Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol, Freddy válaszolt a saját üzenetére <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

fr3ddy14
én úgy szoktam hog belelövök egyet, aztán egymásután 2-t, és már megis halt <#violent><#violent><#violent><#violent>

fr3ddy14
hát ez nem igaz
én a snipereket írtom vele rohadt messzirõl, még a sniper sem vesz észre 😄
szal pontos, csak akadozva kell vele lõni, nem pedig folyamatosan
a fegyvert hasznánli tudni kell
ha nem tudod használni, akkor ne ítélkezz

MeOw, az a medic nem szar, csak ahogy Wolfguy is mondta, jol kell vele bánni 😊 nekem már elég jól megy, igaz csak mashtur city-n meg striked karkand-on szoktam használni, egyébként anti-tank

én tuti az anti-tankot fogom unlockolni, ha meglesz a corporal.
az unlock medic nekem azért tetszik jobban az amcsinál, mert nem csak kis sorozatokat lõ, az amcsinál nekem ez nem vált be

Me0w
Kozelre? Tegnap a foldon elottem fekudt egy ember SAW-al, es egy teljes tarat lottem bele, tulelte. Az a fegyver olyat szor, hogy borzalmas. Egygolyos potyogteesben meg meg a kinai is pontos. Szal ertelmetlen volt szamomra 😞

Together we'll fly someday...

Me0w
Nem. 1 unlock fegyver van globalisan minden nacionak.

Az igaz hogy full autón nem olyan pontos messzire de pont erre van kitalálva a semi atuto moód ahol egy kattra egy töltény-t repíthetsz az ellen homlokába. Így az utca végérõl a fal mellett fekvõ szerencsétleneket szoktam a halálba küldeni.

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

Köszi. Eszerint mindhárom nációban 1-1 fegyvert lehet elsõre?

khumbula

Azt nemtom, én csak vagy kettõn voltam eddig. az egyik lagolt durván sajna, a másikon nem lehet éleszteni.

khumbula

Me0w
Haaaaat, ez igy nem teljesen igaz 😊 A medic unlock eleg szokatlan, foleg hogy a leirasban egy 'iszonyatos' pontossagu fegyver van bemutatva, ezmeg... talan a kinai medicnel pontosabb, de semmivel sem jobb mint a MEC medic fegyver es kb. egyszinten van az amerikai medic fegyverrel, avval a kulonbseggel, hogy a nem unlockolt PONTOSABB. Szoval en csak a kinai teamben valasztom ki 😞

gazgoblin
Vótmá.....? Talán egy újszülöttnek jó lesz....

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

fluga
sziasztok!
egyx olyan kérdésem lenne, hogy van e lehetõség gamepaddal irányitani a jármûveket, mert eddig próbálkoztam de az istennek sem sikerült beállítani hogy mûködjön..5letek?

és abbol a hatbol hány mûködik normálisan?

Crem
Más:

bár én is CB-s vagyok és természetes, hogy kiállok a csapattársam melett. Normálisan játszik! Nem csíter és nem DTK-s!!!
Szóval, ha el akarjátok kezdeni ezt a baromi nagy becsületességet akkor kezdjétek olyanokkal, aki lever, ha elviszed a gépet, direkt elédáll stb...

Szeretem mikor olyan emberek ugatnak a másikra akiknek alapból le van ragasztva a büntetésgomb...

Ui: akinek nem inge ne vegye magára!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

HA engem kérdeztek nagyon jó aza az unlock medic csak jól kell vele bánni, én minképpen azt ajánlom, de személyre válogattja, ha assaulttal jáccol sokat akkor G3 ez, természetes.

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

Crem
Azért ezt elég rendesen kiszinezted...😊

1,Egy medic helyére szálltál be
2,lehet, hogy véletlen egybeesés de a squad 6 fõs és a bh is... megvolt mindenkinek a feledata nem rambókra volt szükség.
3, nem usmc oldalon voltál, hanem kinai ! A BH lopott volt és az volt az utolsó zászló...

a többi stimmel...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

annyi. volt már itt asszem ez

khumbula

Beers
Nem is tudtam hogy már 6 magyar ranked szerver van!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

fr3ddy14
én mediccel vagyok és tök jó

thx. medic második fegyverét érdemes. vagy spec ops?

khumbula

fr3ddy14
teodoro kinyírt engem és promit, amikor száltunk fel helivel!!
szerencsére ki lett bannolva:
(sorry a nagy képért)

Me0w
1000 global pontnal.

fr3ddy14
amikor megkapod a második rangod 1060 pontnál

Asszem a ranked hun VI-on voltam az elõbb és tényleg horror, ahogy billegnek a halottak. Meg is lehetne szokni, de felcserként szívás, mert nem lehet normálisan éleszteni, fibrizek, semmi, újra, semmi, azt már kapom is ugye jól a fejlövést és magam is billegek ott mint egy betépett brékes bazeg 😊
A másik, olyat sem láttam máshol, hogy mikor a halott teste eltûnik ugye, mert megy újjászületni, nos akkor ott marad ilyen sziluettárnyék frankón, mintha csak egyesen Derrick rajzolta volna körbe lol...
amúgy nemrég kezdtem játszani. mikor lehet az elsõ fegyvert unlockolni?

khumbula

uHs Gerzson
Nem vagy egyedül az érzésel 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Örülünk neki 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Crazygirl
Hat korulbelul ilyesmit mondhattam mikozben jatszottam mint amit te odairtal a kepem melle Nagyon tetszik...

cyberbob29 (#31827): nem szolnek semmit azert, ha olyan szavakat irnak oda<#idiota> Halal fain...

Ja amugy a jatek maga nagyon bejon.

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

0Fritz0
Tessék többet commanderkedni, a nulla pont elég sovány!
Jó dolog parancsnoknak lenni, hiszen nincs is annál szebb látvány, mint amikor a csapatod apró darabokra amortizálódik a saját tüzérségi tüzed alatt.
Vagy teljes erõbõl ordíthatod , hogy „ Bumm, hedsát!”, amikor az utánpótlás csomaggal sikerül telibe kapod az egyik embered.
<#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

leveskocka
szoval,amiket felsoroltal,azok kozott nem vagy,hanem es(&)kapcsolat van...remelem vilagos<#eplus2>
leveskocka
jah,engem sem zavarnak a kituntetesek,talan a veteran armornak orulnek azert😊
fr3ddy14
????<#fejvakaras>

leveskocka
mindet hat
leveskocka
fuled erjen bokaig,stb...valamint 8 sört kivanok(ez tolem nagy szo,plane,hogy a sör szoert az ö betut kimasoltam😊
fr3ddy14

The Meritorious Service Medal:

· 1000 játszott óra

· 50,000 gyógyítási pont

· 25,000 javítási pont

· 25,000 utánpótlási pont

na, azt szeretném kérdezni hogy ezt mind meg kell csinálni, vagy csak az 1000 játszott órát?

fr3ddy14
én sem
de mostmár tetszenek 😄
naon szeretem mikor megy a dobpergés 😄

BurnBaby
hát nyilván rosszul csinálom, de azon túl, h örülök ha kapok vmi plecsnit túl sok effortot nem fektetek bele, hogy legyen 😊)))

www.battlefield.hu

fr3ddy14
ja, megtaláltam

fr3ddy14
és infók nincsenek róluk?
pl hogy hogy kell megszerezni

"Fogadjunk hogy 1976. 08. 09. szül. dat...."

Bazzz! Lottoznod kene! 😊)

Koszonom! Neked is BB!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

BurnBaby
jé télleg, aszondja a fórum 😊 ez esetben HBD
meg akkor már hason lovakat Panzermeyer és TerranceG kollegáknak is 😊

www.battlefield.hu

Fogadjunk hogy 1976. 08. 09. szül. dat.... <#vigyor>

Heepí Börszdééj!!
BurnBaby
á nem kell, kicsit még olvashatsz lefekvés elõtt. de nem sokat, különben irgumburgum!

www.battlefield.hu

"76os? kisdög... ,)"

Bocs, nagyi! Mar huzunk is aludni. 😊)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

'86 még belefér?? <#idiota>
BurnBaby
76os? kisdög... ,)

www.battlefield.hu

"Bar en 78'-as evjaratu..."

Kolyok. 😊
En '76.

BurnBaby
lásd kivel van dolgod. a lap alján levõ keresõbe beírtam a "magyarítás" szót, és kidobta a megoldást. a jövõre javaslom neked is ezt a megoldást ,)
http://fhun.uw.hu/

www.battlefield.hu

Pharolas
Sziasztok.
Lenne egy problémám, és remélem, hogy itt tudtok segíteni rajta. Vettem egy joystickot a játékhoz, de nem tudom beállítani, hogy az elõre-hátra stb. mozgás a kar elõre-hátra mozgatásával érjem el.
Valaki elmondaná, hogy ezt hol és miként lehet beállítani?

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

BurnBaby
van vhol elvileg befejezett magyarítás... de nemtom hol .)

www.battlefield.hu