Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Together we'll fly someday...
Minden jog fenntartva!
Szerintem a jatekod alapjan hivnak meg (ha meghivnak).
Inkabb neked kell kopogtatni a klanoknal.
-még nem eredeti a játékom
-még nem vagyok 18 csak 2-vel kevesebb
-de allandoan a gep elott ulok(07:00-21:00)
-csapat jatekbe bene vagyok!!!
barki megkereshet ezzel kapcsolatban a [email protected] msn-n vagy e-ailt is irhat!! 😉
A www.totalbf2.com -ra rámegyek nekem miért a fórumoldala jön be, másnak is ezt csinálja?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Jaaaaa értem már, elég forró vagyok, nem kapcsoltam, de így már értem...úristen kezdek rendõr lenni???????????????? Szabit kell kivennem, még a végén asszimilálódom.😊
1.Hogyan lehet bejelölni a térképen az ellenséget?
2.Hogyan tudok nevet adni a squadnak és hogyan tudom lezárni azt?
köszi
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
nekem 102, ha jól emléxem, de nem rajtam múlt, hanem egy állat jó helikoptersofõr gyerekkel kerültem össze, én voltam a gunner, és foglaltunk, mint a huzat
magamtól valami 51 pont a max egy meccsen
a Consol menübe valamien paracsot be kell írni és utána nem kell többet vacakolni a PB-vel!
nincs meg valakinek véletlenül ez a parancs?
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Nem olyan régen kezdtem. Fõleg a helire és a repcsire vagyok büszke... <#nyes>#nyes><#taps>#taps>