Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csaotok!kuldenétek privat üzenetet honnan lehet uj palyakat megszerezni?Kossz

DummyBoy
Hmm ... ja vannak ilyen lámák ... sajnos még eredeti játékal is ...

Az idióta "Háborúban mindent szabad ..." meg hasonló köcsögök 😞

Elmennék velük Airsoftozni, vagy Paintballozni, és közvetlen közelrõl kiráraznék az arcára, és gúnyos mosollyal "Háborúban mindent szabad ..."

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Me0w
Ne haragudj, de attol meg hogy vettel valamit ugyanolyan fasz maradsz, ergo az aki megvette a jatekot x penzert ugyanolyan faszarcu kemper lehet, DTKs buzi es hasonlok.

Together we'll fly someday...

Boxer HUN
Promi_papa jó csóka... "engem is szeret kinyírni, de ez kölcsönös" !!! Már csak azért is csipázom, mert FAIR játékos. Ha valakit nem tud az istennek sem leszedni, (mindegy, hogy heliben ül vagy páncélosban)nem csinál öngyilkos merényleteket. (KAMIKAZE)!!! Szóval bírom a csákót, mindegy, hogy melyik oldalon áll.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

DummyBoy
Háj!

Én nagyon bízom benne hogy az új peccs után már törttel nem lehet felmenni majd a rankedekre ...

Biztos van olyan aki kihasználva ezt a lehetõséget, feljár és jókat játszik, de sajnos az 1-2% ... a többi meg ... vagy láma, vagy kemper, vagy eccerûen köcsög ... vagy ez a 3 egyszerre 😞

Rankedra csak az menjen aki fizetett érte, a többiek tudnak játszani a tört szervereken és kész ... Elég ritkán játszom mostanában sajna de mindig feldühítenek a köcsögök, arról nem is beszélve, hogy nem lehet bejutni a rankedekre, ott meg több százas pinggel nyomja a hülyegyerek a pointfarmingot, a BC-t meg a DTK-t ... gratulálok ... ha én lennék a király, az ilyenért nem BAN vagy KIKC járna, hanem menne a parancs a kliensnek, hogy töltön le egy trójait, aztán menne a power a VGA-nak, procinak meg jól megtekerné a vinyót és huss ... volt gép, nincs gép ... nem lenne több gond!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

leveskocka
odadobom a tankja melle a csomagot...megy egy ellen tank belelo...megijed...masiknal nincs csomag mar fustol...ove nem...kiugrik tankjabol...ellen gyalogja elfoglalja amostmar teljesen ep tankot...lelovi sajat tankjaval...az ellennek megven mindket tankja a mashtuur cityn...persze ment az uav is...na ekkor szakadt a cerna
leveskocka
polemius,ej😊
Sáska
Az mitõl lehet, hogy patchelés után jó a verziószám, de mégis, mikor beírom az IP-t, és connectelni akarok, akkor azt írja ki, hogy nem jó IP-t adtam meg? (ASE-ból néztem)

leveskocka
oregem,csak kihullik lassan a fergese...
Crem
szerintem nem kéne gyengíteni. Max a " Kinai Tehén-t" kéne kicsit erõsebbre csinálni... A Bh hamar lejön csak hát ha szerelik akkor kevés a 2 lövés!😄D

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

FCH kari
hát ja de ameddig megy igy addig nemszánokrá!

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

kösz m1c1mack0 de a legnagyobb bajom már az hogy miért nem enged fel serverre ilyen butaságot ír ki This server only allows players with unmodified content to join. Revert your version of BF2 to the current official version to join. miközben nem nyúltam bele semmibe csak patcheltem
Az! <#hehe>

Minden jog fenntartva!

dronkZero
Hát, legyen kedved.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Sáska
sikerült, köcc!!!

leveskocka
kegyetlen vagy...
Running
IGEN!!!!!

leveskocka
es a bf2 melto ra?<#vigyor3>
a bf2hu jelszoval védett szerver milyen verzioju ?
(meg kell e mást tudnom hogy fel tudjak menni játszani...)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

FCH kari
az arra mélto "játékokat" én is megveszem eredetiben de ilyen kevés,má mint amit érdemes online játszani.

FCH kari
futtasd a patcht mégegyszer! ugyan ezt csinálta nekem is elöször.gondolom a fökönyvtáras patchelést választottad.??

0Fritz0
Nekem is 6600GT-m van, egész pofás.
Egy erõs procival és sok memóval High graffal futtathatod a BF2-t.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nekem meg nincs kedvem megmondani. <#nezze>

Minden jog fenntartva!

Sáska
Hmmm, mégsem...
Felpatcheltem a játékot (azzal a patch-el ami a FAQ-ban van), most a verziószám: 1.1.2475.0
A serverek, amiket ASE-ban látok, azok meg 1.1.2484.0 -ás verziósak. Valaki tud egy linket, ahonnan leránthatom még ezt is?

m1c1mack0
ilyen nekem is volt es fogalmam sincs hogy miert meg hogy van de nekem csak a mastur city palya nemmegy tole de azt is meg lehet csinalni ha megszerzed azt az 1-2 filet mashonnan amire kidobja az md5 errort.. nekemaa masturcity clinet.zip jenel jon elo utolag be szereztem ezt a filet mashonnan es ugy mar megy az is gond nelkul

Fritz mit tudsz róla mert épp most akarok venni vk-t!
Sáska
Úgy tûnik, hogy így mûködik!!
Thx<#wave>

0Fritz0
Van.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sziasztok van véleményetek a Gf 6600GT videó kártyáról?
TS Zolly
Ugy tom, csak a fly szererek vannak lejelszavazva, amire pedig a jelszó bf2hu- De ez bent van a szerver nevében is. Ha meg más a szerver, akkor valamelyik klán lezárta publik játékosok elöl, gyak vagy war miatt, persze nem publikus jelszóval. + van a trs VIP, amire megint nem publikus a jelszó.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

SigS
Csinaldcsak kellenek a konnyen szerzett pontok <#eplus2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

TS Zolly
Kedzek azon gondolkozni, hogy a bannerban található F.A.Q. nem jó helyen van, mert soha, senki nem találja meg.

Mesterlövész puskával, hogy kö zumoni?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

amugy nemértem.. csak a magyar ranked szerver engedbe illegális cd kulcsal rendelkezökeT? probáltam más országbelit azok kiszortak a magyar meg nem.. nemértem na mind1.... a jelszot még mindig nemtudok.. most megyek egy barátomhoz és nála is felrakom a bf2 ot egy ujjab öngyilkos jelölt rohangál majd. :-D

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

SigS
F1, 2, 3, 4 ...stb gombokkal

SigS
En mindkettot azzal iranyitom, egerrel meg nem probaltam.
Repulot nagyon jo, helikopit sztem kicsit nehezebb vele iranyitani

hello irc en nemválaszol senki igy ide irok. van egy zserver az van kiirva hogy jelszo bf2hu na ez a jelszo nemjo mi a jo akkor? amugy tegnapota foglalkozom a gaméval ugyhogy minden uj. pl hogyanb tudok a jármüvekbe álást váltani... vezetöülésböl a géppiszolyos ülésbe.. nincs kedvem kikeresni :-D

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

értem én...de így is durva. Remélhetõleg gyengítenek majd valamit a BH-n.

TS Zolly
Meg van bocsájtva.

Akkor az a gyerek egy hulladék szar köcsög!
Hívd fel a fõnökét hogy rúgja ki! <#hehe>

TS Zolly
közponi szerver hiba. Nálam is szokott néha kiirni 9 számjegyü ponot.

TS Zolly
Vagy az egér görgetöjén mégegyszer kiválasztod a fegyvert.

valaki nem tudja miért írja ki a gép telepítés közben hogy md5 error a telepítést folytatja de ha végzett akkor is hazsnálhatatlan
leveskocka
jah😊
TheSandman
Hát elöttem nem kell védeni a kamikazet mert engem inkább harckocsibol szoktak kikamikazezni c4-es dzsippel...<#kuss><#vigyor1><#vigyor1> Azé remélem sokmindent javitanak majd az uj peccsel.. 1ébként van itt valaki a joystickel nyomja a helit meg a vadászgépet? Kiváncsi lennék a véleményre...

Pharaoh
Aztán meg ebay-en elkezdi árulni a kódokat.

leveskocka
na meg a KD. arany sem romlik😊 1-6...😊
leveskocka
errol jut eszembe:hittam mutkor az ea magyar kepviselojet,nem vette fel,de ezutan visszahivott(a 06/70-es).mondom neki a porblemamat(az mar azota megoldodott),beszelgetunk errol arrol,majd kerdezi,mikor vettem a jatekot.megmondtam neki.hol?ezt is kozoltem vele?ez mi a kodja?erre mondom:
1.alapbol nem bizok a senkiben sem,akivel meg nem talalkoztam szemelyesen
2.az ea eleve fewlhivja a figyelmet,hogy egyetlen kepviseloje sem fogja kerni a kodot,tehat ne adjuk meg senkinek se...
ezekutan a ficko azt mondta,neki az asztalon van egy rahedli ilyen kod,neki tenyleg csak adatrogziteshez kell...mire en:akkor valasszon egyet onnan😊
mar mastol is hallottam,hogy a MO. EA kepviselet eme alakja kisse erdekes csoka😊ugyhogy lehet,nem olyan konnyu MO.-n rankedet csinalni...
okézsoké, már itt sem vagyok

további szép napot mindenkinek

Crem
A kamikaze védelmében. 6-an ültök egy BH-ban az elsõ utatok a reptérre vezet. (A gátas map) Ha nem tudom kirakétázni, mert folyamatosan jönnek a csapdák, tiszta sor, hogy nekimegyek. mivel kb. 3 mp alatt foglaljátok el a pontot. Onnan pedig visszaszerezni szinte lehetetlen...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Running
Promi_papának üzenem h azért nem járok magyar szerverre, mert mindig lelõtt. 😊))