Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Innentõl már nem hibázhatsz. Tudom már régóta hajtogatom, de nagyot csalódtam a medic unlockjában. Ez a rigojám <#idiota>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

TS Zolly
elit

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Danee
valaki #31376 pls

FCH kari
ok szavadonfoglak

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

TS Zolly
Há mibajod van a logoval? Ja hogy nem katonás? 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Vissza az AMD-hez. Gugli bácsi keresés közben ezt az oldalt is kidobta. Hétvégén átrágom magam.

Danee
én most az anti-tank és az assault g3 között gondolkodok

gergod
Én a g36c-t és a pkm-et unlockoltam ezekrõl tudok véleményt mondani:

A g36c nem rossz, de nem is különösebben jobb mint az m4, ezt megbántam, hogy unlockoltam. Hiába vagyok az esetek 90%-ban spec-ops

pkm viszont közepesen távolra elég jól lõ, csak nem kell nyomvatartani a gombot, hanem kis sorozatokat kell vele lõni térdelésbõl. Ezt nem bántam meg. 2 közeli ellenfelet, ha egyszerre rádtámadnak simán kilõsz vele. (ilyenkor már darálni kell)

Amúgy meg azt döntsd el melyik kasztot akarod 2. leginkább játszani és az alapján döntsél.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Danee
Szerintetek másodjára mien fegyvert érdemes unlockolni? a medic már megvan. Melyik a legjobb?

rég jártam erre de így visszaolvasva nem is baj😛
izzig a levegõ,egymásnakfeszülõ új-és régi regek semmi nem változott,lámázás júzerkedés meg ilyenek😊
ovodai emlékek jutnak eszembe...<#rinya>

Persze ha megkérsz rá, egybõl közzéteszem itt, csak hogy lásd.
Na? 😄
gergod
mucika <#vigyor2>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Viktorr
ok<#idiota>

Mucika attól hogy nem tettük közzé, még egy kattintásra megvolt egybõl. Tudod... psszt. Fõleg neked.
Egy szavadba került volna hogy jöjjek, és akkor nem kellett volna egy oldalt teleflamelni emiatt. Ugye.
Küldjetek PÜ-t, kirakom, ennyi.
Legközelebb kap az is, aki leáll flamelni ilyen kis idiótákkal.
kRockA
a klánnak van valami oldala? lehet még csatlakozni?

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

lac coo
Majd ha 5-el kezdõdik a patch verziószáma megyek :-D
Addig polcon van a BF2....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mesor
Mi BF-ek soha nem fogunk felnõni fõleg akik régóta játszák már a gamet!<#mf1><#ravasz1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Beers
Na azért a SU is bukfencezett <#hehe> !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Me0w
Hat kar hogy ujra belekezdtel.

Together we'll fly someday...

"A nagy Lebowski"

Most mégis mi a lófaszról beszélsz? 😉

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

0Fritz0
Igazi geci õsreg, õsagresszív, õsbfesek vagyunk-e? <#nyes>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Najó, akkor egy komolyabb válasz: Ismered a strongDC klienst? Csak ajánlani tudom.
Emuláció bekapcsol, fellép 40 hubra (30-ról úgyis kirúgnak) és egyszerre 20 illetõtõl csurog le a cucc összesen 200 K/Sec-cel.
Ha belegondolosz az újreg jelzõbe, akkor abba is belegondolhattál volna, hogy én ezt a poént így még nem láttam, és nem fárasztani akartam vele senkit.
Részemrõl a téma lezárva, sok sikert.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

FCH kari
mi fc-sek tartsunk össze!gyere hozzánk szeretettel várunk!!<#vigyor2>

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Viktorr
nem tom mit kell nagymenõsködni az "IP megvan fél óra múlva" sablonszöveggel??
nekem is ugyanezt mondták 2hete...hát azóta is keresik...

Ma2ska
Remélem egy " az agressziv játékok kárositják -e a személyiséget" témájú tanulmány szerzõje nem a fórumból mazsoláz, mert böven akad itt anyag ami ezt alátámasztja. / látszólag, mert az illetök nem a BF2 töl lettek ilyenek/

CaviaR
Ok akkor én jövök.
1.) Hiába vagyok fent aktív módban 4 HUBon (átlag 300Tbyte/db fölött), akkorsem tölt normálisan.
2.) Az h vicces akartál lenni nem baj, de ezt a poént 13219685498x elsütötték már itt és máshol, és kicsit fárasztó tud lenni, ezért van az újreg jelzõ.
3.) Az élet nevû játékot 19 éve játszom, lehet h neked újreg vagyok, de akik ismernek nem tartanak annak, és én sem tartom magam annak.

Egyszerû kérdés volt és annak a válaszát vártam aki tud segíteni. Vannak ingyenes warezek, ftp-s accok amit már nem használ a tulaj de még jó. Töltöttem már az utóbbi módon nem egyszer, hiába a nagy meglepõdés. Gondoltam a BF2 társadalom szellemileg felnõtt egy egyszerû kérdés megválaszolásához, de tévedni emberi dolog.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

vsly
köszönjük<#worship>,na eriggyésiccinnenlúzerke

(éscsakazévagyokgeciemer'megérdemled)

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vsly
azért<#awink> írtam,hogy:AMD65=magyarAK47

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Mi van itt, aggresszív f...lámák özönlötték el a topikot? Egy kis lángszórós moderálást ha kérhetnénk...

Zolly, a weboldalatokon a regisztrációs oldal 'document has moved' proxy error-t adott. Csak annyit akartam írni, hogy ki kellene cserélni a 'yourlogo'-t 😊

TDC Geronimo
Hehe. Fura mi BF2 után? Pl. a sprint hiánya meg egyebek 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Me0w
Nem ertem miert vagy felhaborodva, barmelyik sms warez oldalon letoltheted, erre ide jossz kerdezoskodni...

Together we'll fly someday...

TS Zolly
Jajám! Rájöttem, hogy a repülõk BF2 óta sem lettek SA-3 állóak. Oszt meguntam, ( na jó megfenyegettek ) és elmentem egy körre a jó öreg T72-el. Néha egy kis Hind, de a Beers koma az M1A1 tankjába kemotox lövedéket tett, párszor leestem miatta, de hamar vendettát csinyátam szuhojal. Lost Vilmoson meg a katona nem akart sprintelni. Ekkora szíjást! Legnagyobb sebességemet ott a C4 okozta. Mindet összefoglalva: szupi volt! Várom már nagyon az uj DC-t.

Én nem kötözködni akartam, régireg, hanem poénkodni. Ha kötözködni akartam volna, azt mondtam volna, hogy milyen láma vagy már hogy nem ismersz rendes DC hubokat, nekem vagy 2 hónapja le van már töltve... de aztán megtetszett és megvettem eredetiben is.
Ha azt vártad, hogy valaki erre azt fogja válaszolni, hogy léjélk föl az XY hubra, van egy t1-es csóka z a neve, és tõle kezdd el töltenim akkor még naív is vagy.
A megválaszolhatatlan kérdésedre próbáltam egy (nem túl szellemes) hozzászólással reagálni. Elnézést, ha a lelkedbe tapostam, régireg. Mellesleg az élet nevû játékot mikor kezdted, újreg, he? 😊

TDC Geronimo
Nah tegnap volt DC-s móka? <#violent>

TS Zolly
Nekem is belelogott a célzokába. 😄

CaviaR
Tyíha ezt megkaptam.
Te nagyon értelmes lénynek tûnsz úgyhogy hallgatok rád és megyek máshova "kérdezösködni a másolt-játék kérdéseimmel".

Ja és ne felejtsd el: kilégzés-belégzés, és ismételgesd, nehogy megfulladj játék közben, mert a társadalom hová lesz nélküled.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

0Fritz0
Nekem is kiváló lett a lövészetem, pedig alig láttam ki a bili alól. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Picit gyengébb, a sint már nem viszi át. 😊

TS Zolly
Pedig az AMD nem a pontosságáról hires.

TDC Geronimo
Azért nem tartunk még mindig 32k-nál <#hehe>

3TOMI3
de kár pedig már olyan rossz volt úgy fórumozni h senki se fikázta a bf2-õt <#banplz>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

TS Zolly
Automata Modosított Desszant. Magyar fejlesztés , az AK-ból alakították ki. Szinte ugyan az, kiv a behajtható támasz, és a elsõ markolat. Ja és rövidebb a csöve.

lac coo
Dehogy !
Tök véletlen néztem , be . Már régóta nem olvasom a topikot.

3TOMI3
nem akarok megint vitázni fõleg VELED nem mert reménytelen h egy kicsit is a dolgok mögé láss
ja és Borg lehet megint elemezni a írásomat <#duhos2>

TDC Geronimo
Csak erre vártál vald be! <#mf2>

lac coo
De a reagálás igen!!!!<#mf2>

TDC Geronimo
<#hehe>

3TOMI3
már boccs attól h vki betesz egy félkész oldalt attól az még nem a bf2 színvonala<#lama><#taps>