Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Már vártalak

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

lac coo
Szokásos BF2 szinvonal :-DDDDDDDDDDDDDDDDDd

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

3TOMI3
félkész oldal rulzz

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Danee
engem is 😊

TDC Geronimo
Nah megint felvidított ez a fórum <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Danee
1. tomikake: ez nem reklámfelület! Menj haza a g**ibe reklámozni! Starfish vagy vki, egy büntetõt neki!!
2. SZAR AZ OLDAL
3. attol még hogy rákattintanak, és mittomén hanyadik vagy egy kis sz*r p*cs statisztikán, attol még ugyanugy hanyadek az oldalad.
4. Ismerek olyan embert, aki ha kideriti az ip-det akkor fel ora alatt a lakcimedtol kezdve a telo szamodig mindened megvan!!
5. menj a pi**aba...vege

ja es meg valami: <#banplz><#banplz><#banplz>

TDC Geronimo
OMG nemmondod? <#banplz>

TDC Geronimo
;D

0Fritz0
Media Markt, ott 1 DVD/5 perccel jön, igaz 12000-t kell fizetni az egyszeri hozzáférésért 😊

Így jó? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

vsly
igen,szivemig hatolt😊

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vsly
Te meg qrvára húzz egy warezoldalra kérdezösködni a másolt-játék kérdéseiddel...

CaviaR
K*rva vicces vagy újreg.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

leveskocka
ugylatom,az az edes klan oldal megfogott😊
vsly
😊AMD65 a Nagyar Honvédségnél rendszeresített fegyver.(magyarAK47😊

Engem is ütött már agyon supply. Azóta sasolok felfelé, amikor jön. 😊
Meg az milyen már, ha ráesik a tetõre, és legjobb esetben is csak korlátra állva éred el.
Bár látszik, hogy ezt próbálták ellensúlyozni, mert a lekisebb mértékben lejtõ talajon is elkezd csúszni lefelé. Persze olyan helyre, ahol nem lehet elérni, vagy éppen az ellenfél utánpótlását fogja biztosítani. <#nemtudom>

Minden jog fenntartva!

ki Borg?
Akitõl meg loptad a torrenteket az meg rádgyújtja a házatokat 😊)

leveskocka
egyszeru gyermek.ha lenyomozzak az IP-det,akkor elegge hamar ki lehet deriteni,ki vagy,hol laksz stb...innentol eleg egy joindulatu nevtelen telefon BSA-nak...ugye minden szoftvered jogtiszta?
Me0w
Istenem sosem gondoltam volna, de hianyzik Borg 😊

Together we'll fly someday...

már 62 a megtekintés ugyhogy hajrá
max felszolítás küldenek, hogy törõljem
a statisztika a legfontosabb
kicsit unatkoztam nem jöttek ki új játékok, hát megcsináltam Az OLDALT
leveskocka
azert nyomozzak,egyszeru gyermek
Tévedésben élsz, itt sg-n is látni 😊)))

Me0w
Az ilyen kis szarlama 12 eves kis buziknak a szulei mit csinalnak mikor ez a gep elott ul? Sose neznek ra hogy a kisfiuk mekkora egy fos lett?

ááá
nyomoznak, hogyan?
nem tudják a i.p-met
leveskocka
beszartunk.komolyan.nem bant minket.leccileccilecci
na!!!!
nem pofáztok mert...<#boxer><#violent><#gun>
Jó lesz ha sûrûn cserélsz ip címet mert már nyomoznak utánad !

leveskocka
jah,lehet amikor szuletett,az orvos sirt fel eloszor...
Me0w
Ez csodas. Vedd elo a kis pocsodet es jatsszal vele inkabb.

ne pofázzato
megleöztem egy knight-rider
oldalt 32. helyen vagyok
A torrenteket honnét loptad? Piratebay?

leveskocka
jah,es a 'realisztikarol' meg:lattal mar tankot elesben menni?nos en lattam T-72 ot,amit a koma kicsit felrenavigalt,es ledaralt vele egy jo 1mx1m betonculapot ugy 2 meter hosszan,es csak akkor vette eszre,mikor az a csoka,aki navigalta,nagyon elkezdett ugralni...ehhez kepes egy kicsit gyorsabban megyek at egy vasuti toltesen,mar serul.no,meg ne feledkezzunk el a stoptabla vs. T-90-rol,ahol a tank felrobban kozben...
Me0w
Jobb is ha tobbiek nem latjak, ilyen hanyas szar oldalt meg eletemben nem lattam. Apad is inkabb samlit csinalt volna helyetted. En a helyedben elsullyednek szegyenemben ha ilyen szart adnek ki a kezembol, nemhogy hirdetnem...

nézzétk
had nöljön a statisztikám, please
Stotoo
<#banplz><#banplz>

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

leveskocka
oregem,az ilyen megesik...de legalabb kuldtel utanpotlast<#vigyor3>
"csürhe squad "
Ez jó.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Most mér bántod...
Inkább mondja meg neki valaki hogy a pirosakat kell lõni,mert szerencsétlen igy nem érti miért van mindig minuszban amikor csak ugy hullik körülötte sok ember.<#idiota>

Látod, nem kell váltogatni a leader személyét. 😊 A zászlót védõk meg nem csak a zászlóra, hanem a leaderjükre _is_ spawnolhatnak. A leader meg ne hõsködjön, nem azért van. Szervezze meg a tennivalókat, osszon lõszert, intézze a támogatást, döntse el merre tovább stb. És vigyázzon a seggére.
A hatékonyságról is egy jól mûködõ squaddal összevetve írtam, hogy romlik. Ha mindenki teszi a dolgát, jó a leader, akkor csak felborul a squadon belüli összhang. Az utolsó bekezdésed is mintha ezt erõsítené meg. 😊
Persze egy szetdett-vedett csürhe squad (akinek nem inge..) növelheti ez által a hatékonyságát, de az meg engem nem érdekel.

Minden jog fenntartva!

Hát igen,a realizmus néhol erõsen hiányzik.Mondjuk a heli lehetne sérülékenyebb,talán nem mindenki azzal akarna repkedni ha könyebb lenne szétlõni.

A leader-re spawn meg valószinû csak egy újabb ok,amivel az embereket a squadokba akarják tömöriteni.Ugye igy squad tagként kap egy újabb feléledési pontot.

Stotoo
Amd gyart fegyvert is ? Mindig is tudtam hogy komoly ceg <#nyes>

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Edig összesen 73 TK csinaltal szandekosan a shoton is latszik!
Gratulalok!
Édes anyád büszke lehet rád hogy egy igazi gy*kér a fia! igy tovabb fa** láma k*cs*g!
Sry ezek mindig folidegesitenek!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Hát bocsánat, de a realisztikus játékélményrõl.... el tudnád képzelni mi történne, amikor egy heli vezetõfülkéjét telibe lövöd egy tankágyúval? Vagy a haslövéses cimborádat bekötözi a medic, és felpattan, mint ha misem történt volna? Vagy a support gyerek 48 féle kaliberû töltényt hordoz magával, ideértve a 120mm abrams töltényét is? Egyáltalán... ki gondolja komolyan, hogy akár csak egy kicsit is realisztikus a játék? Én pld az AMD-65 típusú magyar gyártmányú gépfegyverrel 27 pontot lõttem 30-ból, 100 méteren fekvõ helyzetbõl. Itt 300 méteren sniperfegyverrel is alig találod el a célt....
Bocsi a szófosásért...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Szegény leveskocka hasalt a mezõn mikor fejére dobtam egy nagy dobozt.
Konkrétan én specopsként védtem a bázist kissé távolabb elrejtõzve. Amíg a többieket lõttem láttam hogy szalad, azt hittem, hogy csak fedezéket keres, és amúgy sem értem volna oda idõben...
Mellesleg ne haragudj, de nem értek azzal egyet, hogy a módszer nem hatékony, ugyanis ha csak mindenki helyben újraszületik (ahelyett, hogy a legközelebbi bázisról kellene odagyalogolnia) nemcsak idõt nyernek, hanem gyakran a zászlót is.
Képzeld el az alábbi helyzetet: 5 ember támad, 5 véd. Mindkét csapat helyben újraspawnol, de a védõk ezt csak addig tehetik, amíg a zászló nem lesz fehér, a támadók meg addig, amíg legalább egy ember életben marad... Kinek van nagyobb esélye? (természetesen az idõközben lespawnoló jármûveket mindkét fél igénybe veheti)
Nekem többször sikerült pontot elfoglaltatni a squaddal úgy, hogy nem támadtam be közvetlenül, hanem elrejtõztem a közelben, és a társak rámspawnoltak. A legemlékezetesebb az volt, amikor egy helikopterbalesetbõl kifolyólag a dragon valley kínai fõbázis-zászlója melletti épületének a tetejére kerültem, és sorban spawnoltak mellém a cimborák, és ugrottak le zázslót foglalni. Én csak akkor jöttem le, amikor már milyen volt a zászló, addig fentrõl próbáltam segíteni. (páncélosok ellen jól védett hely a magassága miatt, sniper, heli nem volt a közelben.)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Azt hiszem, aki realisztikus játékélményre vágyik, az nézze meg inkább a Flashpointot, AA-t, vagy a SWAT-ot. <#wink>

Minden jog fenntartva!

Hat a squaqdleader respawn lehetõség nagy baromsaga a játeknak (kb, mint a mi-8 respwn vietnámban). Remélem megszûntetik mihamarabb, ugyanis ezzel is csorbul a realisztikus játékélmény.