Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

james-hun
pedig direkt kikapcsoltam a tuzfalat nehogy az legyen a baj
james-hun
na most meg neha kiirja hogy elenorizem a network connectiont de legalabb nem azt hogy nem jo a cd-key ...most akkor mivan ..vagy az 1.01 hez nincs is tort server
Rusid
Ne szerénykedj igazi ász vagy a levegõben. :)

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

TDC Geronimo
Landor a legjobb pilótánk <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Viccelsz? <#wow2> Én meg a helikoptervezetés? <#vigyor5>
Max gunner <#vigyor>

-tRs-Landor

alma2
Ha kifogy a lõszer a repcsibol, netan meg a gepágyuja is üres, jogosan megfontolando az ongyilkos akcio, foleg, ha latod nem csak egy arva pilota ul, a csapatszallitoban, mert ha tele van emberkevel, meg full loszerrel is erdemes eljatszani.
Az ellenseg demoralizazioja az ongyilkos akciokkal ugye igen hatekony fegyver mindenhol :)
plusz meg pontokban is igen jol jossz ki belole :)
plusz, ha latod, hogy senki nem vedte meg a leszallopalyadat, es nyuzsog az ellentol, akkor meg kotelezo akcionak szamit :)

szerintem

james-hun
meg mindig nem tud valaki egy tort servert probalgatom a FAQ ban irt servereket de nem mennek
vsly
Le lehet lassítani a gépet,csak sajnos pont ilyenkor szokott elöfordulni,hogy irányíthatatlanná válik,ezért "kamikáze"-'znak beléd.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Krinyo
enyém 6 perc és 37 mega...

Nézd a dolgot marketinges szemmel. Beetetés, függõség kialakulása, megvonás. Mit csinál ezután szegény szenvedélybeteg? <#vigyor3>

alma2
persze, az majd 10 ev mulva lesz egy jatekban gondolom, tenyleg csak az egy ket roncsra, vagy bizonyos tereptargyakra lenne mar igaz, teljesen boldogga tenne :)
pl ahogy a soldierst is megoldottak, lukat loni a hazba, kidol a fa, persze meg messze van az elvartol, de valami jelet legalabb mar belevittek, ami pozitiv probalkozas !

szerintem

nah sziasztok! tufjátok én vok az akinek laggol(t) a gém mint a állat. nah kipróbáltam az 5,7 es catalystot és ugynézki fazsa. átlag már 30-40 fpsem van full med tehát bevállt. akinek hasonló gondjai vannak azok is próbálják ki + 2gb swap filet a win alatt.

alma2
Mondjuk ezt a mai napig nem ertem, valahogy fejre alltak az ea-nal az okostojasok.Mivel ok tudataban vannak, az osszes altaluk generalt, ervenyes cdkeynek, hogy a fenebe lehet olyannal jatszani ami nem az !
Vagy semmi kapcsolat nincs a ranked serverek es egy kozponti database kozott, az meg kizart ugye, valahonnan lejonnek az adataid.
az tok alap, van egy adatbazis amibe benne van az osszes key. es ami nincs benne az ignore. Ehhez kepest ugy nez ki a dolog, mintha marikaneni kezzel vinne be azokat amelyek tuti nem ervenyesek es ezert nem mukodnek egy ket nap utan :)
nem egy logkius hozzaallas :) Ilyet meg nem is lattam, hallottam.

szerintem

james-hun
bocs de tudnal adni egy parat vagy a FAQ -ban levo szerverek mind tortek ?
DummyBoy
Ja ... de a gepigenyen is dobna ... annak meg nem sokan orulnenek ...

El tudod kepzelni, mekkora gep kellene ennek a motornak, ha full szetszedheto mapok lennek? On the fly kellene generealni a palyakat :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

alma2
Egy olyan fejlesztes, meg dobna a hangulaton, ha nehany hordo kivetelevel, hatassal lennel a tereptargyakra. kidolne egy ket fa, vagy legalabb az ut szelen allo autoroncsokat arrebb lehetne lokni, robbantani az utra akadaly keppen.
persze az ok, hogy mondjuk a kerites megmarad, elvegre hulyen nezne ki, ha mindenhol ket meter vastag betonfal allna :)
de egy picit fel lehetne dobni ezzel. pl ha hl2 dm-re gondolok es az egesz ezzel operal egy egy nulla jatekbol egesz jo hangulatot tud ki hozni.
gondolom a lehetoseg itt is megvan az engineben, max eroforras bla bla bla.
az teny, hogy nehezebb lenne igy meg a palyakat is megtervezni, de remeljuk lesz ilyen vallakozo palyaepito is :)

szerintem

Makkmag
Inkább csak crack szervereket keress , van elég . A CDKey-t se tudod tartósan használni 1 max 2 nap :(((

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

james-hun
hany probalkozas utan lehet normalis cd key-t genaralni ...vegyek ki szabit vagy anyira nem veszes
Running
Azt mond amit hallani szeretne!:)

TDC Geronimo
Most mondjam azt, hogy az? <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Col Andrew
ha commander vagyok akkor általában engineer és ha felrobbantják a cuccaimat akkor kinyírom õket, aztán javítgatok itt ott..

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Az, hogy ketten vagy hárman bemegyünk C4-ezni, az hasznosabb tud lenni, mint amennyire közben máshonnan hiányzunk. Persze ez attól is függ, mennyire aktív a másik oldal commandere. Már ha van.

Minden jog fenntartva!

igen akkor biztosan nem kapok bant,de igy ...........<#szomoru2>

Pontosan!miért nem spawnoltatja a z embereket a házba?miért van kb 3-4 respawn pont?csinálták volna több respawn helyet és akkor az emberek nem tudnák megjegyezni h hova fog születni az ember!<#felkialtas>

Minden elítélendõ amivel ártasz nekik! :DD
Miután benyomtátok õket a báziuskra, hagynotok kell hogy kitörjenek, és õk nyerjenek :D
alma2
A respawn protecionnel meg az a baj, az ellen nem tudja pontosan mikor mulik el a masikrol, igy o sokkla nagyobb esellyel fog elpusztulni, szerintem nagyon rossz talalmany !!!
Az lenne a megoldas, eleg nagy egy bazis, szinte minden bazison van meg haziko is, hogy minel messzebb szulessen ujra az emberke az ellentol, vayg fedett helyen ha olyan jellegu a tamadas. legtobb esetben erre biztos van mod. megis szarik ra es a kepebe tesz altalaban a masiknak :)
Akkor azon a klan serveren az is elitelendo, ha csak a bazisuk van meg, hogy egyaltalan bombat ledobjak a repcsivel ? pedig jo erzes a nepirtas :)

szerintem

alma2
En is feltettem az uj NGo ati 5.7-en alapulo drivert, igertek mindenfele hatalmas sebesseg novekedest stb.AMit eszrevettem, megha elsore nehez is elhinni, ezzel a driverrel sokkal kevesbe birta a kartyam a tulhuzast, nekem is egybol szemetelt a bf. normal frekin viszont ment, de most, hogy mondjatok, tenyleg azota lassabb a jatek amiota fent van. :)

szerintem

Punkerwork
ha tökéletesen körülzárják a spawn pontot az a tuti :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Szerintem a csoportos nindzsázás a másik bázisán kb. annyira "hasznos" mint a sniperkedés, egyszerûen nem tudtok akkora kárt okozni mint amekkora hátrányba a társaitok kerülnek a zászlóknál mert nem vagytok ott hogy segítsetek :)

Running
Nekem ment, nem volt textúra hiba, csak kb 1/3 esett vissza a teljesítmény. Szóval akadt mint állat. Visszatettem 5.6 és kiválóan megy.

Én is hamar elintézem a külföldieket!
Abbahagyom a játékot üvöltözök mesoral azt nyugott leszek<#zavart1>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

mohus
ne sajnáld, elég csúnyus:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Hát ha nem mondjátok neki honnan tudná ?
Egyébként külföldi szervereken mindenki használja, én is kerültem már ilyen kutyaszorítóba , de szerintem nem gáz mert elég könnyû kitörni belõle....
Párszor meghalok igaz, de utána tiszta a terep..."

én is egyszerûen lerendezem....

Special Force-os KIT...5-6 bigyó beszór azt go:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Attól hogy C4-ezni megyünk, attól még az útba esõ ellenfeleket lelõjük, fõként ha egyértelmûen észrevettek. És valóban, többnyire besunnyogunk, lapítunk és amilyen gyosan lehet, elhúzzuk a belünket.
De ha tank vagy APC van kéznél, akkor azt is használni fogjuk meneküléshez. :)

Csak arra próbálok rámutatni, hogy önmagában a másik bázisán tevékenykedni nemhogy nem kívánatos, hanem kimondottan ésszerû. Anélkül, hogy etikátlan lenne. Szerintem.

Minden jog fenntartva!

Starfish
Mondom, hogy csak és kizárólag az 5.7-es driver csinálja. Atinak is írtam de mg nem jött válasz. Eddig semmi baj nem volt a játékkal. Most is. Visszatettem az elõzõ drivert és tökéletesen megy. Így tuti nem hardware hiba. Sõt. Kipróbáltuk egy x800xt-n is és ott is ugyan ez a hiba. Szerintem tuti nem hw hiba.

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Nem kell ahhoz tank sajnos, hogy BC-t prüszköljenek valakire publicon... hacsak meglátnak a bázion már megy a duma.
Holott Polemiusnak teljesen igaza van.
Running
Ez a basecamp dolog tök szokványos azon a helyen ahova járok rankedre, már ezerszer leírtam melyik az. Majd minden nap van, minden pályán ahol lehet. Tegnap egy egész osztag lõtte a bázist, az anti-tankosok a tankokat, a mesterlövészek az emberek. Közbe meg folyamatosan nyomták az arti-t a terepre. Én személy szerint vagy 6x haltam meg mire megtisztítottuk a terepet, de nem láttam h bárki panaszkodott volna. Pedig több osztag is elhalt helistõl mindenestül a légibombázások miatt. Ja és egy heli is osztotta fentrõl az áldást a tankokra, vagy akik épp életben maradtak. :)
Szóval engem nem aljz fel a dolog túlságosan. (Hozzáteszem több bázis nem is volt a kezünkben, szóval egyedüli volt az el nem foglalható támaszpont.) Ha ennyire béna a csapat, akkor meg is érdemli és akkor legalább mindenki összekapja kicsit magát. Ami meg is történt, még ha vesztettünk is, nem totálisan kaptunk ki. :)
Másik, tegnap egy csávó minden körben helivel ment, a rakétással és 150-200 pontok között végzett, mivel 80-100 embert lõtt le körönkét. Csináltam róla screen-t de 0 kbyte-os lett. Ki is akarták szavazni, ami nem sikerült, meg kiabáltak sokan h cheater szavazd ki, gondolom az eredményei miatt. Pedig csak helizett és lõtte az embereket, nem volt abban semmi cheat. A csapat volt annyira béna, hogy senki nem lõtte le, le se szarták, ezért voltak jó eredményei, szóval azért dolgozik az irigység is.

Ha C4-el mész robbangatni akkor pont az a cél hogy észre se vegyék hogy arra jársz és nem egy tankkal fogsz a zászló mellé parkolni :)

mohus
"Vagy hogy egyszerüen nem irja ki hogy a feléd rohanó katona most
csapattárs vagy ellenség. stb stb"

ha nem ismered, hogy a csapatod merre van, akkor nagyon sajnálom...meg ott a térkép is három különbözõ zoommal mi a franc kell még?

Ez így ebben a formában szerintem hülyeség. Miért ne lehetne bemenni? Ott a radar, a tüzérség, UAV. Vagy akkor egyezzen meg a két csapat, hogy senki nem használja ezeket, és a másik bázisán sem tevékenykedik. Esetleg majd a bázison levõ ellenfeleket hagyják nyugotdan tevékenykedni, nem lõnek rájuk, és azok sem az ott éppen akkor spawnoló emberekre? <#idiota>

Az persze szerintem is játékrontás, ha direkt arra utazik valaki, hogy a másiknak esélyt sem hagyva lehenteli amint spawnolt. <#boxer>

Minden jog fenntartva!

Szerintem ez hw hiba. A BF2 erõsen használja a shadereket a kártyádon, valszeg ezért csak ebben jön ki. Leginkább memóriahibának tûnik. Próbáltad lejjebb venni a memória órajelét?
mohus
frapsot én sosem használtam még...szerintem szaggatni fogja a videót...azt meg rühellem

Starfish
Félsz mi hogy leszedlek a heliddel együtt :D:D:D:D lmao. Ez de szar volt tõlem... :D

Starfish
Namég1szer

mohus
Hurráááá

ennek azért örülök

Starfish
Nekem csak az új Catalystel csinálja. Visszaraktam az 5.6 NGO drivert és simán megy mint eddig. Ilyen képet ad az 5.7-el. Ez is olyan mintha elszúrná a memória címzést vagy valami. Dehát ez van. Ja és persze csak BF2 csinálja =)

mohus
"WOW, az EA HU Official Ranked II szerver 64 fõs!"

1.02-es már...ASE és a normál menetben is látható már?

én tegnap este alig botlottam magyarokba:)

mohus
jelek útja, --> = kábel

A folyamat elsõ lépése az hogya videókártyát CLONE módra állítod...mintha TV-re akarnád kitolni a videójelet.

PC videokártya és hangkártya OUT (S-VIDEO, RCA, Jack stb) --> Külsõ videódigitalizáló IN (S-VIDEO,RCA) --> PC USB 2.0 PORT IN (digitalizálók esetén US kábellel csatlakozik PC-hez és azon keresztül toja be a digitalizált anyagot már a PC-be)

HW: ADS TECH DVD EXPRESS, hasonló Plextor Pinnacle termékek
SW: CapWizard (ADS-hez adott), Pinnacle Studio 9.4 Plus

Elindítod a digitalizáló software-t
és a Battlefield 2-t is
ALT+TAB válhatsz az alkalmazások között
Ha megtetszik egy jelenet kijössz a BF2-bõl, recordra kattintasz a Capture szoftveren és azonnal visszalépsz a játékba....gyakorlatilag ilyenkor a PC monitoron látható dolgok kerülnek digitalizálásra. Az egész MPG videót ztán kedvedra vagdoshatod a Pinnacle 9-cel.

Erõs gép kell hozzá, de iyen módszerrel egy 3.0Ghz+SATA wincsi bõven folyamatosan tudja a folyamatot rögzíteni, akár 4-6MB/sec minõség mellett is. DVD minõség esetén 9MB/SEC-en már nálam behalt a dolog.

És akkor miért teszed be a linket újra?<#idiota>
mert irtad h nem t9lti be...