Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amuyg naná hoyg nincsen meg de ki az aki 1000 órát rászána gémre vazzeg?
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
gondolom 1 map alatt megvan a kés, de jóval bosszantóbb amikor szaros gépekért lelõnek...
Vagy csak engem idegesít ez? Mindenki mást csak az, ha több érme van a másiknak???
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
g:/setup.exe
C:/windows/system32/autoexec.nt. a rendszerfájl nem megfelelõ a futó ms-dos és Mic. Win. alkalmazásokhoz. Van bezárás meg kihagyás . akármelyikre kattintva nem megy tovább. 5let?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
Engem ma egy EX. clanos darázott le a tankért...
Mégse mondom, hogy megvan a véleményem a csapat többi tagjáról...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nem qrvára mindegy, hogy szerezte meg?
"Mit bújkálsz? Menjél harcolni!"-<#nyes>#nyes>
Igaza volt,mit sunyulsz?<#nyes>#nyes>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Na most komolyan, mint BF2es magyar közösség, szükségünk van egy ilyen IQnegatív baromra?
Bant neki, de máááár!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
www.battlefield.hu
.
¥ xfire: kistekila
Nekem ennyi a tapasztalatom vele kapcsolatban,és szerintem ez láma dolog.
Lehet hogy csak bal lábbal kelt fel,de az én szemeben lejáratta magát(tudom:kutyát-macskát nem érdekel)
A point-farmingolása meg csak hab a tortán.
Na de innentöl nem is érdekel a kis lolkabolka...
Fiatal, és néha meggondolatlan. De hogy "láma" lenne(?) nem hinném, ezt a volt HBA-sok is meg tudják cáfolni.
¥ xfire: kistekila
akkor reggelig no game?
2.Squadleader voltam,nem rambo.És qrvára eredményes volt hogy együtt volt az a squad,ha el lett bukva minden pont.
3.100% hogy amcsik voltuk,mert csináltam is screenshotot a rinyálásról,de sajna kitöröltem(épp a napokban,úgyhogy jól emlékszem)-elhinni nem kötelezö...
Kicsit láma dolog rinyálni a squad miatt,és a földön picsogni,ahelyett hogy foglalna valaki a BH-val.
És a stílusa miatt meg pláne nem szálltam volna ki,mégha igaza is lett volna.De még az se volt...
Na peace
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
mindenesetre a squadon kivüliek eléggé összevissza rohangáltak semmi szervezettség (persze egy-két pro szagu figurát kivéve:)
www.battlefield.hu
biztos vannak olyan serverek ahova nem tudsz bemenni de akkor nézel másikat :)
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
szoval ugylátszik az értelmesebbje egymásra talált :)
de ma délután pl tök jot játszottam a
beálltam az eggyetlen squadba és mentem a többiekkel
volt egy helikopteres gyerek aki mindig szálitott minket ide-oda
a helikopterben medic+enginer+support
ö ledobott mindket vhova elfoglaltunk egy zászlot vagy tettük a dolgunkat :) után fölszedett ésmentünk tovább
közbe persze végig mikrofonon ment hogy mit csináljunk hova menjünk stb
szoval nagyon jol éreztem magam és ezt elakartam mondani :)