Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azt szoktam <#miaz>

FCH kari
hát max momba-fett-eket de sajna én nemtudok bombázni. (ledobni letudom csak nem oda megy ahova kell)

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Pharaoh
Ha nem akar lama BC lenni, akkor azt fog és várja az ellenséges repülõt vahy helit míg felszáll

Amivel boba fett-eket dobsz ki az ellenséges csapatok felett? 😊)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

FCH kari
igen határozottan4 piros-fehér-zöld füstcsikot huzva magam után😊

BurnBaby
nah õ meg a levegõben szeret 😊 te meg ha nem szereted õt a levegõben keress egy stingert, vagy fajtársát, és szedd le 😊

www.battlefield.hu

Köszi! Sajna nem eredetivel mindíg kifogásolja a cd kulcsomat. kb 20 félét próbáltam már. meguntam, inkább megveszem :-)

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Akkor képzeld magad a repcsis helyébe: minden elfoglalható bázis a tiétek, az ellenfél fõbázisához legközelebbi két bázis teli csapattársakkal: mit csinálsz?
Gondolom elkezdesz díszköröket repülni, nem?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

vsly
Upsz.Fredy leleplezte a "boba"-csítemet...
Most mivel fogok ezután gyilkolni???
Mert a földön "nem lennék ennyire kemény"<#hehe>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

FCH kari
én nekem sikerült párszor tankal és anti.tankal is leszedni ez sem rossz nem?<#vigyor2><#vigyor2>

Az RDHA-n elég jó kis csapatmunka szokott nemegyszer kialakulni. De oda nem kell fetétlen eredeti. 😊
A rankedeken kevesebbet vagyok, arról nem tudok nyilatkozni.

Minden jog fenntartva!

Danee
Dreamweaverhez tudok adni serialt ha kell

nincs ilyen 😊

najó, egy tipp: bármely magyar szerver, csatlakozz squadba, köszönj be mikrofonnal és ha legalább 2en visszaköszönnek ott már kialakulhat valami

Danee
Srácok, egy 6600 GT kártyát mennyiért kapok meg használtan? Elég szar low grafikán a játék

Me0w
Dreamweaverbol van 30 napos trial, szerintem azalatt befejezed siman. DW Trial

Together we'll fly someday...

Danee
"téma lezárva"
Mi vagy te itt? Majd ha egy moderátor, vagy vmi normális ember mondja akko esetleg.
Freddy, nem tom ki vette észre, de 3x lelõttük helivel a repülõt, ami azért nem kis teljesitmény 😄DDD

Me0w
Na, legkozelebb megnezem hol jatszol, es nyomunk egy kis foldharot 😊

Majd most már nekiesek és lesz némi upgrade. Meg jó lenne lassan szétszedni külön fejezetekre. De ehhez valami normális html editort is kell szereznem, vagy felfrissítenem a html tudásomat a notepadhoz. 😊

Minden jog fenntartva!

FCH kari
én találkoztam olyan csákoval .nem ö lett a comm busszubol elkezde robbangatni saját löveget radart mindent. odaléptem fejbe lötem azt még megvolt sértödve.persze tudom lettvolna más megoldás is!!

fr3ddy14
téma lezárva.

sziasztok mindenkinek aki eredeti játékkal játszik! -mer most igazán az õ tapasztalatukra támaszkodék-

Egy helyen találtam 100km-es körzeten belül game-t, amit indulok megvenni.
Magyar szervereken találok-e olyant, ahol igazán értelmes játékosok nyomják, ahol érdemes csapathoz csatlakozni, és inteligens commanderek segítik a csapatot? Ha igen, akkor hol érdemes keresgélnem?

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

fr3ddy14
<#nemtudom>

Hysteria
juj fredy 😄

ez durva

" ne bombzzatok "

LOL

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

FCH kari
nemtudom mi a szabály vagy egyáltalán van-e de tetüségnemtartom hogy ha olyan bázist támadnak amit nemlehet foglalni!!!

Commander témához: többnyire akkor jelentkezek commandernek, ha nincs és egy darabig senki nem is vállalja be. Éppen ezért szoktam is közölni, van commander, lehet kérni támogatást.
A tüzérségbe egyébként mindig belegyalogol valaki, pedig ha mód van rá direkt szólok még mielõtt elindítanám a csapást. Még azt is közölni szoktam, melyik squadtól merre teszem ki. Persze az ellen nem véd, aki nem állt be squadba..

Szerencsére azért vannak olyanok, akik nagyszerûen együttmûködnek, felfogják, hogy jobbann átlátja a commander, mikor merre van probléma. Ezt persze nem lehet másként, mint valahol hasra vetõdni, és végig a térképet bámulni. Minden tiszteletem azoké, akiknek erre nincs szüksége. De lehet, hogy ennek köszönhetõ, hogy jó irányítás és támogatás mellett 2:3 vagy 1:2 arány mellett is gyõzni lehet. 😊

A végén pedig meg szoktam köszönni a játékot, és az együttmûködést. Érdekes módon, a leaderek szintén ezt szokták tenni. 😄

Minden jog fenntartva!

a "boba" az valami titkos fegyver? <#hehe>

fr3ddy14
emléxem rád, te bombáztál folyamatosan

fr3ddy14
hát én földön szeretek menni!!
nem a levegõbe
fogadni mernék, ha lejönne a földre, nem lenne ennyire kemény
vegyük pl ferencfarkas példáját, mikor bombázóba van, akkor egyfolytában lelõ, mikor földön van, akkor esélye sincs

vsly
Ez jó😊Épp most akartam én is belinkelni ezt a képet.
Úgy elkezdtem röhögni,hogy megfájdult a hasam<#nyes><#taps>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

fr3ddy14
téma lezárva.
azért mondtam hogy ne bombazzon, mert lespawnoltam, és rögtön kinyírt!!
vagy rakétával, vagy bobaval, vagy csak a sima lövéssel.
aztán ez vagy 7* megtörtént
szerintem téged is idegesített volna
titeket is kilõtt a helibõl folyamatosan

Me0w
Ne haragudj, de nagyon lama dolog ilyeneket irkalni. Pattanj be egy vadaszba es lodd ki vagy pattanj a quit gombra ha nem birod.

Danee
Freddy, azt mondtad ha meglesz a bf2-d eredetibe nem jössz ide. Egyébként meg nem én vezettem a helit, ugyhogy ezzel beégtél

Me0w
Szerintme ajanlott mindenkinek elolvasni a guideodat - nem tiszteletkoroket futok - mivel jora sikerult es ha az emberek csak a felet betartanak, mar nem ott tartanank ahol.

Danee
hehe, az egy nagy poén, valami kalandor film után nyomatták be naon megtetszett......

Dani mi az a fizetett hirdetés ott alul? <#eplus2>

fr3ddy14
mégis jobb, mint kempelni a helibõl az ellenség fõbázisán

Ja, látom már, miért. 😊

Minden jog fenntartva!

Örülök, hogy ajánlod másoknak, de Commander témában inkább Éjfél Kapitányt kellene megnézni. 😊

Minden jog fenntartva!

na még1 majom az állatkertbõl <#vigyor>

Danee
NO COMMENT

hát igen, de ez szerencsére nem mindig elég, mert elég sok vote kell a leváltáshoz, és ha valaki csak azért nyomja ellened mert épp nem õ lett a parancsnok azt általában nem támogatják. pl végigjátszottunk 2-3 pályát és végig kommander voltam kaptam pár pozitív visszajelzést is a tevékenységemrõl majd jött valaki aki azért nyomta mert õ akart kommander lenni erre többen írtak neki, hogy jó az aki most van. Mondom tudod mit, akkor a következõ körben Te lehetsz, na volt is nagy szitkozódás miután õ került a posztra.

FCH kari
ja és minden harmadik szavazást indit mert nem ö lett a commander!!<#nemtudom>

Me0w
Sajnos eleg sok kommanderrel hozott mar ossze a sors, a legtobbje tobbet haraltatott mint segitett. Volt olyan aki a helikopterekre kuldte ra allandoan az artyt, persze verpista ph.d.-nek nem mondta el senk, hogy ez nem lezerfegyver a doom 43-bol, es ido kell mig odaaer, es nagyreszt a foldi celpontokat tamadja. Persze a mi csapataink folott athuzo kopterek voltak a fo celpontok...

FCH kari
csak azt nemértem. valaki annyira belendül játékba hogy nemnézi térképet??akkor minek kérnek akármit is a commtol??kér tüzérséget belemegy.utánpotlást, megsem várja stb.nekem félszemem mindig a térképen van.

látod macsesz vágod Te a dolgot <#beka3>

Me0w
... es minden masodik majom kommander akar lenni.

Az nem szokásuk nekik, nálam is beleszalad egy-két mazsi pedig ordítottam a fülükbe hogy vazz megy az arty nyakat be, erre persze bele a közepibe és nyomja is a kommander cserét a parasztja. Persze az sem lenne hátrány gha squad-ba rendezõdnének mert akkor a kommander is könnyebben tud velük kommunikálni, de hát nagy az isten állatkertje és sok benne a majom<#vigyor2>

FCH kari
tiszta volt a terep csak szerintem senki nemszámolt arra hogy odarepül a heli!!de hogy az miért nemvette figyelembe a jelzést???

Azért nem árt megnézni elõtte hogy hová is kérik pontosan, sok kis butus rohangál a pályán és lehet hogy nem is arty-t kért hanem supply-t, nem nézted el? <#vigyor>

oO EDDi Oo
Ejde szép idönk van má ma má

Kuglóf