Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
www.battlefield.hu
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Gondolom elkezdesz díszköröket repülni, nem?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Upsz.Fredy leleplezte a "boba"-csítemet...
Most mivel fogok ezután gyilkolni???
Mert a földön "nem lennék ennyire kemény"<#hehe>#hehe>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
A rankedeken kevesebbet vagyok, arról nem tudok nyilatkozni.
Minden jog fenntartva!
najó, egy tipp: bármely magyar szerver, csatlakozz squadba, köszönj be mikrofonnal és ha legalább 2en visszaköszönnek ott már kialakulhat valami
Together we'll fly someday...
Mi vagy te itt? Majd ha egy moderátor, vagy vmi normális ember mondja akko esetleg.
Freddy, nem tom ki vette észre, de 3x lelõttük helivel a repülõt, ami azért nem kis teljesitmény 😄DDD
Minden jog fenntartva!
Egy helyen találtam 100km-es körzeten belül game-t, amit indulok megvenni.
Magyar szervereken találok-e olyant, ahol igazán értelmes játékosok nyomják, ahol érdemes csapathoz csatlakozni, és inteligens commanderek segítik a csapatot? Ha igen, akkor hol érdemes keresgélnem?
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
A tüzérségbe egyébként mindig belegyalogol valaki, pedig ha mód van rá direkt szólok még mielõtt elindítanám a csapást. Még azt is közölni szoktam, melyik squadtól merre teszem ki. Persze az ellen nem véd, aki nem állt be squadba..
Szerencsére azért vannak olyanok, akik nagyszerûen együttmûködnek, felfogják, hogy jobbann átlátja a commander, mikor merre van probléma. Ezt persze nem lehet másként, mint valahol hasra vetõdni, és végig a térképet bámulni. Minden tiszteletem azoké, akiknek erre nincs szüksége. De lehet, hogy ennek köszönhetõ, hogy jó irányítás és támogatás mellett 2:3 vagy 1:2 arány mellett is gyõzni lehet. 😊
A végén pedig meg szoktam köszönni a játékot, és az együttmûködést. Érdekes módon, a leaderek szintén ezt szokták tenni. 😄
Minden jog fenntartva!
nem a levegõbe
fogadni mernék, ha lejönne a földre, nem lenne ennyire kemény
vegyük pl ferencfarkas példáját, mikor bombázóba van, akkor egyfolytában lelõ, mikor földön van, akkor esélye sincs
Úgy elkezdtem röhögni,hogy megfájdult a hasam<#nyes>#nyes><#taps>#taps>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
azért mondtam hogy ne bombazzon, mert lespawnoltam, és rögtön kinyírt!!
vagy rakétával, vagy bobaval, vagy csak a sima lövéssel.
aztán ez vagy 7* megtörtént
szerintem téged is idegesített volna
titeket is kilõtt a helibõl folyamatosan
Minden jog fenntartva!
Minden jog fenntartva!