Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem elég a játékban puffogtatni ?
Soxerencsét.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Minden jog fenntartva!
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
csak kemenyen sig :)
szerintem
Csak idegesit hogy eredeti a játék azt ilyenekkel kell makkolnom.
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
De nem biztos...
Szerintem sokkal jobban esik így, mintha elõre tudnám, hogy pontosan mit is kell tenni érte..
Repatarurgyán
ÉS ha a játékot leszedem és újra telepítem, ezt megcsinálom egy háromszor és csak utána tudok szerverekre rálépni.A punkbustert meg rendesen feraktam az okés.Na erre varjatióok gombot.Jólenne ha valaki segítene. Mert tele vana a Fa... ,ki fizettem egy rakat pénzt és nem tudok játcani.Ez nagyon gáz,ja és simán pecs nélkûl meg megy a játék.
khumbula
Pontos infóért meg akkor már érdemsebb megnézni ezt a Field Manual-t annak akit közelebbrõl érdekel.
Azért ha lehet, itt ne tegyen be mindenki képet ilyen és hasonló vasakról. :)
<#banplz>#banplz>
Minden jog fenntartva!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Látom nagy port kavart, ha az ember 1szer kiprobál vmit ami nem a játék kitûzött célja...
Ezennel kérek bocsánatot mindenkitõl, akinek gondot okoztam a pointfarm-ommal, de:
Promi: Kikérem magamnak, hogy az egész klánt szídd, mert nekem volt 1 hülyeségem!!! Amennyiben emiatt ki leszek bannolva a magyar szerverekrõl, elfogadom... Tudom, hogy ez már itt a forumban is elmult, de én biztos vagyok benne, hogy egyesek szemében és még mindig tüske vagyok emiatt... Szóval: Mint feljebb mondtam, bocsánat...
De viszont ha már úgy is irok: Cobra: Nem vagyok csíter, minden kitüntetésem becsülettel szereztem, még a két veteran Badge-emet is!(sõt még a basic resupply-t sem pointfarm közben szerztem!) Ezeket nem kötelezõ elhinni, szerintem lessznek akik bármit mondok sem fogják elhinni, de ha bárki kíváncsi bármeik badge-em/ribbonom történetére, kérdezzen, a nagyjára emléxem...
Nos remélem ezzel a pointfarm témát is és a csít témát is lazárhatjuk felém nezõen...
Na még 1szer így utoljára: Bocsánat...

Geronak biztos csorog a nyála<#ravasz1>#ravasz1>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Ha szeretnél többet tudni róla, itt találsz némi infot.
Ja, és volt alkalmam hallani a hangját lövészeten. Szó szerint akkorát szól, mint egy ágyú..
Minden jog fenntartva!
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/
Csak felismerek már egy Gepárd M4-et. <#vigyor3>#vigyor3>
Nincs olyan a BF2-ben. Ha lenne azt hallottam volna. Akkorát szól, mint egy ágyú. <#idiota>#idiota>
Ezen a képen meg itt lent, még csak nem is CAR15 van, vanem valami mûanyag játékfegyver. <#wilting>#wilting>
Minden jog fenntartva!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Vagy mi?
Beindul a lázadás, hogy minden HUN szerveren legyen kikapcsolva a PB?
Vicces!
Szerintem az amit te keresel az nem m4 hanem car 15
<#violent>#violent>
Értem?
szal nemtom mit csináltál...
De igen, sajnos vannak.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN