Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az idióta "Háborúban mindent szabad ..." meg hasonló köcsögök 😞
Elmennék velük Airsoftozni, vagy Paintballozni, és közvetlen közelrõl kiráraznék az arcára, és gúnyos mosollyal "Háborúban mindent szabad ..."
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Together we'll fly someday...
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Én nagyon bízom benne hogy az új peccs után már törttel nem lehet felmenni majd a rankedekre ...
Biztos van olyan aki kihasználva ezt a lehetõséget, feljár és jókat játszik, de sajnos az 1-2% ... a többi meg ... vagy láma, vagy kemper, vagy eccerûen köcsög ... vagy ez a 3 egyszerre 😞
Rankedra csak az menjen aki fizetett érte, a többiek tudnak játszani a tört szervereken és kész ... Elég ritkán játszom mostanában sajna de mindig feldühítenek a köcsögök, arról nem is beszélve, hogy nem lehet bejutni a rankedekre, ott meg több százas pinggel nyomja a hülyegyerek a pointfarmingot, a BC-t meg a DTK-t ... gratulálok ... ha én lennék a király, az ilyenért nem BAN vagy KIKC járna, hanem menne a parancs a kliensnek, hogy töltön le egy trójait, aztán menne a power a VGA-nak, procinak meg jól megtekerné a vinyót és huss ... volt gép, nincs gép ... nem lenne több gond!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Minden jog fenntartva!
(meg kell e mást tudnom hogy fel tudjak menni játszani...)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Egy erõs procival és sok memóval High graffal futtathatod a BF2-t.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Minden jog fenntartva!
Felpatcheltem a játékot (azzal a patch-el ami a FAQ-ban van), most a verziószám: 1.1.2475.0
A serverek, amiket ASE-ban látok, azok meg 1.1.2484.0 -ás verziósak. Valaki tud egy linket, ahonnan leránthatom még ezt is?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Mesterlövész puskával, hogy kö zumoni?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Repulot nagyon jo, helikopit sztem kicsit nehezebb vele iranyitani
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Hívd fel a fõnökét hogy rúgja ki! <#hehe>#hehe>
1.alapbol nem bizok a senkiben sem,akivel meg nem talalkoztam szemelyesen
2.az ea eleve fewlhivja a figyelmet,hogy egyetlen kepviseloje sem fogja kerni a kodot,tehat ne adjuk meg senkinek se...
ezekutan a ficko azt mondta,neki az asztalon van egy rahedli ilyen kod,neki tenyleg csak adatrogziteshez kell...mire en:akkor valasszon egyet onnan😊
mar mastol is hallottam,hogy a MO. EA kepviselet eme alakja kisse erdekes csoka😊ugyhogy lehet,nem olyan konnyu MO.-n rankedet csinalni...
további szép napot mindenkinek
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?