Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
és szerintem semmi értelme nem lenne az ilyenért anyázni, ha már ellenfelek vagyunk...
szóval még1x sry<#law>#law>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
persze úgy írta ki, hogy én öltem meg õt, meg a társát, biztos ez fájt neki
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Ilyeneket jobb olvasni mint a BF2 szar, de a CS a szar típusú hozzászólásokat.
a csapatok létszámától függetlenül lehet 8vs8-tól 16vs16-ig. Az alap bf-es csapatlétszám egy meccsen 10vs10. minden csapat választ egy mapot, mindkét mapon mindenki játszik mindekét oldalon, tehát összesen négy kör lesz, 20 perces timelimittel, ami persze nem mindíg telik le.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A bc a jobbik csapat jutalma!
(húú mit kapok majd ezért a mondatért :Ð)
egy kis flém sosem árt ;P
Igaz ez már reklámnak mínösülne nektek...
Kuglóf
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
Mikrofonod ménics?? <#ejnye1>#ejnye1>
Minden jog fenntartva!
Minden jog fenntartva!
Remélem elég kicsire nyomtam össze...
Minden jog fenntartva!
én még azt is "látom" h te voltál az a kis f@sz, aki medikként v sniperként vitted a tankot, és azé' állt éléd.
¥ xfire: kistekila
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
nem tom, vhogy jobban szeretem mint pl a Got3n-t...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ennyit értek bazki...nagy kibaszás..legalább nem baszom az idõmet el hogy ilyen fasz legyek mint ti
tök jó hogy igy segitenek itt a fórumokon...<#levele>#levele>
még csak a demonál tartok..most kezdett el csak érdekelni a bf2..szal kiakartam próbálni, de....
szal tölt mikor elninditom egy csomót bejön a feket képernyõ hogy gondolom majd jön az intro meg minden...aztán ujraindul a gép
mindig ezt csinálja ugyanigy , már 2szer ujratelepitettem a demot de ugyanaz
gyenge a gépem hozzá??
1,7 cpu, ati 9600xt (256), 512ram
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
most adjak neked linket a fileplanetrõl, az jobb lesz? ott várhatsz majd félórákat ...
Kuglóf