Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki nyomja a sódert , hogy meg kell dolgozni az unlockért , elõtte egy nappal meg ugyanaz az ember privit küld, hogy áruljam már el , hogy kel :-DDDD
Ne küldjetek PÜ-t pls mert egyrészt nem müködik az unlockolás jelen pillanban másrészt meg nem árulom el, így is bunkónak tart mindenki valamiért ! :-DDDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Keep up the good work, cheater... <#levele>#levele>
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Az SG szerverre miért nem tudok kapcsolódni?Esetleg kell hozzá a peccs??
Köcce!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
----------------
You have been disconnected by Punkbuster.
The reason follows in English below
PUNKBUSTER ERROR MESSAGE
------------------------
You have been kicked via PunkBuster (for 0 minutes) ...
This PB Server Requires (A1310 C1.110) - Error loading pbcl
ezt írja ki mindenhol, majd kidob
a FAQ-ban lévõ leírást elolvastam, és megcsináltam, de nem segít
Borg azt mondta, hogy frissítsem a PB-t manuálisan...
ezt hogy???
megyek céltáblának 😊)
amugy jött ki 1.1 privát szerver peccs, asszem wines szerverhez ...
részlet az NFO-ból:
1. Unpack the Patch with WinRAR or WinACE
2. Update & Replace the file?
3. Enjoy creating a server so every idiot can join!
LOL
Forza.
Kifejezetten squad/commander teamwork lesz, mint a múltkor 😊 Bárki jöhet.
Magyarán megvan a motiváció arra, hogy mindenki beálljon valahova, mert aki unassigned, azt teszi majd ide-oda a szerver, ha nem egyenlõk a csapatok 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
sosenem 😊
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Joebácsi fizetett ügynöke vagy? 😊