Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Max gunner <#vigyor>#vigyor>
-tRs-Landor
Az ellenseg demoralizazioja az ongyilkos akciokkal ugye igen hatekony fegyver mindenhol :)
plusz meg pontokban is igen jol jossz ki belole :)
plusz, ha latod, hogy senki nem vedte meg a leszallopalyadat, es nyuzsog az ellentol, akkor meg kotelezo akcionak szamit :)
szerintem
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
pl ahogy a soldierst is megoldottak, lukat loni a hazba, kidol a fa, persze meg messze van az elvartol, de valami jelet legalabb mar belevittek, ami pozitiv probalkozas !
szerintem
Vagy semmi kapcsolat nincs a ranked serverek es egy kozponti database kozott, az meg kizart ugye, valahonnan lejonnek az adataid.
az tok alap, van egy adatbazis amibe benne van az osszes key. es ami nincs benne az ignore. Ehhez kepest ugy nez ki a dolog, mintha marikaneni kezzel vinne be azokat amelyek tuti nem ervenyesek es ezert nem mukodnek egy ket nap utan :)
nem egy logkius hozzaallas :) Ilyet meg nem is lattam, hallottam.
szerintem
El tudod kepzelni, mekkora gep kellene ennek a motornak, ha full szetszedheto mapok lennek? On the fly kellene generealni a palyakat :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
persze az ok, hogy mondjuk a kerites megmarad, elvegre hulyen nezne ki, ha mindenhol ket meter vastag betonfal allna :)
de egy picit fel lehetne dobni ezzel. pl ha hl2 dm-re gondolok es az egesz ezzel operal egy egy nulla jatekbol egesz jo hangulatot tud ki hozni.
gondolom a lehetoseg itt is megvan az engineben, max eroforras bla bla bla.
az teny, hogy nehezebb lenne igy meg a palyakat is megtervezni, de remeljuk lesz ilyen vallakozo palyaepito is :)
szerintem
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Minden jog fenntartva!
Miután benyomtátok õket a báziuskra, hagynotok kell hogy kitörjenek, és õk nyerjenek :D
Az lenne a megoldas, eleg nagy egy bazis, szinte minden bazison van meg haziko is, hogy minel messzebb szulessen ujra az emberke az ellentol, vayg fedett helyen ha olyan jellegu a tamadas. legtobb esetben erre biztos van mod. megis szarik ra es a kepebe tesz altalaban a masiknak :)
Akkor azon a klan serveren az is elitelendo, ha csak a bazisuk van meg, hogy egyaltalan bombat ledobjak a repcsivel ? pedig jo erzes a nepirtas :)
szerintem
szerintem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Abbahagyom a játékot üvöltözök mesoral azt nyugott leszek<#zavart1>#zavart1>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Egyébként külföldi szervereken mindenki használja, én is kerültem már ilyen kutyaszorítóba , de szerintem nem gáz mert elég könnyû kitörni belõle....
Párszor meghalok igaz, de utána tiszta a terep..."
én is egyszerûen lerendezem....
Special Force-os KIT...5-6 bigyó beszór azt go:)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
De ha tank vagy APC van kéznél, akkor azt is használni fogjuk meneküléshez. :)
Csak arra próbálok rámutatni, hogy önmagában a másik bázisán tevékenykedni nemhogy nem kívánatos, hanem kimondottan ésszerû. Anélkül, hogy etikátlan lenne. Szerintem.
Minden jog fenntartva!
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Holott Polemiusnak teljesen igaza van.
Szóval engem nem aljz fel a dolog túlságosan. (Hozzáteszem több bázis nem is volt a kezünkben, szóval egyedüli volt az el nem foglalható támaszpont.) Ha ennyire béna a csapat, akkor meg is érdemli és akkor legalább mindenki összekapja kicsit magát. Ami meg is történt, még ha vesztettünk is, nem totálisan kaptunk ki. :)
Másik, tegnap egy csávó minden körben helivel ment, a rakétással és 150-200 pontok között végzett, mivel 80-100 embert lõtt le körönkét. Csináltam róla screen-t de 0 kbyte-os lett. Ki is akarták szavazni, ami nem sikerült, meg kiabáltak sokan h cheater szavazd ki, gondolom az eredményei miatt. Pedig csak helizett és lõtte az embereket, nem volt abban semmi cheat. A csapat volt annyira béna, hogy senki nem lõtte le, le se szarták, ezért voltak jó eredményei, szóval azért dolgozik az irigység is.
csapattárs vagy ellenség. stb stb"
ha nem ismered, hogy a csapatod merre van, akkor nagyon sajnálom...meg ott a térkép is három különbözõ zoommal mi a franc kell még?
Az persze szerintem is játékrontás, ha direkt arra utazik valaki, hogy a másiknak esélyt sem hagyva lehenteli amint spawnolt. <#boxer>#boxer>
Minden jog fenntartva!
ennek azért örülök

1.02-es már...ASE és a normál menetben is látható már?
én tegnap este alig botlottam magyarokba:)
A folyamat elsõ lépése az hogya videókártyát CLONE módra állítod...mintha TV-re akarnád kitolni a videójelet.
PC videokártya és hangkártya OUT (S-VIDEO, RCA, Jack stb) --> Külsõ videódigitalizáló IN (S-VIDEO,RCA) --> PC USB 2.0 PORT IN (digitalizálók esetén US kábellel csatlakozik PC-hez és azon keresztül toja be a digitalizált anyagot már a PC-be)
HW: ADS TECH DVD EXPRESS, hasonló Plextor Pinnacle termékek
SW: CapWizard (ADS-hez adott), Pinnacle Studio 9.4 Plus
Elindítod a digitalizáló software-t
és a Battlefield 2-t is
ALT+TAB válhatsz az alkalmazások között
Ha megtetszik egy jelenet kijössz a BF2-bõl, recordra kattintasz a Capture szoftveren és azonnal visszalépsz a játékba....gyakorlatilag ilyenkor a PC monitoron látható dolgok kerülnek digitalizálásra. Az egész MPG videót ztán kedvedra vagdoshatod a Pinnacle 9-cel.
Erõs gép kell hozzá, de iyen módszerrel egy 3.0Ghz+SATA wincsi bõven folyamatosan tudja a folyamatot rögzíteni, akár 4-6MB/sec minõség mellett is. DVD minõség esetén 9MB/SEC-en már nálam behalt a dolog.