Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
<#eplus2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

spitfire
Én is szeretlek<#boxer><#nyes>

FCH kari
szerintem azért is baj mert vannak becsületes játékosok akik néhány pontért "megszenvednek"!és ez nem pénzkérdés ha nem becsületesség!

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Ezt tegnap este enis lattam, az anyahajo aljaban ahol a csonakok vannak ott granatoztak es supplyoztak egymast. Meg nezegettem is oket egy darabig, de nem zavartattak magukat. Ezutan kiis leptem a szerverrol ez miatt, meg a nagy lagzasok miatt :)

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

Pharaoh
mer pl emberhátrányba hozza a csapatot.

0Fritz0
Emberhátrány a csapatnak.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Például azért baj szerintem, mert a ranked szerverek így is állandóan tele vannak, nem juthatnak be azok például, akik a pontvadászat hagyományos módjával próbálkoznának.

Egyébként pedig legyen kihirdetve a server adminok által, hogy a farmingért ban jár, ez ugyanis seholsem szerepel...
De miért baj az hogy ha 1* megveszi a játékot 12.000Ft forintért és utána meg PL:ilyet csinál miert baj?
Csak a saját játékát bassza L nem a mienket!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Sajnos az ilyenek megölik a játékot, hátrányba hozzák a saját csapatukat és arról nem is beszélve hogy elveszik a lehetõséget azoktól akik tisztességesen és korrekten szeretnének játszani..<#boxer>

A legiritálóbb mégis az volt, hogy miután megkérték õket (néhol gyengébb, néhol erõsebb hangnemben), hogy hagyják abba a farmingolást, akkor meglehetõsen nagy arccal voltak képesek elutasítani mindenféle kérést...<#violent>
Hát tegnap volt hozzájuk szerencsém. Ez a két faszkalap több órán keresztül csak ammo-t kért és dobált. Persze admin egyik serveren sincs, hogy kibanolja õket. Remélem, hogy nem kell majd sokat várni a banra (ADMINOK TESSÉK ADMINOLNI!). Az ilyen parasztok megérdemlik...
kis falusi cserépedények <#kocsog>-ök

BurnBaby
írtam az adminoknak az ügyükben :)

www.battlefield.hu

BurnBaby
thx

www.battlefield.hu

Pharaoh
Itt a shot nem a legjobb ,mert eltakarja a tábla, de az anyahajón a csónakdockban voltak és dobálták a supplit

Nekem is vmi 2000-es genius van és semmi gond vele. Inkabb rendes egérre érdemes költeni.

khumbula

De lehet, hogy mégis megveszem, mert zavar a kábel, és amit tudtam már lecseréltem wireless rendszerre.

Hát ha nem adnak a BF2 mellé egyet akkor ezt vettem volna: Logitech® Mobile Pro™ Headset

Me0w
A media marktban vettem jomultkor valami 2000 forintos headsetet, eleg sokaig tartotta magat, es a hangja is jo volt. Erdemes korulnezni naluk, en ugy vagyok vele inkabb veszek valami kozepszart mivel ugyis eltorik/megtorik a kabel 1 ev alatt es akkor nem faj a szivem hogy kiadtam 10 rongyot.

Together we'll fly someday...

Husimoto
Sziasztok, egy mikrofont szeretnék venni, mit ajánlotok talpast vagy fülest? A multkori Genius fülessel nem voltam megelégedve és tönkre is ment! Elõre is kösz a jótanácsokat. Ja az sem baj ha nem drága csak elfogadható minõségben szórja a hangomat az éterbe.

Me0w
Es a hangod softwaren v. hardwaren hagytad?

BurnBaby
nem. ott pont úgy hangzik, mintha jó lenne :))))

www.battlefield.hu

Elvileg nem sok, de nem életszerû, kicsit sem. Kevés olyan szerver van, ahol karba tett kézzel várja az ellen, hogy lekéseld. Szal azért az ilyen adat több mint gyanús :)

khumbula

Me0w
Amikor a gemben vagy, az optionsban van mikrofon test, ott is szar?

BurnBaby
nyaukam nemtom micsinájjak. úgy gagyi ahogy van :)

www.battlefield.hu

Me0w
Tegnap en is keseltem kettot, robit raadasul arcon mikor befutott a sarokba lol

Me0w
BB csinalj valamit a mikrofonoddal, nem hallottalak tegnap egy kicsitse :( pedig olyan jo mikor a 'noverke' beszel :)))

Cobra.
CB Peti esete viszont egyértelmû, remélem eljut az ügy a CB vezetõségéhez.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

BurnBaby
nemtom én néztem mit csinálnak, mert ment a flém h csíterek, de hát heliben ültek amikor láttam. namost helivel sok pontot összeszedni nem akkora kaland. ha vki konkrétan látja, h farmolnak, stb (kivéve a kést, amit - mint tudjuk - sok (un)szimpatikus barátunk mûvelt a kitüntetésért) akkor csináljon shotot mert így nem túl hiteles.
zombinyul konkrétan -
nagyon sok foglalása van:
CP Captures 456
CP Capture Assists 229
CP Defends 83
Kiugró továbbá a support/medic -
Resupply 1449
Revives 246
de hát 12 órát volt commander a srác abból az 1 napból amit játszott, és ugye ha dobálja a supply-t rendesen.... na meg a comm. pontjai duplázódnak, ha nyer...

szóval screenshotot pls :)

www.battlefield.hu

Amúgy aki még nem látta:
BF2 noob keyboard

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Szerintem ebben semmi gyanús nincs, nekem 12 perc alatt 21 kill,(és 20 halál) és tiszta vagyok, elhiheted, még a basic knife combatot sem tudtam megszerezni. Annyi, hogy az ember nem rohangál késsel, csak akkor veszi elõ, ha használni is akarja már másodpercen belül.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Sziasztok!

Tegnap este már be tudtam szállni jármûvekbe, igaz lövést még nem adtam le. A harckocsi nagyon lassú volt, inkább gyorsan kiszálltam, mielõtt kidurrantanak belõle, a kis másik fürge járgányban meg béna voltam a lövöldözéshez. Mármint azt sem tudtam, mivel lehet ijesztgetni. Jó lenne elolvasnom a manualt :-))))
Viszont, az itt-ott felállitott fegyverekkel egész jól boldogultam :-))) Az a belenézõs, komolyabbféle elég hatékony akár harckocsi, akár gyalogosok ellen :-))) Hülye helikopter meg mindig olyan magasan fölémszállt, hogy olyan szögben felfelé már nem tudtam lõni vele. Nno egy hét gyakorlás, és indulhat a hálózati móka :-)

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Mármint amelyikkel talált, azzal meg is ölte az ellenfelét. Azt hiszem inkább megyek alvadni...

Minden jog fenntartva!

Az 42%-os találati arány mellett 233 szúrás. És akkor egyikkel sem csupén megsebesítette, hanem megölte. Azaz percenként 4.24 szúrás öszesen. Hmmm. Végül is nem lehetetlen. De azért elgondolkodtató. Nemrég láthattunk hasonló statot ezen a topicon...

Minden jog fenntartva!

Pharaoh
"elért 98 megölt ellenséget, 55 perc alatt"

Ez nem olyan nagy gond szerintem egy ellenség 5 sec, elõveszed leszúrod és elteszed a kést.

Jó!<#wink>
Pedig én a 79-el éppen csak beleférek,de még igy sok igaz rám.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ha már szóba került, ki mikori születésû!
Aki '80 elõtt született, az katt ide.

Hátha van még aki nem ismeri. <#smile>

Minden jog fenntartva!

Promi
Hmm.... Azt hittem a CB -sek normalis playerek.
Na mind 1 tevedtem.
A statja meg itt.

Nála is érdekes dolgokat figyelhetünk meg. Például a késsel elért 98 megölt ellenséget, 55 perc alatt, 42%-os pontosság mellett. :)

Minden jog fenntartva!

Promi
Keblemre cimbora 70 -es evjarat a legjobb.<#law>
Sajnos vannak akik utannunk szulettek, de minek?(viccelt).<#vigyor>
Meggondoltam magam.ha már egyszer Õ maga linkelte be,nyilván nem érzi gondnak ha továbbadom.
Itt a kép.

Promi
Mi baj a nyugdijasokkal?<#vigyor1>
Másik fórumon volt aki külön dicsekedett az igy készült screenshot-al,hogy neki 100 pontja van már a kör vége elõtt.(nem irom ide ki,mert nehogy az legyen hogy én vádaskodom itt,bár mondjuk saját maga hiresztelte)
Õ ezt "taktikának" nevezte.Én ugyan közöltem vele hogy ez gyakorlatilag csalás,nem nagyon hatotta meg.Mondtam neki hogy ki fogják utálni a szerverekrõl ha ez elhiresül róla,de ez nem gond,mert nem magyaron csinálja,hanem külföldin,ott is:
" ha 1 álltalam hihetetlenül utált map megy(pl :kubra Dam), akkor esetleg az 1ik kört így oldom meg, hangsúlyozom, csak is akkor ha 1 álltalam utált map megy és 1 körnél nem többet, és amugy is, le fogok rola szokni mert unalmas ..."
Ezzel meg van magyarázva,indokolva...

Pharaoh
helioxcica statja:
Global 702

Team 658
Combat 66
Support 640

Pharaoh
Remélem kapnak egy jó kis bant, hiábna mondta nekik bárki hoyg fejezzék be nem tetteék. Amúgy supportok voltak és dobálták a gránátot meg a töltényt egymásnak.

m1c1mack0
hat bizony zombinyulek hardcore farmoltak mama ,remelem holnap már banntkapnak mind az 5 szerverrol.Csak azt sajnalom hogy nagy valoszinuseggel ok nem olvassak ezt a forumot (sot letezeserol is lehet nem tundak) es most eppen otthon csicsikalnak nagy meg elegedettseggel hog ma milyen kiralyak voltak meg menyi pontot be gyujtottek es hogy ok mekkora agyak hogy ok feltalatak ezt a farmolas dolgot aztan majd holnap meg lesznek lepodve miert nemtudnak rankeden jaccani
<#szomoru1>

Remélem ezek ellen csinálnak majd valami figyelést a statban, hogy mondjuk egymás után 10 mp-en belüli ugyanazon emberrel késes killekért szerzett pontokat szépen levonja...

steam, origin: ACE_hun

FCH kari
magyar rankedII.szerveren:"zombinyul"és társa helioxcica"mapp szélén valoszinü hogy egymást ölték élesztgették.commander voltam igazábol az volt A GYANUS HOGY NAGYONSOK A PONTJUK. ZOMBINYULNAK:108---108---0-----7 A STATJÁT NÉZZÉTEKMEG A GYEREK ÁLLANDOAN MEDIK MEGÖLT 857-HALÁL 876 PONTJAI 4857 LOOL.SZERINTEM EZEKRE A "GYEREKEKRE" FELKELLENE FIGYELNIE A SERVER ADMINNAK.

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Col Andrew
<#eljen>

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Mert fosok a magyar serverek, menj külföldire...

steam, origin: ACE_hun