Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fr3ddy14
törtel is lehet törtre menni

schrank
törtre lehet vele menni nem😄

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

fr3ddy14
persze
csak azt már nem lehet használni..

schrank
a régi BBkrisz az most melyik az OPC-s vagy az OBB-s ? az Országos Balesetmegelõzési Bizottság-os pojénokat szíveskedjenek hanyagolni elõre is köszönöm <#nyes> jóhogymárnem KPM-es Krisz <#vigyor1>

Pontot, rangot leszarom, a kevés szabad órámban szeretnék fair módon másokkal együtt szórakozni a virtuális harcmezõn. Soha nem tételezek fel cheatet másokról, utólag inkább nem gondolok bele hány kis sumáknak voltam eszköze egy kis szórakozásra. egyuri-val játszottam többet is, nem hülyegyerek. Az is bizonyítja ezt, hogy nem titkolta el az egészet, de a legjobb lenne tiszta lappal indulni.

Szerintem mindenki jobban jár egy nickváltással.

Ja a szokásos ügymenet. "Sziasztok, lehet játszani tört játékkal neten? Hogy kell zoom-olni a távcsõvel?" Mi hátbasomjuk egy FAQ táblával és máris haver <#idiota>

schrank
nincs eredetid amikor én "15leszek" voltam nekem megvolt <#ravasz1>úgyhogy szégyeld magadat Freddy14.5 <#puszis>

kérem?

Boxer HUN
Van egy neki plusszban... biztos eladja..

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

schrank
ezaz a csít volt amikor rózsaszín meg lila alakok rohangálnak meg ijesmi mert szerintem nem éri meg elbaszni a játékélményt ennyire semennyi fragér vagy miért se értitek -e?<#shakehead>

Vedd meg tõle ócsóért az elõzõ key-t 😄

fr3ddy14
egyuri, amiért csíteltél, az a bûntetésed hogy vegyél nekem egy eredeti bf2-t, mert különben megátkozlak<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Boxer HUN
Engem is ugyanúgy nyírt már ki, mint bármelyikünket... Pontot, rangot tõlem nem rabolt, a fizetésem se lett kevesebb, ha meg már végképp nem bírok vele, keresek egy másik szervert. 4-5000 -bõl csak találok olyat, ahol jól érzem magam... <#nevetes1>

schrank
egyuri mostantól "1uri"-ra keresztellek az atya a fiú és a szentlélek nevében ámen<#worship>

érveket, ügyvéd úr, érveket
megbocsájtani könnyû, felejteni már nehezebb. Szerintem mindenki jobban jár egy nickváltással.

(Persze nekem 8, csak tudom, mit fogok mondani magam elé valahányszor azt látom, hogy kicsinált.)

mesor
Azért szerintem itt egy életre megpecsételted magadat!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

fr3ddy14
az 5ös, 6os szerveren megscinálják hogy tört játékkal ne tudjunk felmenni?
ha igen, akkor nem lesz tele egy magyar szerer sem

schrank
P R Í M Á K <#eljen>de csak ha ......is ottt ...

fr3ddy14
tudom

BurnBaby
félreértettél 😊 nem a "hírre", hanem az 1-3. szerverek minõségére várok visszajelzést ,)

www.battlefield.hu

Azt szeretném kérdezni, hogy a ping kick melyiken mennyire van állítva.
Sajna UMTS-en 140 a minimum.

fr3ddy14
😞
itt a visszajelzés 😄

BurnBaby
szünetel, ugyanis hetek óta próbáltuk megtalálni a megoldást az ottani bugokra - nem sikerült. mivel azonban ezekre (ugyancsak érthetetlen okból) fel tudtak menni a tört játékkal a népek, gyakorlatilag mindig ez a két - rossz minõségû - magyar szerver volt tele, és aki normálisan akart volna játszani inkább elment külföldre. mivel nem célunk a tört játékkal játszók kiszolgálása a hiba kiküszöböléséig ez a 2 szerver leáll, és továbbra is rendelkezésére áll a játékosoknak az EA HU 1-3 szerver (esetleg hamarosan a 4. is).

Ezekkel kapcsolatban is várjuk a visszajelzéseiteket.

www.battlefield.hu

Boxer HUN
Freddy lassan-lassan eléri a felsõ korhatárt: PG17

fr3ddy14
<#wave><#pias>

thx
Looserke
jóóóóóó reggelt vietnááááááááááám!

schrank
szerintem most már nyugodtan lehetsz "Freddy 15 leszek"<#taps>

BF:Vietnam

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

a BF2 elött melyik battlefield jelent meg?
Boxer HUN
Ha nem tudnánk megbocsájtani a másiknak, akkor tudnánk egyálltalán szólni valakihez ezen a bolygón???

fr3ddy14
az ami most 😄😄😄

fr3ddy14
nem
én úgy pecseltem, hogy az alapjátékról csináltam egy másolatot, és a másolatot pecseltem
ennyi

schrank
Freddy 14 mi lesz a nikneved ha 15 leszel<#wilting>

Szerintem lehigadhatnál már,más akar játszani,mást játszik.Nem kötelezõ ez.Ha annyira fontos neked a klán ,vidd tovább Te és keress magad mellé új embereket.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Engem az utolsó hozzászólása elbizonytalanított...nem kipróbált valamit hanem 2 napon keresztül szívatott másokat, amihez azért kell valami perverzió. És ha a pb nem fogja meg? Plusz semmi garancia, hogy ellen tud állni az újabb kísértéseknek...átadom a szót a védelemnek.

képes voltál újrakni a gémet?

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

fr3ddy14
én is egyetértek<#eljen><#worship>

fr3ddy14
1.0án nappal van 6-7 EA US szerver ahova felenged
5percenként van hely valamelyike, szal mindíg bejutok
plz ne híreszteljétek, mert akkor nem lesz hely

Egyetértek.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

fr3ddy14
na ezért léptem ki:

már a klán elõtagot se rakja ki a neve elé 😄
szal ezt neki: <#violent><#violent><#boxer><#mf3>

tört játékod van és tudsz menni más rankedekre is??
1.0-val fel lehet menni?

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

fr3ddy14
én is várom
ott vannak az ismerõsök
de amúgy én tört játékkal játszom, és beérem az 1.0 fentmaradt EA US ranked szervereivel.

várom már én is
nincs normális hely ahol lehetne játszani (jókat)

Pharaoh
Remélem megcsinálják már végre,

Pharaoh
és a tört rankedra, ami nem nézi a kulcsot?

most végleg megszûnt az 5-ös 6-os ranked vagy szünetel/karbantartás van?

Boxer HUN
Indítvány.

Részemrõl egyuri tiszta. Hülyeséget csinált, bevállalta, nyeli a "békát", biztos hogy tanult a leckébõl, és többet nem tesz ilyet. Az sem zavar különösebben, ha megtartja a mostani nevét. Sõt! Bíztatom, hogy maradjon meg a mostani!!! És legyen az õ esete intõ példa mindenki számára, akinek a kobakjában megfordul az, hogy könnyebb úton haladjon elõre a ranglétrán. (20 - 30) ember rugdossa még itt is, és ahogy elnézem, azok teszik ezt leginkább, akik rendelkeznek orig. key-el. Neki is jár még egy lehetõség, pláne ha újból megvette, hogy bebizonyítsa, tisztességes játékkal is eléri azt, amit korábban "NEM" tisztességesen. Én úgy érzem elég alaposan kiveséztük egyuri ügyét, aki pedig folytatni akarja az élcelõdést, az inkább írja le egy word dokumentumba, és linkelje be. Majd ha akarja valaki, elolvassa.

Köszönöm.

BurnBaby
key-t. ill a key-bõl generált guidot 😊
pb-s szerverekre nem tud felmenni többet az illetõ az adott kulccsal

www.battlefield.hu

Apuka biztos nagy V-Moto'Rock rajongó volt. "Tûzvarázsló, kék szemeddel Égess el.." <#hehe>