Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Szal egy 3-5mp spawn protection (villogo ember vagy valami) teljesen jó megoldás lenne. Egyszerû shader mûvelet, a spawn protected ember megvalósítása.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Ha a bfvebn mi is ezt csináltuk volna akkor a végén csak a saját klánunk tagjai lettek volna a szerveren,vagy azok se:)?
(Off vége)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ilyen levegõben lassítás után viszont még idõben kell rágyorsítani ha nem akar a pilóta földhöz vágódni. Ebben meg segít az utánégetõ ;)
ET-ben lehetet aknát telepíteni :)
De magyarországon nem szokás ,szerintem az lenne a legjobb mielött valaki cselekszik az elöbb gondolkodjon hogy mit csinál!
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Az elég realisztikus :D
Sok játékban meg lehet határozni, hogy újraszületés után, hány másodpercig halhatatlan az ember.
Ez egy nagyon jó megoldás.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egyébként külföldi szervereken mindenki használja, én is kerültem már ilyen kutyaszorítóba , de szerintem nem gáz mert elég könnyû kitörni belõle....
Párszor meghalok igaz, de utána tiszta a terep...
Láthatóan érezte õ hogy miért kapta a bann-t,ha nem hülye gyerek és felfogja,akkor 10 perc mulva visszamegy,nem csinálja többet és nincs semmi gond.Gondolom nem 5 hónapos kitiltást kapott egybõl.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Olyan képet ad, mintha a vidikártya túlmelegedett volna.
Ez így teljesen full extrás: fagyás gombnyomásra. :)
De épp kicsivel lejjebb olvastam , hogy valaki bement a fõbase-ra kempelni mert nem tudta , hogy azt nem szokás erre figyelmeztetés nélkül bannolták a szerverrõl!
Hát nehéz beírni neki ,hogy ez nem szokás ?Nem hülye gyerek , biztos felfogná.
Ezekkel a hülye szavazásokkal túl nagy hatalmat adtak a játékosok kezébe , ebbõl mindíg is vita és visszaélés lesz , szerintem.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Ha a játékban rendesen meglenne a beépített lehetõség az ilyesmi korlátozására, akkor semmi probléma nem lenne. (ellenség számára megközelíthetetlen fõbázis, spawn protection stb...)
Sajnos sok ilyent látok:-DDD
Olyant nem láttam még , hogy egy játék errõl szóljon.....<#nemtudom>#nemtudom><#wilting>#wilting><#shakehead>#shakehead>
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Mást se hallok mint hogy ki kit rúgott ki , kit bannoltak a szerverrõl, ki ellen volt szavazás...
Viccet félre téve: én még ilyent nem láttam....<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Tök jó h vannak ilyen lelkes magyarok akik termelnek magyar ranked szervert, legalább nem a külföldin kell törni az angolt és egybõl a fórumon le is ugathatnak, ha valami butaságot csináltam.:)
Más: Tegnap kicsit kiborultam, mivel a gép mostanában úgy dönt, hogy játék közben leresetál. Teszek +hûtést gépbe, ha nem segít a dolgon, akkor a játék hibázik. :( Aztán megint elindítani, feljutni szerverre+usa-hoz kerülni elég körülményes.
Másik tök jó dolog, folyamatosan csapatba voltam és HÁROMSZOR vágott át a másik csapatba, ekkor se voltam ideges, pedig voltak rambók is, szóval nem kímél senkit se a hajigálógép, h patkolna el a majom szerver.
Bann: Ismerõs a kick dolog, szereztem megint egyet, beugrok a helibe, jönnek a többiek, épp emelkedek fel, amikor egy droid belerohan buggy-val a helibe, felrobbanunk és már ki is rúgtak. Csak néztem mint a moziba, mert kb 2 másodperc alatt történt minden. Mindenesetre ügyesen megoldották. Csak hogy fokozzam a dolgot, másik squadból egy paraszt azért rúgott ki, mert oda akartam vinni nekik a helit, erre mikor a leszállópálya felé haladok,egy gép belém ront és felrobbanunk. Elég érdekes volt a szituáció. Na mind1.
Nagyjából ennyi érdekesség volt tegnap.
Miért van az h 0 kbyte-os fájlokat csinálok ha nyomom screenshot-ot?
azt hittem, hogy az index-et nem tudod letölteni
gondoltam a link majd jó lesz :D
tess. :))))
még csak 60%-os van...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
MONDOM nem jon be a dox.hu szerver.. semmit nem latok ami dox.hu rol van.. valakinek at kene toltenie vhova.. vagy ha nem nagy file akkor [email protected]
kofke elore is:)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
JA ES MONDJA MAR EL VALAKI nekem hogy hogy a picsaba csinaljak azt a vadaszgepesek hogy HALAL lassan araszolnak es lonek hatulrol mikozben en lassan megyek a helivel???????? mert ezt en nem fogom fel!!!!
nem arra gondolok hogy a harrierrel jonnek es lebegnek hanem a sima japcsi meg egyebb szarokkal amikkel nem lehet fuggolegesen felszallni.. nah azokkal jonnek es bazze 3 mp-ig csak lonek a rohadt gepagyuval..... mikozben en a gyorsitas nelkul kb 3 mp alatt repulom at a fel palyat:(((((((((
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Gero nincs ott valami ami hiányzik a géped melöl? :D
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Tegnapi vitához 1 ma reggeli élmény.
Bentvoltam egy klánszerveren és a klántagoknak egy mapon borzalmasan tetszett, hogy beszorítottak minket a bázisra és sz@rrá BaseCamp-alték magukat...
Volt anyázás stb...
Köv. map!:) Fordúlt a kocka és nekem sikerült elsõnek lopni egy tankot amivel nem hagytam õket kibontakozni!:DDDD
A végén szoltak, hogy NE legyen BASECAMP ok?:DDDDDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?