Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok. köszi már megtaláltam =)

http://thenamelessphoto.com/

Crokin
Ea hun szerveren néha felmegy a pingem 800-ig(2 megabites vonal), de nem töltök le semmit. Mitõl lehet? Ha meg jó a pingem, akkor is egy csomószor van a "there is a problem..." szöveg, és persze mindig a legrosszabbkor, ma például iszonyat lerontottam a statom...

Repatarurgyán

fr3ddy14
én is szoktam nézni a híradót :D
csak akkor amikor nem játszok

Col Andrew
létrehozol egy multiplayer gamet, azt megkeresik a listázóba, majd csinálsz egy singleplayert és be tudnak lépni botok ellen

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

hali. hogy tudnánk haverral 16os mapokon játszani botok ellen?
FAQban nem találtam választ.

http://thenamelessphoto.com/

Black Watch Serverre felmentem .. és jobb statom volt mint Krisznek :)
A csúcson kell abbahagyni, ugyhogy uninstall battlefield2 .....

Ne öregítsd, még van tíz éve a hatvanhoz.:)
nno, én 70-es vok, de nem vodás :-) az baj, ha az én verzióm csak 1,0,2442,0 ?

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Azé messze van õ még a 60-tól :)

mesor
Néni ez aranyos<#puszi>
Polemius<#eljen>;)
A korosztályomban tényleg elég sok a f*szkalap!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Beers
Megnyugtatlak,van!
Lehet hogy meglepõdnél,ha összefutnál vele a csatamezõn :) !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Crem
..::CB::.. Nyunyi! A Chaos klanból 60 felé! Olyan öreg, hogy tankozás közben, néha elfelejt lõni, mert nézi a hiradót...

UI: én is 74-es vagyok !:DDD (már az évjárat miatt) :P

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Beers
A jobbak <#worship>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

én még tõletek is retróbb vagyok: 72 :)
mennyi lehet a legidõsebb bf-es. szerintem van simán 60-as is. talán nem topgamer, de szerintem játsza valahol a világban több öreg muki is.

khumbula

uHs Gerzson
Hogy itt milyen eszmecserék folynak :P

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
ööö kivitelezhetetlen ;D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én mindig azon lepódök meg, hogy '80 után születtek emberek. <#vigyor1>
Ráadásul sokan már egyetemre járnak! <#wilting>

Minden jog fenntartva!

Aki csak a pontokért csinálja, arra õszintén szólva teszek magasról. Ugyanis abból az életben nem lesz igazán jó parancsnok. Ha mégis, akkor meg úgyis felírnák a nevét mások az oldalra. Ha úgy tetszik, Hall of Fame, vagy Army of BF2HUN vagy bármi is lenne az oldal neve...

És talán nagyobb respektje lenne ide felkerülni, mint a statban elõbbre jutni. Az csak pontszám, amit ráadásul nem kevesen etikátlan módon növelnek.

Minden jog fenntartva!

BurnBaby
nem szívbajosak. na meg tudják h nem harap a néni ,)

www.battlefield.hu

mesor
Akkor már születtek emberek!?<#eplus2>(ne vegyetek komolyan)

Pedig abban bíztam hogy tõled úgysem merik megkérdezni, és akkor az én korom sem fog kiderülni. <#smile>

Minden jog fenntartva!

leveskocka
ez jo otlet lenne...de hat aki csak a pontduplazas miatt csinalja,az sztem szarna az egeszbe....
leveskocka
szinten...az a legjobb evjarat:)
BurnBaby
csak egy helyen vagy regelve - a gamespyon :) a banok pedig általában ideiglenesek, tehát egy szerverre vonatkoznak, kivéve persze a global bant :)))

www.battlefield.hu

BurnBaby
74es :)

www.battlefield.hu

Ha bannoltak egy szerverrõl akkor elég uj nevet csinálnom és tiszta lappal indulok?Ha GameSpy-al keresek szervert akkor ott is uj nevet kell csinálni?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

mesor
Már megint ezek az agresszív hsz-ek!<#shakehead>

Az, hogy szabotálod az ellenfél berendezéseit, azért nem ugyanaz mintha beállnál a frissen feléledt ellenfeleket irtani folyamatosan.

Minden jog fenntartva!

thx. elég jók az írásai. külön tetszik, hogy nem ezt a fikakult-vonalat viszi, ami olyan nagy divat ma. fõleg a netes értelmiségi szcénában.

khumbula

Esetleg valaki aki ért hozzá összeüthetne egy oldalt, ahol aki akarja regisztrálhatja magát, és feliratkozhatna mint önjelölt Commander, Squad Leader, vagy Squad Member (akár töb posztra is).
Aztán lehetne rájuk szavazni (mondjuk 10-es skálán), hogy ki mennyire tartja rátermettnek õket.
Esetleg javaslatot is tehetnének a regisztráltak kik kerüljenek fel még.
Talán segítene, hogy a megfelelõ ember kerüljön a megfelelõ pozícióba. Pl. egy csapnivaló Commander elleni szavazás is eredményesebb lehetne...

Valaki esetleg a battlefield.hu -ról? <#smile>

Minden jog fenntartva!

bf2-ben van basecamp? az uav-t , a scanner és az artillery minden áron le kell rombolni :)

leveskocka
40 fele hazafele?
Ha idõsebb vagy nálam Baby, fizetek bármit :)

khumbula

leveskocka
mar bocs,hogy letegezlek,de csak benyomok ide osregi beszolast:'hanyas vagy,te diszno?'bocs a disznoert,de hat ha plagizalunk akkor ne ferditsunk<#eplus2>
SigS
"befoglalhatatlan fõbázison áll"

Ezt kihagytad...
Bar 2. halaom utan rajovok honnan dobta es megyek kinyirom, szerintem nem nagy dolog siman meg lehet oket szopatni :)

Itt a lenyeg a basecamp...
Csao

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Na, azért nem sokkal. <#vigyor>
Különben meg mi az, hogy öreg??? <#rolleyes>

Minden jog fenntartva!

leveskocka
ParancsnoK:)
'Jó parancsnoknak nem is kell harcolnia: viszont nyernie kell.'
'Jó parancsnoknak nincsen ideje mással foglalkozni, mint a harctér monitorozásával. '
ejfelkapitany utmutatasa commandereknek

Ja,es udvozlom ^_M0csok komadat...vele vesztem ossze,mikor commander volt,es ismetelt,majd szobeli kereseimre sem volt nekem supplyt kuldeni,mondvan nem er ra mert harcol:)Ja,csokoltatom<#eplus2>
BurnBaby
korábban (bf42) Amateur néven, h most mit regelt azt nem tudom

www.battlefield.hu

BurnBaby
uramisten
van aki nálam is öregebb? :)))

www.battlefield.hu

Mert az szerinted normális hogy a befoglalhatatlan fõbázison áll, eldob egy gránátot, a másik ad töltényt. ezt megcsinálják százszor, vagy többször, mindkettõnek 70-en felüli fragje volt... látom nem esett le .. legközelebb majd érthetõbben irom... sry

Mi az a PK??

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

az átlagéletkor némileg több :)

Jaja, tuti van pár nyugdíjas is köztünk, mivel gyakran át kell adni a helyünket a heliben. <#hehe>

Murry
Ez semmi. Tegnap az orrom elé spawnolt le egy tank, erre elkezdek futni felé mire kiugrik két ellenfél a fal mögül, és bepattannak elöttem a tankba.
Ekkor a szokásos dolog játszódott le a fejemben. Vadi új tank 2 ellenséggel = hirtelen halál. Gondoltam azért ha már meg kell halni legalább, ne harc nálkül essek el, és belelõttem egy SMAW-ot a hátába. Azonnal felrobbant.

(két ölésért, és zászló védésért is kaptam pontot)

Egyetlen egy rakétával nyírtam ki a tankot, és nem volt senki a közelemben
Szóval kell lennie egy hitboxnak a tank seggén valahol, ahol egy lövésbõl is kiszedhetõ.

leveskocka
udv! kerdezd meg ^_M0csok komadat...o egy TUTTTI PK!!!!!
SigS
Mar ne haragudj, de mi ebben a gaz?
Mert akkor ennyi erovel a szerelo ne szerelje a jarmuvet, az orvos meg ne gyogyitson... <#nyes><#nyes><#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

miért mi van akkor ha játszok vele
Col Andrew
<#nyes>

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

A Battlefield 2 magyarítás miért állt meg 60%-nál?? Nem is fojtatják??<#shakehead>

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

joebacsi
hát van egy 16+ jel a dobozon, nem véletlenül...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Na látod, ezt kevesen tudják. Én sem tudom. De van tippem, ki tudja innen... :)

Minden jog fenntartva!