Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh
néha ez engem is elgondolkodtat, de game közben már nem anntûyira.

én néha magamat nem értem, mi visz rá, hogy egy ilyen szarral mint a BF2 pocsékoljam a szabadidõmet

de tényleg

schrank
én sose értettem azokat akik béefketteznek min mennek keresztül hogy egy olyan szarral folytassák a szabadidejük pocséklását mint a WoW <#shakehead>
emlékeztek ? "...16éves vagyok;...Sziniszternek hívnak;...43-as szintû tûzvarázsló vagyok;...célom hogy benépesítsem a WoW fantasztikus világát "<#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Pharaoh
Ilzenkor mit banolnak az usernevet vagy key-t? vagy esetleg mindkettõt?

BurnBaby
global ban sose ideiglenes 😊)))

www.battlefield.hu

FCH kari
huh pedig azthittem a super mario felturbozot változata!

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Pharaoh
Én ilyen gyorsan nem vettem volna meg, hátha csak ideiglenes a ban, vagy csak törlik majd a pontokat és viszzajöhet gamelni. De akinek ennyi pénte van.

BurnBaby
szerintem meg ha megvette újra a játékot, akkor asszem megtanulta amit kell 😊))

www.battlefield.hu

Danee
ez gyönyörû volt. minek tettél annyi szünetet a végére??

egyuri: ez nagyon szép meg jó meg minden, de engem egyszerûen ez nem hat meg. Aki egyszer csiter, az már nem szedi le magáról ezt a nevet. Én a helyedben nevet változtatnék

Pharaoh
Minek? Úgy is ban jár érte, ahogy egzuri is megtapasztalta.

Sanko
szép a megbánás meg minden....de egyet elfelejtettél...

hol is van az a csítes oldal?

:-)

a mohának mindig a déli oldala fás

jatudom, szerveradmin <#hehe>

steam, origin: ACE_hun

És hogy hívják azt, aki bannolja az embereket? <#hehe>

steam, origin: ACE_hun

Boxer HUN
Ez mit jelent magyarul?

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Me0w
Ezert kell ugy regisztralni a neved hogy Boxer :>

Together we'll fly someday...

Boxer HUN
Nem kóser a dolog: Meghívnak egy klánba, akkor közlegényként nyomulok zero ponttal, mert át kell írnom a nevem???

BurnBaby
ts szerver ügyben keress meg, a minap ajánlottak fel egy ts szervert pl ilyen célokra. bb

www.battlefield.hu

Pharaoh
Lehet? biztos.

Running
Szerintem várj 1.03-ra. Lehet abban megoldják. Nekem is kéne nevet cserélem. 😊

Boxer HUN
Lehet, hogy csúszik...

Me0w
A neved az account neve, tokmindegy mit irsz at localban.

Me0w
Latod, megvarhattad volna azt az 1 hetet, az 1.03-ban igerik hogy lehet nevet valtoztatni 😊

Pharaoh
Ha a profil.con fileban van a név átirva, akkor is elvesznek a pontok?

fr3ddy14
nem, csak már úgysem szerettem a klánt, meg akivel szoktam játszani a klánból(mi alapítottuk) õ meg elkezdett wowozni mert megunta a bf2-t
s úgy döntöttem hogy nem lépek be többet klánba, mert nincs kedvem mindíg új nevet csinálni ha belépek egybe

Pharaoh
Miért csináltál újat? Téged is banoltak? Vagy elgyuri az álneved?

Pharaoh
Ezt irtam én is.

fr3ddy14
már kemény 160 pontja van az új accountomnak
nembaj, majd lassacskán gyûlik

nyifi-nyafi

Tankkal nem a gyalogosok közé kell hajtani megdöglés céljéból, hanem messzirõl darálni õket, és segíteni a saját gyalogságot foglalni. Ez egy ilyen (ún. háborús) játék.

Me0w
Majd Rodat kihoz a sittrol akkor 😛

<#eplus2>

Running
Már megint veszekedtek, az lesz a vége hogy mindenkit igazoltatni fogok és akkor nézhettek nagyokat.

Promi
Persze.
Ne itelj, hogy ne iteltess.
Me0w
Vegulis semmiseg, a banner zaszlot, transzparenst jelent a ban meg... kar hogy nem branert irtal.

egyuri
jujj ez nagy hiba volt
A hülyegyereket biztos megérdemlem!!!! Igazad van

Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.

Me0w
Menj mar a faszba el bazmeg, senkit nem erdekel a szivszorito sztorid, ird meg a Fokusznak. Egyebkent hogy kepben legyel: Cheat es Ban. Nem cheats es banner. Hulyegyerek.

egyuri
Promi Papa remélem azért repülözünk még egy párszol együtt!!
Hehe

Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.

egyuri
vágom hogy nekem jött volna

Running
Rossz embernek címeztem. 😊

Running
Ez egy lépés volt az értelem felé. Gratula, reméljük tényleg tanultál a hibádból.

egyuri
Örüljetek "és okuljatok" hogy szoltam!!!!!!!!

egyuri
Csak vállalom a hülyeségem te szoktad????????
Ezzel befelyezve Sziaztok!!!!!!!!!!!!!

FCH kari
tökéletesen igazad van!sajna én magambol indulok ki és én nemegyek csak azért oda az ellen zászlojához hogy kempeljek! ha oda megyek azért megyek hogy bevegyem a zászlot.ha valaki közben oda jön akkor megprobálom leszedni-de a zászloért mentem és nem a killért!!

Looserke
Most sajnáljalak bazzz???
Ki tudja, ha nem bannolnak, akkor még most is cheattel nyomnád!

Promi
Ezt ertjuk, de mindek reklamozod magad?
Crokin
Oké, megbocsájtva. Már csak annyit tegyél meg pls, hogy kevesebb írásjelet használsz!!!!!!!!!!!!!!! 😊

Repatarurgyán

Ezt nevezem. Az elsõ lépés, hogy egy hibád ellen tegyél az az, hogy beismered. Gratulálok, nõttél a szememben. (nem mintha ez számítana 😊)))

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Pharaoh
A sok wallhackes azért csak a karkand-on nyomja, mert ott van elõnyük belõle. Más mappon szerintem nem sokat ér.

Pharaoh
Iyenkor az a megoldás, hogy nem oda kell sponolni. Igaz akkor meg elfoglalja a zászlût, de taktikázni kell, mi ét többet egy zászlû, vagy meghalunk 10 szer, de sikerül kilõni.

egyuri
Na fiuk tisztázzunk valamit!!! A tegnapival kapcsolatban!!!
15000 pontot csináltam mindenféle cheatst nélkül majd voltam akkora hülye f**sz
hogy probálkoztam és 3000 pontot csináltam 2 nap alatt ugy hogy átláttam a falon majd jött a banner. Ha valakit ezzel megsértettem bocs. Most megvettem ujbol a game-t és többet nem megyek fel soha a cheatses oldalakra hisz ismeritek a közmondást..... Mindenesetre megtanultam a leckét, és ha valaki vállalja a következményeket az nem hülye.
Nincs miért lapittanom ÉN vállalom HÜLYE VOLTAM!!!!!!!!!!!!!

FCH kari
ezt hivják kempelésnek nem???de krissztöl elnézést kell kérnem csak most mondták hogy 14-15 éves. igy már értem!!

"inkább csak beszoritom, és nem hagyom kitámadni õket mig meg nem jönn az erõsités" <<ezzel csak az a gond hogy voltak még zászlok amit foghattak volna és nem 1 zászlojuk volt!tisztánt ponokra ment mennek!