Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Szvsz ebbõl soha nem lesz tökéletes program , már eleve rossz úgy ahogy van .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
De ha a mini image-et használod, Dameonnal, akkor nem kéri.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
Ahogy irtam, mindenkinek megadatott a lehetõség kiváltani jobb fegyvereket.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Valszeg az volt a linux ds problémája, mert még a mellette futó szerveren is megérezték a témát.
vagy valami ilyesmit
már vagy 5cdkeyyel próbálkoztam
mindnél ezt írjaez lehet a patch miatt?
Mondjuk nekem is feltûnt, hogy a patch óta pörög a vinyóm mint az állat ....
Muhaha.....
(A hotfix javítását hogy hívják ?...)
"Az EA és a DICE heves mea kulpázások közepette kért meg minden kedves Battlefield 2 felhasználót, hogy amint lehetséges, installálják újra játékukat, ha már azlõtt magukévá tették az 1.01-es javítást, mivel e patch egy komoly memóriakezelési hibát tartalmaz. A probléma pontos mivoltát nem közölték, ám igen súlyos lehet a helyzet, hiszen a napokban várható a hotfix (azaz a javítás javítása), és közleményben kértek meg minden kedves játékost, hogy nézze el nekik eme apró kellemetlenséget, és nyomjanak gyorsan egy uninstallt. A legjobbakkal is megesik. "
Ott az eredeti CDkey a játékhoz mellékelt kiskönyved hátulján!!!!
<#hehe>#hehe>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Gondolod majd a MEC csapatokat felszerelik M95-össel mert az jobb? Mert így több az esélyük? (Itt egy apró szösszenet erejéig visszamennék a 2. vh-ba, Sztálingrádhoz ... gondolom játszottál COD-ot vagy láttad az Ellenség a kapuknál-t ...)
Katonaságnál sem választhatsz fegyvert ... azt kapsz amit megérdemelsz ... ha esetleg magasabb rangú vagy, talán már kaphatsz jobbat, de azt is kétlem (Semmilyen katona nem voltam, fõleg nem magasabb rangú 😊 )
Valamint legyen valami elõjoga azoknak akik megvették a játékot!
Valamint Iraq-ba mindenki alap csuzlival ment .. az US Army is csak haccsereg ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
tud valaki segiteni a Punkbuster állandoan kidob speciel a CB serverérõl mindent letöltöttem a PB oldalárol PBsec.htm, pbweb.exe igy is azt irja :
WARNING: REPORTS PBSERVER RUNNING OLD VERSION C1.110
elöre is köszi
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amúgy hogy lehet single-ben játszani a nagyobb pályákon, mert csak a 16 személyes verziókat engedi, a több zászlós nagyobbakat nem! hogy lehet õket elõcsalogatni??? nagy pályákon akarunk cooperaativot játszani lan partyn!
Viszont találkoztam pár érdekes dologgal:
Egyrészt volt egy 800-1000 -es pingû player!! Nem tudom, modemen lépett fel??
Másik: egyszercsak elkezdett a hang valami borzalmas csúszásokat produkálni. Volt, hogy a többieket csak 1-1.5 perc késéssel hallottam. De õk engem normálisan. Aztán megjavult. Ilyen a patch elõtt nem tapasztaltam...
Harmadik: a gátas pályán (Kubra Dam) tartja a squaduk a gát keleti vége felõli zászlót (egy épület tetején van maga a zászló). Éppen rendezzük sorainkat egy támadás után, amikor valami rambó odakeveredik, TK, aztán amikor nyomok egy PgDn-t, még neki áll feljebb. (Én meg kezdhettem elõrõl a C4-ezést...)
Közben még squadba sem képes beállni. Mert akkor tudta volna, hogy oda se kell jönnie. (A Commander felé jeleztük, hogy védjük a pontot -> ha squadban lett volna, tudta volna ezt.)
Ja, ez a másik: elfoglalunk egy zászlót, tartjuk amig kitaláljuk, hogyan tovább. Erre nem ott nyüzsög fél perc múlva az összes kék?
Minden jog fenntartva!
1280x1024-hez ezt kell a parancsikonba beilleszteni: "+szx 1280 +szy 1024"
Tehát e helyett:
"H:\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1
Ez lesz:
"H:\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024
Ja ... FAQ-ban bennevan ...
Unlock, nemunlock ... Single player indít, minden fegyver unlock, és próbáld ki, rájössz, hogy bejön vagy nem ... Pl nekem az M95 nagyon nem 😊 Állytólag pontossága High, Damage meg Very High, ezzel szemben SVD-vel jobban lövök ...
Mellesleg szerintem szigorúan SINGLE-ben éremes, mert így tuti nem sakkozod el a választást adott esetben ...
Uff ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Egy kis idõt eltöltöttem FC-vel CB-n .
ntod, valami klánhoz nem lehet csatlakozni, nem vok egy rosz játékos, és rengeteget vagyok kép elõtt(battlefild2zök) 😊 valami jó csapat kéne!
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.