Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A tankomhoz 62*(!) kértem tõled supportot rádión keresztül, a chat kb 10 során keresztül írogattunk neked hogy figyelj már ide, majd mikor már a squadleaderünk is megunta hogy voice ordibálva a micbe sem reagáltál semmit, kiálltam a squadból, csináltam egy sajátot, beleszólok hogy ugyan adjál' már supply-t, erre benyögod: te magyar vagy? Hát inkább nem kommentálnám.. A négy halálomból kettõhöz TE járultál hozzá.. Köszi parancsnokok parancsnoka! <#levele>#levele>
-tRs-Landor
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
nem.. megpusztultunk a helivel es a kov kornel neki nem sikerult beszallni... ezert gecisegbol elkezdett rakosgatni c4 et. es ez egy buzerans clantag volt.. gratulalok hogy ilyen klantagok is vannak
ez kurva nagy baromsag!...
ha en felszallok akkor addig megyek amig meg nem pusztulok..szal felesleges a c4...
plusz az hogy a bazison egy csicska rateszi a c4 et attol meg kurvara nem fogja tudni es latni hogy en 10 zaszloval odebb elvesztem a helit es valaki mas szall be...
plusz en meg eletemben nem lattam elhagyott helikoptert csak ugy valahol...
szal ez egy baromsag...
ThX! A squad-nak!:)
Ui: Azért kéne valami megoldás erre a team ballance-ra... Már csak azért is, mert a régebbi játékosok még-még átállnak, de általában õk nyomják csapatban és ezért mindig borul a squad...:(
Remélem ez a server üzemletetõknek nem sértõ, mert nem annak szántam!:)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
www.battlefield.hu
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Multiplayert inditok lanon, hogyan lehet botokat bekapcsolni ?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Az osztagok a Parancsnok ökle és szikéje, õ pedig az osztagok szeme, tápláló és óvó anyjuk, ezért egymás nélkül elveszettek a csatamezõn.
nos,akkor nincs hozzafuznivalom:)
Amúgy pm ment.
Minden jog fenntartva!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
mondom:jo kis pk vagy...
valasz:te meg keves pontot szereztel pk. kent az elozoben
mire en:jah,a pk.errol szol?en azt hittem a tobbiek kiszolgalasarol....
ezutan nehany kozhelyszeru megjegyzes utan en leptem:)
de azert rakok ide egy kis mellekletet.no,persze jo csapat is kell hozza<#eplus2>#eplus2>
Minden jog fenntartva!
Támadásra/zászlóvédésre tényleg kevéssé alkalmasak, de mindig vannak akik sniperrel nyomulnak. Akkor meg már több hasznot hoznak a csapatnak, ha nem csak lövöldöznek mindenre ami mozog. Meg mint láthattad, ott van utána az is, hogy lehet a snipereket felszámolni. <#vigyor3>#vigyor3><#violent>#violent>
Azzal egyetértek, hogy a sok sniper csak gyengíti a csapatot. De ezt is odaírtam. :)
Minden jog fenntartva!
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Minél több sniper van az egyik oldalon annál biztosabb hogy az az oldal lesz a vesztes.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
<#banplz>#banplz>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Gépem:Gigabyte K8NF-9,AMD Athlon 64 3000+, Kingmax 400Mhz 2*512Mb Sapphire Ati X800 256Mb,Chieftec 420W Táp, stb.
(titkos rajongóm.....)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gépem:Gigabyte K8NF-9,AMD Athlon 64 3000+, Kingmax 400Mhz 2*512Mb Sapphire Ati X800 256Mb,Chieftec 420W Táp, stb.
Hogy kis létszámú csapattal csak assault fegyverekkel + csapatonként max 1 sniperral nem lehetne csapatmunka ?
Vagy mi ? Nem értem....
Egy világ dõlne össze benned ha lenne valami ilyen mod , igaz ? :-DDDDDD
(A vége felé keresd.)
Minden jog fenntartva!
Ennyi. Téma itt lezárva sztem
Vagy más játék.....
Minden jog fenntartva!
A kérdõjelet cseréld le felkiáltójelre :D
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|