Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
Amúgy mostantól kezdve rettegjenek a BH-k! Kipróbáltam az elõbb említett technikát, és nagyon jól mûködik! Közel 70%-osan, de ezt még lehet fejleszteni. (néha megesik, hogy nem írja ki, hogy c4-gyel öltem meg õket, de a killeket megadja.) A joyomra rákonfigoltam a szükséges gombokat, szóval mostantól a kezeimben a szállítóhelik szárnyas bombák lesznek! :) És már csak 50 kill kell a veteran explosives-hoz.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
asszem itpays volt a neve
rád is köszöntem csak szentem nem láttad
Asszem ezentúl mashtur city-n is kipróbálom majd a technikát :)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Telepítés menete egyébként ott a FAQ-ban, olvasd el.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Stoto:<#mf3>#mf3><#action>#action> <#vigyor2>#vigyor2>
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
Kurvára nem érdekel kinek mekkora a farka, az enyém mûködjön a többi nem számít. Azaz teljes a leki békém, akkor is ha valaki fillérekért vesz P15-öt, 9GB rammal és 13890-es quatro SLI-vel, ha nekem jól fut a game az én gépemen.
Azért nincs harag ?!
10/4 :)
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Az LE egy rakás ***... szvsz
mit szóltok hozzá?
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
col andrew neked is az van?
6600-hoz milyen videobeállítást ajánlotok?
p4 NW 3Ghz, 1GB ddr ram
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Azt mondják a bf2 nem szereti a gef-ket, de errõl mondjuk nem tudok nyilatkozni...
GeForce5-ön megy?
ha igen akkor megmondanátok milyen videó kártyátok van mert épp készülök venni egy újat!