Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EZT nem birtam kihagyni :D
amuyg naná hoyg nincsen meg de ki az aki 1000 órát rászána gémre vazzeg?

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

Crem
gondolom...

gondolom 1 map alatt megvan a kés, de jóval bosszantóbb amikor szaros gépekért lelõnek...
Vagy csak engem idegesít ez? Mindenki mást csak az, ha több érme van a másiknak???

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

TDC Geronimo
Jajj gondoltuk <#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sland
na megvagyok a mountolásig. bemountolom és rákattintok kétszer az autorunra és ezt írja ki: 16 bites mS Dos alrendszer.
g:/setup.exe
C:/windows/system32/autoexec.nt. a rendszerfájl nem megfelelõ a futó ms-dos és Mic. Win. alkalmazásokhoz. Van bezárás meg kihagyás . akármelyikre kattintva nem megy tovább. 5let?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

TDC Geronimo
Gondolom mind1 neki, egészen addig, amíg más játékát nem rontja el...

nekem 40 óra alatt megvan :D

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

Crem

Engem ma egy EX. clanos darázott le a tankért...
Mégse mondom, hogy megvan a véleményem a csapat többi tagjáról...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
ez a legnagyobb gondod ebben a játékban???

Nem qrvára mindegy, hogy szerezte meg?

Guer
látom itt is gyüjti híveit<#nyes>

Ahhoj
vsly
"Mit bújkálsz? Menjél harcolni!"-<#nyes>
Igaza volt,mit sunyulsz?<#nyes>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Cobra.
Azért kérdezzétek meg Petitõl, hogy hogy lett meg az advanced pistol és knife combat ribbonja. Hysteriaról se gondolta senki, hogy csalással gyûjti a pontjait.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

dronkZero
Ja, az a láma kaphatna már egy permanens bannt a magyar szerverekrõl. Tegnap nemkicsit felb*szta az agyam. Fellépek egy szerverre egyedül (mármint klántársak nélkül), gondoltam commanderkedem egy kicsit. Ez a baromarcú lelõ. Jó, lehetett véletlen is. Spanw, elbújok, megint lelõ. Na, kezdett felmenni a pumpa. Írok neki, hogy mégis mi a lóf*szt csinál, erre: "Mit bújkálsz? Menjél harcolni!"
Na most komolyan, mint BF2es magyar közösség, szükségünk van egy ilyen IQnegatív baromra?
Bant neki, de máááár!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

engem is hogy leosztott SG topicba Freddy :))))))))))

Sland
THX

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

TDC Geronimo
lol <#banplz>

BurnBaby
win szerver neked nem igen kell :) hacsak nem akarsz dedikált szervert futtatni. inkább patchel-d fel, szedd le a mini image-et, olvastasd be a daemon tools-zal és go :) online account persze kell, ha online akarsz

www.battlefield.hu

Yan
ez meg nem csak az én tapasztalatom.

.

(amugy unatkozol, hogy pont belénk köcc?)

&#165; xfire: kistekila

vsly
"elég szkiles hogy ilyet csináljon."-LOL<#nyes>

Nekem ennyi a tapasztalatom vele kapcsolatban,és szerintem ez láma dolog.
Lehet hogy csak bal lábbal kelt fel,de az én szemeben lejáratta magát(tudom:kutyát-macskát nem érdekel)

A point-farmingolása meg csak hab a tortán.

Na de innentöl nem is érdekel a kis lolkabolka...

jaja, Peti HBA-ba is nagyon jol nyomta, asszem a végére már 301st-s is lett, meg elõ is léptették. Nekem Bf2-ben sincs vele semmi bajom, persze lehet hogy nem mindenki van vele igy...

Yan
A Peti dolgot megbeszéltük ts-n, elég szkiles hogy ilyet csináljon.
Fiatal, és néha meggondolatlan. De hogy "láma" lenne(?) nem hinném, ezt a volt HBA-sok is meg tudják cáfolni.

&#165; xfire: kistekila

beengedett EA HU-ra

mesor
Ugyanmár hogyan tudnál már te játszani ;P

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

b+

jah <#hehe>

nem megy nekem se vazz.
akkor reggelig no game?

fr3ddy14
nekem is

fr3ddy14
én nem azt mondtam hogy a játékka lnem tudsz játtszani, hanme a fegyvert nem tudod használni :P

vsly
1.És mit ért volna a medic,ha balfaszlámán használja a pilóta a BH-t?
2.Squadleader voltam,nem rambo.És qrvára eredményes volt hogy együtt volt az a squad,ha el lett bukva minden pont.
3.100% hogy amcsik voltuk,mert csináltam is screenshotot a rinyálásról,de sajna kitöröltem(épp a napokban,úgyhogy jól emlékszem)-elhinni nem kötelezö...

Kicsit láma dolog rinyálni a squad miatt,és a földön picsogni,ahelyett hogy foglalna valaki a BH-val.

És a stílusa miatt meg pláne nem szálltam volna ki,mégha igaza is lett volna.De még az se volt...

Na peace

Beers

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

sráccok csak nekem szarakszik megint

Me0w
Szerintem tudom hogy kell jatszani a jatekot, szoval :P

Together we'll fly someday...

hát öö izé :)

SigS
Te meg nemreg azt irtad hogy uninstall-alod a BF"-t , nem...? ;)

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

megvan a Distighused service ribbon, most hajtok a 25 órásra :)

SigS
Kell hat

Sland
ok. de ha default accountal csinálom egy szervert sem hoz be. Kell accountot csinálni?

SigS
Aztutan inditasz egy Multiplayert es minden megy magatol...

Sland
Hi ismét. szal nekem tört a játékom. megnéztem a faq -t hogy mit kell csinálni ha akarok neten játszani. letöltöttem a win servert és a pb fileokat. frissített is az. És aztán hova tovább? Készíteni kell Accountot vagy lehet anélkül is?

Guer
biztos voltak azok is :)
mindenesetre a squadon kivüliek eléggé összevissza rohangáltak semmi szervezettség (persze egy-két pro szagu figurát kivéve:)

ja, csak tele vannak a magyar szerverek kis 10 évesekkel akiknek 1részt be nem áll a szájuk, és még játszani se tudnak. Multkor Blackhawk-ban ültem, volt egy engineer, aki ahelyett hogy javitott volna, shotgunnal lõtte a gyalogosokat, 100 méter magasbol..... az ilyeneket élõbe is le tudnám lõni... <#hawaii><#hawaii>

BurnBaby
a faq az irányadó

www.battlefield.hu

BurnBaby
welcome :) amióta nancsika lelépett igen lecsökkent a nõi haderõk száma, úgyhogy épp jókor jössz :)))

www.battlefield.hu

Guer
vannak már ujabb pathcek de én pl a tök alappal játszom és megy
biztos vannak olyan serverek ahova nem tudsz bemenni de akkor nézel másikat :)

FOXX supreme
Helósztok rég battlefield 2-õztem és lenne egy kérdésem. Ami a FAQ-ba benne van azt kell megcsinálni még mindig és megy is a játék vagy vannak már újjabb patch-ek?

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Guer
na igen de ez nem egy összeszokott csapat volt hanem csak ugy összeverbuválodtunk

szoval ugylátszik az értelmesebbje egymásra talált :)

3TOMI3
na a pr0 megmondja hogy kell :P

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

akkor mázlid volt, mert nem sok normális helis csapat van sajnos

Guer
nemszoktam gyakran játszani (söt inkább ritkán)
de ma délután pl tök jot játszottam a &sly.hu serveren
beálltam az eggyetlen squadba és mentem a többiekkel
volt egy helikopteres gyerek aki mindig szálitott minket ide-oda
a helikopterben medic+enginer+support
ö ledobott mindket vhova elfoglaltunk egy zászlot vagy tettük a dolgunkat :) után fölszedett ésmentünk tovább
közbe persze végig mikrofonon ment hogy mit csináljunk hova menjünk stb

szoval nagyon jol éreztem magam és ezt elakartam mondani :)

lol, Freddy válaszolt a saját üzenetére <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>