Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
NNo én is jól beleszólok :-)
Szeretem a magyaritásokat, mert Zalakaros melletti faluban felnõve, és egy németajku nagymama kezei közt a németet sikerült jól elsajátitanom, s a játékok egy része angolul telepithetõ. A filmeket feliratosban szeretem legjobban. Nekem jobban bejön, ha hallom az eredeti hangot. Szerintem ha minden film a TV-ben és a mozikban is feliratos lenne, sokkal több emberre ragadna némi nyeltudás. Kollegáim közt sokan romániai Magyarok, akik mind arra mutattak rá, hogy ott csak felirattal mennek a mozik és a TV, részben ennek is köszönhetik, hogy nagy átlagban jóval felette van az angol tudásuk a magyarországi átlagnak.
valszeg az f2k még 1.0-ás
a listában pirossal jelölt szerverekkel ne próbálkozz, mert más verzión futnak
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Mi ez?????? EREDETI A BF-EM
:D
Jaj1!
Jaj2!
Jaj_stb!
<#nyes>#nyes> <#nyes>#nyes>
a ten-fourt én sem vágtam. addig okés volt hogy nyugtázás...
'baz' akkor ha temagad csinálod, vagy ha fizetsz érte
Megszerezted az elso feloldasodat, hasznald fel a fegyverek kivalasztasa menube - Ha elso aldozo leszek kapok csokit is?
Kozre jatszottal a hatastalanitasban! - En csak lyukra jatszom...
Redben, jo vagy, most mar mehetsz! - Pirospont? Wtf?
Kerek egy felszerelest! - :)
Tenyleg nem tudom hasznalni az UAV-ot, Uram! - Egyes, leulhetsz
Egy Vadaszrepulo az egekbe szall! - :)
Hagyd abba a pofazast es rakd ki a csapdat! - A szemet!
Together we'll fly someday...
sz'al õ csak a forgatókönyv alapján fordítja a szöveget, ezt szinkronizáláskor még módosítani szokták, hogy azért passzoljon valamennyire a mimika
amikor nem látják a filmet és úgy fordítanak, olyankor szokott olyasmi elõfordulni mint pl. a Kapcsolat (Contact) esetében: Jodie Foster-el megszakad a kapcsolat, õ meg ismételgeti a rádióba, hogy 'i seek you, i seek you' (ICQ, ICQ)
a fordító meg azt gondolja, hogy ez valami kód és a magyar szinkronban 'Í Cé Kú, Í Cé Kú'-t ismételget a csajszi :D:D:D
igaz, ez egyedi, typo-nak hívják, vagy mi a szösz, de olyan sokszor van, hogy nem a szövegkörnyezethez megfelelõ jelentést választanak ki.
danee: ez a mondat arra figyelmeztet, hogy a tk miatt nem érdemes megverni a kábel/adsl szerelõt ,)
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
PLAYER_REQUEST_C_requestmedic // Itt egy orvosra lenne szukseg!
HUD_ERRORMESSAGE_TKPUNISHONLOCALHOST // A helyi szolgaltatot nem lehet megbuntetni a csapatgyilkossagert
AUTO_MOODGP_C_mandownscream // Ember a foldon, ember a foldon!
PLAYER_REPORTIN_TM_engineer // Egy olajozo majom itt var, van valami melo?
AUTO_RULES_ticketbleedstart // Elveszitjuk a csatat, kezdjetek harcolni, mert megtalalom azt, aki nem kepes ra!
Van béta http://fhun.uw.hu/
külön online és single
tanulj még 2-õt! megnyílik a világ!
... meg aztán a határidõk... a határidõk a világ megrontói, pusztuljon mind.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nem értek belõle egy kukkot se :):)
ja de, 'ahhhh, lángzám, bitte, bitte'
A Frédibéni óta ez egy urban legend.
nincs is olyan hogy szinkronranglista, hehe
éééééss
hajlandó rá idõt áldozni.
Mert pl. én nem :)
Nem biztos, de felületes megfigyeléseim ezt mutatják :)