172102
  • mohus
    én roloka-val sokat játszottam még a játék megjelenése környékén, aztán lett klántag, azóta eltűnt a public huról:)
  • FaRockHUN
    Elviselném, ha tényleges csíter lennék, de mivel ez abszolút nem igaz, ezért kiállok az igazamért!
  • Kovács legény
    csak azért szineztem a dolgot hogy irigykedjenek:)
  • mesor
    Mind1 ha tetszett volna a cheat akkor szerintem használtad volna mert a gonosz oldalnak nagy a csábítása!
    Kipróbáltad nem kellet volna viseld a következményeket!
  • FaRockHUN
    Szerintem, hogy ranked, vagy unranked ez teljesen részletkérdés, a lényeg az, hogy üres szerver... És nézd már meg az időpontját DEC. 05. Ez mikor volt már... És nemhiszem, hogy bárhonnan előszednél, ennél frissebbet!
  • willis
    köszi
  • mesor
    "[12.05.2005 01:51:16] VIOLATION (MULTIHACK) #70352: [H[BA] FaRockHUN (slot #1) Violation (MULTIHACK) #70352 [1414fb06bcd0454360f3c520d315e 8f2(-) 81.183.10.90:59553]

[01.27.2006 17:03:54] VIOLATION (MULTIHACK) #70372: Zsombi007 (slot #32) Violation (MULTIHACK) #70372 [7a1fb0d810af800b9d2ddf46f6ca5 e69(-) 81.182.11.185:3726]

Köszönjük a fent nevezett uraknak, hogy a Rankedet látogatták! :)"

Unranked?
    Ne haragudj de én nem neked hiszek!
  • Pyotr
    Én gratulálok az eredményedhez!!
  • willis
    Igaz a tetőn csúszva, de azért megvolt

• FaRockHUN
    Szerinted, ha csíítelnék, akkor 1,3-as lenne a K/D-m?
    Egyébként meg vannak az ember életében ballépések... Ez is egy ehez hasonló volt...
  • Deqwator
    minek kellet kipróbálni?
    "ha a magyar BF-esek között bárki kézhezkapta volna ezt a progit, akkor ki is próbálta volna."szerintem a normális bf-es nem próbálja ki hiába is van elötte!!!
  • Crem
    http://bf2s.com
  • FaRockHUN
    Sziasztok.
    Ha az a tény, hogy kipróbáltam egyszer egy üres, unranked serveren egy wallhacket,( ami ráadásul inkább zavaró, mint használható ) ennyire felkelti a kedves érdeklődéseteket, akkor nagyon tudlak sajnálni titeket... PUNKBUSTER bőven elegendő volt ahhoz, hogy megközelítőleg 1 percen belül kivágjon, tehát, ha bárki találkozna bármelyik serveren, hogy többek szeme láttára kirúgtak, mert cheateltem, akkor elfogadom, a cheater nevet, de amíg ez nem történik meg addig mindenki bekussolhat, mert igen is megdolgozom a pontjaimért!
    Minden bizonnyal, ha a magyar BF-esek között bárki kézhezkapta volna ezt a progit, akkor ki is próbálta volna. És hasonlólépp járt volna, mint én!
    Aki pedig ilyen looser szövegekkel árasztja el a fórumot: " Tudtam, hogy csíííter, de nem is játszottam vele" és az ezekhez hasonlók koráról meg van a véleményem! És, ha lehet, akkor egy mondhatni színvonalas fórumból ne csináljunk falurádiós ovodát!
    Ami pedig a bannomat illeti, ez is csak az itteni hírnagyító emberkéknek köszönhető, mert nem vagyok kibannolva sehonnanés nem is leszek! Bárkivel felveszem a versenyt bárhol, bármelyik nem sajátgépes lanpartyn is, aki ezen túl van és lát cheatet használni nálam, attól elfogadom a cheater nevet
    Tájékoztatásul csak ennyit akartam

Köszönettel,

az " eltévelyedett "
  • willis
    hol lehet megnézni az eredményeimet a neten?

• Lt.Balu
    felraktam a peccset,de igy sem müxik..ötlet?
  • Robogo
    Gratula szoros volt!Így tovább.
  • dronkZero
    "*Javították azt a bugot, hogy járműből messzebbről is tudtál foglalni, mint a zászló hatóköre volt."
    Én azt hittem, ez feature... :P
    Mármint, hogy a járművek szándékosan messzebről foglalnak, nagyobb a hatókör...
  • vsly
    "Az új film Jarhead valószínűleg lökést ad a snipereknek"
    Háhh,ez azért durva kijelentés.Ennyire brutálxar filmet rég adtak moziban.Ez inkább elveszi a játékos kedvét a snipertöl.
  • Danee
    elég erős klán, vigyázzatok velük, hogyha valaki warozik ellenük!!!
  • schrank
    [brutálnagy]EZ CSAK NEKEM ÚJ VAGY ELTITKOLTÁTOKTÁKTOTTÁTOK[/BRUTÁLNAGY]
  • joebacsi
    grat
  • joebacsi
    szerintünk is :)
  • DummyBoy
    Na akkor aki nem csak multiban gyűri az iparta annak egy kis infó:

Allied Intent mod ... sok single pálya átdolgozva, nagyobb pályák, bár csak 2-t próbáltam ki személyes kedvencem Kubra DAM, ahol majdnem csak helikkel lehet foglalni, az egész map arról szól hogy mindenkire jut kopter és csatázni kell a pontokért :)

Nekem nagyon bejött :) Érdemes próbálkozni rajta ...

Üdv!
  • kifli
    ez az egyik legkirályabb háborús játék szerintem
  • Danee
    Red Threat vs. [GS.bf2]
    821 : 871
    Clanbase ladder, Songhua , Sharki

Sharkin kikaptunk, de Songhua-n vertük őket
  • Lt.Balu
    Nem..azelőtti..már töltöm a 1.12-t. akkor talán ez a megoldás.köszi szépen!
  • mohus
    patchpatch?1.12?
  • 505thZajcev[PT]
    Hat az en esetemben ez nem mindig igy mukodott :P
    A sarki peniszen en probaltam mindig a fronton lenni, es azt eredmenyezte hogy szinte mindig egyedul mentem
  • Lt.Balu
    Sziasztok!

Most raktam fel a SpecForces-t és elinditáskor pár másodpercre fekete kép,aztán visszalép winfosba.FAQ-ba nem találtam megoldást..Segítségeteket köszi előre is!
    Üdv: Lt.Balu
  • schrank
    neeem is mi játszottunk a demoval 1-2 hétig aztán ahogy lehetett kapni a tesco-ba felmarkoltam az étkezési hidegutalványt azt gyerünk
  • SigS
    Mi is igy kezdtuk, aztan 2-3 nap mulva ott rohogtunk egymason a ranked szervereken
  • leveskocka
    ezt nevezik beetetesnek...rakapsz a rankolasra,aztan mikor nem enged be torttel ragod a kormod 3 napig,majd az asszonytol kerdezed,nem e akar meglepni a karacsonyi ajandekkal elore...
  • sza23
    sziasztok!
    tudnátok nekem olyan ipket mondani, ahol 2,3,4 esetleg 500 killig megy a game?
    esetleg csak knife vagy pistol partikat?
  • schrank
  • Jancsik
    mit is írtam? :D elfelejtettem
  • koschwarz
    ezt a hsz-t is ki kéne irtani
  • koschwarz
    kár, pedig janikjancsikalbertónak nem ártott volna elolvasni a reagálásomat. nem mintha tartalmas lett volna, de lehet, hogy a fejéhez kapott volna.
  • Robogo
    Na légy ilyen neveletlen fiacskám,mert bebetonozlak a disznóól falába!:D
  • T4CeOBiNet noob
    ókéé
  • joebacsi
    jó, mert majdnem reagáltam :)