Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello.az ágyúba hogy kell be szálni??Mert próbáltam de nem enged bele<#nemtudom>
nem vágom mineke ezek a "játék" fegyverek amikrõl képeket raktok be.
nem elég a játékban puffogtatni ?
Nekem 20 playeres, 32 p mapos szerveren sikerült a songhua stalemate pályán. Kevés ember, sok zászló = sok zászlófoglalás mindkét oldalról. Amúgy az artillery TK miatt ne aggódj, tudniillik azt nem számolja bele a ribbonok miatti ponthatárba. Én is úgy kaptam meg, hogy 42 pontom volt. (50-2*tk) Persze nem elsõ próbálkozásra sikerült!
Soxerencsét.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Beers

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Jól vagy?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Akkor véletlen ugyanarra a képre leltünk. :)

Minden jog fenntartva!

Csak halkan jegyzem meg,hogy innen van.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

alma2
ultrakompakt, netan csupa kismeretu katona, vagy csak ketten voltak a squadban, hogy egy egesz repulo kellett nekik :)
csak kemenyen sig :)

szerintem

Klán tagnak jeklentkezznék szivessen, ha van valahol hely akkor szoljatok kövi!!
Hát megprobálom azt bejõn vagy nem!Ajáték teccik nagyon és csépelem a néptet.
Csak idegesit hogy eredeti a játék azt ilyenekkel kell makkolnom.
Valóban, én is így voltam vele az elején, de hallodtam még anno "Private First Class" koromban 1 olyan sületlenséget, hogy ha több kitüntetésed van, akkor hamarabb lépsz rangokat, én ezt akkor elhittem, és elkezdtem elõször csak a combatokra menni, mert hát végülis 1 körön belül 10 kill akármilyen kit-tel könnyû... De ugye szépen lassan jöttt a felismerés, hogy ez a kitüntetéses dolog nem egészen így van, de akkor már nem volt visszaút, kitüntetés*függõ lettem<#vigyor2>

\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá

csak tipp, de elméletileg az 1.02-es patch-eket is 1.01-ként ismeri fel, talán úgyprobáld meg, hogy a szûz gémre rakod az 1.02-t<#wink>
De nem biztos...

Crokin
badge, ribbon téma: Én nem is néztem meg, hogy hogy lehet ilyenekhez jutni, csak játszom ahogy épp érzem, oszt' tök jó mikor megjelenik egy kitüntetés :)
Szerintem sokkal jobban esik így, mintha elõre tudnám, hogy pontosan mit is kell tenni érte..

Repatarurgyán

Szevasztok!Lenne egy nagy kérdésem.Már nagyon tele van a faszom! Mert van egy eredeti Battlefield2õm és az a probléma hogy telepítem és felrakom a 1.1pecset és utána az 1.2 és belépek a játékba addig semmi gond és mikor rálépek egy szerverre bármelyikre akkor elkezdi tõlteni és mikor betõltötte a pályát és nyomnák egy belépést akkor automatikussan kilép a fõmenübe eza a trágya és kiírja hogy nem megfelelö a verziószám,pedig 1.2 verzíojú szerverrre lépek fel.
ÉS ha a játékot leszedem és újra telepítem, ezt megcsinálom egy háromszor és csak utána tudok szerverekre rálépni.A punkbustert meg rendesen feraktam az okés.Na erre varjatióok gombot.Jólenne ha valaki segítene. Mert tele vana a Fa... ,ki fizettem egy rakat pénzt és nem tudok játcani.Ez nagyon gáz,ja és simán pecs nélkûl meg megy a játék.
köszönöm tisztelt bíroság<#wink>

a kommunikáció ereje. szép mea culpa

khumbula

Nem a BF2 Community topikban találtad véletlenül? :) #2621

Pontos infóért meg akkor már érdemsebb megnézni ezt a Field Manual-t annak akit közelebbrõl érdekel.

Azért ha lehet, itt ne tegyen be mindenki képet ilyen és hasonló vasakról. :)
<#banplz>

Minden jog fenntartva!

M4A1 muhaha

khumbula

Cobra.
Mivel értelmesen tudtál válaszolni a felhozott vádakra és beláttad, hogy hülyeséget csináltál (és gondolom ezután normálisan fogod a pontokat szerezni), ezért szerintem felejtsük el a vádakat. Ennél sokkal komolyabb problémákat (és problémásabb embereket) kellene megoldani a magyar ranked szervereken.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Danee
jol néznek ki

TDC Geronimo
Jéé valaki még tud rendes hangnemben reagálni <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szóval itt nézheti meg aki akarja:M4 és M4A1

Na jó, most hogy letelt a regisztráció utáni 24 óra:
Látom nagy port kavart, ha az ember 1szer kiprobál vmit ami nem a játék kitûzött célja...
Ezennel kérek bocsánatot mindenkitõl, akinek gondot okoztam a pointfarm-ommal, de:
Promi: Kikérem magamnak, hogy az egész klánt szídd, mert nekem volt 1 hülyeségem!!! Amennyiben emiatt ki leszek bannolva a magyar szerverekrõl, elfogadom... Tudom, hogy ez már itt a forumban is elmult, de én biztos vagyok benne, hogy egyesek szemében és még mindig tüske vagyok emiatt... Szóval: Mint feljebb mondtam, bocsánat...
De viszont ha már úgy is irok: Cobra: Nem vagyok csíter, minden kitüntetésem becsülettel szereztem, még a két veteran Badge-emet is!(sõt még a basic resupply-t sem pointfarm közben szerztem!) Ezeket nem kötelezõ elhinni, szerintem lessznek akik bármit mondok sem fogják elhinni, de ha bárki kíváncsi bármeik badge-em/ribbonom történetére, kérdezzen, a nagyjára emléxem...
Nos remélem ezzel a pointfarm témát is és a csít témát is lazárhatjuk felém nezõen...
Na még 1szer így utoljára: Bocsánat...

TDC Geronimo
Szintén

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Csak azért tettem be mert valszeg ez az igazi.A #32341 is lehet igazi de kicsit más,olyan gyanus.De ezek is valszeg igaziak:

mesor
Ezt a képet már vagy 600X láttam itt a fórumokon!
Geronak biztos csorog a nyála<#ravasz1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Bocs,ezt elrontottam!

FCH kari
milyen igazad van.én ritkán szoktam commanderkedni,probálom ugy csinálni hogy a tüzérség támogatást adjon foglalás elött,néhányan már rájöttek arra hogy olyankor nem mennek bele a tüz közepébe,magyar rankedon utánpotlást ledobni nemlehet mert az összes szétesik.ja és a nem bevehetö zászlot-bázist nemszoktam egészen addig löni amig a kedves ellen comm nemkezdi.még annyit::ma az 5-ös rankeden nem volt comm a szakaszpk-k kérdezgettek nem akar-e valaki commozni.eddig rendben is van de meg ha csinálod és valami nemtetszik a szakaszoknak akkor csesztetik a commandert,hiába jelölömki az üres zászlokat inkább kergetik egymást végig a pályán 1 kill-ért.ma volt olyan hogy 4 tankunk ment a már elfoglalt zászlohoz hogy minek azt szerintem öksem tudják.ugy hogy szerintem mennek az érdkes dogok.

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Köszi az infot

A Gepárd név egy egész fegyvercsaládot takar M1-tõl M6-os jelzésig.
Ha szeretnél többet tudni róla, itt találsz némi infot.

Ja, és volt alkalmam hallani a hangját lövészeten. Szó szerint akkorát szól, mint egy ágyú..

Minden jog fenntartva!

Rusid
Az artyért nem kap pontot a commander szal nem pontgyûjtésre kéne használni hanem támogatásra.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Milyen kérdés ez ember???<#confused><#merges2>

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

NEm tom de nekem is szokta

A GameSpy szerverkeresõ táblázatába mi alapján kerülnek a "Rating" alá a csillagok?

Mostanában sok ilyen üzenetet kapok amikor egy szerverre akarok csatlakozni "The server has refused the connection".Ezt miért csinálja?Valami rosszat tettem?

Igen az tényleg nics a jatékban, azt meg nem tudtam hogy a gepárdot Gepárd M4 nek hivják <#worship>

Nem, amit én szeretnék annak be is tettem a képét. <#falbav>

Csak felismerek már egy Gepárd M4-et. <#vigyor3>
Nincs olyan a BF2-ben. Ha lenne azt hallottam volna. Akkorát szól, mint egy ágyú. <#idiota>

Ezen a képen meg itt lent, még csak nem is CAR15 van, vanem valami mûanyag játékfegyver. <#wilting>

Minden jog fenntartva!

Cobra.
Kedves EA már megint mit csinált a login szerverrel? Legalább annyi vígasztal, hogy nem csak én nem tudok visszamenni (persze játék közben dobott ki desktopra).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TC3
Mit fognak legközelebb kérdezni? /Hogy lehet átvágni a PB-t?/
Vagy mi?
Beindul a lázadás, hogy minden HUN szerveren legyen kikapcsolva a PB?
Vicces!

TC3
Hát ezt nem hiszem el!
Hogy lehet ilyet kérdezni?

"Polemius:De az nem az az M4 amit én szeretnék. :)"
Szerintem az amit te keresel az nem m4 hanem car 15
<#violent>

A-téká-csúnya-dolog.
Értem?

leveskocka
hat ezt a szot: 'cheat' mi itten nem komaljuk.ezt szoba hozni uberfaszlamasag(uflama:)
fr3ddy14
én játszottam vele, és elég jó capatmunka volt a squadban
szal nemtom mit csináltál...

dronkZero
Hát, máshogy nem lehet lõni...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Stotoo
talan mert nem celoznak ?:D

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

SigS
Kép

Akkor igy...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

dronkZero
Te meg maradj inkább a singlénél, vagy még inkább, a passziánsznál.
De igen, sajnos vannak.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN