Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunner
mellesleg lehet, hogy az ürge letekerte a receive volume-t

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Amikor egyszer én voltam parancsnok akkor nyomattam a scan-t meg az uav-ot és nem nagyon volt "idõm" ránézni hogy mit írkálnak az emberkék, jeleztem hol az nmy és néha ledobtam egy suplyt az elfoglalt zászlókhoz. nem tudom leveskocka hogy csinálta... szívesen meghallgatnám

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

TDC Geronimo
Katona! Fel TS-re, de azonnal! A tegnap esti elmaradt szolgálatért még számolunk!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nagyon jó a kép! Sõt!
A tankomhoz 62*(!) kértem tõled supportot rádión keresztül, a chat kb 10 során keresztül írogattunk neked hogy figyelj már ide, majd mikor már a squadleaderünk is megunta hogy voice ordibálva a micbe sem reagáltál semmit, kiálltam a squadból, csináltam egy sajátot, beleszólok hogy ugyan adjál' már supply-t, erre benyögod: te magyar vagy? Hát inkább nem kommentálnám.. A négy halálomból kettõhöz TE járultál hozzá.. Köszi parancsnokok parancsnoka! <#levele>

-tRs-Landor

CSOCSO
eni s ezt akartam.. hogy a fenebe lehet ilyen sok pontot szerezni?
gergod
Nah tõled is megkérdem, látom te legalább sok pontot szereztél :) Mire ad pontot és mennyit?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

CSOCSO
"jah...de nem tudhatod hogy nem a C4-es srac volt elobb a helinel es aggatta tele, mikozben Csocsoek beugrottak hisz o mindig helizik."

nem.. megpusztultunk a helivel es a kov kornel neki nem sikerult beszallni... ezert gecisegbol elkezdett rakosgatni c4 et. es ez egy buzerans clantag volt.. gratulalok hogy ilyen klantagok is vannak
leveskocka
ez az egyik,a masik meg,hogy valakinek lesni kell az ellent,es nincs ideje rambozni.a lent lathatok alapjan egesz jol lehet pontokat es killeket gyujteni,masreszt,ha ugyes az ember,ki sem nyirjak:)jah es kezzel kb 2 cickanyt nyirtam ki,akik baszlattak az agyukat:)
CSOCSO
"ezt en is igy latom..;-) rengetegen telepakoljak a jarmuveiket, hogy ha kiszallnak ne tudja lenyulni az ellen, ez nem feltetlenul TK gyanus...viszont ha lelovitek az DTK es jogos kick, bann, globalbann..:-)"

ez kurva nagy baromsag!...
ha en felszallok akkor addig megyek amig meg nem pusztulok..szal felesleges a c4...
plusz az hogy a bazison egy csicska rateszi a c4 et attol meg kurvara nem fogja tudni es latni hogy en 10 zaszloval odebb elvesztem a helit es valaki mas szall be...
plusz en meg eletemben nem lattam elhagyott helikoptert csak ugy valahol...
szal ez egy baromsag...
Crem
Jó volt a mai game...

ThX! A squad-nak!:)

Ui: Azért kéne valami megoldás erre a team ballance-ra... Már csak azért is, mert a régebbi játékosok még-még átállnak, de általában õk nyomják csapatban és ezért mindig borul a squad...:(

Remélem ez a server üzemletetõknek nem sértõ, mert nem annak szántam!:)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Pharaoh
Ez nagyon lol, pedig a commander akkor tud sok pontot szedni ha nem játszik hanem inkább támogatja a csapatot. Direkt így van megcsinálna hohy, ha rambózik azért kevesebb pontot kap.

BurnBaby
ne multit indíts, hanem single-t és ahhoz tudnak ip alapján csatlakozni. vagy legalább is az 1.0 idején így volt (már akkor sem próbáltam) :)

www.battlefield.hu

AnarchoiD
ok az megvan hogy 16 helyett hogylehet tobbet berakni, a probelmam meg mindig az hogy elinditom, localban es egyedul allok benn apalyan sehun egy bot

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

leveskocka
olvassad elfele vegig:)
Ahhoj
mijez, szépirodalom?

AnarchoiD
kerdes ( faq-ban nemtalaltam valaszt) :

Multiplayert inditok lanon, hogyan lehet botokat bekapcsolni ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

leveskocka
idezet polemius oldalarol:
Az osztagok a Parancsnok ökle és szikéje, õ pedig az osztagok szeme, tápláló és óvó anyjuk, ezért egymás nélkül elveszettek a csatamezõn.

nos,akkor nincs hozzafuznivalom:)
Hát nem ezen. :) Ezt akkorra tartogatom, mikor meglesz eredetiben a game. Nem akarom, hogy az EA-s fiúk kitaláljanak valami huncutságot, és ne tudjam egyszercsak használni tovább. <#shakehead>
Amúgy pm ment.

Minden jog fenntartva!

3TOMI3

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

gergod
lac-coonak inkább az Americas Army-t javasolnám, abban van realisztikus ember-ember elleni harc. Lélegzetvételkor mozog a kurzor stb... Ráadásul ingyen letölthetõ, UT2004 grafikai motor...

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

TDC Geronimo

leveskocka
ly....ez most mi is?:)
Egy "klánban" vannak :DD (ami nem az SG Team)
Rusid
Én elküldeném csak nem tom hogy kell, nekem az lenne a legjobb ha az egészet elküldeném ha neked is jó privizz. <#idiota>

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Col Andrew
ly

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

leveskocka
polemius,te mijen neven nyomulsz a bf2-ben?
leveskocka
uff mindenkibe!hat,ujabb ekes peldaja a pontvadaszoknak a magyarII. rankeden...eppen most jatszik a gyerek,o a 'commander' ket koron at neztem mit csinal,aztan megkertem,hadd legyek mar en a parancsnok.en sem remekeltem most eppen,de a gyerek a kovi palyan tultett mindenen...kerek eztazt,nem ad,aztan szoban kerem,valasz:jatsszak ne pofazzak!mire en de hat kell javitocsomag!valasz:NEM EREK RA JATSZOK!
mondom:jo kis pk vagy...
valasz:te meg keves pontot szereztel pk. kent az elozoben
mire en:jah,a pk.errol szol?en azt hittem a tobbiek kiszolgalasarol....
ezutan nehany kozhelyszeru megjegyzes utan en leptem:)
de azert rakok ide egy kis mellekletet.no,persze jo csapat is kell hozza<#eplus2>
Te is kezded? <#idiota><#wilting>

Minden jog fenntartva!

Hát, azért a csapatmunka nem áll még olyan szinten, hogy egybõl kiszúrják. A commander meg inkább a nagyobb csoportba verõdott piros pöttyökkel fog foglalkozni alapból.
Támadásra/zászlóvédésre tényleg kevéssé alkalmasak, de mindig vannak akik sniperrel nyomulnak. Akkor meg már több hasznot hoznak a csapatnak, ha nem csak lövöldöznek mindenre ami mozog. Meg mint láthattad, ott van utána az is, hogy lehet a snipereket felszámolni. <#vigyor3><#violent>
Azzal egyetértek, hogy a sok sniper csak gyengíti a csapatot. De ezt is odaírtam. :)

Minden jog fenntartva!

Quki
Valaki elküldene egy eredeti kulcs utolsó 3 számjegyét? plíz!!

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Olvastam (gratula hozzá :) de sniperes résszel nem értek egyett, lehet hogy más játékban hasznosak de itt a jármûvek miatt haszontalanok, támadásra használhatatlanok és zászlóvédésre is jobb szinte bármelyik másik kit, elrejtõzni meg BF2-ben lehetetlen mert az ellen commandere simán kiszúr scannel akárhol, megjelöli és a snipernek annyi :)

Minél több sniper van az egyik oldalon annál biztosabb hogy az az oldal lesz a vesztes.

Col Andrew
most viccen kívûl vedd meg a cs-t mert pont arról szól amit leírtál, tuti lehet kapni itt ott, tescoban vagy mediamarkt

0Fritz0
Megbeszülészt és megértészt a szavazóknak! :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
ne legyél már ilyen durcsi, elvégre csak a véleményét írta le, amit minden további nélkül megtehet ezen a fórumon !!! <#ejnye1>
<#banplz>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TDC Geronimo
Õ az az ember aki majd 2 év múlva megveszi amikor lemegy az ára 3990-re <#hehe>

joebacsi
egyesült antiösbfeskoalíció gyûjti a hadait <#ravasz1><#nyes>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pharaoh
Te meg ki a f.sz vagy?

SZAQR EZ AJÁTÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(még nem is játszottam vele)

Gépem:Gigabyte K8NF-9,AMD Athlon 64 3000+, Kingmax 400Mhz 2*512Mb Sapphire Ati X800 256Mb,Chieftec 420W Táp, stb.

lac coo
?

(titkos rajongóm.....)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hajrá LAC-COO!!!!!!!!<#taps>

Gépem:Gigabyte K8NF-9,AMD Athlon 64 3000+, Kingmax 400Mhz 2*512Mb Sapphire Ati X800 256Mb,Chieftec 420W Táp, stb.

lac coo
De ezt most érted ?
Hogy kis létszámú csapattal csak assault fegyverekkel + csapatonként max 1 sniperral nem lehetne csapatmunka ?
Vagy mi ? Nem értem....

lac coo
Vagy vagy....
Egy világ dõlne össze benned ha lenne valami ilyen mod , igaz ? :-DDDDDD

Már mért ne lehetne? Hozzáállás kérdése. Lásd az alanti címen elérhetõ guide-omban. Önreklám rulz. <#vigyor2>
(A vége felé keresd.)

Minden jog fenntartva!

TDC Geronimo
"Vagy más játék....."
Ennyi. Téma itt lezárva sztem

lac coo
Lesz majd erre is ilyen mod biztos vagyok benne:-DDDD
Vagy más játék.....

TDC Geronimo
sukeram <#hehe>

lac coo
Mér, ez kérdés , szerintem:-D

Azt úgy hívják America's Army. Ha a BF2 nem tetszik, próbáld ki azt (is). Mellesleg ingyen van. (Nekünk, mert az õ adófizetõik szponzorálják <#vigyor5>)

Minden jog fenntartva!

"sniperral nem lehet igazán komoly csapatmunkát hozni ?"

A kérdõjelet cseréld le felkiáltójelre :D

Col Andrew
predator power