Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
A bf-es játékoknak kell a ram dögivel, az 512 savanya neki.
ha meg nem tetszik akkor meg nincs mit tenni, marad a cod.
Ovodás koromban én is útáltam a csajokat aztán a tesztelgetések miatt egész megkedveltem õket. Így van ez a bf2-vel is, tele van rejtett erényekkel amik kívûlrõl nem is látszanak 😄
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amúgy ilyen erövel hasonlithatnad a passziánszhoz is, ég és föld a kettõ...ez bf, azmeg egy ugribugri baromság 😊
megszoksz, vagy megszöksz 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
- Recommended Specification:
CPU: 2.4 Ghz
RAM: 1 Gb
Video Card with at least 256 Mb of RAM
- Video Cards
Battlefield 2 only supports the following video cards:
Radeon X700 (PCIe)
Radeon X600 (PCIe)
GeForce 6600 (PCIe)
GeForce PCX 5900 (PCIe)
GeForce 5800 Series (AGP)
ATI Radeon X800 XT Platinum Edition
ATI Radeon X800 PRO
ATI Radeon 9800 Series
ATI Radeon 9600 Series
ATI Radeon 9550 (RV350LX)
ATI Radeon 9500 / 9700 Series
ATI Radeon 8500 Series
ATI Radeon X300 Series
NVidia GeForce 6800 Ultra
NVidia GeForce 6800 GT
NVidia GeForce 6800
NVidia GeForce FX 5950 Series
NVidia GeForce FX 5900 Series
NVidia GeForce FX 5700 Series
Ha az akkor ménemenne...<#awink>#awink>
Már régóta CoD-olok, és nincs annyira rossz gépem sem(szerintem), de ez a game nem ment jól nekem.
Egyrészt kibaszott lassú! Mire elkezdtem lõni(az ikonra kattintástól számítva) majdnem le tudtam volna menni a közértbe, meg vissza... Mi a faszt tud ennyit tökölni betöltésnél?
Másrészt játék közben soxor akadt(nem a lag miatt, hanem töltögetett - 512RAM), és a játékélmény is olyan más volt a CoD-hoz képest(az pörgõsebb sokkal). Olyan lassú víz partot mos játék volt: rohantam egy kicsit, lõttem hármat valakire(késõbb rájöttem, hogy szerencsére ellenfél volt - tök egyforma emberek), aztán halál, várakozás, futok, lövök, halál.
Nah, mind1. Szerencsére csak warez volt, nem adtam ki érte lóvét.
Keresni fogom magát a csatában... <#nyes>#nyes>
Klánom hivatalos neve egyébként PT6. 2 alakulattal indultunk lanon,
de a PT6 az a név, amit a jövõben használunk.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Sokszor van ilyen... Nem csak a fegyver miatt, hanem néha elveszik az adat...😞
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Akkor jön elõ mikor átdob a t.b.!😞
Csalás volt vagy sem??? "...Az itt a kérdésÿÿÿ"
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Egyik csappattársamat vagy 20-szor tk-zták le tegnap valamelyik szerveren mire kiderült hogy a csapattársai is pirossal írva látják a nevét. na ez a LOL... 😄
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
szerinted milyen érzés ilyenek ellen játszani akiket nem fog a golyó, 8 métereseket ugranak és a pisztollyal kiszedik a tankot???
gyakoroljál jó sokat hogy ne csak golyófogó legyél, ennyi a csít.
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Hide and fear, Cobra Commander is here !
viszont arra jó, hogy az ip-t kiírja
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
az ASE-ban látom a magyar szervereket de csatlakozni nem enged egyikhez sem csak ha a játék multijában írom be kézzel az ip címet.
Ez így van vagy csak nálam van bibi?
Egyébként az CB-sek real weapon modja amire gondolsz. És az 1.1 szerverünkre még nincs feltéve.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Unranked Server Download
New non-ranked stand alone server files for Windows and Linux now available. Patch client to be released tomorrow at noon PT.
Mindenesetre külön dirbe tettem az új ds-t, szal ha ez a helyzet, akkor addig újra az 1.0-t futtatom majd 😊
Menjetek tesztelni 😊
- Patch v1.01^M
Fixed in issue that caused the Multiplayer Browser to become unresponsive.^M
^M
Fixed an issue where some game controls were not available to be rebound within the Options menu.^M
^M
Fixed an issue with increasing performance degradation on servers.^M
^M
Fixed a problem with shader caching on client/host : after the first^M
map in a rotation, shaders would be loaded on the fly during gameplay.^M
^M
Fixed a crash with rebinding LMB^M
^M
Fixed a problem that caused environment mapping to not appear on^M
reflective surfaces.^M
^M
Fixed a crash that happened when a client picks up a kit that doesn't^M
exist anymore.^M
^M
Fixed a problem with AI when the game was paused for a long time: bots^M
would become unresponsive and also shoot more accurately.^M
^M
LOD distances tweaked on certain objects.^M
linux serverbõl copyztam ki
ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches/NoRankedStandAloneServer/bf2-linuxded-1.1.2475.0-installer.sh
ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches/NoRankedStandAloneServer/battlefield_2_server.exe
Nemsokára megy az update a mi szerverünkre is 😊
Ki van emelve fent, hogy reakció CSAK PÜ-ben. Ettõl kezdve mindegy, hogy ki elõtt akarsz jópofizni a véleményeddel, IDE NEM IROD LE. Küld el inkább neki, meg a moderátornak is PÜ-ben.
Az init.py minden könyvtárban van, amiben futtatható script van.
Az ebben felsorolt scripteket importálja, és elindítja. A weboldal szerint lementem a kódot az events.py-be, és beteszem az initbe hogy import events, majd init events.py. Ekkor minimum annyinak kellene megtörténnie, hogy az "events loaded" megjelenik a szerver consolen a szerver inditásakor. De ennyi sem történik.
Olyan, mintha az init ellenére rá se szarna az events.py-re. Pedig még a g_debug-ot is 1-re tettem, és érdekes módon annak sincs hatása! Pedig azzal is némi plusz log funkciónak kellene aktiválódnia. Egyszerûen akármit változtatok, semmi sem történik, hiába inditgatom ujra a szervert.
es az videokari vagy memoria hiany hogy amikor sznajporrel pasztazom a terepet akkor a nagyon messzi embereket eccer latom eccer nem vagy kiderult hogy latom de elmeletileg egy farakas mogott volt de en megis lattam en arra gondoltam memoria keves (1G😎 de lehet hogy a 9600pro<#miaz>#miaz>mer nincs gond a jatekkal fut rendesen csak "csunya " 1024*768-ba de ez a sznajperes bibi zavar<#gonosz3>#gonosz3>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Hiába húdegyors az A64, meg a több a "háromdémárkja" ... adott helyzetekben érzékelhetõ a HT hiánya ... 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"