Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
khumbula

Minden jog fenntartva!
1.Az nem blackhawk volt te nyomorék hanem kinai Vadászhelikopter!
2.Meg Vadászgépet akartam lopni csak valaki mindig lelott 3* csináltam es 1* sikerult gépet lopnom..
és ha bekerülsz egy klánba és külföldivel fogtok majd WARozni és hogy ha õ is ezt csinalja mint én akor is elküldöd melegeb éghajlatra?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Beáll a hajó végére blackhawk-kal, és a gépágyúval szétlövi a spawnolókat. Az ilyet bannolnám minimum az összes magyar szerverrõl
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
BOSCO: DirectX beallitasokban (Start/Run/DXDiag.exe) A hangnal a hardware-es gyorsitast vedd vissza Basic-re es megoldodik a hang problema.
Remelem segitettem
***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/
mert gyorsan gyilkoltunk
amúgy ilyenkor medikkel jó lenni, mert sok a kuncsaft 😄DD
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
szerintem az is pontrfarmerelés ha csak a strike at karkannd pálya van a ranked szerveren
tegnap 20perc alatt öszejött 461 pont 😄
de azért tetszett
Tudna vki abban segíteni, hogy miért nem tudom feltelepíteni a bf2 patcheket?
" Patch failed " üzenettel leáll a telepítés.
Nagyon bosszant mert a játék eredeti.
A bátyámnak simán felment. Újratelepítés sem segített.
Elõre is köszönöm.
van egy Logitech FREEDOM 2.4GHZ-es JOYOM eladó. érdekel valakit?
8000 ért viheti. dobozával, driverével, tökéletes állapotban (ráadásul még két év GLOBAL WARRANTY)
20 482 7273 a telszámom.
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
a játékban a manage account-nál lévõ forgot passwordre nyomva semmit nem csinál csak leteszi a játékot tálcára.
We\'re losing this battle, start fighting or I find someone who can!
www.battlefield.hu
Elõszeretettel robbantom (robbantatom) fel ugyanis azokat a hidakat, amelyek a ellen fõbázisáról kivezetnek. <#eplus2>#eplus2>
Minden jog fenntartva!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/
www.battlefield.hu
Néha elõfordul, hogy nem lehet javítani a BH-t, de nagyrészt azért megy.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Valaki mondjon egy tippet mivel tudom összeszedni a szerelõ 5 pontját a badget-hez, mert eddig csak 4-ig jutottam. Volt hogy a tankomat vagy 1000x javítottam meg mégse kaptam egy deka pontot se. Csak a commander cuccainak szereléséért kapok pontot és viszonylag gyorsan is. A baj csak az, h mikor látom sárga futok szerelni, erre a nyomi commanderek már vagy ott hasalnak és szerelik, vagy supplyt dobnak rá és sose jön össze az 5 pont. 😞 Kicsit el vagyok keseredve, segítsetek kérlek!!!!!