Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
A g36c nem rossz, de nem is különösebben jobb mint az m4, ezt megbántam, hogy unlockoltam. Hiába vagyok az esetek 90%-ban spec-ops
pkm viszont közepesen távolra elég jól lõ, csak nem kell nyomvatartani a gombot, hanem kis sorozatokat kell vele lõni térdelésbõl. Ezt nem bántam meg. 2 közeli ellenfelet, ha egyszerre rádtámadnak simán kilõsz vele. (ilyenkor már darálni kell)
Amúgy meg azt döntsd el melyik kasztot akarod 2. leginkább játszani és az alapján döntsél.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
izzig a levegõ,egymásnakfeszülõ új-és régi regek semmi nem változott,lámázás júzerkedés meg ilyenek😊
ovodai emlékek jutnak eszembe...<#rinya>#rinya>
Na? 😄
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Küldjetek PÜ-t, kirakom, ennyi.
Legközelebb kap az is, aki leáll flamelni ilyen kis idiótákkal.
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
Addig polcon van a BF2....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Most mégis mi a lófaszról beszélsz? 😉
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Emuláció bekapcsol, fellép 40 hubra (30-ról úgyis kirúgnak) és egyszerre 20 illetõtõl csurog le a cucc összesen 200 K/Sec-cel.
Ha belegondolosz az újreg jelzõbe, akkor abba is belegondolhattál volna, hogy én ezt a poént így még nem láttam, és nem fárasztani akartam vele senkit.
Részemrõl a téma lezárva, sok sikert.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
nekem is ugyanezt mondták 2hete...hát azóta is keresik...
1.) Hiába vagyok fent aktív módban 4 HUBon (átlag 300Tbyte/db fölött), akkorsem tölt normálisan.
2.) Az h vicces akartál lenni nem baj, de ezt a poént 13219685498x elsütötték már itt és máshol, és kicsit fárasztó tud lenni, ezért van az újreg jelzõ.
3.) Az élet nevû játékot 19 éve játszom, lehet h neked újreg vagyok, de akik ismernek nem tartanak annak, és én sem tartom magam annak.
Egyszerû kérdés volt és annak a válaszát vártam aki tud segíteni. Vannak ingyenes warezek, ftp-s accok amit már nem használ a tulaj de még jó. Töltöttem már az utóbbi módon nem egyszer, hiába a nagy meglepõdés. Gondoltam a BF2 társadalom szellemileg felnõtt egy egyszerû kérdés megválaszolásához, de tévedni emberi dolog.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
(éscsakazévagyokgeciemer'megérdemled)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Together we'll fly someday...
Ha azt vártad, hogy valaki erre azt fogja válaszolni, hogy léjélk föl az XY hubra, van egy t1-es csóka z a neve, és tõle kezdd el töltenim akkor még naív is vagy.
A megválaszolhatatlan kérdésedre próbáltam egy (nem túl szellemes) hozzászólással reagálni. Elnézést, ha a lelkedbe tapostam, régireg. Mellesleg az élet nevû játékot mikor kezdted, újreg, he? 😊
Te nagyon értelmes lénynek tûnsz úgyhogy hallgatok rád és megyek máshova "kérdezösködni a másolt-játék kérdéseimmel".
Ja és ne felejtsd el: kilégzés-belégzés, és ismételgesd, nehogy megfulladj játék közben, mert a társadalom hová lesz nélküled.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Tök véletlen néztem , be . Már régóta nem olvasom a topikot.
ja és Borg lehet megint elemezni a írásomat <#duhos2>#duhos2>
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.