Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
2. SZAR AZ OLDAL
3. attol még hogy rákattintanak, és mittomén hanyadik vagy egy kis sz*r p*cs statisztikán, attol még ugyanugy hanyadek az oldalad.
4. Ismerek olyan embert, aki ha kideriti az ip-det akkor fel ora alatt a lakcimedtol kezdve a telo szamodig mindened megvan!!
5. menj a pi**aba...vege
ja es meg valami: <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Így jó? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Meg az milyen már, ha ráesik a tetõre, és legjobb esetben is csak korlátra állva éred el.
Bár látszik, hogy ezt próbálták ellensúlyozni, mert a lekisebb mértékben lejtõ talajon is elkezd csúszni lefelé. Persze olyan helyre, ahol nem lehet elérni, vagy éppen az ellenfél utánpótlását fogja biztosítani. <#nemtudom>#nemtudom>
Minden jog fenntartva!
kicsit unatkoztam nem jöttek ki új játékok, hát megcsináltam Az OLDALT
Together we'll fly someday...
nyomoznak, hogyan?
nem tudják a i.p-met
nem pofáztok mert...<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun>
megleöztem egy knight-rider
oldalt 32. helyen vagyok
Together we'll fly someday...
had nöljön a statisztikám, please
Ez jó.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Inkább mondja meg neki valaki hogy a pirosakat kell lõni,mert szerencsétlen igy nem érti miért van mindig minuszban amikor csak ugy hullik körülötte sok ember.<#idiota>#idiota>
A hatékonyságról is egy jól mûködõ squaddal összevetve írtam, hogy romlik. Ha mindenki teszi a dolgát, jó a leader, akkor csak felborul a squadon belüli összhang. Az utolsó bekezdésed is mintha ezt erõsítené meg. 😊
Persze egy szetdett-vedett csürhe squad (akinek nem inge..) növelheti ez által a hatékonyságát, de az meg engem nem érdekel.
Minden jog fenntartva!
A leader-re spawn meg valószinû csak egy újabb ok,amivel az embereket a squadokba akarják tömöriteni.Ugye igy squad tagként kap egy újabb feléledési pontot.
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Gratulalok!
Édes anyád büszke lehet rád hogy egy igazi gy*kér a fia! igy tovabb fa** láma k*cs*g!
Sry ezek mindig folidegesitenek!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Bocsi a szófosásért...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Mellesleg ne haragudj, de nem értek azzal egyet, hogy a módszer nem hatékony, ugyanis ha csak mindenki helyben újraszületik (ahelyett, hogy a legközelebbi bázisról kellene odagyalogolnia) nemcsak idõt nyernek, hanem gyakran a zászlót is.
Képzeld el az alábbi helyzetet: 5 ember támad, 5 véd. Mindkét csapat helyben újraspawnol, de a védõk ezt csak addig tehetik, amíg a zászló nem lesz fehér, a támadók meg addig, amíg legalább egy ember életben marad... Kinek van nagyobb esélye? (természetesen az idõközben lespawnoló jármûveket mindkét fél igénybe veheti)
Nekem többször sikerült pontot elfoglaltatni a squaddal úgy, hogy nem támadtam be közvetlenül, hanem elrejtõztem a közelben, és a társak rámspawnoltak. A legemlékezetesebb az volt, amikor egy helikopterbalesetbõl kifolyólag a dragon valley kínai fõbázis-zászlója melletti épületének a tetejére kerültem, és sorban spawnoltak mellém a cimborák, és ugrottak le zázslót foglalni. Én csak akkor jöttem le, amikor már milyen volt a zászló, addig fentrõl próbáltam segíteni. (páncélosok ellen jól védett hely a magassága miatt, sniper, heli nem volt a közelben.)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Minden jog fenntartva!