Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy BF2voiceIPsetup.exe a bf gyökérbe. Gondolom ott kell beállítani a hangot. Be is állitom de mikor felmegyek a szerverre belépek egy squadba, kb 1 percig tudod beszélni, még hallom is a többieket de azután elnémul minden és nem TUDOK beszélni sem!!!
pls help
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A jatek teszteloket, tuti az utcarol szedtek ossze, de kizarolag olyanokat, akik nem lattak meg gepet...sot fekete munkasok voltak :)
szerintem
Nem birom megcsinálni azt a szemét staff officer ribbont.
Nincs vmi jó ötlet, tanács, hogy hogyan lehet commanderrel sok pontot szerezni??
megvan minden. Látom a szerver listát. Hogy találok magyar tört szervereket?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
segitsetek hogy lehet mikrofonnal beszélni a játékan?
megprobáltam engedélyezni a voice over IPt de azt nem fogadja el.
valami otlet?
***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/
Letörölhetnék már az új patch-csel azokat az undorító zenéket is , amik a kör végén vannak...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
-Kinaiként éledek egy foglalható zászlónál,ekkor látom a rúdon amcsi zászló lobog ????(A minimappon kinait mutatott)
-Többször elõfordult az is ,hogy nem tudtam befoglalni pedig a "csík" teli fehér ,mégsem akarta felhúzni a lobogót.
Szóval ha MEC vagyok akkor a sajátot akit a bug pirossal ellenségnek jelöl amcsi egyenruhában látom vagy MEC-esben?
Tököm teli van...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ami mostanaban kurva idegesito a magyar rankedeken, hogy neha 'beakad' az eger, nem tudom mozgatni a fegyvert, azaz hiaba mozgatom visszaugrik kozepre, lehetetlen mozogni vele. De ha eloveszem az oldalfegyvert megjavul.
Together we'll fly someday...
Aki fél az alkoholmérgezéstõl, ne igyon mérgezett alkoholt.
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Részemrõl nincs harag, sõt semmi fenttartás!:)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?