Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Neked nem Jag1😛
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Akkor ezek szerint engem tisztelsz mert elég rég óta játszok a 7th-ban,
és ismerjük is egymást személyesen a BF kupáról...
Ezt csak azért irtam mert arra szeretnélek kérni, hogy ne baszogasd a Boxert, olyan amilyen, de a mostani 7th csak neki köszönheti, hogy még van egyáltalán, mert ö az aki összetartotta a kis közösségünket eddig....
Elöre is köszi.
énis most csinálom<#hawaii>#hawaii>
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Azonban viccet félretéve, itt a többség tényleg csak kikapcsolódásként játszik és ír ide, mert mellette van normális élete és elért valamit a valós életben.Még Schranknak is van egy fél érettségie.Viszont neked a legtöbb amit fel tudsz mutatni az egy fragmovie BF2ben és elmondhatod, hogy mekkora király vagy a játékban és ezt meg azt nyerted(és ezek olyan díjak aminek még a BF2 világában sincs értéke).Azonban annak, hogy király vagy csak akkor van értelme, ha van kivel megosztani az örömöd.Egyedül ünnepelni még sztem egy annyira szoicializálatlan embernek is szar érzés mint ami te vagy.Szóval sztem sûrgõsen kezdj megváltozni és legalább pár barátot szerezz magad mellé, amíg nem leszel egy 20éves megkeseredett munkanélküli csöves, mert ha ezt így folytatod még azok is azt fogják rád mondani, hogy lúzer vagy és csak azért nem ugrasz bele a dunába, mert nincs pénzed addig elvonatozni...Szóval pls menj ülj le egy sarokba, mérlegeld a dolgokat és ha rájöttél arra, hogy akik itt vannak azok jófejek és leszarják ezt a játékot, mert az életben van más örömforrásuk is akkor megpróbálhatnál te is keresni valamit magadnak amivel elfoglalod magad a BF2n kívül.Akkor talán nem lennél egy ekkora szálka mindenki seggében...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Amúgy alig várom, hogy újból élvezhessük a történeteidet velünk kapcsolatban, mert még nem olvastuk elégszer ugyanazt...
Amúgy szerintem be is fejezhetjük, mert csak feleslegesen szítod a tüzet a McKenny barátoddal együtt...
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
33:2 es kádé kör végén😄 nekem csak 26:2 volt😄
ez a valami!!!
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Lehet nem ugyan ezekkel a szavakkal mondtad amit mondtál, és volt benne jó sok "kurva anyját a Fujinak" amit kihagytam, de a lényege az volt mint amit leírtam.Szvsz Boxer amilyen jó volt veled játszani amikor elkezdtem a BF2-t annyira szar most.Sajnálom, hogy amiatt, hogy beléptem az általad annyira utált JCSRbe, a vak gyûlöleted ODINék iránt, így elrontotta a kettõnk viszonyát.Érdekes módon amikor múltkor véletlenül találkoztam Szenoival az egyik szerveren akkor valahogy vele értelmesen tudtam játszani.Valahogy örült annak, hogy találtam egy jó klánt ahol jól érzem magam, ellentétben veled aki velem és az öcsémmel szóba se állt miután beléptünk a JCSRbe.Azért mentem át a TS szobába, hogy a régi idõk emlékére játszak egyet veled, hátha megenyhültél, de kicsit meglepett, hogy megváltoztál amint lelõttelek egybõl kurva anyáztál.Pedig régen még te is pusztán poénból játszottál ezzel a játékkal...
2.) Fuji... szánalmas, hogy a hátam mögött írsz olyan szavakat és mondatokat, ami nem hagyta el a szám, legalábbis nem abban a formában! (Én egybõl kurva anyázni szoktam és nem tökölök)! A 7th nevét meg a szájára hiába senki ne vegye! Tett ez a klán is le az asztalra olyan eredményeket, mint bármelyik vezetõ társulat... Tehát csak tisztelettel a klánunk iránt! ...a tagok, már más tészta. Engem is lehet szídni.. viszont nem jöttem ide az okosságot osztani, hogy így a Fuji, meg úgy a Fuji... Nevetséges amit csinálsz... és szánalmas.
És még a HSZ-el is tolakodsz...
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
<#wave>#wave>
(én mindenhez értek)<#vigyor5>#vigyor5>
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
valami fontosat nem emeltél ki az okfejtésedbõl:azt,hogy kihallgattad,mit mondunk tsen.annyit kellett volna mindösszesen bebüfögnöd a kurva cseten(mert azért van ugye,hogy kommunikáljunk),hogy ti hülyék,bent vagyok a ts szobában,de nem tudok beszélni mert vistán nem megy a miki.
namármost ezután csodálkozol,ha csíterez,mert tudod mikor fog lõni...
no comment.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A modok meg a lámáknak valók.Minden légijármûvön van 10 fegyver és mindegyik különbözõ jármûvet mér be 2 mpalatt és pusztít el egy lövésbõl.BF2-ben a helin van egy tv rakéta és az mindent lelõ de tudni kell irányítani.A Modokban meg csak lebegni kell, megvárni amíg befogja és várni, hogy odaérjen a rakéta majd örülni a fregnek ami ellen semmit nem lehet tenni...Szvsz abban, hogy egyszerre ledobsz 10 bombát repülõvel és egy karkandnyi területen lefregelsz mindent ami mozog nem izgalmas...
A bf2 patch-et felraktam 1.41 azóta nem tudok játszani a Bf2-vel ,mert mikor indítom fekete képernyõ majd kidob az asztalra. Mi lehet a baja?
DE a "taktikai utasítás" HEROldnak ment, õ pedig minden este aixot nyom, ezért éreztem úgy, hogy helyesbítnem kell. Tény:sima BF2-ben mûködik és írtam is, hogy egyet értek vele.
Orion! Még Kommondorral is meg lehet valósítani, mert a "büdösgyökér kempernek gõze nincs mi az a piros pont, amit a "góré" ottan jelölget a kis körbe<#vigyor5>#vigyor5>
pedal to the metal...
Baszottjó gém, ha még elsunnyogni sem lehet, mert a sok pöcs csak csíter repülõvel tud freget szerezni...