172102
  • Running
    sorry, de kiirtottam mindent a témával kapcsolatosan.
  • schrank
    parasztbácsi a kínaipiacon gyanakodva körbetekint majd ezt morogja a bajusza alatt:
    - "hiába hunyorítotok úgyis tudom hogy zsidók vagytok"
  • schrank
  • Running
    Nekem mind1. Csak mondtam.:)))
  • Robogo
    Bocs,hogy nem halasztottuk,csak megkérdeztem a többieket ők meg egyértelműen azt mondták,hogy tuti játszuk le most és nem késöbb.:(
  • Running
    Lehetett volna halasztani is.:))))
  • Robogo
    Ne tud meg én milyen ideges voltam amikor laggoltam végig és nem jött össze semmi.:)Mindig beüvöltöttem a ts-be egy jó kis mondatot.:D
  • koschwarz
    egyetértek.
  • koschwarz
    én meg, mivel szeretek földközelben repülni és úgy lerázni az ellenfelet, jó néhányszor tereptárgyba csapódtam vagy a talajba. rohadt idegesítő volt.
  • Landor

szerintem ezzel a végszóval itt be is fejezhetjük a politizálást..
  • koschwarz
    hüjje

egyik szaros pártnak sem szurkolok, az összes politikus degeljen meg (bocs ha valakinek politikus a faterja, ő természetesen kivétel )
  • Robogo
    Jó lett volna ha nem lett volna HUNkup meccsünk akkor a GBC-ből is tudtak volna jönni kb 15-en vagy többen,de sajna volt és nem tudtunk menni,majd legközelebb.
  • Robogo
    Jah egyet értek veled...Lehetetlen volt repülözni.Olyan laggok voltak,hogy megáll a kép aztán már a másik pillanatba hallott voltam!Össz-vissz egyszer tudtam kiszedni a heliteket meg sokat tk-ztam,de azért jó volt.:D
  • TS Zolly
    Naaaa!!!4 egy kecseg párt.
  • schrank
    jaaa tényleg most jut eszembe a kommunista németül kosvarc
  • koschwarz
    schrank mint politikailag korrekt...
  • schrank
    kuss -es kecseg
  • TS Zolly
    Ez tök jóóó!
  • MellowDee
    köszi
  • schrank
    ennek a csávónak küldjél privátot
  • Running
    Én nem tom sajna, de aszem 12-nél van valahol olcsóbban is.
  • Running
    Na most lebuktam öcsém. Így jár aki siet haza pontfarmolni. Vicc volt. Azért volt koccanásom, mert rohadtul belagzott a szerver.:))))
    Nem örsön dolgozom pupák.
  • MellowDee
    Szal akkor semmi ötlet, esetleg arra ötlet hol érdemes megvenni vagy megrendelni?
  • alma2
    Running, running siettel haza az orsrol jatszani ? :)
    chase
  • T4CeOBiNet noob
    azért mert a mozielőzetes ingyéé volt nem fogod megnézni a teljes filmet csak a jegy áráért!!
  • MellowDee
    Nem, egyébként most pár hétig mindenhova felengedett tört játékkal, el is kezdtem rendesen pontot gyűjteni, de most meg sehova nem enged fel, se törtre, se rankedesre... ez a problémám, ezért volt a kérdés. Erre valami magyarázat?
  • Kovács legény
    ha nem eredeti akkor nem tört szerverre nemenged fel
  • Me0w
    Nem ertelek, szerinted az mukodesi hiba, hogy eredeti szerverre nem tudsz felmenni masolt jatekkal? :D Kezeltesd magad szerintem :DD
  • MellowDee
    Srácok, gondolom ezren megkérdezték már, de mi van most az online szerverekkel, mi ez a wrong cd key felirat? Azaz hogy mi ez, azt sejtem, de van már rá valami megoldás, gyógyszer, valami, vagy mehetek venni 11K ért eredetit...

Ja meg hol érdemes venni, ahol esetleg jó kis angebot van rá?
  • alma2
    Ohh Schrank jobb vallarol megszolalt az angyalka, vagy az egyik diak lazad ? :)
    Hat szolj hozza ertelmeset, kiehezve varjuk !
  • T4CeOBiNet noob
    fél10kor végeztünk a gyakkal és akkor már asszittem nemérdemes felmenni nyúlékhoz
  • Kovács legény
    miaabaj?:)
  • T4CeOBiNet noob
    ... majd lekközelebb
  • Kovács legény
    nemtom fél11 kb, volt egy kis csuszás az elején ,de ez mindig van
  • leveskocka
    neha kell egy kis offtopic:)
  • Kovács legény
    a Vény volt az egyik oldalon a másikon ,mindenki más
    és kurva jó volt,igazából kivolt adva klánonként ki mit csinál,tehát pl PT-6 hátul véd eX közép mi elől és közben tök jól össze is dolgoztunk.
    Baromijó volt
  • koschwarz
    tegnap az sg szerveren a meccs alatt olyan lagok voltak, hogy képtelenség volt repülni...

• T4CeOBiNet noob
    és meddig nyomtátok?
  • T4CeOBiNet noob
    hmm
  • Kovács legény
    kb.40 playa volt