti gamem!Tudok vele valahogy neten játszani?Légyszíves segítsetek!!!

!!!HALA MADRID!!!

Rusid
Amúgy bárki indíthat ranked szervert, csak egy titoktartási szerzõdést kell kötni az ea-val és a szervernek valami cég nevén kell lenni.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

TDC Geronimo
Majd 😛

Mikor?

3TOMI3
lesz magyar is <#bee1>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

TDC Geronimo
Majd lesz. Valszeg 2*32-es szerver

külföldön van!
Menj oda!
Lécci!

démonigyerek
és magyarba van ranked
mert eddig még egyetsem láttam 😞

Tufa
ha bejutsz ranked serverre, akkor kapsz pontot...

démonigyerek
csak az eredeti játékban kapok pontokat, ami a bf2hq-ba kerül?

Sné Zsuzsa
valahogyan kurvára nem kell felhívni, hisz meg tudom nézni az msn-t, a topikot és minden mást a gép által...

Canon 450 D

TDC Geronimo
Azt tudjuk ;D

BEAST
én utálok védekezni 😊 de imádok C4et pakolni és várni hogy valaki közeljöjjön :Ð ... ez a perverzióm 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Biztos linux szerver....ott ugyanis így tudták csak megoldani azt h ne dobjon ki minden mapváltáskor az asztalra. Attól még minden ugyanúgy hozzáadódik csak a ponttáblázat kicsit érdekes 😊

ghost cb
Hát akkor várom hogy egy squad-ba kerüljünk, mert sztem kurvajó beásni magad és védeni egy bázist. 😊

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

TDC Geronimo
Így van sajnos. Valahogy nem nagyon tettszik az az embereknek, ha védekezni kell és ész nélkül megy mindenki elõre.....egészen addig amíg az ész nélküli rohanás miatt azon veszi észre magát az ember h egy zászlója sincs :/

arty
ami squadban zavar, h soxor csak támadni akar mindenki, védekezni nem ... igy soxor arról szólnak a körök, hogy megy mindenki foglalgatni, és alig találkozni ellennel, mert mindenki éppen foglal egy õrizetlen zászlót .... 😊

leaderként és közlegényként is tapasztalom 😞 a lila füstre valamiért mindenki allergiás 😉

Forza.

TDC Geronimo
Joebá leszedheted a LAN feliratot a bannerrõl 😉

BEAST
köszönöm :o 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Guest
Jah izé... boldog szülinapot Beast 😊)

Ja, és: :o

😊
BEAST
eh ... nc ... egyszerüen ha nagyon nem állnak maguktól squadokba csinálsz egyet behívsz pár embert és kilépsz , csinálsz egy másikat stb stb ... utána beállsz commandernek ... sõt még írni is tudsz nekik ... csak ugye könnyebb itt anyázni ...

Kandurex
Láma vagy -e tudod -e? 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

3TOMI3
ha commander vagy akkor meg írj neki ha nem állnak be akkor se squadba keress másik szervert

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

erdos
panzi az egy külön mise, nélküle meg a trolija nélkül nem jcsr a jcsr <#ravasz1>
Amikor minden rendbenvolt azért jó meccset nyomtunk. Jah és az FB zseniális volt, csak pici apróságok döntötték el ki nyer és ki veszít, grat nekik is. No és az ex-nek is köcce.
Azért szerintem nem lenne hülyeség egy magyar online kupa. Mindenki megnyugodna ha így is kikap(unk 😄) és lenne egy kis pezsgés legalább. Lényegesen egyszerûbb leszervezni mint egy lant, és árérték arányban beztos jobban jövünk ki belõle.
Nomeg esetleg mivel ez lényegesen olcsóbb mulatság, lehet hogy az EA is megtóná a gyõztes csapatot egy kölyökpezsõvel 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

BEAST
LOL akkor meg fõleg gondolkozz el ... hogy akarsz te egy csapatot írányítani publicon ha squadokat se tudsz csinálni ...

amúgy soklesz már ... kéremkapcsojjaki ... htx

Kandurex
két órája volt cicu.

Kandurex
Commanderként észlény?

Az biztos. A JCSR egy zseniális csapat; láttam Kornélt kommanderkedni, Odint meg mindenki ismeri.

Viszont Panzi ... na azt a lámát tegyétek ki jó gyorsan ha jót akartok ! <#vigyor3><#hehe><#hehe>

Guest
Hát néha nálunk is van, hogy ugyan squadolunk, de nem együtt mozgunk (pl. mert vannak, akik repkednek/heliznek), és ugye a BF2-bõl sikerült "kifelejteni" a buddylistet, így ez az egyetlen módszer, hogy lássam a többieket...
erdos
Bár így utólag kár már belenni de a tisztánlátás végett:
az elsõ kört gyakorlatilag heten játszottuk le
egy kikapcsolt gép, a commandergép cirka 40sec-es scanidõ egyéni játékra alkalmatlan laggal, no és odin gépe épp betöltés alatt mikor a meccs kezdõdik. Amikor meg szóvátettük akkor a rendezõkolléga válasza: most akkor feladjátok?
Hát inkább nem adtuk fel. A második körre BB közbenjárása segített, kiálhattunk 10vs10-ben. Az eredménye meg is lett, hoztunk rajtatok vagy 70 pontot, de így is kevés lett. Tehát nem egy joy miatt volt a pánik, hanem hogy 3-mal kevesbben voltunk. ennyi komment a nemtetszés miatt a másik oldalról. Persze nem feléd, nem a te hibád, csak a csapatod érdekeit képviselted. A faszok mi voltunk, le sem kellett volna játszani 7vs10 ben, inkább hallgatni a rendezkedõe és fellálni. Ennek ellenére nagyon büszke vagyok a csapattársaimra, megmutatták hogy azonos esélyekkel mindenkinek vért kell izzadnia a gyõzelemhez ellenünk.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Cobra.
Ha épp nem commanderkednem kell, akkor én is inkább csak olyan squadba állok be, ahol vagy látok már ismert normális játékost, vagy egy idõ után látom, hogy ne mcsak azért lett a vezetõ squad leader, hogy a commandertõl tudjon supply dropot kérni. Elég sûrûn vagyok commander, mert sokszor senki nem vállalja el, mivel a commander nem nagyon tud harcolni ha komolyan veszi a dolgát, és sokszor látom, hogy ha van is 1-2 squad, a csapattagok nagy része a térkép 4 sarkában van szétszóródva (de akkor minek beállni a squadba?). Ja és ezek a szétszórt csapatok általában oda se figyelnek, ha megkérem õket egy zászló védésére.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

<#vigyor5>

-tRs-Landor

polak
Én be szoktalam engedni minden tRs tagot. A többiek szerintem szorítkoznak a saját tagokkal ellátott squadokra<#nemtudom>

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Übermens 7th!
Múltkor is be akartam hozzátok állni szkvadba 'oszt nem engedtetek! <#rinya><#mf1>

-tRs-Landor

Tufa
Én jáccotam rankeden is, igy nem tapasztalat nélkül állítom amit állítok 😊
Egy ranked serveren azért jáccik valaki hogy elérjen egy nagyobb rangot. Egy nem rankeden meg nincs ilyen cél, lehet koncentrálni másra is. Az megintcsak más kérdés hogy ki-hol és hogyan tud érvényesülni. Ugyanazt a csapatmunkát meglehet csinálni nemrankeden is.

polak
Már ne is haragudj de szerintem mindenki oda áll ahova szeretne.
Néha nekem sincs squadolgatni, vagy ha van akkor is csak számomra ismert játékosok mellé. Lásd be más is gondolhatja így.

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Elõtted jópáran pont az ellenkezõjét írták le. Nem akarok neked bemesélni semmit, csak a tapasztalataimat írtam le. Egyébként ebben a játékban megdõlt az ami a BFVben: a sok kis rambó egyáltalán nem tud érvényesülni pontosan a squadok miatt. Ezért vannak többen squadokban a rankedeken meg persze a több pont reményében. <#hamm>

-tRs-Landor

TDC Geronimo
ööö miért is? 😊

csíter 😛

Sné Zsuzsa
Heh.....csak nem tán itt....?

-no comment-

Nem kell semmit sem helpingelni?

Sitemaking?

Canon 450 D

Megesik. De számomra nagyobb kihívás, mint a jelenlegi tört szervereken lévõ emberek. <#vigyor2>

-tRs-Landor

Tufa
De most nem arról van szó. Arra akartam utalni hogy nem ranked serveren is van csapatjáték, csak talán itt nincs az a hajtás mint a rankeden. Nem kell pontokat gyüjteni, igy a játékosok másra figyelnek. (És senki ne akarja bemesélni nekem hogy nem így van...)

Tufa
- Battlefield 2 (1 új üzenet)

Hogy akkor továbbvigyem a gondolatmeneted;
Mutass egy nem gazdag, híres autóversenyzõt.
- Ja hogy nincs pénzed versenyautóra? Akkor mehetsz a többi hobbi sztrítrészing versenyzõvel a teszkóparkolóba róni a köröket. ;>

-tRs-Landor

Sné Zsuzsa

Játékosok fóruma
- Battlefield 2 (1616 új üzenet)

Canon 450 D

TDC Geronimo
ööö van ez így 😊