Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Tegnap össze is szedtem 500 pontot! <#violent>#violent><#gun>#gun>
Köszi!
Most akartam feltenni a kérdést, hogy nektek hozzáírja-e a kapott pontokat a stathoz a szerver, de úgy látom, nem csak nekem van ezzel problémám...
Mondjuk annyira nem fogok ugrálni, mert nem egészen eredeti a játékom, de eddig sikerült megoldani a ranked szerverekre való belépést és sikerült fegyvert unlockolni is... <#vigyor3>#vigyor3>
...
Agyoncsapott a láda, és átrakott a másik oldalra, akinek eddigre az egyetlen zászlója is kihipósodott... még lespawnolni sem tudtam, úgy vesztett(ünk).
GRRRRRR
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
sehol se vagyok fet az oldalammal(akkor meg, hogyan??????)
írd le mert sokkal nyagyob oldal megynyitásán gondokodom, de akkor nem nyítom meg ha megtelálhatnak
Elméletileg ez a squad cycling.
A kérdés második része meg természetesen elfoglalható pontra vonatkozott, és a lényege az, hogy ennél gyorsabban lehetetlen eljuttatni 6 embert az ellenfél fõbázisára (persze ha foglalható pld Kubra Dam MEC fõbázis)
Amúgy a kérdésem elsõsorban arra vonatkozott volna, hogy etikus-e a játék feature-jeit ilyen módon kihasználni? És ha igen, írsz-e róla a squad guide-ban? 😊
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Ezt irja: ,,Player not found or stats lookup error, perhaps your account does not yet have a ranking.
Slow responses from the stats servers can also cause this.
If you are sure you provided the correct account name, please wait a while before tryng again.,,
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
én se kaptam meg azonnal, vagy 1200 pontot csináltam, mire megadta...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Személy szerint nem ismerem a Starfish nick-el rendelkezõ házigazdát, de nem kellene egy új aki kicsit többet van itt? Nem Borg-ra gondolok, nem magamra és nem egy 12 évesre!😊))))
mp3-programok... stb...
miért?
mert van rajta torrent?
honnan tudnák meg hogy hol lakik az oldal gazdája?
Sõt még még szebb is.😊
Köszi!
Az üzemeltetõktöl meg elnézést!<#lookaround>#lookaround>
A keresobe kell beirni a neved.
www.tomiworld.atw.hu
Emberek! A magyar Ranked serverek MIÉRT nem küldik el a megszerzett pontokat ill. minden mást??
Ki illetve kik üzemeltetik??? Pontosan a ranked V- re gondolok.
Az EA EU, K-play, Big boss szinte azonnal továbbküldi itt már lassan 12 órája nem írt fel semmit...
Esetleg ha jó magyar mentalitással átállítottatok valamit akkor szóljatok létszíves elõre!!!
Köszönöm
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Minden jog fenntartva!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Minden jog fenntartva!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Bár ha az okos teambalance fél percel a vége elõtt átrakna a másik oldalra valakit akkor lehet a pc szállna ki az ablakon...<#vigyor4>#vigyor4>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.