Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Promi
Koszi.😊
TS Zolly
Sry! Picivel jobban néz ki.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Running
Engem érdekelnek mások statjai ha nem gond. 😊 Leszopni se szoktam magam, hiszen eleget szopok én a munkahelyemen egész nap.

Promi
Kattints a "szememre", es megtudod.
Promi
A supplynak van 1 kis lejtese, viszonylag konnyen be lehet hatarolni a pontos helyet csak 1 kis gyakorlas kell.
Running
Mééé mennyi idõs a promi? El tudom képzelni, ahogy promi rárepül a cobrával a barátnõjére, az meg közbe les hogy ennek mi a baja. 😊

Me0w
Szerintem eleg lesz mar a statokbol, minden jatekot ez tesz tonkre... faszom, johogy nem szopjatok le magatokat, fuhh mar megvan ez meg az is, mar csak 5 pont kell ehez...

Together we'll fly someday...

Promi
Feleseeeeeg?
Nem orultem en meg.😊
Nem kell nekem 1 papir aztan meg a sok baj.
Erre azért kíváncsi lennék. Ugyanis a supplynak is van valamekkora szórása, nem lehet vele pontosan célozni. Ezért (is) vannak a tetõn landoló ládák és hasonló vidám meglepetések.

Minden jog fenntartva!

fr3ddy14
barátnõ?
ilyen korba már feleség kell<#eplus2><#eplus2>

Promi
Koszi, de maradok a baratnomnel.<#bee1><#vigyor>
Running
Na Promi ebbõl harc lesz. 😊 Én leszek alul jó?😊

Promi
Nemhinnem,hogy a valamire valo klanok csak ugy irkalnak neked az e-mail -eket.
Szerintem a jatekod alapjan hivnak meg (ha meghivnak).
Inkabb neked kell kopogtatni a klanoknal.
fr3ddy14
itt a statom: nesze

helló! BF" -s klánokat keresek akik felvennének uj tagot! a fö jellezöim:
-még nem eredeti a játékom
-még nem vagyok 18 csak 2-vel kevesebb
-de allandoan a gep elott ulok(07:00-21:00)
-csapat jatekbe bene vagyok!!!
barki megkereshet ezzel kapcsolatban a [email protected] msn-n vagy e-ailt is irhat!! 😉
Promi
Ijen a harc: 1 szer fent, 1 szer lent(vagy 2,3,4,stb. lent😄)
Nekem is a forum jon be.
Running
Kicsit felszívtam magam, mert a múltkor akármivel emelkedtem a magasba, bumm lelõttél, ha tankkal mentem, bumm lebombáztál, ha gyalog mentem, akkor legépfegyvereztél, szóval most nekem kell törleszteni.😊

A www.totalbf2.com -ra rámegyek nekem miért a fórumoldala jön be, másnak is ezt csinálja?

Promi
Fo az onbizalom latom neked van boven<#nyes>
Running
A gunnereim leszedik a döglött,füstös cobrádat öreg. 😊 Ha meg gyalog vagyok, lekéselem a géped.

Promi
LOL csak kerulj a helim ele<#violent><#vigyor>
Running
Persze magyarázkoggy csak. 😊

Promi
Ez nem az enyem csak segiteni akartam Boxer statjanak a linkeleseben.
Ez az enyem
TS Zolly
Én erre a statra nem lennék büszke! 77 óra rambózás. Szép! 30 óra csak a csapatmunka.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Running
Spotted!

custom sqaud és beírod, a zárra kattintasz.

Running
Isten vagy, csodát tettél, köszönöm szépen!

Jaaaaa értem már, elég forró vagyok, nem kapcsoltam, de így már értem...úristen kezdek rendõr lenni???????????????? Szabit kell kivennem, még a végén asszimilálódom.😊

Üdv!

1.Hogyan lehet bejelölni a térképen az ellenséget?

2.Hogyan tudok nevet adni a squadnak és hogyan tudom lezárni azt?

köszi
gergod
megyez 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Semmi, csak a "jön a bnõm" alapján elkalandoztak a gondolataim 😊

gergod

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Running
Mondjuk gunnernek szerintem jó vagyok, mert a nagy felbontás és a 22'-es monitor csodákra képes, na meg a reflex, és a búvó és spawn helyek ismerete.😊

Running
Mert?

Most te leszel a gunner? <#nyes>

Running
A kibaszott [[ jel bezavar és most nem tudom megosztani a linket, brühhüühüüüüüüü....

Looserke
Mind1, mi elhisszük neked... <#eljen>

Running
Hát ma nem tutti, ma jön bnõm, szóval ma másmilyen játékok lesznek.

Running
Feladtam BORG KÉRLEK TÖRÖLD!😊

Running
[url=http://www.got3n.com/player.php?pid=Running]stat mégeccer!😊))[/url]

Running
Az enyim: [url=http://www.got3n.com/player.php?pid=Running]Running stat csak hogy lássátok a kirájt😊[/url]

koschwarz
Running vagy Promi: lesz ma este is valami? ha igen hol? tegnap elgyökérkedtem a dolgot azzal a UK#9-es szerverrel...<#falbav>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Addig amig nem jön az ellen-tõl is egy helis telepakolt C4-el 😄

steam, origin: ACE_hun

Azhát, mivel bele kellett turkálniuk a serverbe, hogy elfogadja a nem eredeti key-t is. Menj az I.-esre, az tökéletes, de nem is enged be, csak eredeti key-t.

steam, origin: ACE_hun

koschwarz
tegnap a magyar V. ranked-on szintén kb. 2 óra játék után úgy laggolt, 24-es pinggel, hogy öröm volt nézni, de persze mindenkinek, úgyhogy mindenki anyázott, szerintem ez szerver hiba

Kész vagyok ezektõl a külföldi fórumoktól. Az egyik srác meséli hogy commander-ként az ellenséges sniper-eket mindig úgy szedi le hogy a fejükre dob egy supply-t <#idiota>

koschwarz
gratz<#eljen><#worship>

nekem 102, ha jól emléxem, de nem rajtam múlt, hanem egy állat jó helikoptersofõr gyerekkel kerültem össze, én voltam a gunner, és foglaltunk, mint a huzat

magamtól valami 51 pont a max egy meccsen

odex
állítólag van könnyebb megoldás is a punkbusterre mint ahogy a FAQ leírja!
a Consol menübe valamien paracsot be kell írni és utána nem kell többet vacakolni a PB-vel!
nincs meg valakinek véletlenül ez a parancs?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Looserke
Itt az enyém...
Nem olyan régen kezdtem. Fõleg a helire és a repcsire vagyok büszke... <#nyes><#taps>

Promi
El irja a zarojelet.
A HUN vegere rakj 1 et akkor jo.
Promi
[url=http://www.got3n.com/player.php?pid=Boxer ]csak nem jo[/url]
Promi
[url=http://www.got3n.com/player.php?pid=Boxer]Lemaradt 1 zarojel[/url]
Promi
[url=http://www.got3n.com/player.php?pid=Boxer]Ez a te statod, itt mindeg frissit.[/url]