Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egyébként pedig legyen kihirdetve a server adminok által, hogy a farmingért ban jár, ez ugyanis seholsem szerepel...
Csak a saját játékát bassza L nem a mienket!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
khumbula
Together we'll fly someday...
khumbula
Hide and fear, Cobra Commander is here !
zombinyul konkrétan -
nagyon sok foglalása van:
CP Captures 456
CP Capture Assists 229
CP Defends 83
Kiugró továbbá a support/medic -
Resupply 1449
Revives 246
de hát 12 órát volt commander a srác abból az 1 napból amit játszott, és ugye ha dobálja a supply-t rendesen.... na meg a comm. pontjai duplázódnak, ha nyer...
szóval screenshotot pls :)
www.battlefield.hu
BF2 noob keyboard

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Tegnap este már be tudtam szállni jármûvekbe, igaz lövést még nem adtam le. A harckocsi nagyon lassú volt, inkább gyorsan kiszálltam, mielõtt kidurrantanak belõle, a kis másik fürge járgányban meg béna voltam a lövöldözéshez. Mármint azt sem tudtam, mivel lehet ijesztgetni. Jó lenne elolvasnom a manualt :-))))
Viszont, az itt-ott felállitott fegyverekkel egész jól boldogultam :-))) Az a belenézõs, komolyabbféle elég hatékony akár harckocsi, akár gyalogosok ellen :-))) Hülye helikopter meg mindig olyan magasan fölémszállt, hogy olyan szögben felfelé már nem tudtam lõni vele. Nno egy hét gyakorlás, és indulhat a hálózati móka :-)
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Minden jog fenntartva!
Minden jog fenntartva!
Ez nem olyan nagy gond szerintem egy ellenség 5 sec, elõveszed leszúrod és elteszed a kést.
Pedig én a 79-el éppen csak beleférek,de még igy sok igaz rám.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki '80 elõtt született, az katt ide.
Hátha van még aki nem ismeri. <#smile>#smile>
Minden jog fenntartva!
Nála is érdekes dolgokat figyelhetünk meg. Például a késsel elért 98 megölt ellenséget, 55 perc alatt, 42%-os pontosság mellett. :)
Minden jog fenntartva!
Sajnos vannak akik utannunk szulettek, de minek?(viccelt).<#vigyor>#vigyor>
Itt a kép.
Õ ezt "taktikának" nevezte.Én ugyan közöltem vele hogy ez gyakorlatilag csalás,nem nagyon hatotta meg.Mondtam neki hogy ki fogják utálni a szerverekrõl ha ez elhiresül róla,de ez nem gond,mert nem magyaron csinálja,hanem külföldin,ott is:
" ha 1 álltalam hihetetlenül utált map megy(pl :kubra Dam), akkor esetleg az 1ik kört így oldom meg, hangsúlyozom, csak is akkor ha 1 álltalam utált map megy és 1 körnél nem többet, és amugy is, le fogok rola szokni mert unalmas ..."
Ezzel meg van magyarázva,indokolva...
<#szomoru1>#szomoru1>
steam, origin: ACE_hun
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
steam, origin: ACE_hun