Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valld be, ha már nélküle nem vagy elég jó, kiprobálod csíttel <#eplus2>

\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá

Promi
Ijennel en is talakoztam.
Hasalt a fuben, a teljes fegyver arzenalomat ralottem, eppen granatozni akartam(az meg volt) mire megolt.Aztan lattam, hogy a tarsaim lelottek.
De hasonlo forditva is tortent, hogy a srac tarazta a hatamba a golyokat, mire en megfordultam es lelottem.
Lentebb mar irtak errol a jelensegrol, allitolag a lag is kozre jatszhat.
Szoval nem kell 1 bol csitert kiabalni.
fr3ddy14
<#mf2><#mf1>

odex
láttam már egy olyan csíter gyereket akit egyszerûen nem lehetett lelõni 😊
de neki az a csít annyiból volt jó hogy ranked serveren volt és szerzett 1 evés pontot 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
azt hiszem egy darabig nem fogok ide írni hisz a bf2-õben hála nektek minden problémám megvan oldva!
most teszteltem a játékot müxik a mikrofon is 😊
csít kell neked?
szerencsére az sg-ének hála van 1 punkbuster firssítõm ami téged ki fog dobni a serverrõl 😄 <#crazya>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

fr3ddy14
de csitt legyen(csönd)<#nyes>

fr3ddy14
nem

Stotoo
neked is csit kell ?<#vigyor>

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

odex
THX!!!!!!!!!

Stotoo
En a helyedben a tegnapi, vagyis mar tegnapelotti utan csendben meghuzodnek, nem mutogatnek másokra hogy csiter!

fr3ddy14
scolvass privit plz

ttibi
miért csinálja hogy játszok órákat, és egyszer amikor tõltene v. csatlakozna kilép a játékbol!
nem úgyanazon a pályákon csinálja!
volt valakinek hasonló problémálya?
tudnátok segiteni?

Stotoo
Zaszlofoglalas kozben lelott vkit=5 pont, vagy sajat zaszlo kozeleben olt vkit(flag defendert nem tudom mennyi jar).

egyuri
Végignéztem enek az embereknek a játékát és ezt tapasztaltam:
eXp.ElekTriC, Gunnery Sergeant

Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.

odex
köszi

odex
ha nem is veszel fel legalább azt mond meg hogy hol kereshetem meg azt a dxdiag-ot 😊

Pharaoh
starbenü/futtatás és oda beírod, hogy dxdiag. Ott van egy hang füll, és azon belúl a gyorsítást leveszed.

odex
figy nem vennélk fel msn-en?
[email protected]
már bocsi hogy téged terhelnélek a munkával hogy segíts de amit nekem mondtál az a dxdiag nem sokat mondott nekem 😊

Pharaoh
valamit nagyon elnéztél akkor.

egyuri
Az akkor hogy lehet valaki 5 pontokat kap?????

Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.

Pharaoh
Minden kill 2 pont nem függ semmitõl

Pharaoh
Amit leírtam azt kell csinálni.

egyuri
Azt tudja valaki hogy a pontozás hogy van a Gameban??
Az hogy a ratio mennyi az befojásolja a kill pontokat??
Vagy minél nagyobb a rangod annál többet kapsz a killért????
Valaki tudja??????

odex
mert faq-ba nincs sajnos írva 😞

odex
nah és ezzeln mi a tehendõ?

Pharaoh
Már volt ilyen és a megolsá is volt.
dxdiag-ba belép, hang fül és a gyorsítást levesz.

odex
ezt annyira szeretem hogy senkinekse volt ilyen problémálya 😊
mert akkor nekem se tudnak sajnos segíteni 😊

odex
van egy olyan problémám a sqaddal hogy fél percig tudok beszélni a sqadba utána meg azt jelzi ki hogy nincs mikrofonom!
ez miért van?
Ezt a hibát rá tudom fogni esetleg az alaplapunkra de ez nem biztos annyira hogy az a baj!
asus a8v deluxe alaplapunk van!

schrank
hát ez az <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

0Fritz0
Az alábbi parancsokkal single (vagy saját szerver) futtatásakor is fel lehet venni demot.
Kliensként egyelõre nem lehet más szerverekrõl demot felvenni, csupán letölthõek, amennyiben a szerveren ez engedélyezve van. (Még sosem tudtam letölteni, mindig hibát írt ki).

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

schrank
oké föladom<#szomoru2>

Zs0lt1
emlékezetbõl ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

schrank
ja ez nem úgy mûxik hogy majd én mindent mert írták hogy szinglibe is lehet meg minden ?én találtam a játék menüjében ijen letöltési lehetõséget csak mindíg kiír valami szöveget ami nem tudom mit jelent pontosan de nem tölti a cuccot szóval jót nem <#confused>

Zs0lt1
a sztárfisféle leirásban van benne ez a link 😛

mohus
ez azt jelenti hogy magam is felvehetem a csatát...??nem kell hozzá battlerecorder szerver?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
benne van a bf2ben
community menüben találhatod a recordot a meccs után, ha a szerver ahol játszottál rendelkezik ilyen "battlerecorder" funkcióval és ott le is játszhatod lassítva vagy ás kameraállásokkal

német közt sok ilyen van...magyar nincs ilyen

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

0Fritz0
A játékba van integrálva:
Demo Commands

demo.recordDemo - Starts recording current gameplay and saves the file as demoname.bf2demo in your \Program Files\EA Games\Battlefield 2 Demo\mods\bf2\Demos directory

demo.stopRecording - Stops current demo recording

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

schrank
gúten ábent valaki tuggyon már nekem lécci dobni egy battlerekorder linket mert mindent megtaláltam a sztárfisféle leírástól kezdve mindent csak eszt a kis geci programot nem köszi

0Fritz0
Vagy vidijózól, vagy játszol. A kettõ együtt gyakran nem jön össze. 😊
Nem rossz, bár egy kicsivel több akciót azért még elviselt volna. 😉

0Fritz0
Kill Bill: Zamfir - The Lonely Shepherd

fr3ddy14
nagyon tetszik!
a háttérzene honnan van?
eltudod nekem küldeni e-mailbe?
[email protected] ha esettleg elküldenéd

mohus
de hol van a videó?

mohus
hát most nem sok szerver megy😊

onnan is kickeltek mert sniperként levágtam magam mögé c4et valaki meg nem vette észre a csapatomból...

tömeghent lett a IIIas szerver😊

mohus
igen de akkor hogy játszom?😊

Zs0lt1
jó lett!
egy megjegyzés, ha beirod a konzolba ezt:
hud 0
akkor eltünik az összes felesleges dolog (hud, célkereszt, cset stb) a képernyõrõl.

uHs Gerzson
<#fogmosas>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

te sem vagy komplet, mér nem mondod meg neki az igazságot?

ez igazság szerint az Age of Empires 3, csak van benne fps-megjelenítés, meg csitekkel elõ lehet venni a jelenkorú fegyvereket <#nevetes1>

szerverfüggõ...
Flat: ne aggodj, majd megcsináljuk mégjobbra 😊

Stotoo
egy tipikus strategia tudod:
Van egy rakas paraszt, kiadod a parancsot, basznak ra, inkabb farmolnak. Aztan megunod es "ledeletezed oket". Ja van egy ujitas is! egyedi a mufajban: Ha sokat deletezel a parasztok kibannolnak a szerverrol! <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
(Aki nemjatszot Age of empires sorozattal az vegye figyelmen kivul ezt a hszt.)

uHs Gerzson
Az ember az ilyen hibákból tanul 😉 lesz még alkalom nyugi 😊 amugy a problémákon kivül jok letek a felvételek?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?